icon

Je Daniel Magyar skutočný odborník na rodinné vzťahy?

Včera o 12:45

Ahojte, poznáte tohoto človeka? Mne občas vyskočí na fb ale nejako som to neregistrovala môj muž mi to včera pustil. Ze riešil podobný prípad ako my dvaja. Ze ako to ma fungovať.

Môj muž to rad počúva. A asi s aj súhlasí s jeho názormi. Ze on ma milióny sledovatelov a všetci s nim súhlasia.

Ja som si ho trosku pogooglila nič moc na internete o ňom není.
Mne príde taky manipulátor, narcista "najmudrejsi na svete"
Ide radiť ako ma fungovať rodina. Pritom žiadnu nema ani nechce. Jeho žena celá taka umelá. Nemá žiadne vzdelanie zrejme. Len mudruje.

Môjmu hovorím ze nesúhlasím s tým co hovorí. Ze pôsobí sebavedomo a ma dar reči. Ale ze môže byt aj nebezpečný a môže niekomu zničiť vzťah.

On mi tvrdí že ja jeho manipulujem ze on si bude počúvať co chce. Véd jasne nech počúva, ale nech aj používa svoju hlavu.

Ze to je akoby počúval nejakého diktátora ktorý mu radi ako ma žiť. Normálne som s nim 16 rokov a nespoznavam ho.

Strana
z2
klara546
Včera o 12:48

Poznám, počúvame ho celá rodina. 😆 Je aj vtipný a niekedy sa az čudujem s akými otázkami za nim ľudia idú a nevedia si s nejakou ,,hlúposťou,, poradiť sami.

anonym_dd515f
Včera o 12:54

Poznám. S niektorými jeho názormi súhlasím. A tým to konci

anonym_4e55b6
Včera o 13:04

@anonym_autor doteraz bol výživový poradca a zrazu je z neho vzťahový poradca.Aké má vzdelanie? Žiadne,čo sa tohoto týka.

zuzinka888
Včera o 13:05

Poznam sledujem a zhodujem sa s 90% s tym co povie- uvadies priklad s cim nesuhlasis????? A mimichodom akoze clovek bez" vzdelania" titulu nemoze mat spravne nazory??? Prepac, ale niekto moze nat aj tri tituly a je hajzel a naopak.

moonlight1210
Včera o 13:17

@anonym_autor nie s kazdym jeho nazorom suhlasim, ale casto sa zasmejem na tom, s akym zglosovanim to poda. Vtipne vypichne podstatu problemu.

anonym_4e55b6
Včera o 13:31
@zuzinka888

Poznam sledujem a zhodujem sa s 90% s tym co povie- uvadies priklad s cim nesuhlasis????? A mimichodom akoze clovek bez" vzdelania" titulu nemoze mat spravne nazory??? Prepac, ale niekto moze nat aj tri tituly a je hajzel a naopak.

@zuzinka888 nemá ani maturitu,učňák ukončil len preto,že rodičia vybavili.
Čo on chce radiť komu? Bez vzdelania? Somariny trepe,sedlák s reťazou na krku.
https://www.modrykonik.sk/forum/recenzie-a-skusenosti-s-produktmi-znackami-a-sluzbami/daniel-a-andrea-magyar-mate-skusenosti-s-ich-poradenstvom-pre-vztahy-a-traumy/

lindusss2016
Včera o 13:37

@anonym_autor tvoj instinkt ti nasepkava dobre. Je to odbornik na vsetko a vlastne na nic. Najdes tu diskusie o nom a vraj nema ani len maturitu. Rozhodne je podla mna nebezpecny svojim vplyvom. Neviem, kde berie rady, ale asi len z internetu. Ale co sa tyka vztahov a ludskej psychiky, urcite sa neda najst ziadna vseobecna rada, to sa da riesit jedine individualen. Tento clovek na to absolutne ziadne vzdelanie nema, ruky prec. Na mna posobi naduto a primitivne, ja tie videa ani nevladzem pozerat, takze tazko sa mi hodnoti, ci by som s nim v konecnom dosledku suhlasila. Mozno aj ano, ale ten prejav je mi vrcholne nesympaticky a kazdy normalny vlovek hned vidi, ze toto nie je ziaden psycholog a rozhodne nie inteligent

