Je normálne, že priateľ kúpi mame viac kvetov?
Som len ja precitlivelá alebo je normálne ak môj priateľ kúpil mne jednu ružu a svojej mame kyticu ? Mame obidve v jeden deň sviatok. Neviem či mám vôbec pravo mu do toho niečo vravieť keď som ešte “len” priateľka a nie manželka. Každopádne ma to zamrzelo. Známky mamičkara nevykazuje…
@anonym_autor matka nemá byť nikdy nad ženou, takže ano vadilo by mi to
@anonym_3a901d ona je len frajerka
@anonym_autor nie si precitlivela, svoju mamu ma radšej a tu sa to ukázalo. Držím palce aby si sa dobre rozhodla a mozno prehodnotila takýto vzťah, či chceš byť prvá alebo ta druha.
Nepíšeš, či spolu bývate, ako dlho ste spolu, len že svojej mame dal kyticu na meniny a tebe jednu ružu...ale tá kytica mohla byť v rovnakej cene ako tá jedna ruža...
podľa mňa si precitlivelá ...
@anonym_2e0cb9 sme spolu 3 roky, zatiaľ spolu nebývame. Kyticu kupoval v rovnakom kvetinárstve ako mne ružu. Bola to riadna kytica z riadnych ruží…
@anonym_2e0cb9 sme spolu 3 roky, zatiaľ spolu nebývame. Kyticu kupoval v rovnakom kvetinárstve ako mne ružu. Bola to riadna kytica z riadnych ruží…
@anonym_autor tak toto by ma veľmi zamrzelo, aj keby sme ešte spolu nebývali. A kedy sa chystáte spolu bývať?
Hlavne nečakaj, že keď nebudeš "len" priateľka ale "až" manželka, že sa dačo zmení. Normálne sa ho pýtaj. Teraz, nie až po svadbe. Opýtaj sa niečo v zmysle: "a tvoje mamina je väčšia Monika (Ingrida) ako ja keď dostala väčšiu kyticu?" Alebo "Tvoja mama asi viac poslúchala ako ja, keď dostala takú kyticu a ja jednu ružu". Normálne sa pýtaj. Kto sa veľa pýta sa veľa dozvie. Možno vytasí prsteň, že pre teba má ešte toto a možno chytí amok, že sa opovažuješ hovoriť na mamu a bude po láske.
@anonym_autor býva sám? alebo u rodičov? mama mu sem-tam nenavarí? neoperie? ...nepomôže mu s niečím? ...kytica na meniny vlastnej matke je to najmenej ...
toto ťa fakt nemusí trápiť, sama píšeš, že nie je mamičká...až keď budete spolu žiť ako partneri, alebo manželia, potom by som to videla ako menší problém, ale mám jazyk, tak by som sa opýtala, čo tým sleduje...
teraz sa mi to ako problém nezdá...
@anonym_autor býva sám? alebo u rodičov? mama mu sem-tam nenavarí? neoperie? ...nepomôže mu s niečím? ...kytica na meniny vlastnej matke je to najmenej ...
toto ťa fakt nemusí trápiť, sama píšeš, že nie je mamičká...až keď budete spolu žiť ako partneri, alebo manželia, potom by som to videla ako menší problém, ale mám jazyk, tak by som sa opýtala, čo tým sleduje...
teraz sa mi to ako problém nezdá...
@elz1920 až o taký cca rok- rok a pol sa chystáme..
@anonym_2e0cb9 býva u rodičov ale je tam len na víkendy, cez týždeň je na internáte. Jasné, že mu navarí, operie atd, ale ja mu každý týždeň donesiem napečený koláč a podobne, lebo mu chcem urobiť radosť. Vôbec by som neriešila, že jej dal kyticu, kebyze ju dostanem tiež.. som rada aj za ružu, lebo koniec koncov mi nemusel dať nic, len mi je z toho troska smutno, ale ďakujem za názor🥰
Mne by toto tiež vadilo. Buď vám to nemal dávať naraz, alebo ak ona nedostala kyticu aj zároveň ku dnu matiek, ale mal vám dať rovnaké.
@anonym_autor matka nemá byť nikdy nad ženou, takže ano vadilo by mi to
@anonym_3a901d ona nie je jeho žena, ale priateľka o 3 m to tak nemusí byť.Podla mňa to je trápne porovnávať kvety
Byva na inernate - takze student, toto nie je 30 rocny chlap s priatelkou po zasnubach s nabehom na manzelku.
@anonym_2e0cb9 býva u rodičov ale je tam len na víkendy, cez týždeň je na internáte. Jasné, že mu navarí, operie atd, ale ja mu každý týždeň donesiem napečený koláč a podobne, lebo mu chcem urobiť radosť. Vôbec by som neriešila, že jej dal kyticu, kebyze ju dostanem tiež.. som rada aj za ružu, lebo koniec koncov mi nemusel dať nic, len mi je z toho troska smutno, ale ďakujem za názor🥰
@anonym_autor Býva na internáte, rodičia ho živia, platia účty, dávajú vreckové. Možno nemal peniaze na dve kytice a ak je u nich zvykom, že mame kupuje kyticu, možno mu bolo blbé mame nekúpiť (však ho stále živí). Nemusí to byť tak, že na teba kašle...
