icon

Je môj partner lakomec?

Dnes o 16:28

Ahojte.. dostala som sa do divnej situácie.. Som s priateľom necelé 2 roky a začína mi pripadať ako lakomec. Aby ste chápali, je to muž vo veku 36 rokov, odjakživa chodí na nových BMW v drahšom oblečení, na začiatku vzťahu a aj počas randenia som dostávala často darčeky, pozýval ma do reštaurácie, kina, wellness všetko vždy bez problému platil. Má svoju firmu a darí sa mu, jednoducho má peniaze. Na začiatku vzťahu ma zobral na Maurícius na dovolenku, ja som povedala, že je to moc, až mi to bolo nepríjemné a jeho reči boli, že na to má a že ma chce a on svojej žene dopraje.. Predtým som ani peňaženku nenosila nikde so sebou. Posledné mesiace keď si ideme niekam sadnúť na drink, čo je len sem tam, tak nadáva ako je všetko všade drahé. Teraz sme šli po mesiaci na večeru a totálne ju skritizoval a ešte povedal, že to bolo šialene drahé. Na osobu sme platili v hlavnom meste 18 eur aj s pitím.
Čo sa týka výdavkov on býva vo svojom a ja vo svojom byte ale väčšinou sme u mňa (takto nám to vyhovuje), niekedy chodí len k sebe. Čo ma celkom zarazilo bolo, že som si pred 3 mesiacmi kúpila nový byt, ktorý som si celý zaplatila, on sem chodí stále prespávať, už aj nakupujem väčšinu potravín ja pre nás oboch a na kolaudáciu mi kúpil veci z Tedi za pár korún.. Predtým kupoval aspoň jedlo väčšinu on aj drogériu si kupoval sám a teraz tu nemá u mňa nič a všetko používa moje okrem parfému. Na narodeniny, ktoré som mala pred mesiacom som dostala darček za 40 eur a ja som k tomu chcela ešte jeden parfém, o ktorom sme sa dlhšie bavili a to sa tváril, že prepočul.. A problém je v tom, že mi to začína pripadať, že za chvílu budem nás dvoch živiť ja. Lebo ja nám periem keď je u mňa, varím, minule si ešte rýpol, či nemôžem upiecť koláč, parkuje na mojom parkovacom mieste, ktoré mám kúpené a mohla by som prenajímať, už aj jedlo platím väčšinu ja..

Strana
z2
didush27
Dnes o 16:38

@anonym_autor možno sa jeho firme prestáva dariť

anonym_8a0f21
Dnes o 16:39

@anonym_autor páčil sa ti keď rozhadzoval na teba peniaze a teraz sa ti nepáči keď začína šetriť?

autor
Dnes o 16:41
@anonym_8a0f21

@anonym_autor páčil sa ti keď rozhadzoval na teba peniaze a teraz sa ti nepáči keď začína šetriť?

@anonym_8a0f21 nejde o to, že šetriť, na sebe nešetrí vôbec skôr mi príde, že sa zo mňa stane hotel, kde je všetko zadarmo.

anonym_8a0f21
Dnes o 16:42
@anonym_autor

@anonym_8a0f21 nejde o to, že šetriť, na sebe nešetrí vôbec skôr mi príde, že sa zo mňa stane hotel, kde je všetko zadarmo.

@anonym_autor a povedala si mu to?

anonym_dfcfce
Dnes o 16:45

Promo skoncilo, nastupila realita 🙂Kym platil, tak vsetko ok. ked mas chvilu platit ty,tak ohooo, pockat, pockat. 🙂

autor
Dnes o 16:45
@anonym_8a0f21

@anonym_autor a povedala si mu to?

@didush27 práveže ma stále viac a viac kšeftov a nestíha..
@anonym_8a0f21 mali sme taký rozhovor a on to celé poprel

oceanahory
Dnes o 16:46

@anonym_autor Hmm...tak ked ste vztah zakladali od zaciatku na materialnych preferemciach, aj chapem, ze si frustrovana. Sice skusenost osobnu nemam, ale viem si predstavit, ze chlap, ktory sa potrebuje takto velmi "ukazovat" v skutocnosti nic nema a koniec koncov je to iba clovek, ktory ma podnikanie, ktore raz za cas prinesie pekny balik a ostatne mesiace je rad, ak ma co jest 🤷.