amonet
Včera o 13:46

mna by zaujimalo co konkretne muz pustil a ty si ho odignorovala😂

anonym_9837bb
Včera o 13:54
@klara546

Poznám, počúvame ho celá rodina. 😆 Je aj vtipný a niekedy sa az čudujem s akými otázkami za nim ľudia idú a nevedia si s nejakou ,,hlúposťou,, poradiť sami.

@klara546 a mk je o čom? Tiež o tom, že si mnohé nevedia poradiť z hlúposťami. Svet je plný hlúpych ľudí, to je prirodzené.

ameixa
Včera o 13:58

od pohladu maximalne nesympaticky

anonym_e95fa1
Včera o 13:58

Mne sa nepáči, najskôr veľký odborník na stravovanie teraz na vzťahy. Čo bude ďalšie ?

Ja si vážim ľudí, ktori niečo vyštudujú, venuju sa to u dlhodobo, keď robíš s nimi rozhovor idu do hĺbky, Leno vedia veľa a nie takýto rýchlokvasený odborník na všetko

katkaseiner
Včera o 14:01

Ja som si odsledovala to jeho stravovanie... sama s nim nesuhlasim, cize odvtedy ho registrujem, ale nepocuvam... zaregistrovala som ze nejak vraj radi, ale nepocuvam to. Nepresvedcil ma ako poradca zdraveho stravovania, akosi si neviem predstavit ze by mi poradil v niecom inom

anonym_6472c7
Včera o 14:12

Mne keď ho vyhodí,hneď prepinam ďalej mne je neskutočne nesympatický,takže ani neviem aké má názory

osky
Včera o 14:19

Obcas na mna tiez vyskoci,rolujem ho prec.
Posobi na mna odpudzujuco,arogantne,nadradene.
Je to narcis ako vysity

anonym_f6b453
Včera o 15:30

Sledovala som ho,ked daval rady ohladom cvicenia. To je jedine,v com sa vyzna. Zrazu sa ale stal "odbornikom" na vztahy a najnovsie uz aj psychiater,ktori hlasa,ze antidepresiva su,citujem: "koko*tina", ze gumuju IQ a podobne 💩💩 Rozmyslam,aka bude jeho dalsia kariera. Chirurg? 🤔

anonym_4b344c
Včera o 15:31
@zuzinka888

@zuzinka888
Odbornik na vsetko len cakam kedy zacne s alternativnou liecbou rakoviny

iwesska
Včera o 15:34
@lindusss2016

@anonym_autor tvoj instinkt ti nasepkava dobre. Je to odbornik na vsetko a vlastne na nic. Najdes tu diskusie o nom a vraj nema ani len maturitu. Rozhodne je podla mna nebezpecny svojim vplyvom. Neviem, kde berie rady, ale asi len z internetu. Ale co sa tyka vztahov a ludskej psychiky, urcite sa neda najst ziadna vseobecna rada, to sa da riesit jedine individualen. Tento clovek na to absolutne ziadne vzdelanie nema, ruky prec. Na mna posobi naduto a primitivne, ja tie videa ani nevladzem pozerat, takze tazko sa mi hodnoti, ci by som s nim v konecnom dosledku suhlasila. Mozno aj ano, ale ten prejav je mi vrcholne nesympaticky a kazdy normalny vlovek hned vidi, ze toto nie je ziaden psycholog a rozhodne nie inteligent

