Je normálne ísť s cudzími na koncert?
Dobrý,
je to divne ale rad by som vedel názor iných žien a ci je toto normálne.
V skratke:
minulý víkend moja priateľka (23) išla na pohovor do prahy a po pohovore mala ísť len prespať ku známym a ísť s nimi späť domov na SK. Vo vlaku spoznala nejakých starších chlapov ktorí išli na koncert do Prahy (scooter) a ako spolu kecali jej navrhli že mala by ísť s nimi a že oni jej kúpia lístok.
Dozvedel som sa o tom že bola na koncerte keď som videl Insta stories kde zdieľala videa z koncertu.
Kus neskôr keď sme volali mi o tom začala rozprávať po tom čo som sa jej opýtal aký bol koncert. Spomínala taktiež ešte že do rana niekde musela čakať pretože v noci už jej nešiel spoj ku známym. Takže niekde bola s tými chlapmi ktorých ledva pozná, aspoň vravela že len nejaký podnik aby prečkala do rana.
Dozvedel som sa o tom z po***** insta stories...
Jej odpoveď keď som jej napísal že to nie je normálne:
" Pozri nič sa reálne hrozne nestalo zbytočne si to cele nafukol ešte si sa aj urazil ako o čom sa chceš rozprávať
Proste je to o tom ze bud chceš alebo nechceš byt so mnou
vieš koľko je ľudí na zemi? A koľko z tých ľudí vytvorilo hudobné žánre a hudobné skupiny? A vieš koľko ľudí má rado hudbu a chodia na koncerty? Vieš aká je ekonomická situácia na Slovensku? Ja som mohla byť rada ze sa mi niekto v dobrom chcel poskladať na lístok len preto lebo mi chcel spraviť radosť...
Išla som na pohovor išla...spnila som si svoju úlohu bola s tým spokojná...mala som ešte nejaký čas tak som išla si vypočuť kapelu s tým ze mimochodom ani som nepila!!
Išla som do *** nakoľko som malej išla dat darček a bola som s nimi dohodnutá že ak by som niečo potrebovala kľudne môžeš dôjsť s tým ze mala som aj vybavený odvoz domov všetko je v poriadku prišla som domov žijem a fungujem
Jediný kto z toho robí vedu si ty
Vieš koľko ľudí mi povedalo že wau co by sme za to dali kebyže mozeme ísť na taky koncert "
Prosím povedzte mi aký mate na toto názor.
@huxy ja ti rozumiem. a teda neviem, či oponujúce osoby majú nejaké deti
@minenkaa
@anonym_a937e6 alebo je to jedna osoba???
ale ak nemajú, možno pochopia, keď raz deti budú mať. a keď im bude tiež omnoho príjemnejšie, keď potom, čo deti zaspia, si ich muž k nim sadne a spolu si pozrú film alebo len tak pokojne strávia večer.
alebo je možné, že sa dočkajú toho, že deti budú mať štyridsiatky horúčky a bude ich treba ratovať, ale muž už bude sedieť vo vlaku smerom niekam, lebo sa rozhodol, že práve tam je koncert, ktorý on musí vidieť a on si musí ísť užiť...
ja netvrdím, že toto sa stane, ja píšem, že možné to je. lebo ako sa hovorí, aký išiel, takú našiel... akurát.... po narodení detí sa menia veci. častokrát žiaľ iba pre ženu. čím rozlietanejší muž, tým ťažšie pochopí, že by sa mal chovať inak.
a tiež so napísala len svoj názor. lebo už som sa s tým stretla - nie osobne našťastie. ale aj tu, na MK, koľko je takých príbehov? spústa. že chlap si žije svoj slobodný, voľnomyšlienkársky život, žene to imponuje, ale keď prídu deti, odrazu pre ženu tento život viac-menej skončí, ale chlap to stále nepochopil. boli tu množstvá takých príbehov aj v nedávnej minulosti. preto ja mám názor taký.
