Je možné nájsť seriózneho muža v dnešnej dobe?
Ahojte, existuje v tejto divnej dobe este nejaka sanca, ze stretnem normalneho chlapa niekde? Ak ano, pytam sa, kde???? Pokec som po tyzdni zrusila, pretoze mi tam vypisovalo 90% chlapov bez fotky a len sami podivini. Ale som maximalne znechutena z akehokolvek spoznavania sa cez zoznamky. Po dlhej dobe som mala "rande" z platformy badoo a dotycny sa mi po 2 stetnutiach z nicoho nic drzo odmlcal. Zacalo to tak ze po mesiaci intenzivneho pisania ma vytiahol na prve rande, pozval na obed skvele debaty, atd atd Tvaril sa ze ma miluje, vysmiaty, dlhe pohlady...Druhe stretnutie som nasledne iniciovala ja a sli sme na turu do Tatier. Boli sme spolu cely den, a este vecer mi pisal sa zaujimal ako sa citim, ci mi je dobre, ci nemam svalovku... Ale odvtedy akokeby utal. Pisal stale menej a menej az sa uplne odmlcal. Mne to nedalo a narovinu som sa ho spytala co sa deje, pretoze take nieco sa mi nestalo prvykrat a nemam na to nervy. Jeho odpovede mi prisli ako take nasilu vymysly, s uplnou stratou zaujmu. Spominal tam svoju byvalu ze ona mala vybornu kondicku a ze turu ktoru som ja vybrala je pre neho malina. To akoze myslel vazne ze kvoli takej hluposti ako su celodenne turistiky je dovod toho ze si nebudeme rozumiet? Ta kto normalny dava toto na prve miesto vo svojom rebricku hodnotenia potencialneho partnera? Som mimo ja ked si vsimam charakter povahu schopnosti vlastnosti pracu????? Nechapem zrazu tej zmene spravania ako to takto rychlo dokaze niekto sa otocit 180 stupnov alebo sa takto hnusne pretvarovat. Keby mi napisal priamo hned v dany vecer napr sory ale ina ma zaujala viac alebo nehnevaj sa nesme na jednej vlne, to by som pochopila. Preco toto vy muzi robite? Co z toho mate? Absolutne nerozumiem...Prosim aj o muzske pohlady, nazory. Dakujem
@anketkarka citam tvoj prispevok a vychadza mi z neho, ze si sama protirecis. Na jednej strane pises, ze sa vedia aj dlhsi cas pretvarovat na druhej strane napises, ze sa nevedia tak intenzivne dlhsie pretvarovat. V tomto s tebou suhlasim, ze sa niekto vie aj dlhsi cas pretvarovat a to praveze nemas sancu zistit ani dlhsim napr. mesacnym vypisovanim. A velakrat pri pisani ani nevies kto, co a ako myslel. Ci len nesrandoval, necitis a nepocujes intonaciu hlasu, atd. Pre mna za mna nech sa niekto stretne aj po roku 😅 a zisti, ze este ani fotka nesedi.
ja uz tiez zoznamky urcite nikdy viac 😀 ale najlepsie bolo cim skor stretnut a vidiet cloveka nazivo. kolkokrat som si s niekym pisala aj mesiac a potom nic z toho a vlastne strateny cas 😀 ale ja som si mojho manzela nasla nazivo 🙂 v klube 😀 obaja sme tam isli len tak s kamaratmi sa zabavit, nie ze niekoho hladat a balit, zacali sme spolu nahodne tancovat a obaja sme sa zalubili na prvy pohlad a je to fakt krasne 😊 potom sme sa uz len stretavali nazivo a tak spoznavali.
Nemaš nadvahu ? Podla mna ti tou turistikou chcel niečo naznačiť...