Je možné, že 25-ročný muž je stále panic?
Dobrý deň, veríte v to že 25r. chalan s fajn príjmom a vkusom môže byt panic? Frajerku nemal ale hocikedy chodí do mesta aj na párty a neverím tomu že sa nič nestalo
Ano, aj starsi dokonca. Preco nie
Toto musel napisat len nevyzrety jedinec
Preco nie ??
Čo má spoločné jeho príjem s tým, že je panic? Nuž sú aj chlapi,čo nechcú za každú cenu omočiť.
Čo na príjem spoločne a tým ze je panic? Ti co zarábajú 2000€ sú určite samci co majú 10 žien za deň a ti co zarábajú 800€ sú 50rocni panic-i(? 🤣)
Toto je tak bizarne položená otázka, že až nechápem. Prečo by nemohol... Tie faktory, že príjem a vkus... To akože plat keď prekročí určitú hodnotu tak dochádza k automatickému odpaneniu jedinca? 🙈 😅
A vkus...no však práve, keď má dobrý tak asi nejde s prvou, ktorá sa o neho oprie...
🤦🤦🤦
Práveže keď má vkus nestrčí do každej čo sa ponúkne.
A prečo by nemohol? Nie každý pchať do každej diery.
Úplne normálne,chalan proste rozmýšľa,než akoby mal "otočiť každú sukňu" 😁. Rozumný chlap 😉
@user62056819 predpokladam, ze jej dal kosom 😀 😀
@nyusika tiež som toho názoru 🤭 a teraz sa rieši jeho "panictvo" ako správne ohrdnutá 😁
Áno, môže byť stále panic🙃môj druhý partner bol, ja som bola jeho prvá😁
Nedal mi košom, zo zaciatku tvrdil že mal nejaké baby na jednu noc ale že už ho to prešlo
Po čase z neho vyšlo že s nikým nespal
A cudne mi to je preto lebo jeho niektorí kamarati sú na jednorazovky
Ano moze byt a je to normalne.
Takže keď tvoje kamošky budú často použiteľné na jednu noc,budeš automaticky aj ty? Dobre chápem?
Zazila som na vyske chlapov co mali okolo 25 rokov a boli panicmi, neskor z nich vyslo, ze su homosexuali.
Takze nie, podla mna nemoze. Ziadny zdravy chlap nevydrzi do 25tky.
@tanicka907 dosť malá vzorka na posúdenie, nemyslíš? Za to že poznáš 2-3-5 tak sú všetci takí, áno? Zaujímavé
@jesenzima mas pravdu, vsetci ostatni su zlati, lubivi a cakaju na tu pravu kym si vyprazdnia vajcia 🙂
alebo autorku len nechcel, tak jej porozpraval rozpravky.
@tanicka907 tak môže byť hanblivý typ, introvert a nemať možnosť stretnút niekoho, napr keď pracuje v mužskom kolektíve. Nevidím na Tom nič čudné.
@summer23456 urcite moze a urcite chalan, ktory chodi vonku a ma slusny prijem je tento pripad. Hanblivy introvert, ktory nema moznost niekoho stretnut.
@tanicka907 Jasne ze vydrzi. Preco by nevydrzal. Nie kazdy je tak pudovo zalozeny, ze to ma ako potrebu. Vela chalanov potrebuje na to normalny zdravy perspektivny vztah aby mal sex. A nie kazdemu sa to do 25ky podari najst normalnu babu.
Moze byt veriaci...a ak naozaj veri, a ma vztah s Bohom, tak vie, aku ma hodnotu. A ani ho nenapadne len tak ju niekde zahodit s dievcatom, ktore uz bolo s mnohymi.
@derdia takito sa zenia ako 20rocni 🙂 🙂
Boze zeny nerehocte sa. neviete, ze cim ma vyssi prijem tym je atraktivnejsi 😂😂😂😂sa tu nad tym cudujete. Zakladatelka je tiez asi ocarena - jeho vyplatnou paskou

Samozrejme, že môže byť panic, pokojne aj starší, než 25. Myslíš, že nemôže byť panic, lebo chodí "do mesta"???