Je lož niekedy lepšia než pravda vo vzťahu?
Ahojte, ako casto sa vam pri zoznamovani sa stane, ze vyzvete muza slovami "bud uprimny" alebo "povedz mi pravdu", a potom lutujete, co ste vlastne poculi? Naozaj vzdy chcete vediet, kolko mal partneriek pred vami,alebo by niekedy bolo prijemnejsie pocut nizsie cislo? Je nutne vediet, ze mal sex este nedavno, alebo by jemnejsia verzia tej istej informacie bola menej zranujuca? A co moment, ked prizna, ze pocas zoznamovania nebola zena po jeho boku iba jedna? Je pravda v takych chvilach skutocne tou hodnotou, ktoru hladame??
Mozno by v niektorych situaciach milosrdna loz , alebo aspon vynechanie pravdy zachovala pokoj, sebavedomie a sympaticku atmosferu.No ak zacneme pravdu filtrovat, nenarusi doveru, ktoru vo vztahu vsetky ocakavame???
Mile zeny, co teda naozaj chcete,.... ked mu poviete "bud uprimny"??Neupravenu realitu, aj ked boli??? Ci sklame??. Alebo pravdu podanu tak, aby nezranila??? A kde je hranica medzi uprimnostou, ktoru ocenujeme, a pravdou, ktora je len zbytocnou ranou do duse?? Hm?? ...
@anonym_c63d13 ja viem, je to úbožiak čo sa pod vlastným nickom a fotkou hanbí ukázať, ale snažiť sa urážáť mu ide a písať primitívnosti..
@huxy si asi dusevne jednoducha , tak sa to da pochopit.
clovek ma brat svojho partnera takeho aky je. vo chvili kedy sa potrebujes opeknovat, umelo upravit alebo zjemnit pravdu vies ze tam kompatibilita nebude. casom sa to ukaze na vaznejsich veciach. hladaj si k sebe babu ktora zije rovnakym stylom zivota ako ty, ktora nepotrebuje tym padom jemnejsiu pravdu a budete si sediet. aj tak casom pride na to aky si. potom tie vztahy aj tak dopadaju.
@anonym_autor neviem si predstavit, ze by som sa take cosi opytala. A keby sa ma to opytal potencionalny frajer, hned by dostal po cumaku, ze je neslusny.

@anonym_c63d13 ja viem, je to úbožiak čo sa pod vlastným nickom a fotkou hanbí ukázať, ale snažiť sa urážáť mu ide a písať primitívnosti..
@huxy prosim prosim prosim nebud na mna zla, odpust.