Je môj partner lakomec?
Ahojte.. dostala som sa do divnej situácie.. Som s priateľom necelé 2 roky a začína mi pripadať ako lakomec. Aby ste chápali, je to muž vo veku 36 rokov, odjakživa chodí na nových BMW v drahšom oblečení, na začiatku vzťahu a aj počas randenia som dostávala často darčeky, pozýval ma do reštaurácie, kina, wellness všetko vždy bez problému platil. Má svoju firmu a darí sa mu, jednoducho má peniaze. Na začiatku vzťahu ma zobral na Maurícius na dovolenku, ja som povedala, že je to moc, až mi to bolo nepríjemné a jeho reči boli, že na to má a že ma chce a on svojej žene dopraje.. Predtým som ani peňaženku nenosila nikde so sebou. Posledné mesiace keď si ideme niekam sadnúť na drink, čo je len sem tam, tak nadáva ako je všetko všade drahé. Teraz sme šli po mesiaci na večeru a totálne ju skritizoval a ešte povedal, že to bolo šialene drahé. Na osobu sme platili v hlavnom meste 18 eur aj s pitím.
Čo sa týka výdavkov on býva vo svojom a ja vo svojom byte ale väčšinou sme u mňa (takto nám to vyhovuje), niekedy chodí len k sebe. Čo ma celkom zarazilo bolo, že som si pred 3 mesiacmi kúpila nový byt, ktorý som si celý zaplatila, on sem chodí stále prespávať, už aj nakupujem väčšinu potravín ja pre nás oboch a na kolaudáciu mi kúpil veci z Tedi za pár korún.. Predtým kupoval aspoň jedlo väčšinu on aj drogériu si kupoval sám a teraz tu nemá u mňa nič a všetko používa moje okrem parfému. Na narodeniny, ktoré som mala pred mesiacom som dostala darček za 40 eur a ja som k tomu chcela ešte jeden parfém, o ktorom sme sa dlhšie bavili a to sa tváril, že prepočul.. A problém je v tom, že mi to začína pripadať, že za chvílu budem nás dvoch živiť ja. Lebo ja nám periem keď je u mňa, varím, minule si ešte rýpol, či nemôžem upiecť koláč, parkuje na mojom parkovacom mieste, ktoré mám kúpené a mohla by som prenajímať, už aj jedlo platím väčšinu ja..
@anonym_413ef7 pobavilo 😂 chcela by som byt, ktory kupim za cenu nejakej dovolenky, par veceri v restike a nejakych darcekov od chlapa 😂😂😂 to snad ani v sobranciach nenajdes taky. Nikdy ma neprestane fascinovat, ako si chlapi myslia, ake obrovske sumy utracaju za randenie 😂
@sissy27 Ten byt je autorkin, ona mu ho nejde davat a su v nom, lebo to autorke viac vyhovuje. Preco nie su castejsie u neho v byte a tam nech nakupuje on?
Problem bude v 2 veciach. 1.autorka si zvykla na jeho platenie a momentalne ma chlap asi financne suchoty, ak sa stazuje na cenu vecere 2. nema moresy, nedocvakava mu, ze by mal nieco nakupit, ked u niekoho zostava
@sissy27 Ten byt je autorkin, ona mu ho nejde davat a su v nom, lebo to autorke viac vyhovuje. Preco nie su castejsie u neho v byte a tam nech nakupuje on?
Problem bude v 2 veciach. 1.autorka si zvykla na jeho platenie a momentalne ma chlap asi financne suchoty, ak sa stazuje na cenu vecere 2. nema moresy, nedocvakava mu, ze by mal nieco nakupit, ked u niekoho zostava
@anonym_dfcfce preco by mu preboha mala davat byt?? Tu niekto pise nezmysly o tom, ako lahko jej bolo kupit si byt, ked frajer platil za rande a dovolenky.
