icon

Je normálne, že je milenec nahnevaný?

25. jún 2025

Milenec je namna nahnevaný, že som mu povedala,ze ked si ide na dovolenku so zenou a s detmi tak s nim koncim. Je podla vas normalne ze este on je z toho nahnevany? Ze mne to vadi?

Strana
z6
ukgirls
25. jún 2025

nieje normalne,ze mu vycitas zenu .. nieje normalne ze zenu podvadza s kymkolvek a este k tomu aj s takou hysterkou ako ty ... a nieje normalne aby si bola este aj ofucna.. si len madrac.. 0 .. nemas nic viac co by nemala kazda ina.. bud sa zmier s tym,ze si handra na odbavenie alebo chod od neho ....

oceanahory
25. jún 2025

Normlany nie je cely vas vztah, tak co cakas?

stellarstar
25. jún 2025

Obaja nie ste normálny 🤦‍♀️

nelca0510
25. jún 2025

Nemá ti to čo vadit :D veď vieš,že má deti a ženu :D

zuzina1988
25. jún 2025

urob pre svoju buducnost nieco dobre a neponizuj sa tym ze si milenka, a najdi si chlapa, co nema rodinu.

si predstav ze ty by si bola ta zena, a mas manzela - otca deti,, co trtka druhu, je ti to prijemne ta predstava??

dadis
25. jún 2025

Tak to je teda vazna dilema - stetka alebo vlastne deti 🤷‍♀️. Co si cakala?

ajdika
25. jún 2025
@zuzina1988

urob pre svoju buducnost nieco dobre a neponizuj sa tym ze si milenka, a najdi si chlapa, co nema rodinu.

si predstav ze ty by si bola ta zena, a mas manzela - otca deti,, co trtka druhu, je ti to prijemne ta predstava??

@zuzina1988 ale vsak v podstate si to ani nemusi predstavovat, ved on aj trtka druhu - svoju zenu 😁

domkakvet
25. jún 2025

Ano je to normalne, ze je nahnevany, ved ma zenu, tak preco by s nou nemal ist na dovolenku, ved ty si len milenka.

ruxandra
25. jún 2025

Ved si mu povedala, ze končíš, tak prečo ti vadí, ze je nahnevaný? Vsak nech je 😀
Ci to si sa ho len snažila manipulovať, tak ťa to hneva, ze sa nenechal, ze? 😅😆😆 smutne, velmi

wolf_
Autor odpoveď zmazal
marca12
25. jún 2025

Si milenka a vies,kde je tvoje miesto. Hadam si len neuverila jeho bachorkam. Chlapec sa ma uziva si sex so zenou aj milenkou.

viestta
25. jún 2025

A ked sa vecer vracia do manzelkinej postele to ti nevadi. Nevadi ti, ze spavas s bezcharakternym chlapom? Nevadi ti, ze ona mu perie slipy v ktorych nosi vtaka, na ktoreho mu navliekas s´voju chachanu? Vadi ti len to, ze idu spolu na rodinnu dovolenku?

majlo1234
25. jún 2025

Ten chlap je tiez dobry, chcel by vsetko, aj rodinnu dovolenku, aj pokornu milenku😆co ho bude s radostou cakat niekde na rpzpalenom sidlisku, kym sa panko vrati z dovolenky😆
Sak a ty s nim skonci, ak sa to trtkacka nepaci. Ci co chces od neho?

sense
25. jún 2025

Áno je to normálne, ...žiaľ si len milenka a on ma rodinné povinnosti.

slovakboy
25. jún 2025
@viestta

A ked sa vecer vracia do manzelkinej postele to ti nevadi. Nevadi ti, ze spavas s bezcharakternym chlapom? Nevadi ti, ze ona mu perie slipy v ktorych nosi vtaka, na ktoreho mu navliekas s´voju chachanu? Vadi ti len to, ze idu spolu na rodinnu dovolenku?

@viestta že chuchaňu.

sticker
autor
25. jún 2025
@nelca0510

Nemá ti to čo vadit :D veď vieš,že má deti a ženu :D

@nelca0510 ide o to ze jemu vadi vsetko. Nikto sa ku mne nemoze ani priblizit. Ale ked nieco vadi mne tak hned je zle

svetlonos
25. jún 2025

Ty si sa tak nešťastne zamilovala akebo si tak hrozna, ze nemáš naviac? Dupkaš ako 4 rocne dieta vo fáze vzdoru. Ked uz si sa rozhodla ísť cestou milenky zenatemu chlapovi je tvoja blbost! Ale nauc sa v tom pripade drzat hubu a krok!

viestta
25. jún 2025

panenko Maro skakava!!!! Ziarlivy a majetnicky milenec. 🙄To je teda terno! 👍 Zeno, kde mas rozum? Na hrdost a sebeuctu sa ta ani nepytam, lebo tie si asi nikdy nemala.

dadis
25. jún 2025

Deti, pocuvajte ma, tento rok ziadne more a tobogany, pretoze mi to jedna teta zakazala, nevadi?

dadis
25. jún 2025

Ved nainastaluj si tinder, badoo, cokolvek, garantujem ti, ze prvy julovy tyzden ides na dovolenku aj ty. A nech starostliveho otecka na dovolenke aj infarkt trafi 😅

ukgirls
25. jún 2025

no este ozes byt jeho opatrovatelka deti a chodit na dovolenky s nimi .. moze si ta aj doma ubytovat nech vas ma kasanova vsetky pod jednou strechou ... a co ty vies mozno este neaka blbka ako ty niekde pobehuje .. a bdete si tam na kopke spolunazivat

betulinka1
25. jún 2025
@dadis

Ved nainastaluj si tinder, badoo, cokolvek, garantujem ti, ze prvy julovy tyzden ides na dovolenku aj ty. A nech starostliveho otecka na dovolenke aj infarkt trafi 😅

@dadis a nech ide do toho istého hotela v tom istom termine 🤣🤣🤣 idealne by bolo, keby este postrážila deti aspon na dva dni, nech si manzelia mozu aj trosku dovolenku užiť.

bielasovicka
25. jún 2025

Hlavne nie je normálne ze máš ženatého milenca 👎

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bielasovicka
25. jún 2025
@slovakboy

@viestta že chuchaňu.

@slovakboy chachaňu 🤣

vilma7
25. jún 2025

A nezabudni napísať jeho žene sms...A možno skončíš ako pani Dr...že ťa milenec zabije, aby ťa umlčal.

larinka552
25. jún 2025

To asi niekzo vymysla tie temy alebo fakt existuju takito ludia?

sissy27
25. jún 2025

Hnev je emocia, ktoru si clovek nevyberie… na rozdiel od nevery / trtkania so zenatym 🤷‍♀️

som_realistka
25. jún 2025

☠️ existuju, ale k veci, si milenka a uvedom si svoje postavenie, mozes byt tichucko a caka nanho, alebo robit dusno a kopne ta do pr..., este mozes ist za jeho zenou, ale v dnesnej dobe uz sa manzelky nerucaju z mileniek, skor dostanes vynadane od manzelky a este aj od milenca lebo manzelka mu prilozi noz na krk. Tak vela zdaru

pikachu999
25. jún 2025

Na čo ti je? Si nájdi nezadaneho máš kľud

Strana
z6