@lindusss2016 On sam priznal,ze bol hrozny student,ktory ledva preliezol ucnovku. Ale,ze to preto,lebo on take hovadiny do zivota nepotrebuje,kedze mu od malicka predpovedali,ze bude milionar🙄🤦‍♂️ A sa cudujem,ze od takehoto "psychologa" si ludia pytaju rady.

anonym_e797b1
Včera o 15:42

Neni on taky odbornik na akeho sa tvari, zbytocne vela vulgarizmov pouziva, na vsetko ma odpoved, aj ked nie vzdy spravnu. Na druhej strane, nie je to vzdy odveci co povie. Obcas aj poradi dobre. Ale jeho radami by som sa neriadila, ako pretiahnut zenu, suseda, susedu, ex a neviem este koho 🤦‍♂️ Kto je aky troger, nevera sa riesu hore dole, kazde druhe video. Taka ta toxicka maskulinita, si chlap, tak mozes vsetko a zena ta bude pocuvat.
Jeden koment na fb to vystihol, ze ako keby vola clovek s IQ 18 a ide sa radit s clovekom s IQ 37 😄 Takze asi tak...
Tym ludom s IQ tykve to bohate staci tie jeho mudrosti 😅🙈

anonym_628917
Včera o 16:03

Ja súhlasím s tak 95% toho čo hovorí. Ak sa v jeho videách nájdete tak si treba uvedomiť chybu a hlavne si ju priznať a riešiť, nie trepať o tom aké má vzdelanie. Dneska akože sa smie vyjadriť len človek s vysokoškolským vzdelaním v odbore inak to nie je pravda? Ste dobre pometené ...

autor
Včera o 16:56

https://www.facebook.com/share/r/1Bp4GpcHbh/

Napríklad toto je taky zvláštny názor. Taky asi jeho životný štýl.

anonym_2f5e5a
Včera o 16:57

Má dar reči. To je všetko. A že s ním milion ľudí súhlasi? Ešte neznamená že má pravdu.

anonym_afd982
Včera o 17:03
@anonym_628917

Ja súhlasím s tak 95% toho čo hovorí. Ak sa v jeho videách nájdete tak si treba uvedomiť chybu a hlavne si ju priznať a riešiť, nie trepať o tom aké má vzdelanie. Dneska akože sa smie vyjadriť len človek s vysokoškolským vzdelaním v odbore inak to nie je pravda? Ste dobre pometené ...

@anonym_628917
Pre vsetkych s IQ - 50 je sampion

amonet
Včera o 17:07
@anonym_autor

https://www.facebook.com/share/r/1Bp4GpcHbh/

Napríklad toto je taky zvláštny názor. Taky asi jeho životný štýl.

@anonym_autor čo konkretne? ja milujem svojho muža a rešpektujem ho, iny muži pre mna neexistuju, načo aj? neprispôsobila som sa avšak mame radi rovnaku hudbu aj jedlo. a na vacsine veci sa zhodneme. citim sa pri nom krasna lebo mi to dava najavo… ano nie so všetkym suhlasim, ale neni uplne odveci.

a teraz to čo ta tak nahnevalo keď ti pustil tvoj muž?

autor
Včera o 17:51
@amonet

@anonym_autor čo konkretne? ja milujem svojho muža a rešpektujem ho, iny muži pre mna neexistuju, načo aj? neprispôsobila som sa avšak mame radi rovnaku hudbu aj jedlo. a na vacsine veci sa zhodneme. citim sa pri nom krasna lebo mi to dava najavo… ano nie so všetkym suhlasim, ale neni uplne odveci.

a teraz to čo ta tak nahnevalo keď ti pustil tvoj muž?