@amdornik a preto si treba nájsť človeka s rovnakým pohladom na svet a písala som to aj tu ,ty teraz píšeš uplne o niečom inom
@anonym_c92f0e vieš čo, toto napadlo aj mne. aj som mala o tom rozpísaný príspevok, ale keďže sám autor - chlap s krivdou - tvrdí, že ju videl na Inst., konkrétne videá z koncertu, na základe toho som ten príspevok ani neodoslala. takže buď lístky už neboli a je to vymyslené alebo lístky boli, lebo.... neviem... lebo je to už stará kapela a nebol možno až taký záujem? ale zase... cena nebola vysoká.
@amdornik možno sú niektoré veci pozmenené, lebo je to celé divné. Aj na staré skupiny chodí veľa ľudí, dokonca teraz sa chodí na koncerty aj do zahraničia a cudzinci k nám. Neverím, že len tak sa im podarilo zohnať lístok pre nejakú babu tesne pred koncertom. Ja na také koncerty nechodím,preto si len myslím, že sú tam nejaké sekcie podľa ceny lístka, takže aj to by bol problém. Vyzerá, ze chalan jej zožral vyhovorku aj s navíjakom
@minenkaa
ale ak nemajú, možno pochopia, keď raz deti budú mať. a keď im bude tiež omnoho príjemnejšie, keď potom, čo deti zaspia, si ich muž k nim sadne a spolu si pozrú film alebo len tak pokojne strávia večer.
alebo je možné, že sa dočkajú toho, že deti budú mať štyridsiatky horúčky a bude ich treba ratovať, ale muž už bude sedieť vo vlaku smerom niekam, lebo sa rozhodol, že práve tam je koncert, ktorý on musí vidieť a on si musí ísť užiť...
ja netvrdím, že toto sa stane, ja píšem, že možné to je. lebo ako sa hovorí, aký išiel, takú našiel... akurát.... po narodení detí sa menia veci. častokrát žiaľ iba pre ženu. čím rozlietanejší muž, tým ťažšie pochopí, že by sa mal chovať inak.
a tiež so napísala len svoj názor. lebo už som sa s tým stretla - nie osobne našťastie. ale aj tu, na MK, koľko je takých príbehov? spústa. že chlap si žije svoj slobodný, voľnomyšlienkársky život, žene to imponuje, ale keď prídu deti, odrazu pre ženu tento život viac-menej skončí, ale chlap to stále nepochopil. boli tu množstvá takých príbehov aj v nedávnej minulosti. preto ja mám názor taký.
@amdornik Ok, a ako to suvisi s povodnou temou? Autor sa nevyjadril, ze maju deti, tak predpokladam, ze nemaju. Nechapem tuto vsuvku. Ved ked si najdes normalneho muza, tak budete na deti dvaja. Ked nie, tak koncert je ten najmensi problem.
@amdornik Ok, a ako to suvisi s povodnou temou? Autor sa nevyjadril, ze maju deti, tak predpokladam, ze nemaju. Nechapem tuto vsuvku. Ved ked si najdes normalneho muza, tak budete na deti dvaja. Ked nie, tak koncert je ten najmensi problem.
@anonym_a937e6 pretože autor očividne podľa príspevku plánuje pokojný rodinný život a rozlietanú osobu v podobe jeho frajerky zrejme nemôže vystáť. toto by pokračovalo aj po príchode detí. on by bol ten, čo čučí doma a stará sa o deti a ona by si užívala život...
@anonym_a937e6 pretože autor očividne podľa príspevku plánuje pokojný rodinný život a rozlietanú osobu v podobe jeho frajerky zrejme nemôže vystáť. toto by pokračovalo aj po príchode detí. on by bol ten, čo čučí doma a stará sa o deti a ona by si užívala život...
