Je normálne, že manžel si píše s kamarátkou?
Dobrý deň chcela by som radu sme spolu 15 rokov muž si našiel kamarátku s ktorou si píše už 3 mesiace každý deň ona je slobodná bezdetná píše mu svoje starosti keď ju niečo bolí keď ide na rande keď mala zlý obed...môj muž nemá problém o tom somnou hovoriť dokonca mi prečítal čo si píšu ale aj tak mi to vadí už ju aj poznám a viem že medzi nimi nič nebude a nie je ale to že ona napísala že jej je zle a on jej napíše tak sa zajtra ozvi či si v poriadku mi už príde cez čiaru a aj keď mi povedal že ju už pozná ako mňa že vie o nej už všetko ešte aj to kedy má krami...povedala som mu že mi to vadí keby si písali iba občas nepoviem,ale každý deň...
Ale on na tom nevidí nič zlé
Tak ja už neviem či je to normálna vec ale vadí mi to .
Ďakujem za rady
Vola sa to emotional affair, on ta uz podvadza, len zatial nie fyzicky..zenaty chlap si nema den co den vypisovat s kamoskou..
@kattrin5 👍
No ja neviem. Čítam to tu a je mi trosku smutno. To už vo vzťahoch neexistuje elementárna dovera? Mňa by porazilo, keby môj muž riešil každú moju komunikáciu. Nie som typ, čo potrebuje muža permanentne za zadkom a môj muž nepotrebuje všade mňa. Bola som v čisto mužskom kolektíve, jediná žena. Mam s tými ľuďmi dobré vzťahy. Ku kamarátovi idem na návštevu, raz za pol roka sa podarí stretko 😀 išla som s kamošom na konferenciu, s iným idem občas na pivo, jeden chodil k nám na návštevu, keď mohol. Ci bol muž doma alebo nie. A hádajte, k čomu došlo? K ničomu. Prijemne rozhovory, príjemne strávený čas. Žiadne iskry, romantika, chémia, žiadne návrhy ani z jednej strany. A áno, aj kamarátky mam. Idem s nimi von. Prídu na návštevu. Voláme si. Aj v noci , keď majú nejakú krízu. A riesi to nejako manžel? Nie. Lebo vie, že nemá čo riešiť. Tiež ho nekontrolujem. Lebo to je dovera. Keď sa naruší, potom budeme musieť mať vážne rozhovory a prevziať zodpovednosť. Ale aby sme sa vzájomne podozrievali? Veď to je na nervy. Nemám predstavu, že naplním všetky potreby môjho muža. Že sa nepotrebuje rozpravat s nikým iným. Že sú veci, kde ja ho neviem pochopiť a niekto iný áno. Nevedela by som byť spokojná vo vzťahu, kde nesmiem mat iné komunikácie. Manžel vie o všetkom. Keď niekam idem, vie presne kam, s kým... a keď mám problém s nim, riešim výhradne s nim.
@anonym_300939 , prajem ti anonym krasny deň , más krasne manželstvo podľa riadkou čo čitam , a tak ti pár sem napíšem . U vás to finguje uplne krasne , tak ako by si každý vo svojom vzťahu prial👍 (aj ja priznávam ) ,no autorke sa manžel k mobilu a známosti 3oj mesačnej naviazal , a robí samé blbosti . Keď povedala mu že jej tá prilišná aktivyta prekáža ,, nech aj ona si niekoho na také písanie najde !! JEJ POVEDAL. no neni to mentál ??? Dôvera je veľmy veľmy krehká vec , a tu u autorky jej už zjavne veľa niet😔😔 . Keby sme všetci maly také manželstvo ako ty ( v dobrom myslim) svet by bol uplne bez chyby , a neboly by tu takýchto tém námety . Ale človek je hlúpy tvor od prírody , preto su šťastné , aj smutné vzťahy a sobáše aj rozvody 😔😔.
