icon

Je normálne, keď manžel kontroluje telefón svojej partnerky?

panineznama16
28. apr 2025

Ahojte mám na vás otázku je podľa vás normálne že manžel mi kontroluje telefón s kým si píšem a minule mi napísal kamarát ktorého poznám už od 10 rokov a on žiarli aj keď som mu vysvetlila že by som ho v živote nechcela lebo nikdy som nechcela k nemu viac ako kamarátstvo no on si ide len svoje že choď za ním za to že sa len opýtal ako sa máš a chvíľu sme si písali a už keď som bola unavená napísala som mu idem sa okúpať a idem si ľahnúť tak si zmyslel že mám k nemu náklonnosť aj keď nikdy som nechcela a kebyže číta všetky správy tak to tam bolo napísané že nechcem viac ako kamarátstvo je to podľa vás normálne a neustále keď mi niekto napíše z detstva tak robí takéto scény lebo že on si z bývalými kamarátmi nepíše ani z jedným je to normálne ?

Strana
z3
panineznama16
autor
28. apr 2025
@anna777115

@panineznama16 Tak, mu odpovec, že nikoho neskrývaš, ale mobil je tvoja osobná vec a že ani ty nemáš potrebu kontrolovať jeho mobil, preto nemusí mať potrebu kontrolovať ten tvoj. Žiadny dôvod si mu nato aby to robil nedala a keď on má nejaký problém, tak nech vyhľadá odborníka, nech mu s tým pomôže.

@anna777115 kebyže vysvetlím tak by bolo ešte horšie lebo by kontroloval ešte viac už aj to som povedala a nepomohlo on má v hlave len to svoje

kiki68
28. apr 2025

@panineznama16 nie, ja by som takeho muza nechcela, moj ma pristup, ja do jeho tiez, neziarlime, nekontrolujeme. Akurat viem, ze sa viem do jeho telefonu dostat. Ani nemame dovod ziarlit

anna777115
28. apr 2025
@panineznama16

@anna777115 kebyže vysvetlím tak by bolo ešte horšie lebo by kontroloval ešte viac už aj to som povedala a nepomohlo on má v hlave len to svoje

@panineznama16 Tak, nech sa ide liečiť, keď nie je normálny. Nadstav si nejaké hranice a keď ich poruší, tak vyvodiš následky. Veď, to nie je normálne takto žiť stále pod tlakom a pod kontrolou.

panineznama16
autor
28. apr 2025
@anna777115

Ja, naozaj nechápem, čo niektoré ženy dokážu tým chlapom tolerovať a byť až takéto submisivne, že strácajú svoju vlastnú hrdosť, úctu a hodnotu. Však si nastavíme nejaké mantinely, odkiaľ pokiaľ a za pomyslenu čiaru cesta v žiadnom prípade nevedie. Toto si nesmú dovoliť ani svokrovci ani muž. Veď sa dá všetko slušne vykomunikovat a keď to nedokáže, tak idem ďalej. Nie všetci sú tu pre nás a my ,tu nie sme pre každého.

@anna777115 no ono je problém aj v tom že som príliš veľký dobrák a aby som druhému neublížila tak radšej dusíme seba do poslednej kvapky a potom nejako sa snažím načerpať pozitívnu energiu ktorú zas vycerpam proste sláva stránka je u mňa dobro aby som druhému neublížila a to mi povedal aj otec že si musím dávať pozor na tu dobrotu aby nebola zneužitá proti mne a aby som sa netrápila sama so sebou no bohužiaľ to nedokážem ublížiť druhým stačia mi slzy v očiach a už sa zlomím bohužiaľ aj keby ma udrel ani tak by som nevedela a to nie len u môjho muža ale môže to byť hocikto

janickacrazy
28. apr 2025
@panineznama16

@panineznama16 autisticke dieťa mu určite nezveria, toho sa naozaj báť nemusíš. Na tvojom mieste uvažujem o rozvode. So ziarlivcom sa dlho žiť nedá. Časom ťa úplne psychicky položí. Lenže ty potrebuješ byť silná pre vaše dieťa. A ešte k tomu bývanie u svokrovcov, no nechcela by som tak bývať veru, tam nič dobré z toho nebude.

panineznama16
autor
28. apr 2025
@janickacrazy

@panineznama16 autisticke dieťa mu určite nezveria, toho sa naozaj báť nemusíš. Na tvojom mieste uvažujem o rozvode. So ziarlivcom sa dlho žiť nedá. Časom ťa úplne psychicky položí. Lenže ty potrebuješ byť silná pre vaše dieťa. A ešte k tomu bývanie u svokrovcov, no nechcela by som tak bývať veru, tam nič dobré z toho nebude.

