Je normálne, že ma priťahujú úspešní a zabezpečení muži?
Je normálne ak ma priťahujú hlavne úspešnejší a zabezpečení muži, aj keď ich finančne nepotrebujem a viem si život zabezpečiť sama?
Je úplne normálne ak ťa zaujímajú inteligentní finančne stabilní a s dobrou prácou muži. Je to prirodzené 🩵 podľa mňa minimálne 85% žien to má rovnako.
Založila som túto diskusiu, pretože som mala dnes s kamarátkou menší konflikt a nazvala ma zlatokopkou, tak som taká troška v šoku😃
Zlatokopka chce cielene iba muža s peniazmi. Najlepšie, aby ona nemusela nič robiť a je jej jedno. Mne skôr prídu divne ženy, ktoré tu zakladajú diskusie a tam samé-nechodí do práce, nepomáha doma, buzeruje, nezarobi dosť a ešte sa nechá obskakovať, nevernici, notoricky klamár, tí, čo si z partnerky urobia boxovacie vrece. Žena robí matku služku rohožku-tieto ženy a ich vkus mi príde nenormálny.
Zatokopka sa bez zabezpeceneho muza "neuzivi". Kamaratka si myli sezonu s fazonou
Tak je normálne, že rovný rovného si hľadá a teda, že asi nechceš muža, ktorého budeš musieť živiť… a tiež je normálne, že pre každého je príťažlivé niečo iné, pre niekoho práve ten úspech, ambície, to je všetko okej, keď máš čo ponúknuť a rozumiete si… ale zase záleží ako moc zabezpečeného si ho predstavuješ a ak sa snažíš silou mocou pretlačiť do nejakých “vyšších” kruhov aj cez mŕtvoly a ide ti viac o ten úspech a zabezpečenie ako to aby ste si sadli - lebo aj také poznám 😅 - tak to oslovenie až tak odveci nie je… napísala si to dosť všeobecne
Ak si vies zivot zabezpecit sama, tak si úspešná zena a teda bolo by divne, ak by ta priťahoval smetiar 😉 . Nejde o to ci si zlatokopka alebo nie ale je uplne prirodzene, ze ta priťahuje urcity štandard na ktory si naučená. Moji rodica vzdy hovoria, detom treba dat dobre vzdelanie a ale aj Dobry životný štandard. Lebo ked to vidia doma, budu mat urcite ten štandard este vyssi ako v akom vyrastali. A podla mna to celkom sedi. Ano jasne, ze su vynimky, o tom po tom. Ale spravidla to vo väčšine pripadov sedi, ked sa pozriem na svoje okolie.
A co by si chcela, aby ta pritahovali zadlzeni skrachovanci, ktoryvh budes zivit alebo co ta oberu o majetok? 😄 Kamaratka asi takeho ma, takze trafena hus gaga?
Zalezi aj v akom si veku, ale pokial je to uz par rokov po skole, bolo by aj divne, keby si si hladala muza co nepracuje, nema financnu rezervu, pripadne este neinvestoval do buducnosti v podobe nehnutelnosti...
Jasné, že je to normálne. Dokonca "od prírody" 😄
Muži si hľadajú pekne a zdravo vyzerajúce ženy, aby si zabezpečili potomstvo. Ženy si hľadajú úspešných šikovných mužov, aby sa o to potomstvo postarali. Takže je to úplne prirodzený inštinkt.

Je to normálne. Nenormálne je byť priťahovaný sanitkou či handrou bábikou.