icon

Je normálne mať prvý vážny vzťah v 35 rokoch?

1. apr 2026
Strana
z2
wolf_
1. apr 2026

A kto určuje čo je a čo nie je normálne? Každý z nás má inú cestu. Iný štart. Iné všetko.

anonym_4a21be
1. apr 2026

Prečo nie.

anonym_cd9131
1. apr 2026

Keď má ten človek už 35, tak asi to už nezmení a nebude ho mať skôr, takže asi je zbytočné sa zamýšľať či to je normálne alebo nie... môže to o niečom hovoriť, ale zároveň vôbec nemusí... neviem či si ten 35 ročný človek alebo s takým človekom randíš, ale bez ďalších informácií sa k tomu naozaj nedá vyjadriť nejak k veci

anonym_cc560a
1. apr 2026

@anonym_autor čo je to "normálne"?

pr85
1. apr 2026

@anonym_autor Je to normálne. Ak si chlap, úplne OK. Ak si žena, tak sa poponahlaj, aby stihla pred 40. porodiť svoje prvé dieťa.

sova7
1. apr 2026

Na dobre sa čaká

sasa1310
1. apr 2026
@sova7

Na dobre sa čaká

@sova7 no väčšinou "tí dobrí" sú v 35 už dávno zadaní alebo majú rodinu

anonym_47091a
1. apr 2026

@anonym_autor Uplne normalne. Moj drahy mal 33 ked sme sa dali dokopy a predomnou nemal ziadny vztah.

veroni2
1. apr 2026

@anonym_autor ano moj pripad...to ze som bola blba predtym je moja vina...ale v 35 som nasla aj ja. Za kratku dobu zasnuby, svadba a teraz uz 3 deti a 10 rocne manzelstvo..krasne🙂 takze drzim palce;)

gab1sol
1. apr 2026

@anonym_autor prečo nie? Niekto ten vážny vzťah nájde v mladosti, iný neskôr. Či teraz akože ak to nestihne do nejakého veku, dajme tomu do 30, tak už to má vzdať a ostať sám/sama? Lebo neskôr to už nemusí byť normálne?

majlo1234
1. apr 2026

Je to ako to je. Vo vyssom veku a ak je niekto zvyknuty zit sam, moze byt problem prisposobovat sa druhemu. Inak na tom nevidim nic nenormalne

niquska
1. apr 2026

Môj muž mal pred pár dňami 36 a podľa mňa ešte stále netuší že má vážny vzťah a to sme manželia😅😂😂😂

anonym_be97d1
1. apr 2026

@anonym_autor ano

anonym_ed4aab
1. apr 2026

Nie, uz v strnastich si malo mat aspon uz druhy vazny vztah.

beata_k
1. apr 2026

V 35 nie.

sova7
1. apr 2026
@sasa1310

@sova7 no väčšinou "tí dobrí" sú v 35 už dávno zadaní alebo majú rodinu

@sasa1310 nemusí to tak byť nie každému sa zadarí hneď a skôr

alizea
1. apr 2026
@pr85

@anonym_autor Je to normálne. Ak si chlap, úplne OK. Ak si žena, tak sa poponahlaj, aby stihla pred 40. porodiť svoje prvé dieťa.

@pr85 To čo píšeš za hlúposti ??? A počul si už o tom, že NIE je povinné, aby žena mala dieťa ?? Našťastie v dnešnej dobe majú ženy už toľko možností sebarealizácie, že dieťa by ich len zbytočne zdržovalo a brzdilo.

anonym_73fba5
1. apr 2026

Môj mal prvý vážny vzťah v 34, po roku bývania sa rozišli, potom stretol mňa a odvtedy sme spolu, 8 rokov tomu je.

anonym_354cc6
1. apr 2026

@anonym_autor no podľa mňa to normálne nie je, ani náhodou.

pr85
1. apr 2026
@alizea

@pr85 To čo píšeš za hlúposti ??? A počul si už o tom, že NIE je povinné, aby žena mala dieťa ?? Našťastie v dnešnej dobe majú ženy už toľko možností sebarealizácie, že dieťa by ich len zbytočne zdržovalo a brzdilo.

@alizea A ja niekde tvrdím, že je to povinné? Ale keď žena chce dieťa, je lepšie (zo zdravotného hľadiska) mať ho pred 40.

kirin95
1. apr 2026
@anonym_354cc6

@anonym_autor no podľa mňa to normálne nie je, ani náhodou.

@anonym_354cc6 A preco by to nemalo byt ani nahodou normalne? Je rozdiel ci je to nejaky suknickar ktoreho kazda omrzi po dvoch tyzdnoch alebo introvert ktory proaktivne romanticke vztahy nevyhladava

anonym_354cc6
1. apr 2026
@kirin95

@anonym_354cc6 A preco by to nemalo byt ani nahodou normalne? Je rozdiel ci je to nejaky suknickar ktoreho kazda omrzi po dvoch tyzdnoch alebo introvert ktory proaktivne romanticke vztahy nevyhladava

@kirin95 lebo s tým človekom nie je niečo v poriadku keď dovtedy nemal vzťah.

kirin95
1. apr 2026
@anonym_354cc6

@kirin95 lebo s tým človekom nie je niečo v poriadku keď dovtedy nemal vzťah.

@anonym_354cc6 a s tebou je vsetko v poriadku ked takto ludi posudzujes?

anonym_183ff8
1. apr 2026

Veď je to tvoja vec. Nikoho nezaujímaš, lebo každý si žijeme svoj život ako chceme a pre každého z nás je niečo iné normálne. Pre mňa osobne by bolo divné mať prvý vzťah vo veku 35, ale neviem, čo z môjho názoru budeš / chceš mať. Ja som sa vydávala už v 19tich a pre mňa je toto normálne.

zmrzlinka2021
Včera o 05:16
@pr85

@pr85 prečo by mala niečo stíhať?

pr85
Včera o 05:40
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 Ak chce dieťa samozrejme. Lebo po 40 ide plodnosť žien rapídne dole.

mysicka36
Včera o 07:14
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 veď má pravdu. Ak deti nechce, tak je to jedno, ale ak chce a má žena 35r. a prvý vzťah, tak len dúfam, že to je dobrý chlap a čím skôr si založia rodinu.

telusikk
Včera o 10:23

Presne tak. Každý to máme ináč, niekto vážny vzťah neprežije ani raz za celý život. Veľa šťastia prajem. ❤

anonym_668a80
Včera o 17:37
@anonym_183ff8

Veď je to tvoja vec. Nikoho nezaujímaš, lebo každý si žijeme svoj život ako chceme a pre každého z nás je niečo iné normálne. Pre mňa osobne by bolo divné mať prvý vzťah vo veku 35, ale neviem, čo z môjho názoru budeš / chceš mať. Ja som sa vydávala už v 19tich a pre mňa je toto normálne.

@anonym_183ff8 V 19tich som začínala študovať na VŠ a mala som úplne iné starosti, ako zháňať mužov. Nechápem, načo je dobré vydať sa tak skoro. Teraz mám 40+ a som slobodná a šťastná. A finančne zabezpečená, nepotrebujem sa na nikoho navesiť, aby ma živil.

pikachu999
Dnes o 01:57
@pr85

@pr85 prečo by mala?

Strana
z2