Je Daniel Magyar skutočný odborník na rodinné vzťahy?
Ahojte, poznáte tohoto človeka? Mne občas vyskočí na fb ale nejako som to neregistrovala môj muž mi to včera pustil. Ze riešil podobný prípad ako my dvaja. Ze ako to ma fungovať.
Môj muž to rad počúva. A asi s aj súhlasí s jeho názormi. Ze on ma milióny sledovatelov a všetci s nim súhlasia.
Ja som si ho trosku pogooglila nič moc na internete o ňom není.
Mne príde taky manipulátor, narcista "najmudrejsi na svete"
Ide radiť ako ma fungovať rodina. Pritom žiadnu nema ani nechce. Jeho žena celá taka umelá. Nemá žiadne vzdelanie zrejme. Len mudruje.
Môjmu hovorím ze nesúhlasím s tým co hovorí. Ze pôsobí sebavedomo a ma dar reči. Ale ze môže byt aj nebezpečný a môže niekomu zničiť vzťah.
On mi tvrdí že ja jeho manipulujem ze on si bude počúvať co chce. Véd jasne nech počúva, ale nech aj používa svoju hlavu.
Ze to je akoby počúval nejakého diktátora ktorý mu radi ako ma žiť. Normálne som s nim 16 rokov a nespoznavam ho.
@anonym_628917 mne to nikto nekaze a darmo by kazal, ale snad sa teda mozem vyjadrit aj ja, ked uz sa na internete podla teba moze vyjadrovat kazdy.
@lindusss2016 samozrejme, že sa môžeš vyjadriť 😘
Pre mna konkretne maximalne egocentricky, namysleny a nesympaticky clovek 🙂 a ano naozaj si nemyslim, ze by ktokolvek, kto si rano zmysli, ze to je dobry napad radit ludom a uz vobec nie v oblasti vztahov. Ja tiez neradim architektom ako maju navrhovat budovy, lebo sa na to citim. Kazdopadne asi ma cielovu skupinu, hovorim len subjektivne za seba, pre mna kategoricke nie.
a este jedno zamyslenie, chlap len robi to čo vacsina zien tu a tiez nemaju vzdelanie. clovek polozi otazku a kazdy vyjadri svoj nazor. a uz je na nas ci si z rad niečo vezmeme alebo nie, otazka skor je preco maju niektore zeny potrebu ho zhadzovat a ponizovat tych čo si z toho niečo vezmu? ako veľmi sa nasli v tych jeho radach na “zlej” strane ze potrebuju čo najviac ponizit?
a este jedno zamyslenie, chlap len robi to čo vacsina zien tu a tiez nemaju vzdelanie. clovek polozi otazku a kazdy vyjadri svoj nazor. a uz je na nas ci si z rad niečo vezmeme alebo nie, otazka skor je preco maju niektore zeny potrebu ho zhadzovat a ponizovat tych čo si z toho niečo vezmu? ako veľmi sa nasli v tych jeho radach na “zlej” strane ze potrebuju čo najviac ponizit?
@amonet toto je verejne forum, kazdy s tym rata, ze sa tu vyjadri naozaj hocikto. Ine je prezentovať sa ako odbornik a za svoje rady od ludi tahat peniaze. A ak si citala uvodny prispevok k tejto debate, tak by si mala pochopit, ze sa na zaklade jeho videi autorkin manzel zacal spravat divne, ze im jeho vplyv nerobi vo vztahu dobrotu. Taku moc tu asi nrma ziadna prispievatelka. V nedavnej diskusii sa vyjadril nejaky mladik, ktory ho vehementne obhajoval, ako mu D.M. zmenil zivot, ale uz ked som sa ho spýtala, nech nam povie ako a cim, nech vieme, co konkretne sa u neho zmenilo, zlepsilo, nedokazal napisat jednu suvislu vetu, len okolo seba chrlil nadavky. Akurat tym dokazal, na akych ludi ma tento odbornik vplyv - na tych jednoduchsich. Taki sympatizuju s jeho prejavom, vidia sa v nom. A taky asi bude aj autorkin manzel.
@amonet Prepac,ale odradzat psychiatrickych pacientov od uzivania AD,nema s vyjadrenim nazoru nic spolocne. Kedze ako influencer ma velky vplyv,tak ta jeho klientela,co ho zerie,moze na to skaredo doplatit. Vyjadroval sa k tomu samotny psychiater,ktoremu ludia toto jeho vyjadrenie poslali. Ani to,ze je maso a vajcia denne 365 dni v roku neznamena,ze ma patent na vyzivu. Je ine vyjadrit nazor a ine,ked ten nazor zasahuje do zdravia ludi. Tento clovek sa len za odbornika vydava a este na tom bohatne🙈
@amonet Prepac,ale odradzat psychiatrickych pacientov od uzivania AD,nema s vyjadrenim nazoru nic spolocne. Kedze ako influencer ma velky vplyv,tak ta jeho klientela,co ho zerie,moze na to skaredo doplatit. Vyjadroval sa k tomu samotny psychiater,ktoremu ludia toto jeho vyjadrenie poslali. Ani to,ze je maso a vajcia denne 365 dni v roku neznamena,ze ma patent na vyzivu. Je ine vyjadrit nazor a ine,ked ten nazor zasahuje do zdravia ludi. Tento clovek sa len za odbornika vydava a este na tom bohatne🙈
@anonym_f6b453 pane boze 🙈 tak to su uz ine tvrdenia... Ja jeho nazory nepoznam, lebo ho nedokazem pocuvat, ale z tohto, co pises, usudzujem, ze o nic neprichadzam....

on zije v amerike a radi pre slovensko ?