Je moja reakcia na partnerovo správanie prehnaná?
pride vam v poriadku zavesit vyprate pradlo na balkon a vedla toho zavesit prepotene smradlave mokre tricko z fitka podotym pri zavretych sklach na balkone taktiez cestovnu tasku ktoru som celu dovolenku tahala kadetade si doma najdem na prezlecenych perinach pri vankusi mne
to je vrcholne nechutne si tam lahnut .. je moja reakcia prehnana ?
@anonym_autor A prosís, ci rozkazujes?
AK niekomu povies: Prosim ta mohol by si to nabuduce najskor hodit do pracky, pod ukazem ti program na pracke na sportove veci, a tu je gel na sportove veci... aj tebe sa bude v posilke cvicit lepsie v cistom, nie tak prepotenom...
AK niekomu povies: Fuj, okamzite odtial zves tie smradlave veci, ja si ich na balkone nezelam, je to absolutne nechutne co robis.
Asi je v tom trochu rozdiel. Pros a mozno bude na 10-ty krat vyslysane. Rozkazuj a budes vytvarat priestor na hadku, lebo ten druhy sposob je pre partnera v rozhovore dost ponizujuci...
@anonym_autor vieš čo hej, vadilo by mi to. Ale asi v takej miere, že by som si popindala, tričko zvesila a dala do práčky a tašku zložila z postele. Možno by som na chlapa zhúkla, že nech už to nerobí. Ale to je asi tak všetko.
Aj mna by to nastvalo,ale ja by som mu to povedala a dalej neriesila. Neberiem to ako tragediu. Moj tiez zvykol ruksak hodit na postel. Ale za tie roky sa naucil,ze co sa vala po zemi,nepatri na postel.
Ja by som len chcela vedieť, ako by muži tolerovali a kde by bola ich hranica, keby sa žena po práci zastavila v krčme na 3x poldeci, nechala po sebe v domácnosti kade tade ponožky, nohavičky, v kúpeľni nesplachne, pomoc v domácnosti ziadna atď.
@terezia74 och dakujem za tento komentár. Lebo toto nekonečne ospravedlňovanie mužskej neschopnosti je neuveriteľne. Čerešnička keď je to s takým smiechom ze juj chlapi sú proste takí chichichiiiii
@terezia74 tak keď robí ten druhý niečo čo sa mi nepáči tak nebudem čakať kým mi prečíta myšlienky a poviem mu to. To platí rovnako na mužov aj ženy. Ženy kopu veci vnímajú inak ako muži muži si až tak život nekomplikuju treba komunikovať nie čakať že sa niekto dovtipi sám od seba.
@sova7 autorka píše ze mu to hovorila niekoľkokrát, určite nielen ona ale aj iné ženy komunikujú tieto veci milionkrat a chlapi to proste ignorujú lebo sak ta otrokyna ktorú majú doma to urobí haha
@anonym_autor vieš čo hej, vadilo by mi to. Ale asi v takej miere, že by som si popindala, tričko zvesila a dala do práčky a tašku zložila z postele. Možno by som na chlapa zhúkla, že nech už to nerobí. Ale to je asi tak všetko.
@mameha7 a podľa mna toto je presne dôvod prečo sú Tí muži takí neschopní … lebo žena si popindá a potom to všetko krásne urobi za neho …
@anonym_autor to prepojené tričko by mi asi nevadilo. Aj moj nechava na terase. Ale kufor ano. Ja som môjho za to tiež raz zdrbala. Teraz sa pýta kde ma položiť ten kufor aby mi to nevadilo
@terezia74 och dakujem za tento komentár. Lebo toto nekonečne ospravedlňovanie mužskej neschopnosti je neuveriteľne. Čerešnička keď je to s takým smiechom ze juj chlapi sú proste takí chichichiiiii
@bonboniera a mna udivuje, že samotné ženy sú schopné druhým ženám hovoriť že: “čo vlastne riešiš, veď to sú chlapi” oni sú predsa takí, im treba viackrát opakovať, oni “také” veci neriešia, treba pekne poprosiť a potom odmeniť že urobili nadľudský výkon 🙈 ( keď dali tanier do drezu) ale budiš, každý ako mu je dobre …
@sova7 autorka píše ze mu to hovorila niekoľkokrát, určite nielen ona ale aj iné ženy komunikujú tieto veci milionkrat a chlapi to proste ignorujú lebo sak ta otrokyna ktorú majú doma to urobí haha
@bonboniera tak u mňa by s týmto nepochodil nemá 5 aby som niečo robila za neho.
