icon

Je lepšie ukončiť priateľstvo kvôli fitness nesúladom?

23. feb 2026

Zdravim,spoznala som jedno dievča s ktorým som chodila párkrát behať ,dohodli sme sa,ze pojdeme spolu do fitka,prišlo mi to ako super nápad,lenže ona sa na mňa vykašľala ,že ona chce chodiť s trenerkou,a že bude s ňou chodiť jej kolegyňa.Ona je dosť taká na výkon a prišlo mi to nevhodné lebo mne ide o radosť z pohybu ,pokecat,kava po tom atd.. A pisala mi že kolegyňa s ňou nechodi lebo nestiha za nou a stale pridáva pribehy a piše mi take veci aby som jej zavidela že ona cviči s trenerkou. Ja som jej nevravela nech nejde len ked ma volala tak som povedala ze mne to pride drahe a pre mna osobne zbytocne lebo je to len 10 treningov. Co si o tom myslite? Je lepsie s nou ukoncit kontakt?

tatiana288
23. feb 2026

Prináša ti kontakt s ňou nejaké pozitíva?

anonym_a2a30b
23. feb 2026

Akože na toto potrebuješ radu z MK???

janina1127
23. feb 2026

Robí ťa toto priateľstvo šťastnou? Ja osobne nestojím o priateľov, ktorí sa správajú ku mne nepekne 🙂

viestta
23. feb 2026

Myslis si, ze dostanes ine rady ako si dostala minule? Kamaratkly mozte byt aj nadalej, ak chcete obidbe, ale aj nemusite byt. Do fitka budete chodit kazda tak ako jej vyhovuje. Ci nie si schopna ist do fitka bez doprovodu?

anjelicek26
23. feb 2026

Ona chce cvicit inym sposobom, preco s toho robis problem? Ak s nou chces byt kamoska, tak robte spolu veci mimo fitka, kedze tuto sa nezhodnete (nemusite!).

luccys
23. feb 2026

Problemy 14-rocnych...

any_soj
23. feb 2026

@anonym_autor máš nejaký komplex? Ty si s ňou nechcela cvičiť s trénerkou, tak o čo ti ide? Ona našla asi radosť v tomto, je nadšená, že ju to posúva, že dokáže nové veci. Neviem, závidíš, že ty si sa na to nedala, alebo čo je problém, keď sa pochváli, ako jej to sadlo, a ako jej to ide?

kiki68
23. feb 2026

Za mna nie, nie je dobre byt vo fitku s clovekom, co ide naozaj bomby a musi sa sustredit. Mate odlisne ciele a tym to fungovat nebude. Tiez nemam rada vo fitku vykecavacky, tam makam a dovi. Kecam potom ked idem naozaj iba rekreacne takto von na prechadzku. Lebo od toho ocakavam ako hovoris iba radost z pohybu a konverzacie, cize mat tu spolocnost.

lentakyterapeut
23. feb 2026

@anonym_autor toto som ani nedocital

luccys
23. feb 2026
@huxy

Znovu???

@huxy Ako velmi musi byt niekto megnuty, aby takuto volovinu riesil 2x na irternet.fore? Ludstvo je uz total zdegenerovane.

lindusss2016
23. feb 2026

@anonym_autor ved uz si sem s tymto pisala... To vazne ta to az tak trapi? Co si sa do nej zamilovala? 🤦

biba_18
23. feb 2026

toto tu už raz bolo - nepáčili sa ti odpovede alebo ako mám tomu rozumieť?

maca1984
23. feb 2026

Ešte koľkokrát ? 🙄

sense
23. feb 2026

Každá to vidíte inak...ona je na výkon ty nie. Mate aj niečo spoločné? Kedysi som tak začala chodiť s jednou známou do kina. Ja som chcela vidieť aj výsledky, iná chcela pokecať a tváriť sa že pri Tom cvičí. Naše cesty sa rozišli vo sa športu týka ale inak bola fajn. Len sme spolu necvicili

biba_18
23. feb 2026

@sense do kina ste asi nechodili 😂

ladygina
23. feb 2026

Cvicit chod sama a mas pokoj. Ja napriklad potrebujem pri tejto cinnosti mat svoj klud, hudbu do usi a idem si svoje tempo.