anonym_0b36f6
Dnes o 16:48

Lovebombing, teraz zhodil masku a vidíš jeho pravý charakter.Len si ťa chcel získať preto všetko platil.Teraz už budes platiť všetko ty bez ohľadu či sa mu vo firme darí
Koľko máte rokov?

anonym_9573d9
Dnes o 16:49

@anonym_autor to znie ako narcisticky cyklus ak zacina s pasivno agresivnymi poznamkami a kritikou, ponizovanim. Ak.mu nieco naznacis a vybuchne alebo sa na smrt urazi tak tym duplom.

sara07
Dnes o 16:50
@anonym_autor

@didush27 práveže ma stále viac a viac kšeftov a nestíha..
@anonym_8a0f21 mali sme taký rozhovor a on to celé poprel

@anonym_autor uprimny rozhovor , tak ako tu píšeš ak to nepomôže je na tebe či to potiahneš dalej alebo sa rozidete
ak je stale u teba mal by sa podielat , o tom ako sa mu dari jeho firme si pozri na finstat.sk alebo dlžnik.sk

sissy27
Dnes o 16:59

@anonym_autor a ved parkovacie miesto prenajmi, ked ty nemas svoje auto, nie si povinna drzat ho prenho. Ked bude mat k tomu pindy, tak mu povedz “zlaty moj, vsetko platim sama, ty si ani vlastnu kozmetiku nekupis, ani chladnicku nenaplnis, peniaze na strome nerastu”.
Na poznamku o kolaci by som odpovedala napr. “ty uprac, ja spravim dezert” alebo “kludne si mohol ty nejaky priniest”.
Mne to pripada, ze lov sa skoncil, prisla realita a chce naspat vsetko, co investoval.
A len taka poznamka na okraj - si si ista, ze jeho firme sa dari, alebo je to len tvoj dojem vzhladom na to, kolko on sebe dopraje, pripadne z toho co povie a ako sa prezentuje? Lebo to byva naozaj velky rozdiel…

anonym_413ef7
Dnes o 17:02

Fuha, kupila si si druhy byt?

anonym_b4352f
Dnes o 17:07

@anonym_autor za mňa je to lakomec. Na začiatku sa tváril, že v pohode a teraz ukázal svoju pravú tvár. To bude už furt pretáčať každú korunu, by som ho kopla do riti kebyže mu ešte aj prať a variť mám. Neznášam takýchto žgrlošov

anonym_dfc2ba
Dnes o 17:09
@anonym_413ef7

@anonym_413ef7 nezáviď

motylik2559
Dnes o 17:12

@anonym_autor Ked vtacka lapaju....No a teraz realita...a myslim si, ze on sa este aj uplne inak casom prejavi...

anonym_8605da
Dnes o 17:13

Rozchod

anonym_d84452
Dnes o 17:16
@anonym_dfc2ba

@anonym_413ef7 nezáviď

@anonym_dfc2ba myslím, že aj partner závidí. On jej platil dovolenky, reštaurácie, darčeky... a ona si zatiaľ našetrila na byt a pánko žiarli, tak si to kompenzuje tým, že ju začal " vyžierať "

petronelag
Dnes o 17:17

@anonym_autor Ja sa obávam, či si náhodou nenašiel nejaký nový objav, kde musí platiť. Niektorí muži nemajú prehľad ako to funguje v domácnosti, koľko stoja potraviny, drogéria a pod. a najlepšie by bolo zaviesť si nejaký režim, kde by ste obaja prispievali.

anonym_413ef7
Dnes o 17:17
@anonym_dfc2ba

@anonym_413ef7 nezáviď

@anonym_dfc2ba nepisem, ze zavidim. No ak mala doteraz vztahy, ze jej vsetko platili, potom chapem, ze ma za co kupit druhy byt.
A hej, jednoznacne rozchod, lebo takto na dalsi byt nenasetri. 🤷

anonym_50dddc
Dnes o 17:32
@petronelag

@anonym_autor Ja sa obávam, či si náhodou nenašiel nejaký nový objav, kde musí platiť. Niektorí muži nemajú prehľad ako to funguje v domácnosti, koľko stoja potraviny, drogéria a pod. a najlepšie by bolo zaviesť si nejaký režim, kde by ste obaja prispievali.