@anonym_300939 , prajem ti anonym krasny deň , más krasne manželstvo podľa riadkou čo čitam , a tak ti pár sem napíšem . U vás to finguje uplne krasne , tak ako by si každý vo svojom vzťahu prial👍 (aj ja priznávam ) ,no autorke sa manžel k mobilu a známosti 3oj mesačnej naviazal , a robí samé blbosti . Keď povedala mu že jej tá prilišná aktivyta prekáža ,, nech aj ona si niekoho na také písanie najde !! JEJ POVEDAL. no neni to mentál ??? Dôvera je veľmy veľmy krehká vec , a tu u autorky jej už zjavne veľa niet😔😔 . Keby sme všetci maly také manželstvo ako ty ( v dobrom myslim) svet by bol uplne bez chyby , a neboly by tu takýchto tém námety . Ale človek je hlúpy tvor od prírody , preto su šťastné , aj smutné vzťahy a sobáše aj rozvody 😔😔.
@rado318 moja reakcia sa vztahovala skôr na to všeobecné pohoršenie na komunikáciu s kamarátmi opačného pohlavia než na konkrétnu situáciu autorky. Súhlasím, že dovera je krehká a tieto komunikácie môžu byť niekedy problematické a vytvárajú priestor aj pre urcite "pokušenie ", neviem to lepšie nazvať. Tá dôvera je aj o tom, ako sa človek k takému prípadnému pokušeniu postaví a dokáže potom z takého kamarátstva odísť alebo ho inak nastaviť. A súhlasím, že u autorky už je dôvera značne nalomená. Škoda, že neodpovedá, ako sa to vyvíja ďalej.
@rado318 moja reakcia sa vztahovala skôr na to všeobecné pohoršenie na komunikáciu s kamarátmi opačného pohlavia než na konkrétnu situáciu autorky. Súhlasím, že dovera je krehká a tieto komunikácie môžu byť niekedy problematické a vytvárajú priestor aj pre urcite "pokušenie ", neviem to lepšie nazvať. Tá dôvera je aj o tom, ako sa človek k takému prípadnému pokušeniu postaví a dokáže potom z takého kamarátstva odísť alebo ho inak nastaviť. A súhlasím, že u autorky už je dôvera značne nalomená. Škoda, že neodpovedá, ako sa to vyvíja ďalej.
@anonym_300939 pokušenie , to je presne ono 👍 a keď mu človek podľahne ( lebo chce,) tak to stoji za h...o 😌😌
@anonym_300939 pokušenie , to je presne ono 👍 a keď mu človek podľahne ( lebo chce,) tak to stoji za h...o 😌😌
@rado318 Nezládala som odpovedať ano povedal že sa zalubil do nej game over
@angiejesse takze teraz co? Idete sa rozvádzať a muž za kolegyňou alebo co ti na to povedal?
@angiejesse Večer pokojný prajem , aj keď po tejto správe , no veru či je neviem . Ale ! Autorka, aspoň vieš na čom si , aaa nemusíš si zbytočne trhať preňho vlasy. Z druhej strany, VEĽMY ĽÚTO MI JE , keď krása Lásky zo vzťahu zmizne😢😢. Lebo to vnútri veľmy zabolí💔💔💔 .
