icon

Je normálne nechať dieťa u kamarátky?

2. nov 2024

Len by ma zaujímal váš názor...mám kokegyňu ktorá pracuje od roja maléhi syna a malý bol u jej kamarátky...to nie je nič neobvyklé...ale teraz už chodí do škôlky má 3 a minule z nej tak vyhrklo, že najmenej 3x do týždna aj viac je u tej kamarátky aj na noc a ani ho celý deň nevidí.hneď ake zahovirila o prácu, tak sme sa k tomu už potom nevrátili....prišlo mi ti zvláštne...tiez mám dcérku v školke a ja sa ňu každý deň teším a po práci idem pre ňu...kolegyňa nemá v ten večer povinosti skôr si užíva večer. welness, koncert, reštaurácia, kino, divadlo atď...viem že každého osobná vec, ale nezdá sa vám to také zvláštne???

Strana
z3
zmrzlinka2021
2. nov 2024

@simona20201309 nany predsa vôbec nemusí byť cudzia osoba

vilma7
2. nov 2024

Deti pri striedavého bývajú od matky oveľa dlhšie preč....A aj matka od nich.
Keď im to vyhovuje, ich vec.
Ja som robila od 6.mes.deti, keďže som v zahraničí a príde mi to úplne normálne. Lebo tým žijem.

midori123
2. nov 2024

Autorka, ja si prosím číslo na Klaudiu 🙏🙏😂😂😂😂
Ďakujem😂

earlgrey
2. nov 2024

A mená Klaudia a Alex sú vymyslené?

mimi3008
3. nov 2024

@141117mmn Veru, ja tiez ked sluzim, tak 6x mesacne nevidim deti takmer 2 dni, ale su s manzelom, prip.obcas, ak sa da, pribehnu za mnou aspon na chvilku do prace. No dalsi den sa na nich uz tesim a nedala by som ich niekde len tak, aj nalriek tomu, ze by som mohla napr.dospat po sluzbe. Uz vobec by som to nerobila len tak, z rozmaru😪

jana_eyre_2
3. nov 2024

Ja som so svojimi deťmi stále, od ich narodenia - ak som v práci a ony doma, tak je s nimi môj muž, alebo sú samé - už sú veľkí..

avšak fakt nerozumiem prečo potrebuješ vedieť či si staromódna a kolegyňa moderná ak to má doma vyriešené inak ako ty..

predpokladám, že ak by ti tu 90% žien napísalo, že to robi rovnako, tak by si asi nezačala hľadať opatrovanie alebo nezavolala mame aby si tam začala svoju dcéru dávať na tri noci pravidelne, alebo sa mýlim?

poznám kopa žien, ktoré dávajú takto deti starým rodičom a nikto ich nepotrebuje rozoberať na modrom koníku.. (priznám sa, že mi je proti srsti keď vidím takto založenú tému, že čo si človek má myslieť o živote nejakej kolegyne)

3princezne
3. nov 2024

Volakedy to bolo bezne, ze niektore deti sa dokonca uplne dali pribuznym. A co taki feudali, kolko asi tak videli svoje deti. Dnes to uz nie je standardne, ale clovek nikdy nevie, co je za tym. Jedine co mozeme tipovat, ze to matka psychicky nezvladala dobre. Mozno je to dieta zo znasilnenia, ja neviem, uplne hocico za tym moze byt.

janulka1802
3. nov 2024

Ja by som moje dieťa tak nedala. Áno, zdá sa mi to zvláštne.

zuzanockamt
3. nov 2024

@earlgrey Ja len dúfam, že autorka diskusie mala toľko chochmesu a mená sú vymyslené. Lebo toto je fakt drzosť, že ona ako anonymka tu okliepa cudzích ľudí ešte aj s menami. A neštíti sa použiť ešte aj meno dieťaťa.

moonlight1210
3. nov 2024

Sest zucastnenych je spokojnych so situaciou, ako ju maju zariadenu.
Siedma nezucastnena ale spokojna nie je s tym ako to ti siesti maju. A je problem na svete.