@janickacrazy zo svokrovcami som ani ja nikdy nechcela a ak povedať pravdu ani z mamou vždy som chcela byť samostatna už len kvôli tomu že do všetkého frflú a to ja nenávidím keď sa niekto stará do mojich veci

anna777115
28. apr 2025
@panineznama16

@anna777115 no ono je problém aj v tom že som príliš veľký dobrák a aby som druhému neublížila tak radšej dusíme seba do poslednej kvapky a potom nejako sa snažím načerpať pozitívnu energiu ktorú zas vycerpam proste sláva stránka je u mňa dobro aby som druhému neublížila a to mi povedal aj otec že si musím dávať pozor na tu dobrotu aby nebola zneužitá proti mne a aby som sa netrápila sama so sebou no bohužiaľ to nedokážem ublížiť druhým stačia mi slzy v očiach a už sa zlomím bohužiaľ aj keby ma udrel ani tak by som nevedela a to nie len u môjho muža ale môže to byť hocikto

@panineznama16 Toto správanie nemá bohužiaľ nič spoločné s tým, že si dobrá a nikomu nechceš ublížiť, to má byť normálne zdravé správanie každého jednotlivca. Toto, že necháš zo seba robiť handru a nevieš si nastaviť hranice, je odraz tvojho vnútorného dieťaťa. Niečo v tvojej minulosti nemáš spracované alebo si vyrastala v prostredí kde boli nastavené nezdravé vzorce správania. Vyhľadaj psychológa, nech ti s tým pomôže, lebo takto nemôžeš žiť. Musíš dokázať chrániť seba aj svoju rodinu a nenechať prekračovať hranice, ktoré si nastaviš.

betulinka1
28. apr 2025
@panineznama16

@betulinka1 tak je tam kamarát z detstva a bývalí spolužiaci z bývalom spolužiakom si zvyknem písať o tom co mám robiť keď je nejaká porucha z autom a to nemám ani vodičák a zisťujem to pre neho a keď sa ma opýta po toľkých rokoch že ako sa mám a čo nové keď nechpdievam na stretávku tak je normálne že odpíšem ale tak nevravím že stále s nimi píšem ale keď napíšu že čo nové a ako sa máš tak je normálne že odpíšem zo slušnosti ale inakšie tam nie som celý den a niesu tam témy na čo by mohol žiarliť

@panineznama16 pozri nemusis sa obhajovat. Ja som len poznamenala, ze mozno je to vela. Ale jeho slova su urcite mimo.

panineznama16
autor
28. apr 2025
@anna777115

@panineznama16 Toto správanie nemá bohužiaľ nič spoločné s tým, že si dobrá a nikomu nechceš ublížiť, to má byť normálne zdravé správanie každého jednotlivca. Toto, že necháš zo seba robiť handru a nevieš si nastaviť hranice, je odraz tvojho vnútorného dieťaťa. Niečo v tvojej minulosti nemáš spracované alebo si vyrastala v prostredí kde boli nastavené nezdravé vzorce správania. Vyhľadaj psychológa, nech ti s tým pomôže, lebo takto nemôžeš žiť. Musíš dokázať chrániť seba aj svoju rodinu a nenechať prekračovať hranice, ktoré si nastaviš.

@anna777115 spracované mám všetko no poznačilo ma to že od škôlky šikana potom bývalí a bojím sa že by som si zas našla chlapa co by ma podvádzal na každom rohu potom aj sexuálne obťažovanie ako dieťa obchytkavanie intímnych partií proti mojej vôli to má blokuje že možno si raz nájdem takého čo bude piť alebo má biť tu som veľa krát rozmýšľala nad tým že možno kebyže ho skúsim nejako zmeniť tak by to šlo lebo ako človek není zlý len je uzatvorený a žiarli na úplne nepodstatné veci

panineznama16
autor
28. apr 2025
@betulinka1

@panineznama16 pozri nemusis sa obhajovat. Ja som len poznamenala, ze mozno je to vela. Ale jeho slova su urcite mimo.