@anonym_autor mna nazyvas zavistlivec? Ja som sa len opytala, ci si si kupila druhy byt. A ty si co? Zlatokopka 🤷🤦
@anonym_413ef7 zlatokopka je zena ktora si plati za svoje svoje ucty a len sa obava aby ju muz nezacal vyuzivat,
@anonym_413ef7 pobavilo 😂 chcela by som byt, ktory kupim za cenu nejakej dovolenky, par veceri v restike a nejakych darcekov od chlapa 😂😂😂 to snad ani v sobranciach nenajdes taky. Nikdy ma neprestane fascinovat, ako si chlapi myslia, ake obrovske sumy utracaju za randenie 😂
@sissy27 byt je v bratislve a stal 300 tisic a mam nanho hypo. A verte mi ze jeho dovolenka ani vecere ma nespasili. Prebohaaa
ak prestal platait uplne a je to u len na tebe-tak to normalne nieje kedze zaraba ... ale ak ma len krizu -tak by som ho podrzala... no pokial sam rozhadzuje ale tebe ma problem zaplatit bez frflania - tak niekde chyba nastala.. nabuduce ak sa zacne rozculovat sa ho spytaj ci mu nestojis ani za tych 20 eur- ak ma problem,ze si to zaplatis-ale bez tych zbytocnych reci .. chlapi sa menia casom na frflosov- to by mi vadilo.. ale tiez moano len vytriezvel a uz do neba nechce len vrazat ked ty mas dost penazi na to,aby si si len tak kupila byt .. on svoje mina a ty si setris? troska nefer
@anonym_15386f ja mu platim parkovacie miesto, prestava u mna vacsinu mesiaca, na najom neprispieva. Jedlo kupujem vacsinou ja to tiez nie je zadarmo. Voda a drogeria tiez nie. Je to sakra malo?!!!
Zrataj si koľko ti platil on a teraz ti robí niečo problém ťahať za neho?neviem kto je lakomec teda 🤔
@anonym_c2b212 on zaraba 3nasobok mňa. Je odo mňa starsi. Nejdem sa bavit o kolko ale je. On tu rozprava o tom ako si ide kupit nove porsche a ma najnovsie bmw ktore zere
@sissy27 byt je v bratislve a stal 300 tisic a mam nanho hypo. A verte mi ze jeho dovolenka ani vecere ma nespasili. Prebohaaa
@anonym_autor mne to vysvetlovat nemusis, to niektory z anonymov tu mal takuto debilnu poznamku.
A ako som pisala - parkovacie miesto prenajmi ak ho nevyuzivas pre seba.
@anonym_c2b212 on zaraba 3nasobok mňa. Je odo mňa starsi. Nejdem sa bavit o kolko ale je. On tu rozprava o tom ako si ide kupit nove porsche a ma najnovsie bmw ktore zere
@anonym_autor Ak ty si si kupila na hypo byt za 300k a on zaraba 3xviac, tak on ma potom co, byt za 900k na hypo a stazuje sa na drahu veceru a nevie urobit nakup do chladnicky za 20-50 eur? Nejak mi tie pocty nesedia.
@anonym_autor Ak ty si si kupila na hypo byt za 300k a on zaraba 3xviac, tak on ma potom co, byt za 900k na hypo a stazuje sa na drahu veceru a nevie urobit nakup do chladnicky za 20-50 eur? Nejak mi tie pocty nesedia.
@anonym_dfcfce ja som na byt dostala prispevok aj od rodiny ale to sa hadam spovedat nemusim.
@anonym_dfcfce ja som na byt dostala prispevok aj od rodiny ale to sa hadam spovedat nemusim.
@anonym_autor dva roky si sa hala na chuderu čo nemá na dovolenku " Predtým som ani peňaženku nenosila so sebou " lebo všetko platil a po necelých dvoch rokoch si si kúpila byt za 300 000... pekne si sa vyfarbila.

@anonym_dfc2ba nepisem, ze zavidim. No ak mala doteraz vztahy, ze jej vsetko platili, potom chapem, ze ma za co kupit druhy byt.
A hej, jednoznacne rozchod, lebo takto na dalsi byt nenasetri. 🤷