Ak ta kolegyna svoje dieta nezvlada a mala by po nom doma jacat, lebo by mala z neho iba nervy, ze ju otravuje, tak je jej dieta stastnejsie u Klaudie s kamaratom. Je socializovane, prijimane a je spokojne. Mamu a otca tiez vidi, lebo 4 dni z tyzna je s nimi a najskor je vtedy aj mama kludna a oddychnuta. Takze vlastne z toho celeho to dieta benefituje. A bud si ista, ze mu to divne nepride, ak vsade zaziva len spokojnost.

Ze ty by si bez dcery nemohla - nuz, to si ty. Ale zas, teba nikto neriesi, preco ju nedavas castejsie ku kamaratom, aby si zvykala aj bez rodicov.
Takze vlastne to obe matky mate tak, ako vam to vyhovuje.
Akurat ze ty si povaha, ktora je presvedcena, ze vie lepsie, co je pre koho najlepsie. To je cely problem.

11bodka11
3. nov 2024

Jedna tu na MK taka bola.. Mala nick swarovski. Mala svoje dve deti a sestrine nonstop u nich od malicka. Bolo to ako jej tretie dieta

silviaab
3. nov 2024

Podla mna to nie je vporiadku...a co vychova od matky?ja by som sa na cudzieho nespolahla,ako pisu aj ine zienky.Ja mam zase kolegynu,ktorej svokrovci davaju dieťa do skolky a este su zli,ked si potom idu nieco vybavit a nemozu choru vnucku vyzdvihnut zo skolky,ked vola ucitelka..a este je tam aj cely tyzden aj s prespavanim!!!

princezna_bosorka
3. nov 2024

@marryen jj, asi tak... nepatri sa sudit inych, ALE..... ps: som presvedcena, ze moja sestranica ma deti nie preto, ze chcela rodinu, ale preto, aby si zabezpecila luxusny full servis od rodiny (ma amly byt v ba, na vacsi sa asi ani nesnazili s muzom si nasetrit, s dietatom sa nasolili k jej rodicom do 2. domu, ktory sa dlhe roky prenajimal, stari rodicia varia, opatruju, kocikuju). A odmena? Mladi ich vzali na dovolenku, aby sa aj pocas dovolenky mohli starat o vnuka (druhy sa narodi za chvilu). Je mi tych deti luto... ale co narobim?

jannete
4. nov 2024

Mne to príde zvláštne nechciet byť s vlastným dieťaťom, a nechať ho nech si vytvori blížsi vztah ako s rodičmi s niekym inym..A myslim ze aj tvoja kolegyna to citi ze to nie je celkom v poriadku... Kamarátka co ho strazi môže byt bezdetná,môže mať rôzne dovody, ale môžu byť za tým aj veľmi nepekne umysly(od citového zneužívania až po fyzicke..),toho by som sa bala najviac..Zvlastne ze to nevadí ani jej manželovi,ocovi dieťaťa... ale na druhu stranu môžu byť ako sestry a takto si vypomahat ale aj raz do týždňa by to bolo dosť,preto si nemyslim ze je to pre to dieta dobre ...otázkou ostava kde ma lepšie prostredie,či s mu tam nevenujú viac ako doma,ci doma nie je zanedbávany a cely deň na tv alebo mobile..preto je ťažšie povedať co je dobre pre to dieta,ale všeobecne by dieta nemalo byt toľko od vlastnych rodicov a este aj na noc ,ved každý psycholog hovorí ze dieta potrebuje amt bezpečnú vzťahov väzbu s jednou osobou

mamutka
4. nov 2024

Predpokladám, že tej kamarátke vyhovuje, brat si toho chlapčeka, ak som správne pochopila, na syna, takze sa deti zabavia. Možno sú viac menej ako bratia a nechcu byt bez seba. Ale teda takým ženám ako je ta kolegyňa sa čudujem. Ona by nemohla mať ani psa, lebo toho treba pravidelne vyvencit. Inak by jej os..l byt. S dieťaťom to ma jednoduchšie, niekomu ho pozicia….

aventka
4. nov 2024

1-razovo by to neblo nic zvlastne, pokial sa to opakuje tak to normalne nie je.

Strana
z3