@angiejesse tak to mi je ľúto... Ale aspoň bol úprimný a nezatlka a ty vieš ako sa ďalej zariadiť. Caka ťa ťažké obdobie, ale to prejde! Drž sa 🍀
@anonym_de1597 nepopieram nič z toho, čo tvrdíš, intuícia je dôležitá. Len sa snažím poukázať na to, že nie za všetkým treba hneď nebezpečenstvo vidieť a predpokladať najhoršie. A to že mám 40+ predsa neznamená, že ja už nové priateľstvá nevytváram, mne je jedno ci s mužmi alebo ženami. Tu mne skôr príde, že slečna nemá asi nikoho, kto by ju vypočul a pán si nevie alebo nechce nastaviť komunikačnú hranicu. Napr pokiaľ nehorí, tak ja odpovedám až po pracovnej dobe, ak teda neriesim nieco ine. Zas ak sa nieco deje, cas si najdem v ramci dna. keby niekto riešil témy, ktoré sú pre mňa za čiarou, tak to slusne dám vedieť. Čiže z môjho pohľadu tu ide len o to, že tam nie sú nastavené hranice v komunikácii a je to pre partnerku nekomfortné. A o menzese nemám potrebu diskutovať teda s nikým 😀 a co sa týka nejakej príťažlivosti, nejako mi vždy vychádza, že dvaja dospelí ľudia sa vedia ovládať a ak sa nevedia, tak sa nevystavuju situáciám, kde by mohlo k niečomu dôjsť.
@anonym_300939 no muž mi povedal že sa zaľúbil do seba ...
@123_monika neb
@anonym_300939 zaľúbili sa do seba
@angiejesse tak to mi je ľúto... Ale aspoň bol úprimný a nezatlka a ty vieš ako sa ďalej zariadiť. Caka ťa ťažké obdobie, ale to prejde! Drž sa 🍀
@monulka205 ďakujem
@123_monika neb
@angiejesse Prajem pekny večer, už som sa zlakol, že sebaláska ho nútila si písať s niekym cudzím .
@123_monika neb
@angiejesse no a do kedy to chcel hrat na kamarata? Ved ked sa zalubili, nemal ta vodit za nos a povedat to narovinu. Takze sa idete rozvadzat? Ci ako to chce riesit dalej? Ked teda jeho zalubenie prepuklo a ty mu uz dalej nemienis tolwrovat jeho paralelny vztah... Je to blbec, na co si s nou vobec zacal pisat? A pri akej prilezitosti sa vlastne zoznamili?
Do noci vietor tiško znie, v korunách stromou že jeseň tu je, , je mi moc ľúto tvojej situacie 😔😔 . Tu rada dobrá veľmy vzácna je , bo každá situacia inú potrebuje. Ani nevim či dietky dáke máte , ak ano, kolko rokou maju, a ako to doma vnímajú 😔. Je ťažke odhodlať sa k rozchodu, no akokoľvek sa rozhodneš , snáď oprieť môžeš sa o rodinu. Želám ti nech v pokoji dobre to dopadne 🤞🤞
@angiejesse no a do kedy to chcel hrat na kamarata? Ved ked sa zalubili, nemal ta vodit za nos a povedat to narovinu. Takze sa idete rozvadzat? Ci ako to chce riesit dalej? Ked teda jeho zalubenie prepuklo a ty mu uz dalej nemienis tolwrovat jeho paralelny vztah... Je to blbec, na co si s nou vobec zacal pisat? A pri akej prilezitosti sa vlastne zoznamili?
@lindusss2016 pracovné si písali iba a potom už osobné veci povedal a zistil že si rozumejú vo všetkom a on sa do nej zaľúbil
@lindusss2016 pracovné si písali iba a potom už osobné veci povedal a zistil že si rozumejú vo všetkom a on sa do nej zaľúbil
@angiejesse pises, ze zalubili sa. Tak aj ona do neho?
@angiejesse pises, ze zalubili sa. Tak aj ona do neho?
@lindusss2016 áno aj ona ho chce
@lindusss2016 áno aj ona ho chce
@angiejesse a co ta teda prvotne viedlo k tomu napisat, ze nic medzi nimi nie je, sni nebude?
@angiejesse a co ta teda prvotne viedlo k tomu napisat, ze nic medzi nimi nie je, sni nebude?
@lindusss2016 pokojny večer prajem všetkým , ak smiem pár slov sem zlepím . Myslim že autorku k napísaniu tej vety , viedla nádej že je to len úlet ktorý uletí 😒🤥. Veľa nás takých "VERNÝCH" (najivných) je. A moc ťažko nesieme keď realita nás preberie. No môžem sa pokojne mýliť
@lindusss2016 to že mi dal prečítať všetko čo si písali a bolo to všetko úplne normálna konverzácia a to že som myslela že o takú ženu by nemal nikdy záujem ...
