icon

Je môj partner flegmatik alebo iba ignorant?

7. jún 2026

Ahojte,
mam znamost. On uz ma davno po 30 tke. Ide o to, ze mam zmiesane pocity ci je to totalny flegmatik alebo ignorant. Mozno si poviete, ze je to super, ze sa nehada ani neni agresivny, lenze napr. Po vcerajsku od 17 tej sa mi ozval az dnes pred obedom. Vety typu: mne je to jedno, uzivaj si, rob co chces su u neho caste. Povedala som mu, aby mi prejavoval , ze mu na mne viac zalezi. Cenim si ze neziarli. Minuly tyzden som bola posediet s kamaratkou a ked som sa vratila, ani sa neopytal ako bolo, kde sme boli nic. Keby som odisla na 3 dni prec a sa neozvala , tak zacinam mat pocit , zeby mu to ani nevadilo.

Strana
z3
anonym_f3b50e
7. jún 2026

Skôr ťa neberie vážne .Ma ťa na háku

anonym_320b2a
7. jún 2026

@anonym_autor No, ja mam takeho muza a veru, fest mi to vadi. Minule som 3x nahlas (vzdy v iny den resp. v inu chvilu) spomenula ze dany tyzden musim ist na jedno vysetrenie. Myslis ze nejak zareagoval ? Ani v pate nemal. A pocul to urcite. Ani sa ma neopytal ze co riesim, na ake vysetrenie idem. Proste vyslovene akoby som mju bola ukradnuta.

margotka17
8. jún 2026

@anonym_autor si mu totálne ľahostajná. ..., že užívaj si, rob čo chceš. No asi mu ťažko povedať, že ťa nechce, nemá o teba záujem. Verí, že sa dovtipis, čo tým, čo ti povedal myslí. Prestaň mu volať, vymaž číslo a si si svoj život. Určite stretneš niekoho, komu na tebe bude záležať. Držím ti palce 👍

Strana
z3