Je normálne odmietnuť výlet po krátkej známosti?
Písala som si s jedným chlapom asi mesiac, aj sme sa 2x stretli na kávu a potom sme mali ísť preč na pár nocí a ja som odmietla a on sa na mňa urazil, s tým, že mám blok v hlave a správam sa jak 16 ročná. Neviem, či som divná ale na mňa to je priskoro..
Nie, nie si divna. Urcite by som po mesiaci pisania a 2x kavach nesla niekam na par noci. Za mna prilis skoro
Si divná, že sa nad tým, čo i len pozastavuješ...kašli na neho...buď rada, že sa urazil...o jedného blbca menej...
Ano si divna, ze to tu riesis. Ked ti povieme ze mas ist s chlapom po tyzdni do postele tak nabuduce pojdes?
A co si myslel, ze po 2kavach si ho vezmes? Este by som pochopila jednodnovy vylet bez prespania. Lebo co by asi ocakaval keby ste tam boli 2-3noci. Nech si najde nejaku, ktorej to nie je divne.
no.. od takehoto ruky prec.. aby mne po 2 rande chlap povedal, ze mam blok v hlave? ako sorry... to ta bude zhadzovat za kazde rozhodnutie aj nadalej, ak nebudes s panom tvorstva suhlasit?
Kasli na neho a nech sa oduva.
@cimage nie, že si ho vezme, ale že mu dá😀 podľa mna je to tiež skoro..
po dvoch kavach na par noci? 😲 to on sa sprava ako nadrzany pubertiak
Mesiac pisal,investoval 2 kavy,myslel,ze konecne zasunie a ty si mu spravila skrt cez rozpocet😂😂😂
Nie si divná.
nešla by som...
Sa urazil chlapec lebo mu nevyšiel plan 🤷♀️ , keď chce vylet nech ta pozve na 1 dňový ale on chcel urcite ..... 🔞
Nie nie si divná, si úplne v pohode a svojim odmietnutím si zareagovala správne..👍
Redfleg hned v 2 bodoch...
...po dvoch stretnutiach (hoc ste si písali mesiac) plánovanie niekam so ženou na pár noci /logicky sex/..? (piškvorky určite hrať s tebou nechcel...)
Tu by mi hneď "blikla červená"...wtf..? 🙈🙈🙈
Po dvoch stretkách tak držanie sa za ruku, prvé nesmelé bozky, možno i to je prirýchlo pre niektoré ženy, a tu tvoj "nový objav" hneď "výprava na par noci niekam..."
Sa ukázal viac než jasne... 👎
...pri odmietnutí návrhu sa uraziť a zhodiť ženu výčitkou..?
Akože "no comment"... chlap bez úcty, charakteru a hneď na začiatku potencionálneho vzťahu... počas spoznávania... 🙈🙈🙈
Akým právom...? Čo si ty jemu..? OMG 👎
Nepochopím správanie niektorých chlapov... iracionálne 🙈🙈🙈🙈
@autorka na druhej strane sa ti aspoň ukázal hneď teraz na začiatku, aký v skutočnosti je, aký má charakter, o čo mu s tebou išlo...
Nevadí @autorka, pohoda... hlavne nezanevri... 😉
Nie všetci chlapi sú ako tento... hmm.. (no neviem nájsť to správne slovo, v slovníku, ktoré by ho presnejšie vystihovalo... )
Toto by človek normálne neveril... 🙄🙈
Véd načo stracať čas keď už toľko do vášho vzťahu investoval?? 😨😨😨
Kašli na neho, po tomto by som ho zablokovala všade kde sa dá.
Manipulátor, ktorý ťa chce na sex. Toho by som hneď bez váhania vyškrtla zo zoznamu.
Jemu je úplne jedno čo cítiš, ešte ťa aj vydiera. Veľmi zlý začiatok vzťahu.
Je to úplne správne. Som je hňup
....a smetie sa vyhodilo samo 👍. Kiežby sa každý narušený chlap a ženská chovali takto hneď na začiatku "vzťahu".
On je divny, ze ta tak skoro vola prec na noc a ked odmietnes este sa aj urazi.

Je to skoro, nie si divná, kašli naňho. Takto sa k tebe chová po pár dňoch?!