Je na tejto fotke žena?
Ahojte, prosím je na tej fotke žena, či už mám halucinácie?

@ilovecoffee fotil ho niekto zozadu, neviem podla tvare-nosa som hned ze zena a podla ruk chlap.
@ilovecoffee mne to príde ako žena 🤷
@ilovecoffee ja sa pýtam na toto zakružkovane 🤦♀️..nie na ruky..je tam žena? Ci len ja mam halušky
@ika11123 mne to príde choré
ta tvar patri fotografovi, ved to je uplne jasne, je nahnuty dozadu a k oknu, aby lepsie zachytil strelca, ale co je to zac ti nikto takto z fotky nepovie...
ak potrebujes vo vztahu toto riesit, radsej ho v zaujme vsetkych ukonci
Mne sa zda po priblizeni, ze je to dievca, tvar obocia a vlasy...
@ilovecoffee ja vidím že je to Audi 😂😂😂. Fotograf je chlap a to v krúžku ja blud😉
Nech je to čo je to ak majú k dispozícii zbraň mala by si naozaj prestať. Pretože ja by som sa už neudržala.
@ilovecoffee žena
No bohynu, to v kruzku mi pripomina vsetko od prasacieho rypaku, mravcoleva po s prepacenim falus, nikde tam nevidim ofinu ani tvar... cista paranoja.
@ilovecoffee ahoj 🙂 mne to pride ako muzske ruky no taka zenskejsia tvar ..ale ked som sa zapozerala z dialky skor ako muz to vyzera
tiež tam ženský prsník vidím odhalený. Vidím zbraň to kto je? Prečo z auta strieľa?
Ten noštek mi príde ženský
No ja neviem čo niektoré pozeraju, ale ja vzadu za fotografom vidím jasnú ženskú tvár, nos a blond vlasy.. len teda je tak zvláštne uložená akoby strčila hlavu do zadného otvoreného okna.. tak možno to bude 👻 nejaký..
Ale vážne, myslím že každý kto by zazrel niečo také na fotke svojho muža by začal pochybovať... 🤷
@jana_eyre_2 Ja vidim presne to iste co ty, napisala som, ze tam vidim zenu a vidia to podla mna aj ostatne, len maju potrebu byt "vtipne" a strasne nad vecou, kedze nejde o ich partnera
@ilovecoffee ako ženy, nehnevajte sa, ale neviem ako by ste sa vy tvárili, keby si na svoj deň dal toto vás partner a vy by ste si toto všimli..nemali by ste dilemu? Nepochybovali by ste, keby bol v zahraničí a toto by ste zbadali?aj vtedy by ste samé sebe dávali odporúčania k odborníkovi?..myslim,ze ja niesom úbohá, len už neviem, či je to moja paranoja, alebo to vidia aj ostatní
@ilovecoffee na 100000% muz. 🙂
@ilovecoffee ale aj keby tam bola žena, čoho by to bol "dôkaz?"
Mohla to byť priateľka toho druhého muža, nie milenka tvojho partnera.
Okrem toho dosť pochybujem ze by nejaká holá žena s vystrcenym prsníkov sedela vzadu v aute, v ktorom vpredu niekto strieľa z pušky a ešte si to fotila, alebo co.
@ilovecoffee ja tam jasne vidim ženu
@ilovecoffee prepáč, ale nerozumiem tomu, čo píšeš. Ak nie je medzi vami dôvera, tak sa na ten vzťah vykašli. Keby aj s ním v aute sedela žena, tak čo? Ty si v živote v aute neviezla iného muža, len svojho partnera? Hlási sa ti v desaťminútových intervaloch, aby si vedela kde je, s kým je a čo robí? Už sa niekedy v minulosti stalo niečo také, čo ti dáva príčinu takto chorobne žiarliť a toto riešiť?
@ilovecoffee tak ja neviem, mne to príde ako tie fotky ze “hľadaj mačku” nikdy som žiadnu nenašla …ale skor by som na tejto asi našla mačku ako ženu
@jaskolka neviem aký prsník tam ty vidíš ale ja tam vidím ženskú tvar

Zeny, citanie s porozumenim vam nieci hovori? Nepyta sa na strielajuceho, ani na fotografa, ale na zakruzkovanu tvar - clovek, co sedi vzadu. Vyzera to na zenu. Ja sa skor zamyslam nad tym, ake hovado sedi v aute a striela z neho - nevie, nevidi dobre, nevie co tam moze byt.. skor by som riesila toto.