@petronela nemá prehľad? Obávam sa, že keď chlap chce tak má prehľad a keď mu to vyhovuje tak prehľad nemá. Tomuto vyhovuje nemať prehľad, žena nakúpi za svoje, navarí sama, a ešte aj poumýva riad. Po 2 rokoch vzťahu vo veku 36 rokov sa nasťahoval do priateľkynho bytu, kde používa aj jej kozmetiku, ešte aj perie za svoje. No, treba sa pozrieť pravde do očí, takto sa partner do života a potenciálny manžel nespráva, skôr mi príde, že je parazit, ktorý hľadá hotel zdarma.

januska12323
Dnes o 18:01

Po dvoch rokoch prichádza k vytriezvenie a už ťa nepotrebuje ohurovať tak začal šetriť. Je len na tebe čo všetko si necháš.

autor
Dnes o 18:10
@anonym_413ef7

@anonym_413ef7 nie prvy ale svoj, predtym som bola v podnajme. Ty zavistlivec.

anonym_413ef7
Dnes o 18:15
@anonym_50dddc

@petronela nemá prehľad? Obávam sa, že keď chlap chce tak má prehľad a keď mu to vyhovuje tak prehľad nemá. Tomuto vyhovuje nemať prehľad, žena nakúpi za svoje, navarí sama, a ešte aj poumýva riad. Po 2 rokoch vzťahu vo veku 36 rokov sa nasťahoval do priateľkynho bytu, kde používa aj jej kozmetiku, ešte aj perie za svoje. No, treba sa pozrieť pravde do očí, takto sa partner do života a potenciálny manžel nespráva, skôr mi príde, že je parazit, ktorý hľadá hotel zdarma.

@anonym_50dddc a z druhej strany to bolo OK? Ked len chlap plati?

anonym_413ef7
Dnes o 18:16
@anonym_autor

@anonym_413ef7 nie prvy ale svoj, predtym som bola v podnajme. Ty zavistlivec.

@anonym_autor mna nazyvas zavistlivec? Ja som sa len opytala, ci si si kupila druhy byt. A ty si co? Zlatokopka 🤷🤦

anonym_15386f
Dnes o 18:31

ak prestal platait uplne a je to u len na tebe-tak to normalne nieje kedze zaraba ... ale ak ma len krizu -tak by som ho podrzala... no pokial sam rozhadzuje ale tebe ma problem zaplatit bez frflania - tak niekde chyba nastala.. nabuduce ak sa zacne rozculovat sa ho spytaj ci mu nestojis ani za tych 20 eur- ak ma problem,ze si to zaplatis-ale bez tych zbytocnych reci .. chlapi sa menia casom na frflosov- to by mi vadilo.. ale tiez moano len vytriezvel a uz do neba nechce len vrazat ked ty mas dost penazi na to,aby si si len tak kupila byt .. on svoje mina a ty si setris? troska nefer

domkakvet
Dnes o 18:48

@anonym_autor aspon budes vediet, ze partner sa nevybera podla auta.

anonym_c2b212
Dnes o 18:49

Zrataj si koľko ti platil on a teraz ti robí niečo problém ťahať za neho?neviem kto je lakomec teda 🤔

anonym_34d2c9
Dnes o 19:09

Navrhni, nech sa k Tebe nastahuje (alebo Ty k nemu). Vypocitaj mu prispevok na domacnost, povedzme 300 strava, 300 byvanie, ak nechce pomahat v domacnosti, tak 200 upratovacka. Svoj byt moze prenajat. Ste spolu dost dlho, aspon vyskusate naostro, co je ten druhy zac. Bud si nasla muza svojho zivota alebo do par mesiacov ho budes nenavidiet, lebo je to manipulator a narcis.

anonym_dfcfce
Dnes o 19:22

Ako rychlo sa dokonaly milacik ( nove bmw, Mauricius, vecere, darceky) zmeni na kkta, ked prestane vsetko platit. 😀

anonym_50dddc
Dnes o 19:32
@anonym_413ef7

@anonym_50dddc a z druhej strany to bolo OK? Ked len chlap plati?

@anonym_413ef7 problém vidím v tom, že keď ju pozval na dovolenku, tak ona otvorila ústa a povedala, že je to veľa že je to nepríjemné, chcela si svoje platiť, ale s tým nemal problém. Teraz, keď mu ona robí servis a kupuje jedlo a kozmetiku, on sa neozve, hej, počúvaj, jedlo si podelíme na polku, kozmetiku si podelíme na polku, nájom si podelíme na polku. O tom, že by aj mal variť a prať radšej ani písať nebudem, pozval ju na Maurícius, takze možno bývať, jesť a parkovať zdarma. Ešte teda koláčik pod nos si zapytal.

Strana
z2