@anonym_autor Býva na internáte, rodičia ho živia, platia účty, dávajú vreckové. Možno nemal peniaze na dve kytice a ak je u nich zvykom, že mame kupuje kyticu, možno mu bolo blbé mame nekúpiť (však ho stále živí). Nemusí to byť tak, že na teba kašle...
@lenka_da nedávajú vreckové, ma vlastny plat, ktorý je slušný na študenta.
riešiš blbosti, nie si manželka, si priateľka. si myslím že úplne stačí.
niečo podobné sa stalo mne, len v opačnom garde. Partner mojej dcéry mne kúpil kyticu a mojej dcére ružu - jednu. Deň žien.
môj manžel nič, keď to videl utekal kúpiť aj on hundrajúc či mladému prepína.
@anonym_46f2db mami, si to ty ? 🤣🤣
U nás je to pravidelne pri všetkých sviatkoch. Manžel kúpi stále aj mojej mame a potom otec, ktorý buď nekúpil alebo kúpil menšiu, uteká dokupovať. A nadáva, že aké móresy priniesol manžel, lebo nedáva len mame, ale aj seste a babke 🤣 naposledy rovno povedal, že keď ide kupovať, nech kúpi aj jemu, aby sa nehanbil.
Autorka, za mňa somarinu riešiš. Dostala si, boli ste spolu, mne je ten spoločne strávený čas prednejši ako meranie, ktorá dostala aký počet ruží.
(Je mladý študent, ktorý je závislý ešte na rodičoch - býva s nimi, takže je pekné, že má super plat, ale stále je u nich -, je to jeho mama. Nedávaj mu teraz vyberať si medzi tebou a ňou, kým spolu nebývate a len spolu "chodíte". A aj keby nie, materializmus nehovorí o jeho láske. Nehovoriac o tom, že pre boha, vieš koľko stoja ruže a ešte k tomu veľká kytica z nich? Ja by som môjmu obuchala o hlavu, že sme spolu mohli niečo podniknúť, ísť na výlet, najesť sa, a nie najbližší týždeň sledovať, ako tie kvety zdochnù 😂
A ak ti to naozaj vadí, mrzí, tak mu povedz, že proste pre teba je to dôležité a chcela by si, aby si nabudúce dal na dom záležať. Že si materialistka (v dobrom slovo zmysle, napr že vyžaduješ jazyk lásky cez hmotné veci). Komunikáaaaaaaacia.
Kokos, ja už nechapem, čo za blbosti tu riesis..kúpil ti kvet z lásky na meniny...q mame, ktorá má okrem menin aj deň matiek, tak kúpil viac...a???? Nemám problém, vyrobím si ho?
@anonym_autor Bol to uplne identicky sviatok ? Ako tu jedna kocka spomenula, nemohlo to byt meniny/narodeniny +Den matiek ? Alebo ze ty len meniny ona narodeniny ?
@anonym_autor Veď si len študentská láska. Čo čakáš.
@anonym_autor ak si bola este aj pri tom, ze vam gratuloval obom, tak ano vadilo.
si precitlivená a riešiš somariny. Načo je dobré trápiť sa takou prkotinou? Hľadať chyby a problémy vyrábať. Naozaj? Načo? Keď sa nad tým budeš trápiť, tak to aj tak nevieš zmeniť. Správaj sa k priateľovi tak, aby ti nabudúce chcel dať tiež rovnako ako mame.
@anonym_autor ano je 🙂
Ja by som sa ho normalne spýtala, čím si mama zaslúžila celu kyticu a ja len jednu ružu … Mna by to mrzelo, lebo ako prečo?!? A tie čo tu píšete, ze je “len” priateľka atu nemusí za týždeň byť a mama je mama atd, to si myslite že akonáhle jej navlečie prsteň sa to zázračne zmení a bude to naopak?? Práve teraz a možno aj týmito malými gestami Ti ukazuje kde je Tvoje miesto … Mne by to vadilo a chcela by som si to určite vydiskutovať. Úplne v pohode mohol minút ten rozpočet na sve rovnaké kytice pre dve ženy v jeho živote …
Zachoval sa trapne. Mal kupit obom kyticu. Nie na tebe setril a mame doprial. Tym ti dal najavo ako ta berie. Ja by som sa ho opytala. Kazda zena musi poznat svoju hodnotu a kecy,ze si len priatelka? Nie si len jeho priatelka,tak hadam si jeho zivotna laska a zena, s ktorou planuje zostarnut.
Aspoň červený koberec ti prestrieť mohol. Niektoré ženy si o sebe myslíte až priveľa.

@anonym_autor si trapna 🤣 taka somarina
Si len frajerka
Co si si nasla to mas..