Je ideálny vzťah len ilúziou?
caute, mam par vzťahov za sebou, som slobodna a rozmyslam, chcem nieco neuveritelne a nedosiahnuteľné ? konkrétne od mužov/vztahov … chcem aby sme boli zaroven dobrými priateľmi, aby sme si mohli dôverovať na 100% a vedeli ze nas ten druhy nezradi, aby prejavoval reálny zaujem a aby som fakt tu lasku z neho citila, aby som citila ze som pre neho jedina na svete, aby som sa nemusela porovnavat s druhymi, aby robil vsetko preto aby som bola stastna a nie smutna, aby stal stale pri mne a mala v nom najväčšiu oporu a mohla mu povedat vsetko co mam na srdci a tak isto aj on mne, aby medzi nami neboli ziadne tajnosti a nevyhľadával ine poza moj chrbat ci uz na internete alebo v reale … chcem tak vela ? to iste ponúkam ja, ale od ziadneho sa mi to este nedostalo naspat . Som len velmi narocna a zijem v rozprávke ze chcem toto vo vztahu ?
@anonym_autor - no možno si daj otázku tak, že či ty dokážeš všetko toto dať druhej strane. Teda (prepísala som to tvoje opacne) aby si mu prejavovala reálny zaujem a aby fakt tu lasku z teba citil, aby citil ze je pre teba jediný na svete, aby sa nemusel porovnavat s druhymi, aby si robila vsetko preto aby som bol stastný a nie smutný, aby si stale stala pri ňom a on mal v tebe najväčšiu oporu a mohol ti povedat vsetko co ma na srdci a tak isto aj ty jemu, aby medzi vami neboli ziadne tajnosti a ty si nevyhľadával iných poza jeho chrbat ... Ako by si robila všetko tak, aby bol šťastný a nie smutný? Mať s niekým vzťah neznamená spraviť niekoho zodpovedným za tvoje pocity. Čo tvoje pocity? Čo ak by si v ten deň bola smutná, mala kopec práce, a ešte ten druhý by vyžadoval, aby si ho spravila šťastným a rozveselila ho, veď predsa preto tam si. To je to, čo si želáš od druhého - aby ťa robil šťastnou. Najlepšie je, keď dvaja šťastní ľudia spolu tvoria vyrovnaný pár. Vedia sa milovať, povbudzovať, a vedia sa aj vzdialiť bez strachu a úzkosti, že čo ak.

Ja mam s muzom pekny vztah. Sme spolu od mojich 19 a mam 43. Verim mu, je moj najlepsi priatel a stale ma pritahuje. Vela spolu travime cas, vychovavame deti a ideme vedla seba zivotom. Drzim palce nech stretnes toho praveho