Je normálne mať prvý vážny vzťah v 35 rokoch?
Prečo nie.
Keď má ten človek už 35, tak asi to už nezmení a nebude ho mať skôr, takže asi je zbytočné sa zamýšľať či to je normálne alebo nie... môže to o niečom hovoriť, ale zároveň vôbec nemusí... neviem či si ten 35 ročný človek alebo s takým človekom randíš, ale bez ďalších informácií sa k tomu naozaj nedá vyjadriť nejak k veci
@anonym_autor čo je to "normálne"?
@anonym_autor Je to normálne. Ak si chlap, úplne OK. Ak si žena, tak sa poponahlaj, aby stihla pred 40. porodiť svoje prvé dieťa.
@anonym_autor Uplne normalne. Moj drahy mal 33 ked sme sa dali dokopy a predomnou nemal ziadny vztah.
@anonym_autor ano moj pripad...to ze som bola blba predtym je moja vina...ale v 35 som nasla aj ja. Za kratku dobu zasnuby, svadba a teraz uz 3 deti a 10 rocne manzelstvo..krasne🙂 takze drzim palce;)
@anonym_autor prečo nie? Niekto ten vážny vzťah nájde v mladosti, iný neskôr. Či teraz akože ak to nestihne do nejakého veku, dajme tomu do 30, tak už to má vzdať a ostať sám/sama? Lebo neskôr to už nemusí byť normálne?
Je to ako to je. Vo vyssom veku a ak je niekto zvyknuty zit sam, moze byt problem prisposobovat sa druhemu. Inak na tom nevidim nic nenormalne
Môj muž mal pred pár dňami 36 a podľa mňa ešte stále netuší že má vážny vzťah a to sme manželia😅😂😂😂
@anonym_autor ano
Nie, uz v strnastich si malo mat aspon uz druhy vazny vztah.
@anonym_autor Je to normálne. Ak si chlap, úplne OK. Ak si žena, tak sa poponahlaj, aby stihla pred 40. porodiť svoje prvé dieťa.
@pr85 To čo píšeš za hlúposti ??? A počul si už o tom, že NIE je povinné, aby žena mala dieťa ?? Našťastie v dnešnej dobe majú ženy už toľko možností sebarealizácie, že dieťa by ich len zbytočne zdržovalo a brzdilo.
Môj mal prvý vážny vzťah v 34, po roku bývania sa rozišli, potom stretol mňa a odvtedy sme spolu, 8 rokov tomu je.
@anonym_autor no podľa mňa to normálne nie je, ani náhodou.
@pr85 To čo píšeš za hlúposti ??? A počul si už o tom, že NIE je povinné, aby žena mala dieťa ?? Našťastie v dnešnej dobe majú ženy už toľko možností sebarealizácie, že dieťa by ich len zbytočne zdržovalo a brzdilo.
@alizea A ja niekde tvrdím, že je to povinné? Ale keď žena chce dieťa, je lepšie (zo zdravotného hľadiska) mať ho pred 40.
@anonym_autor no podľa mňa to normálne nie je, ani náhodou.
@anonym_354cc6 A preco by to nemalo byt ani nahodou normalne? Je rozdiel ci je to nejaky suknickar ktoreho kazda omrzi po dvoch tyzdnoch alebo introvert ktory proaktivne romanticke vztahy nevyhladava
@anonym_354cc6 A preco by to nemalo byt ani nahodou normalne? Je rozdiel ci je to nejaky suknickar ktoreho kazda omrzi po dvoch tyzdnoch alebo introvert ktory proaktivne romanticke vztahy nevyhladava
@kirin95 lebo s tým človekom nie je niečo v poriadku keď dovtedy nemal vzťah.
Veď je to tvoja vec. Nikoho nezaujímaš, lebo každý si žijeme svoj život ako chceme a pre každého z nás je niečo iné normálne. Pre mňa osobne by bolo divné mať prvý vzťah vo veku 35, ale neviem, čo z môjho názoru budeš / chceš mať. Ja som sa vydávala už v 19tich a pre mňa je toto normálne.
@pr85 prečo by mala niečo stíhať?
@zmrzlinka2021 Ak chce dieťa samozrejme. Lebo po 40 ide plodnosť žien rapídne dole.
@zmrzlinka2021 veď má pravdu. Ak deti nechce, tak je to jedno, ale ak chce a má žena 35r. a prvý vzťah, tak len dúfam, že to je dobrý chlap a čím skôr si založia rodinu.
Presne tak. Každý to máme ináč, niekto vážny vzťah neprežije ani raz za celý život. Veľa šťastia prajem. ❤
Veď je to tvoja vec. Nikoho nezaujímaš, lebo každý si žijeme svoj život ako chceme a pre každého z nás je niečo iné normálne. Pre mňa osobne by bolo divné mať prvý vzťah vo veku 35, ale neviem, čo z môjho názoru budeš / chceš mať. Ja som sa vydávala už v 19tich a pre mňa je toto normálne.
@anonym_183ff8 V 19tich som začínala študovať na VŠ a mala som úplne iné starosti, ako zháňať mužov. Nechápem, načo je dobré vydať sa tak skoro. Teraz mám 40+ a som slobodná a šťastná. A finančne zabezpečená, nepotrebujem sa na nikoho navesiť, aby ma živil.
@pr85 prečo by mala?

A kto určuje čo je a čo nie je normálne? Každý z nás má inú cestu. Iný štart. Iné všetko.