icon

Je bežné, že muži na zoznamkách ponúkajú sex?

30. jan 2025

Ponúkajú vám muži na zoznamkach sex? Neviem ci som ja vadna alebo oni.

enmery
30. jan 2025

@earlgrey Popravde hej🤣

princkrason
30. jan 2025

@earlgrey ten tvoj king blue horse je gdo? 😨

earlgrey
30. jan 2025

@princkrason Nepoviem 😄

dankabg
30. jan 2025

Autorka nože hod sem názov zoznamky, potrebujem mužovi kúpiť darček na narodeniny a do výplaty ďaleko

enmery
30. jan 2025

@dankabg Ty si jediná ktorá pochopila môj dotaz, že "muži ponúkajú sex".😄

dankabg
30. jan 2025

@enmery ale nie, len ostatné diskutujúce sú príliš cudne. Ja idem priamo na vec 😂

karolinakr
30. jan 2025

@princkrason že bosorky 🙂

romino
30. jan 2025

@evcagabi to si ja neviem predstavit, ze by som nejakej zene nieco take tak na rovinu navrhoval

dankabg
30. jan 2025

@romino a mimo roviny áno? 🤔😇

michal_dr
31. jan 2025

@autorka

Zaujimave, čo sa tu nedozviem... "Denniky moderného muža..." 🤔🙄🤣
Asi som stará škola, nikdy ma taketo blbosti nenapadli ponúkať... 🤣
Sex bez citov stojí za 💩, takže ďakujem, neprosím, neponúkam... 😉🤣 Teda asi tak by som povedal svoj nazor k téme...

@autorka
"Nie ja len rozmýšľam že či náhodou nie som dosť pekná na vzťah..."
Prečo sa podcenuješ..? Hmm..? 😉 Nie každý je každému sympatický, čo je v poriadku... Zase na druhej strane si predstav, ze by si sa páčila všetkým mužom... Celosvetová vojna by bola o teba 😉 Si zober, čím zaujmeš muža, ktorý ta vidí prvý krát a nič o tebe nevie... Premeria si ta od zhora dolu a späť, nasledne mozog vyhodnoti a muž ta osloví alebo prejde okolo ako si vôbec neexistovala... V podstate robíte to isté 😉

@enmery
"Autorka, vzťah sa skutočne neodvíja od toho, či si pekná...🤦‍♀️"
...dovolim si polemizovať, z môjho pohľadu, ak mi žena nie je pekná, teda sympaticka, tak s nou nedokažem mať vzťah, jednoducho sympatie musia byť od začiatku...
Nie každý je každému sympatický a to je v poriadku.

@earlgrey
"...zabije to tým, že veď ak to nevýjde, že si nesadneme, aspoň si zasexovať môžme 🤣🤣🤣🤣"...
...žena, ty máš neskutočné šťastie na chlapov v živote... 🙄🤣. Keby si si pýtala len 1 euro za každý sexuálny návrh, tak si prinajmenšom milionárka 😉🤣.
Hej, sranda... ale v konečnom dôsledku je to smutné, akí sú dnes muži povrchní... 🫤 Vzťahy strácajú na hodnote... 🫤

"...no a potom mi prišlo ľúto ich manželiek..."
...vidieť, že máš charakter, to sa dnes veľmi cení 😉

@autorka
..."čiže ak chcem vzťah tak nemá zmysel Badoo, tinder ...?"
Ono je uplne zajedno kde sa nahodne stretnes s mužom... ale z môjho pohľadu, je to pre teba ako ženu strata tvojho času sedieť a čakať až sa "pan dokonaly" dopracuje k tvojej fotke, profilu a posle ti tak plytké "Ahoj, popíšeme....?" Ach, ...🫤

enmery
31. jan 2025

@michal_dr Nie, ona doslova napísala "nie som dosť pekná na vzťah". V štýle, že iba to rozhoduje. O sympatiách nepíšem nič, ani že to nie je dôležité.

michal_dr
31. jan 2025

@enmery
Jaj tak, už rozumiem myšlienke... 😉👍

autor
31. jan 2025

@michal_dr a co teda navrhujes ako sa zoznámiť?

misiak7777
31. jan 2025

@earlgrey mňa vždy pobavilo keď som v rámci komunikácie napísala že idem dať sprchu a spať - joj ako raaaad by som s tebou bol v sprche 😃😃😃😃 to už som vedela že si so mnou píše jeho bimbas 🤣🤣

earlgrey
31. jan 2025

@misiak7777 🤣🤣🤣 poznám to 🤣 ja som zvykla napísať aj, že príroda volá, idem na WC...a to už neodpísali 🤣🤣🤣 chválabohu

dankabg
31. jan 2025

@earlgrey no...možno by sa našli aj taki, ktorí by ti chceli robiť spoločnosť aj pri tom "volaní prírody"😀

earlgrey
31. jan 2025

@dankabg 🤣 Ver mi, že by našli.. nebudem tu písať podrobnosti, ale raz mi napísal jeden, že ho vzrušuje 💩 a čo všetko by s 💩 rád robil...🤣🤣🤣 myslím, že ľuďom už poriadne drbe...