@betulinka1 tak ja som to nenapísala ako obhajovanie ale ako pravdu že nemám čo skrývať ale on mi už povedal dosť veci ktoré by mi vedeli spustiť žiarlivosť napríklad ani to není normálne že keď sme išli kupovať auto a išla s nami aj jeho neter povedal jej že keď mu schvália úver dá jej takú jazyčkovú alebo že kebyže by bola automechanika je krásne na ženách vidieť ako majú prsia od oleja alebo že by išli oni dvaja do zahraničia spolu robiť a bývať a ja vedľa neho ale som to ignorovala lebo som si povedala že neverím že by bol taký kkt že by si začal s vlastnou neterou z bratovou dcérou že by nevedel aké by to malo následky s vlastnou rodinou ale ja som ešte žiadnemu chlapovi toto nepovedala čo on dokázal

sova7
28. apr 2025
@panineznama16

@betulinka1 tak ja som to nenapísala ako obhajovanie ale ako pravdu že nemám čo skrývať ale on mi už povedal dosť veci ktoré by mi vedeli spustiť žiarlivosť napríklad ani to není normálne že keď sme išli kupovať auto a išla s nami aj jeho neter povedal jej že keď mu schvália úver dá jej takú jazyčkovú alebo že kebyže by bola automechanika je krásne na ženách vidieť ako majú prsia od oleja alebo že by išli oni dvaja do zahraničia spolu robiť a bývať a ja vedľa neho ale som to ignorovala lebo som si povedala že neverím že by bol taký kkt že by si začal s vlastnou neterou z bratovou dcérou že by nevedel aké by to malo následky s vlastnou rodinou ale ja som ešte žiadnemu chlapovi toto nepovedala čo on dokázal

@panineznama16 zle zle zle. Prosím ta. Fakt ťa prosím čítaj čo ti tu pisu zamysli sa nad tým už stopni to nekonečné opisovanie čo sa kedy ako stalo kto čo povedal si v tom úplne zacyklena. ON NIE JE DOBRÝ ČLOVEK! NIKDY NIKDY HO NEZMENIS! On ťa nebije ale týra ťa psychicky. Bože ty si s toho už celkom mimo. Skús terapie psychológa len nie dakeho trula čo ti poradí sa s ním porozprávať. Nájdi si niekoho kto ti s toho pomôže von ty nemáš nič s toho čo si zazila spravované. Stále sa chovas ako ubite dievčatko bez sebavedomia. On ťa zneuziva. Keby máš svoje traumy spracované už s týmto magorom dávno nie si. Ty nepotrebuješ ak by si od neho odišla ďalšieho chlapa. Potrebuješ sa dať dokopy poriešiť svoje traumy a tuto zavyslost na psychopatovi. Strašne zle sa to číta čo píšeš strašne

anna777115
28. apr 2025
@panineznama16

@anna777115 spracované mám všetko no poznačilo ma to že od škôlky šikana potom bývalí a bojím sa že by som si zas našla chlapa co by ma podvádzal na každom rohu potom aj sexuálne obťažovanie ako dieťa obchytkavanie intímnych partií proti mojej vôli to má blokuje že možno si raz nájdem takého čo bude piť alebo má biť tu som veľa krát rozmýšľala nad tým že možno kebyže ho skúsim nejako zmeniť tak by to šlo lebo ako človek není zlý len je uzatvorený a žiarli na úplne nepodstatné veci

@panineznama16 Nikoho sa nesnaž meniť, to nefunguje. Buď mi ten človek vyhovuje alebo nie. Každý človek niečo má nikto nie je dokonalý, ale všetko záleží od závažnosti a miere tolerancie. Ty, nerozmýšľaj akého nájdeš, keď aj nikoho. Veď byť bez partnera nie je koniec sveta.

panineznama16
autor
28. apr 2025
@sova7

@panineznama16 zle zle zle. Prosím ta. Fakt ťa prosím čítaj čo ti tu pisu zamysli sa nad tým už stopni to nekonečné opisovanie čo sa kedy ako stalo kto čo povedal si v tom úplne zacyklena. ON NIE JE DOBRÝ ČLOVEK! NIKDY NIKDY HO NEZMENIS! On ťa nebije ale týra ťa psychicky. Bože ty si s toho už celkom mimo. Skús terapie psychológa len nie dakeho trula čo ti poradí sa s ním porozprávať. Nájdi si niekoho kto ti s toho pomôže von ty nemáš nič s toho čo si zazila spravované. Stále sa chovas ako ubite dievčatko bez sebavedomia. On ťa zneuziva. Keby máš svoje traumy spracované už s týmto magorom dávno nie si. Ty nepotrebuješ ak by si od neho odišla ďalšieho chlapa. Potrebuješ sa dať dokopy poriešiť svoje traumy a tuto zavyslost na psychopatovi. Strašne zle sa to číta čo píšeš strašne