@bonboniera a mna udivuje, že samotné ženy sú schopné druhým ženám hovoriť že: “čo vlastne riešiš, veď to sú chlapi” oni sú predsa takí, im treba viackrát opakovať, oni “také” veci neriešia, treba pekne poprosiť a potom odmeniť že urobili nadľudský výkon 🙈 ( keď dali tanier do drezu) ale budiš, každý ako mu je dobre …
@hellionka och presne, vždy keď sa tu riešia domáce prace tak chlapovi to treba napísať, nakresliť, poslať fotku, nalepit na chladničku, dať mu pripomienku do telefónu a prosiť ho na kolenách aby niečo spravil. Potom samozrejme treba darovať piskotek v podobe oralneho sexu najlepšie …
Zaujímavé ze upratovať a umývať auto ich nikto neučil ani im to netreba pripomínať a co poznám tak majú všetci tak vylizane žeby sa tam dalo jesť z kobercekov.
@anonym_autor v poriadko od neho to nie je, ale je to chlap, ktoremu take nedochadza. Citala som len uvodny prispevok - ale aka bola tvoja reakcia?
@mameha7 a podľa mna toto je presne dôvod prečo sú Tí muži takí neschopní … lebo žena si popindá a potom to všetko krásne urobi za neho …
@anonym_84d6bf Ale ja som Monk, to je môj problém. Muž si väčšinou za sebou sprace, nie je prasa, ale zasa nemôžem ho až tak terorizovať, lebo som neurotická večná upratovačka vecí. 😃 On si myslí ako krásne upratal kuchyňu a ja vidím capky na skrinke. Máloktorý muž je taký detailista a ak ním je, tak zvyčajne je trošku crazy.
@anonym_autor no môj je zase opačný prípad, on je zaťažený na čistotu a poriadok, ale zase dnes ráno mal pripomienky k tomu, že som išla odniesť rožky a vypadli mi asi 3 omrvinky na zem, že bože, ja som tu akurát povysaval 🤣🤣🤣 No neviem, čo je lepšie.
@anonym_autor kde to tricko mal akoze dat? Druha vec by mi vadila, ale nerobila by som z toho dramu.
@anonym_autor v poriadko od neho to nie je, ale je to chlap, ktoremu take nedochadza. Citala som len uvodny prispevok - ale aka bola tvoja reakcia?
@siska53 odmietla som spat v posteli a hned rano som dala vyprat pradlo (nechape kde je problem stale)
@anonym_autor kde to tricko mal akoze dat? Druha vec by mi vadila, ale nerobila by som z toho dramu.
@domkakvet do pracky alebo do kosa na pranie ved fajn nech sa ale ne hned vedla vyprateho
@domkakvet do pracky alebo do kosa na pranie ved fajn nech sa ale ne hned vedla vyprateho
@anonym_autor ako pises je to vedla vyprateho, nie na vypratom, ak bolo to tricko mokre od potu, tak by v kosi mohlo chytit pliesen a ja nemam rada ked niekto dava veci do pracky, potom chcem prat uplne nieco ine a musim to vytahovat, cize kazdy ma ine zvyky, nie je to dovod na hadku.
@anonym_autor nie je,aj mňa by to nasralo
@anonym_autor Nuž, čo je v našich očiach humusarcina,to väčšina chlapov tak nevníma.Skuste sa s partnerom porozprávať, že Vám niektoré veci prekážajú,aj mu povedzte dôvody/nie kričať, nie poučovať, len v kľude porozprávať/Myslím, že mnohé ženy mi tu dajú zapravdu, že niekedy je to boj./napr.znama má 3 chlapov -manzel a synovia.Uz roky bojuje so zdvihnutou doskou na wc a občasnými kvapkami niečoho niekde,kde to mať nechceme/Iná známa bojuje s tým, že špinavé prádlo končí inde, než v koši na prádlo...Ani jedna sa nerozchadza s partnerom,len sa ho snaží "vychovať, Prezradím Vám,ze aj moj nebohý manžel začal nosiť pracovný ruksak do kuchyne,dal ho na stôl a tak vykladal dózu,v ktorej mal jedlo a termosku.Vysvetlila som mu,ze na stôl,kde sa dáva jedlo to nepatrí, lebo valalo sa to kade -tade.Zmylil sa ešte niekoľkokrát,ale si zvykol/dokonca si začal všímať detaily v satni a dal mi zapravdu
@anonym_autor zásadná vec vo vzťahu pri spoločnom bývaní, je vysvetliť si, kde čo má byť. Ak nebudú špinavé veci v koši na prádlo, zbytočne ich bude hľadať čisté v skrini. U nás to takto bolo od začiatku, kým sme prešli do manželstva.