enmery
31. jan 2025

@earlgrey Koprofília sa to volá. 😄

earlgrey
31. jan 2025

@enmery Áno? 😄 nemám v tom prehľad 😀🤣 vidím, že ty áno...🫢

drake122
31. jan 2025

Fuj, aké veci tu vypisujete, naozaj ste bosorky ako chlapík vyššie písal...

dankabg
31. jan 2025

@earlgrey no vidíš, chudák, už sa radoval, že v tebe našiel spriaznenú dušu a ty si mu ani nedala šancu, možno vedel take pekne predmety vytvárať z ehm no...😆😆😆 Kks ale tieto zoznamky, to musí byť iná paráda, tam sa človek ozaj môže riadne vyšantiť

dankabg
31. jan 2025

@drake122 nezavid 😀

lesoto
Odpoveď bola odstránená
enmery
31. jan 2025

@earlgrey No jo, z kníh Psychiatrie a Psychológie😁Nepraktizujem.

earlgrey
31. jan 2025

@enmery Už to nezahovoríš 🤣

earlgrey
31. jan 2025

@dankabg Jooj niekde by som mala mať aj screeny urobené...pohľadám a podelím sa o svoje zážitky 🤣

enmery
31. jan 2025

@earlgrey Tak to by sme si rady prečítali tie skvosty.😄

michal_dr
31. jan 2025

Mimo tému...

@misiak7777

Pôjdem teraz proti prúdu ako živá ryba... 😉
...povedzme, že zo skusenosti niekolko xy rokov späť (pokec)

Každá žena je iná... (chvala Bohu, alebo ďakujem matke genetike... 😉)

Keď žena povie idem do sprchy...
...pre jednu je to klasicka sucha info a ako ty "očakáva" od pisatela strohé "Ok, dobre" a si spokojná, takyto tip ti imponuje...
...ďalšia to "považuje" za šteklivé dráždenie, nadhod a "očakáva" od pisatela odpal... napr. "ako rád by som bol s tebou" a ked zareaguje strohým "Ok, dobre" tak je pre ňu "nudný fas"...
...ďalšia to "považuje" za testovanie, nadhodila a očakáva od pisatela reakciu "ako sa bude vyvyjať debata... ako by sa v tej sprche správal (chat is free conversation)... bol by odmerachy, bude písať, že by jej umyl chrbát, alebo, že by sa s nou pod tečúcou vodou jemne bozkával alebo bude pisať, akoby ju v sprche pritlačil tvrdo o stenu a prefikol ju ako kur***u... a nasledne cink.. nudný chlap, hmm, romantik, a jeje redflag, nasilnicky idiot vz uff, konečne niekto kto ma gule a prefikol by ma, to sa mi páči...

A nasledne po reakcii pisatela... hmm, sorry, s tebou je nuda, myslela som, že sa chytíš... alebo Hmm, to by sa mi páčilo, badám, že s tebou by nebola nuda... alebo Hmm, tá predstava ma celkom rajcuje... (a prilieva svoju predstavu v sprche... )

Toto je vždy kameň úrazu na "chate..." ako ten druhy (o ktorom nevieme nič, nevieme akú má povahu, charakter) zareaguje... inak zareaguje tichá uzatvorená žena, inak temperamentná a inak bláznivá divoška (myslím v dobrom, ide o povahu)

A teraz traf sa... Aladin, ktorá lampa je tá tvoja, 😉, hop alebo trop... 😉
I tu na MK, pozri prispevky... jedna téma a čo prispievatelka, to iná myšlienka, iný názor (zo životnej situácie) 😉

Iba som chcel povedať, že ste rozmanité, a to je tak krásne... 😉
Každá jedna z Vás berie veci inak... inak reaguje na podnety... 😉

Chat je ako hra "mačka a myš", "hop & trop" 😎
V podstate zabitý čas, ktorý sa dá využiť efektívnejšie 😉

Lovu zdar všetkým... 😎

Nightcore - But I'm only human (Lyrics)

https://www.youtube.com/watch?v=mWa4JDzPHsM
dankabg
31. jan 2025

@earlgrey no veru veru, čakáme 😆

misiak7777
31. jan 2025

@michal_dr no takto 🙂 asi každý muž čo nejakú ženu oslovil ( dajme tomu slávny pokec) mal k nej sympatie. Teda pokiaľ ju nechcel na okopavanie zemiakov 🤣🤣čiže isto si ju predstavil v tej sprche 🙂
No podstata je, že muž ktorý má vážny záujem o ženu jej nezačne písať že by jej tam umyl chrbát. Však pokiaľ nie je tupoň obecný, tak vie že to ženu môže odradiť od ďalšieho písania ( pokiaľ žena nehľadá len sex) 🙂