@sova7 tak pravdu povedať psychológa si už hľadám nejakého dobrého to že v tom to meste kde byvam velký výber není a vo väčšine sú taký že ti poradia skúsiť to usporiadať s partnerom a doniesť aj jeho dohovoriť mu do srdca a tak už som počula skúsenosti tu u nás v meste a to by boli iba vyhodené peniaze za takú radu čo si viem aj ja pomôcť skúšam ešte iné okresy alebo online psychológa

panineznama16
autor
28. apr 2025
@anna777115

@panineznama16 Nikoho sa nesnaž meniť, to nefunguje. Buď mi ten človek vyhovuje alebo nie. Každý človek niečo má nikto nie je dokonalý, ale všetko záleží od závažnosti a miere tolerancie. Ty, nerozmýšľaj akého nájdeš, keď aj nikoho. Veď byť bez partnera nie je koniec sveta.

@anna777115 ja viem tak nad rozvodom som už tento rok rozmýšľala ak sa to neupokoji vybavím lekára aj školu u nás lebo by som aj tak musela ísť najskôr domov na začiatok to je o 90 km ďalej ako kde som teraz a potom by som podala žiadosť

betulinka1
28. apr 2025
@panineznama16

@panineznama16 tak potom nie je o com.

domkakvet
29. apr 2025

@panineznama16 som nazoru, ze vo vztahu ma byt dovera a ziadne kontrolovanie, ale tebe by sa asi tiez nepacilo keby jemu pise nejaka kamaratka z detstva, mozno aj detska laska, ktora ma velku silu aj v dospelosti.

panineznama16
autor
29. apr 2025
@domkakvet

@panineznama16 som nazoru, ze vo vztahu ma byt dovera a ziadne kontrolovanie, ale tebe by sa asi tiez nepacilo keby jemu pise nejaka kamaratka z detstva, mozno aj detska laska, ktora ma velku silu aj v dospelosti.

@domkakvet tak jasne ale ja mu nič netajím povedala som mu pravdu ako to je že aj keby bol posledný muž na svete nemala by som o neho záujem vždy bol len kamarát a nikdy nebol môj typ

domkakvet
29. apr 2025
@panineznama16

@domkakvet tak jasne ale ja mu nič netajím povedala som mu pravdu ako to je že aj keby bol posledný muž na svete nemala by som o neho záujem vždy bol len kamarát a nikdy nebol môj typ

@panineznama16 tak povedat mozes hocico, ja nevidim dovod na pisanie si s nim.

panineznama16
autor
29. apr 2025
@domkakvet

@domkakvet tak zas nepíšeme si stále každy den ale raz za rok sa opýta na to ako sa mám tak vyrastali sme spolu aj jeho rodina chodila k nám nasa rodina k nemu moja nebohá starká s jeho prastarkou boli rodina čiže sa teoreticky počíta do rodiny aj keď vzdialenej

panineznama16
autor
29. apr 2025
@domkakvet

@domkakvet jemu kebyže napíše jeho kamarátka nebudem mu to vyčítať že chce vedieť ako sa má keď tam niesu chúlostivé témy prečo nie

zuzubb007
29. apr 2025

Choré choré choré, nech ide muž na psychiatriu, nepozeráme si do mobilov s mužom už len to je choré, keď to dakdo robí, a píšem si s kým chcem, dokonca chodím s chlapmi na obedy a tu sme, nikdo mi nič nevravi, a vlastne by sa skúsil niečo muž povedať, môj život moja vec, ak nieje dôvera vzťah treba ukončiť, ešte dnes by som si zmenila heslo a nastavila podmienky buď alebo

domkakvet
29. apr 2025
@panineznama16

@panineznama16 tak to je potom ine a este som si precitala niektore komentare co si pisala, nie vsetky a bude najlepsie, ked sa odstahujes.

lentakyterapeut
13. nov 2025

@panineznama16 najhorsie vo vztahu co ho moze zabit je ziarlivost, alkohol a nevery. Mas toho prveho .... Kde nie je dovera je chore vsetko

Strana
z3