@lindusss2016 pokojny večer prajem všetkým , ak smiem pár slov sem zlepím . Myslim že autorku k napísaniu tej vety , viedla nádej že je to len úlet ktorý uletí 😒🤥. Veľa nás takých "VERNÝCH" (najivných) je. A moc ťažko nesieme keď realita nás preberie. No môžem sa pokojne mýliť
@rado318 áno presne takto to je.Dakujem Vám
@lindusss2016 to že mi dal prečítať všetko čo si písali a bolo to všetko úplne normálna konverzácia a to že som myslela že o takú ženu by nemal nikdy záujem ...
@angiejesse no je mi to luto. Ale toto nikdy nevies odhadnut, o aku zenu bude mat zaujem. Tebe sa moze zdat byt "horsia", ale on ma teraz motyle v bruchu, vidi ju aj krajsiu, aj lepsiu. Myslim, ze mu ponukla prave to nieco, co mu s tebou chybalo a neodolal. Ako to teda budes riesit? Ja uz by som ho nechcela. On pravdepodobne casom pride na to, ze ani s tou druhou to nie je take ruzove, ako sa mozno teraz zda.
Ty sa z toho mozes uz len ponaucit... Mali ste nejake problemy? Bolo nieco, co ti vycital a ty si to nedokazala zmenit?
@rado318 áno presne takto to je.Dakujem Vám
@angiejesse vies co, myslim ze kopec z nas pocas manzelstva stretne niekoho kto sa mu zapaci, take platonicke zalubenie( stalo sa to uz aj mne) ale preto sa takym kontaktom snazim vyhybat.. takze vies ako, ide o to, co muz chce, utekat za kazdou zenskou co sa mu zapaci? Uchovat manzelstvo? Pokial chce zostat v manzelstve, bude to tazka robota z oboch stran, ale da sa to, otazne je ci ty takeho chlapa este chces?
@angiejesse vies co, myslim ze kopec z nas pocas manzelstva stretne niekoho kto sa mu zapaci, take platonicke zalubenie( stalo sa to uz aj mne) ale preto sa takym kontaktom snazim vyhybat.. takze vies ako, ide o to, co muz chce, utekat za kazdou zenskou co sa mu zapaci? Uchovat manzelstvo? Pokial chce zostat v manzelstve, bude to tazka robota z oboch stran, ale da sa to, otazne je ci ty takeho chlapa este chces?
@kattrin5 neviem momentálne mi mozog nefunguje ale stále si opakujem všetko bude tak ako má byť
@kattrin5 neviem momentálne mi mozog nefunguje ale stále si opakujem všetko bude tak ako má byť
@angiejesse jasne, nema zmysel nutit niekoho aby bol s tebou vies ako, zijeme len raz. Ale zasa tiez, keby manzel slubil ze obmedzi kontakt a chce pracovat na vasom vztahu, mozno nejaka poradna a ono pokial spolu nemaju sexualny vztah sa z toho da nejako vymotat, zalezi ci muz chce odist alebo zachranit manzelstvo. Ked odist, nechaj ho nech ide
Prajem ti veľmy nech trápenie srdca sa ti skončí , a Vás vzťah silnejším sa ,po tejto skusenosti spraví 🤞🤞
Prajem ti veľmy nech trápenie srdca sa ti skončí , a Vás vzťah silnejším sa ,po tejto skusenosti spraví 🤞🤞
@rado318
Tvoj " citát" je dosť devalvovaný tvojou gramatikou...

@martinkatinka povedala som presne toto a povedal že si mám nájsť
@angiejesse Aj predtým bol taký ľahostajný? Vnímaš u neho zmenu správania? Lebo to je príznakom toho, že niečo nie je v poriadku.