@amdornik veď od začiatku napríklad ja som písala že majú obja iný pohľad na svet ,ako načo byt s človekom a zakladat rodinu keď mi vadí
@amdornik možno sú niektoré veci pozmenené, lebo je to celé divné. Aj na staré skupiny chodí veľa ľudí, dokonca teraz sa chodí na koncerty aj do zahraničia a cudzinci k nám. Neverím, že len tak sa im podarilo zohnať lístok pre nejakú babu tesne pred koncertom. Ja na také koncerty nechodím,preto si len myslím, že sú tam nejaké sekcie podľa ceny lístka, takže aj to by bol problém. Vyzerá, ze chalan jej zožral vyhovorku aj s navíjakom
@anonym_c92f0e Takze pises, ze na koncerty nechodis ale zarucene vies, ze listk sa nedaju zohnat 😀
Ja idem dnes vecer, dokonca v Prahe, na goout sa daju normalnr kupit. Dokonca idemr partia a mame jeden volny listok, pretoze jeden na poslednu chvilu odriekol. Ked je to nejaky lepsi koncert, tak casto kupim 1-2 listky navyse, ak by sa niekto z mojich znamych rozhodol na poslednu chvilu pridat. V lete som bola na koncerte v UK, ktory bol vyprerany, chcela som si kupit listok na brane ale uz nebol. Cez resell stranku mi to trvalo 30 sekund a mala som listok. Nechodis na koncerty ale vies, ze urcite sa kupit neda 😀
@anonym_c92f0e hocikedy kúpiš lístok pred koncertom ,ešte sa mi nestalo aby niekto nepredával
@amdornik Tak autor ma nejake issues, ked chodi s niekym koho nedokaze vystat? 🙂 Vidis tam niekde logiku? Mam frajera, ktoreho nedokazem vystat, tak s nim nadalej pokracujem vo vztahu... Super, co? 😀
@amdornik Tak autor ma nejake issues, ked chodi s niekym koho nedokaze vystat? 🙂 Vidis tam niekde logiku? Mam frajera, ktoreho nedokazem vystat, tak s nim nadalej pokracujem vo vztahu... Super, co? 😀
@anonym_a937e6 napíš mi to po slovensky, ak chceš so mnou komunikovať.
@amdornik veď od začiatku napríklad ja som písala že majú obja iný pohľad na svet ,ako načo byt s človekom a zakladat rodinu keď mi vadí
@minenkaa áno, v tomto s tebou súhlasím. myslím, že sa to dalo vycítiť aj z príspevku/-ov autora, akoby jej dával tých šancí už viac, ale stále ostane z jej počínania sklamaný. najvyšší čas, aby sa s ňou rozišiel. každý chce od života niečo úplne iné.
@minenkaa áno, v tomto s tebou súhlasím. myslím, že sa to dalo vycítiť aj z príspevku/-ov autora, akoby jej dával tých šancí už viac, ale stále ostane z jej počínania sklamaný. najvyšší čas, aby sa s ňou rozišiel. každý chce od života niečo úplne iné.
@amdornik nie on jej nedával šance ,on sa silou mocou drží niečoho čo nie je pre oboch dobre
@anonym_a937e6 napíš mi to po slovensky, ak chceš so mnou komunikovať.
@amdornik Je to napisane po slovensky, nevidis? 🙂
Ja s tebou nepotrebujem komunikovat, ty ma tagla. Aj tak zbytocne, pretoze si stale ides len svoje sudenie a domyslanie, na zaklade coho predpokladam, ze nemas zaujem o realnu diskusiu.
@amdornik Je to napisane po slovensky, nevidis? 🙂
Ja s tebou nepotrebujem komunikovat, ty ma tagla. Aj tak zbytocne, pretoze si stale ides len svoje sudenie a domyslanie, na zaklade coho predpokladam, ze nemas zaujem o realnu diskusiu.
@anonym_a937e6 nie, nevidím. lebo nepoznám slovenské slovo "issues". a komunikovať nemusíme, súhlasím. v tomto sa zhodneme.
@arci123456 veľmi hlúpe správanie tvojej priateľky. Keby sa jej niečo stalo napr v súvislosti s tymi mužmi… Lístok zdarma absolútne nestojí za takýto risk.

@huxy Opakujem sa ale myslim si, ze nerozumies rozdielu medzi nazorom a statementom. Napisala som vsetko co som povazovala za potrebne, koncim v tejto diskusii. Pekny vikend
@minenkaa