icon

Je môj vzťah s priateľkou normálny?

michaaal85
11. júl 2025

Ahojte. Mal by som otázku či to bol normálny vzťah s priateľkou. Spoznali sme sa pred 5,5 rokmi. Po nejakom čase mi začala vykrikovať že stále periem pritom som pral 3 krát do týždňa, že vyhadzujem poloprázdne sáčky (keď tam vyhodíte napríklad zvyšky z jedla tak to smrdí, alebo jej cigarety keďže fajčila). Väčšinou som iba ja varil. Či cez týždeň alebo cez víkend. Keď som jej povedal nech navarí tak stále frflala, že prečo oná má variť, ale navarila občas. Snažil som sa aby sme mali skoro aj každý 2 deň cez týžden varené aspoň polievku alebo chleba vo vajci, špageti. Staral som sa aj o jej dieťa. V jeden večer mi prišla povedať, že ona potrebuje chlapa a že ja som dobrý chalan, ale ona že potrebuje chlapa. Pred týmto dňom som jej našiel v zápisníku že mirka new life. Meno ... nový život a všetko čo ona platí. Ako mi to povedala som sa nasral a odišiel. Odvtedy mi nechce dať žiadne moje osobné veci čo som si pokúpil.

Strana
z3
michaaal85
autor
13. júl 2025
@lb1984

@michaaal85 je niekedy dobre čítat že nezadrbava len chlapom. Normalne by som jej napisala že si chcem prist po veci a kedy by jej to vyhovovalo. Ak by sa neozvala tak ak sú to drahé veci riesit to oficiálne. Co sa tyka partnerky tak ste sa k sebe nehodili to je vsetko. Ty si snahu mal a ona pravdepodobne nie. Kazdopadne "mirka new life" asi cosi vypoveda lebo takto sa veci neriesia.

@lb1984 dakujem

simona20201309
14. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub áno tvoja žena má ešte tu starodávne výchovu kde vyrastala v duchu že žena je slúžka a má skákať mužovi okolo zadku. Bohužiaľ aj vase deti si toto ponesu do života. Ci už dievča alebo chlapec.
Je iná doba. Žena nesedí doma na riti, rovnako chodí do praxe ako muž. Mate dom? Si celý deň na poli, dojis kravy, cistis stajne? Si strhany chudák čo má zničené ruky a nevie si sám pozehlit?
Ty sa chvális tým ze si zo svojej manželky urobil sluzku? A co ma ona z toho? Stavím sa že ti ešte aj poslušne každý večer roztiahne nohy aby si si užil 3 minúty. Lebo pri takom ako si ty, žena 100% nezažila ani orgazmus, ide len o tvoje blaho.
Fackala by som takých neschopakov čo očakávajú od ženy mamahotel.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
14. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub snívaj ďalej.... 🤑

Strana
z3