icon

Je frajer mojej sestry príliš bezstarostný?

31. mar 2024

Ahojte,

asi si vravite, že čo sa staram do ségry a jej vzťahu, len teda toto je taká vec, čo mi nejak nejde do hlavy a sestre vravim, ze to možno nebude ideál chlap pre ňu.
Sestra má roky také prapodivné kamaratstvo s o 20 rokov starším týpkom asi z prvej roboty, kde kedy bola na brigade, čo bolo asi v 18tich, takže takých 7 rokov sa bavia určite. Nikdy teda spolu nič nemali, ale kamoši sú a teda logicky sú aj v kontakte a vídajú sa. Ten jej frajer o tomto kamosovi vie, ona to netají, ale jemu to ani trochu nevadí a jeho žiarlivosť je úplne na nule. Minule jej týpek napísal, že je nádherná, on to v jej telefóne uvidel a nič. To už aj sestra spozornela, že či nie je divné, že na ňu ako partnerku nežiarli. Teraz sú sviatky, sestra je s nami doma v Tatrách, hádajte, kto ju zajtra príde vyšibať a oblievať a jej vlastný frajer ostal doma a nepríde za ňou. Auto má, peniaze tiež. A ona mu to povedala aj a on nič, absolútne nežiarli, nejaví nič, uňho je furt všetko ok, furt dobre naladený, všetko super...nie je fakt divný? Čo za chlapa nie je vôbec žiarlivý, hlavne, keď sú spolu ešte len 3 mesiace a malo by to byť všetko také ešte tip top...

Strana
z2
nataly420
1. apr 2024

To je ako moj chlap :D ja si môžem chodiť kde chcem aj s kamarátmi. Dlhoročnými kamarátmi kľudne aj na výlety alebo do kina a nežiarli.

ktochytavzite
1. apr 2024

Povedztw
@sevrin servin kebo pre 20 r je to ako jej otec noe partner,45 r moze sa citi mladym
ale
v ociach 20r je povatsine dedek.

danica2711
1. apr 2024

divné ste vy obidve baby, že považujete žiarlivosť za ideálny prejav lásky

medda_beda
1. apr 2024

Autorka ja mám 40 ročného manžela ktorého obkukujú nástky v domienke, že je mladší takže viem si predstaviť, že ako dedek vyzerať nemusí a môžu si aj rozumieť ako kamaráti.
Len ten môj nekomentuje iné ženy a už vôbec nie mladšie, zadané.

Takže kamoš možno dedek nebude, ale správanie by mohol mať vyzretejšie :D.
A ten jej frajer no kto vie.Po pár mesiacoch vzťahu ju možno berie len tak, že hmm mám frajerku.Možno ani zaľúbený nie je.Kto vie.

didiba1986
24. aug 2025

@anonym_autor divné ste vy obidve, starajte sa s mierou každá o seba

Strana
z2