@amonet keď nájdeme to video tak poslem Link. Išlo tam o to že chlapík bol so ženou od puberty. On pracoval a ona na materskej. Mali spoločný účet. A ten guru mu radil že má atómovou na hlave či čo. Že má mat každý svoj ucet. Kde jej bude chodiť materská a keď jej nebude vychádzať tak jej má dať 10 20€ ak potrebuje. Ale že on chlap má budovať impérium. No Uni rady pre všetkých. Vôbec sa nepytal aké majú staré dieťa, či je zdravé či žena nemá poporodnu depku... Len rozprával to svoje že muž má mať svoje že má atomovku, že má budovať impérium, že žene má dať hranice aby si ho vážila ..
Neviem, ja som asi stará škola a keď jeden nezarába podrží ho druhy a naopak. A ked máme dieťa sme manželia tak jeden účet.

amonet
Včera o 18:04
@anonym_autor

@amonet keď nájdeme to video tak poslem Link. Išlo tam o to že chlapík bol so ženou od puberty. On pracoval a ona na materskej. Mali spoločný účet. A ten guru mu radil že má atómovou na hlave či čo. Že má mat každý svoj ucet. Kde jej bude chodiť materská a keď jej nebude vychádzať tak jej má dať 10 20€ ak potrebuje. Ale že on chlap má budovať impérium. No Uni rady pre všetkých. Vôbec sa nepytal aké majú staré dieťa, či je zdravé či žena nemá poporodnu depku... Len rozprával to svoje že muž má mať svoje že má atomovku, že má budovať impérium, že žene má dať hranice aby si ho vážila ..
Neviem, ja som asi stará škola a keď jeden nezarába podrží ho druhy a naopak. A ked máme dieťa sme manželia tak jeden účet.

@anonym_autor a ja ti poviem pribeh moj, kde sme s muzom mali spolocny ucet, ja som bola hlavny drzitel, a on si nabral pozicky, male pomaly postupne, stacila mu sms a prehral ich, keby tam nechodia dve vyplaty nikdy mu to neposchvaluju. takze ano spolocny ucet je atomovka z kazdej strany. a imperium mysli v romdufu ze taha muz vsetko a zena ma matersku pre seba. nie na vydavky, nie na dieta ale pre seba. v xy videach vravi a radi zenam ze maju mat rezervu pre seba pre kazdy pripad.

earlgrey
Včera o 18:10

Poznám osobne, dobrý manipulátor, ktorý si myslí, že zjedol všetku múdrosť sveta.

lindusss2016
Včera o 18:40
@iwesska

@lindusss2016 On sam priznal,ze bol hrozny student,ktory ledva preliezol ucnovku. Ale,ze to preto,lebo on take hovadiny do zivota nepotrebuje,kedze mu od malicka predpovedali,ze bude milionar🙄🤦‍♂️ A sa cudujem,ze od takehoto "psychologa" si ludia pytaju rady.

@iwesska tak vsetko si najde svojho kupcu 🤷 verim, ze menej inteligentni alebo nachylni uverit manipulatorom s nim dokazu sympatizovat...

lindusss2016
Včera o 18:46
@anonym_628917

@anonym_628917 vyjadrovat sa samozrejme moze kazdy. Ale radit inym ohladne vztahov a psychologie by mal naozaj len odbornik, su to vazne veci, naozaj sa k tomu nema co vyjadrovat kde kto...

anonym_628917
Včera o 19:22
@lindusss2016

@anonym_628917 vyjadrovat sa samozrejme moze kazdy. Ale radit inym ohladne vztahov a psychologie by mal naozaj len odbornik, su to vazne veci, naozaj sa k tomu nema co vyjadrovat kde kto...

@lindusss2016 veď kto vám káže veriť tomu čo hovorí a riadiť sa tým? Každý má svoj rozum, nech si každý robí ako uzná za vhodné.

lindusss2016
Včera o 20:04
@anonym_628917

@lindusss2016 veď kto vám káže veriť tomu čo hovorí a riadiť sa tým? Každý má svoj rozum, nech si každý robí ako uzná za vhodné.

@anonym_628917 mne to nikto nekaze a darmo by kazal, ale snad sa teda mozem vyjadrit aj ja, ked uz sa na internete podla teba moze vyjadrovat kazdy.

Strana
z2