@siska53 odmietla som spat v posteli a hned rano som dala vyprat pradlo (nechape kde je problem stale)
@anonym_autor v prípade, že nechápe kde je problem to je trosku horšie … môj ex partner takto tiež nechápal. Presne čo sa týka veci na posteli, umývania topánok v kuchynskom dreze ale aj oveľa horšie … napríklad jeho mačky mali mesiace blchy a nechal ich chodit po linke, taktiež do postele. Trus, ktory tie blchy vylučovali bol všade - on to zmetal zmetácikom. Mačky blchami vyžraté uši. A somnou sa hádal, že niesom normálna ak niečo take mi prekáža, veď to “nejde na ľudí” a oni to uz raz mali 🤣 a prežil. Podobnych príbehov mám cely list. Stále ma označoval za tu čo “jej všetko vadí” Och, humusák.
@anonym_autor v prípade, že nechápe kde je problem to je trosku horšie … môj ex partner takto tiež nechápal. Presne čo sa týka veci na posteli, umývania topánok v kuchynskom dreze ale aj oveľa horšie … napríklad jeho mačky mali mesiace blchy a nechal ich chodit po linke, taktiež do postele. Trus, ktory tie blchy vylučovali bol všade - on to zmetal zmetácikom. Mačky blchami vyžraté uši. A somnou sa hádal, že niesom normálna ak niečo take mi prekáža, veď to “nejde na ľudí” a oni to uz raz mali 🤣 a prežil. Podobnych príbehov mám cely list. Stále ma označoval za tu čo “jej všetko vadí” Och, humusák.
@anonym_84d6bf neverim, ze taky vol existuje, mozno v minulom storoci🤣ked presiel aspon ZS, ved tam musel pochytit zaklady hygieny..
@anonym_84d6bf neverim, ze taky vol existuje, mozno v minulom storoci🤣ked presiel aspon ZS, ved tam musel pochytit zaklady hygieny..
@ahhola vieš čo … kiež by neexistoval 🤣
@anonym_autor Nuž, čo je v našich očiach humusarcina,to väčšina chlapov tak nevníma.Skuste sa s partnerom porozprávať, že Vám niektoré veci prekážajú,aj mu povedzte dôvody/nie kričať, nie poučovať, len v kľude porozprávať/Myslím, že mnohé ženy mi tu dajú zapravdu, že niekedy je to boj./napr.znama má 3 chlapov -manzel a synovia.Uz roky bojuje so zdvihnutou doskou na wc a občasnými kvapkami niečoho niekde,kde to mať nechceme/Iná známa bojuje s tým, že špinavé prádlo končí inde, než v koši na prádlo...Ani jedna sa nerozchadza s partnerom,len sa ho snaží "vychovať, Prezradím Vám,ze aj moj nebohý manžel začal nosiť pracovný ruksak do kuchyne,dal ho na stôl a tak vykladal dózu,v ktorej mal jedlo a termosku.Vysvetlila som mu,ze na stôl,kde sa dáva jedlo to nepatrí, lebo valalo sa to kade -tade.Zmylil sa ešte niekoľkokrát,ale si zvykol/dokonca si začal všímať detaily v satni a dal mi zapravdu
@viera012345 co mu stalo, chudiatku?
@anonym_84d6bf toto by som nezvladla preboha 😀
Niektorí chlapi sú hrozný treba mu rázne vysvetliť a nech sa urazí podľa mňa si reagovala úplne normálne nedaj sa nebudeš predsa robiť niekomu slúžku
@barka1 ja som len smutna a sklamana z toho ze chcem viest normalne domacnost a on voci mne nema ani ten kusok ze mi neda na vypratu postel spinavu tasku a to niesom ziaden monk casto mame neporiadok
@anonym_autor no z tohoto by som ja urobila veľkú šou... Ja už mám náučného muža aj deti čo ako. Bohužiaľ som ako Monk v týchto veciach. Ja nedám kufor ani do bytu keď prídeme odniekiaľ, nie to ešte na posteľ. Veď ja by som rovno infarkt chytila keby toto vidím.
Úprimne ja by som umrela keby mi da tašku na posteľ a ano ja som už horšia ako Monk (moj problém).Našťastie to môj muž chape aj keď ma dost. Už vie co a ako zladil sa somnou.Takze daj mu jasné pravidlá co ako si predstavuješ a už záleží na ňom ako je ochotný.

@anonym_autor to prve by mi nevadilo, ved hadam mas na tom balkone aj ine veci ako to pradlo, napr metlu, mozno smetny kos, cokolvek co nie je zrovna cerstvo oprate pradlo.
Ta taska by mi vadila, neznasam ani ked si niekto sadne na postel v tom v com bol vonku, ale tak hodim tasku na zem a poviem “zlato preco mi zas davas spinavu tasku na ciste periny? Vies, ze mi to vadi” a nebudem po nom hulakat. Pripadne ked je toto jeho jedine minus, tak kupim prehoz na postel a tie ciste periny proste zakryjem.