sense
23. feb 2026

@biba_18 do fitka, sme nechodili. Paradoxone do kina áno . Musím sa naučiť po sebe čítať resp čo telefón vymyslí a prepíše. Asi sa vrátim do doby kamennej k telefonu s tlacitkami

januska12323
23. feb 2026

@anonym_autor načo to sem píšeš po neviem koľký krát?

motylik2559
23. feb 2026

@anonym_autor Ale ved ty si tu uz pisala, nie? takmer identicky text🤷‍♀️ Ak si to ty, rady si uz dostala🤷‍♀️

muchotrafka298
23. feb 2026

Jak deti na zakladke.....to sem este kolkokrat budes pisat? Prestan sa s nou kontaktovat, nepozeraj si jej socialne siete a hotovo.

rachel36a
23. feb 2026

Uz si to tu raz rozoberali... ak jé to kamarátka, tak nevidím dôvod, prečo sa máš hnevať na to, že ona chce chodiť s trénerom cvičiť a ty nie...kamarátstvo je o inom...ved sa môžete stretávať pri inej činnosti...

natalka13
23. feb 2026

moja kamka chodi na pilates a ja do fitka, moj muz sleduje NHL a ja tenis mam s nimi ukoncit vztah🤔 to ako fakt?🙈😀

monulka205
23. feb 2026

@anonym_autor kam chodíš cvičiť? Ja s tebou pôjdem, somnou žiadna kamoška nechce ísť cvičiť a trénerku platiť nechcem 🙂

simca06022011
23. feb 2026

@anonym_autor podla mna prehanas, tak sa chcela pochvalit. Je ti to drahe, tak je ti to drahe... ona na to ma a cvici. Chces ist do fitka chod. Drahe nedrahe, ja by som od zaciatku do fitka nesla len tak bez trenera, aspon na tych par treningov prvych.
Len dodam, ze vo fitku aj tak ide kazdy svoje, tam nie je miesto na vykecavacky a neviem co, vobec okrem cenovej ulavy (lebo realne ak ide viac ludi, platia menej trenerovi, akurat mi tak chodi dcera do fitka s dedom) to nema ziadnu vyhodu ist s niekym.

simca06022011
23. feb 2026
@simca06022011

@anonym_autor podla mna prehanas, tak sa chcela pochvalit. Je ti to drahe, tak je ti to drahe... ona na to ma a cvici. Chces ist do fitka chod. Drahe nedrahe, ja by som od zaciatku do fitka nesla len tak bez trenera, aspon na tych par treningov prvych.
Len dodam, ze vo fitku aj tak ide kazdy svoje, tam nie je miesto na vykecavacky a neviem co, vobec okrem cenovej ulavy (lebo realne ak ide viac ludi, platia menej trenerovi, akurat mi tak chodi dcera do fitka s dedom) to nema ziadnu vyhodu ist s niekym.

este dodam, ze nie podla mna to nie je na ukoncenie kontaktu, ale ak sa len kvoli cviceniu kamaratite, tak kludne... mozno menej zavidiet a prezivat toto.. ja neprezivam ked kamosky vesaju fotky ako chodia po vyletoch, welnessoch, chodia cvicit alebo si vylozia nohy na zahrade.. tesim sa s nimi :DD mozes ist cvicit sama a tiez vesa tpotom fotky kade tade a chvalit sa ako si oproti nej usetrila, trenerku nepotrebujes :D

johanka21
24. feb 2026

@anonym_autor O takú priateľku by som určite nestála...

anonym_d44929
24. feb 2026

Začať cvičiť vo fitku aj s trénerom je to najlepšie rozhodnutie - naučí Ťa správnu techniku, dýchanie. Nielen zdravotne je to super, ale efektivita je tiež úplne inde. Zaujímalo by ma, na základné čoho si vydedukovala, že tie fotky na siete dáva kvôli tebe 🤣 zároveň ty si sa rozhodla neísť, ona ťa volala a ak ti prekáža si s ňou písať o jej posunoch, tak to nerob 🤷🏼‍♀️

nyusika
24. feb 2026

Pls, čo je to “fitness nesúlad “ ?