Je normálne, že priateľ kúpi mame viac kvetov?
Som len ja precitlivelá alebo je normálne ak môj priateľ kúpil mne jednu ružu a svojej mame kyticu ? Mame obidve v jeden deň sviatok. Neviem či mám vôbec pravo mu do toho niečo vravieť keď som ešte “len” priateľka a nie manželka. Každopádne ma to zamrzelo. Známky mamičkara nevykazuje…
@anonym_autor nie si jeho matka, tak teba poriesil symbolicky, za mna ok
autorka mozno nema na mysli prave den matiek
autorka mozno nema na mysli prave den matiek
@anonym_d6ef01 nie, mám na mysli meniny
@anonym_d6ef01 nie, mám na mysli meniny
@anonym_autor aha tak to je ine, som myslela ze ide o den matiek, ktory sa tu dnes stale riesi.
A okrem tej ruze si este nieco dostala?
Pred rokom vám čo kúpil?
@januska12323 dostala som len dezert, jeho mama neviem čo, vtedy som u nich nebola, nemala som možnosť vidieť, co dostala.
@anonym_4b53cd nie, nedostala som nič
@januska12323 dostala som len dezert, jeho mama neviem čo, vtedy som u nich nebola, nemala som možnosť vidieť, co dostala.
@anonym_autor neries teraz, ale zariad sa podla toho a ked bude mat on sviatok, tak sa prilis nesnaz, daj mu cokoladu. Neries, ale sleduj jeho spravanie ked spolu chodite, ci je gentleman, ci zaplati kino, restiku a tak.
@anonym_autor a čo by si si predstavovala, keď ruža, symbol lásky, sa ti máli?
Si precitlivená.
@anonym_autor tak stále je to viac ako naposledy, ja by som to neriešila. Možno povedať, že aj teba by kytica potešila.
Pokiaľ spolu bývate, prišlo by mi to málo.
Pokiaľ ste spolu krátko (max rok), brala by som to v pohode.
Dostala si aj dezert, jeho matka nedostala alebo aspoň o tom nevieš. Takže dokopy je to na rovnakej úrovni. Na meniny je to podľa mňa dosť.
Je to v poriadku, ešte by som jej prihodila čokoládu 😉 ďalej by som nič neriešila.
Chudák chlapec. Ty o tyzden môžeš byť minulosťou.mamu ma len jednu.
@anonym_autor matka nemá byť nikdy nad ženou, takže ano vadilo by mi to
Ja to nepochopím
Ake nad ženou?súperenie?
Matka je matka
Žena je žena
Úplne iný vzťah
riešiš blbosti, nie si manželka, si priateľka. si myslím že úplne stačí.
niečo podobné sa stalo mne, len v opačnom garde. Partner mojej dcéry mne kúpil kyticu a mojej dcére ružu - jednu. Deň žien.
môj manžel nič, keď to videl utekal kúpiť aj on hundrajúc či mladému prepína.
No mne by sa to tiez nepacilo, a to mam syna. Ide o meniny, nie den matiek. Mal by kupovat rovnako. Vobec si nemyslim, ze jeden kvet a dezert je to iste ako kytica. Podla mna by to malo byt naopak a ty si mala dostat kyticu. Moj muz zacal mame kupovat az po tom, co som mu to ja navrhla a ja vyberala darceky. Doteraz to tak je.
Mne to pride zvlastne. Samozrejme, zalezi aj aky prijem ma, ale mal kupit rovnako. Mali by ste byt prenho na rovnakej vahe a tie dristy, ze mama je len jedna. Vazne nerozumiem.
riešiš blbosti, nie si manželka, si priateľka. si myslím že úplne stačí.
niečo podobné sa stalo mne, len v opačnom garde. Partner mojej dcéry mne kúpil kyticu a mojej dcére ružu - jednu. Deň žien.
môj manžel nič, keď to videl utekal kúpiť aj on hundrajúc či mladému prepína.
@anonym_46f2db mal by sa veru poucit od mladeho 🤭
Ty tu budeš dlhšie ako jeho mama. Tak jej kúpil kyticu. A tebe zatiaľ len jednu ružičku. Keby som bola na jeho mieste, iste by som to vyriešila tak, že kúpim kyticu obom. Ale tak chlap... No, povznes sa nad tým a teš sa z tej ruže. Niekto nedostane na sviatok nič.
aku kyticu? mozno tvoja ruza stala rovnako, ako mamina kytica z lidku .... meniny su sviatok na cokoladu/kvet.
Nepíšeš, či spolu bývate, ako dlho ste spolu, len že svojej mame dal kyticu na meniny a tebe jednu ružu...ale tá kytica mohla byť v rovnakej cene ako tá jedna ruža...
podľa mňa si precitlivelá ...
Je to totalne divne ak je to este pred tvojimi ocami ze to vidis. A je jedno ci ide o mamu ci frajerku…aj keby napr kupujem nieco kolegyni a s jednou mam lepsi vztah ale ak to obidve vidia co dostanu tak by som im kupila rovnakym dielom. Za mna je to cudne a divne a take netaktne akoby daval najavo kto si zasluzi viac.
Vymyslim si
Neviem si predstaviť, že chlap by mi mrnkotal
Lebo otcovi kúpim zlatý prívesok a mužovi strieborný
A prečo leeeeen strieborný a otca mam radšej,je mi prednejsi,je mi viac
By som ho hnala kade ľahšie
Je to totalne divne ak je to este pred tvojimi ocami ze to vidis. A je jedno ci ide o mamu ci frajerku…aj keby napr kupujem nieco kolegyni a s jednou mam lepsi vztah ale ak to obidve vidia co dostanu tak by som im kupila rovnakym dielom. Za mna je to cudne a divne a take netaktne akoby daval najavo kto si zasluzi viac.
@anonym_e29f51 Lenže jej dal aj dezert, mame nie
@anonym_autor bolo to teraz? Nemohlo to byť aj preto, že tým vybavil už aj Deň matiek?
@anonym_2ce885 dezert som pochopila že dostala minuly rok …
@anonym_2ce885 dezert som pochopila že dostala minuly rok …
@anonym_4ddfbf Aha no. Tak potom neviem, čo je za tým. Ale nebrala by som to ako nejakú tragédiu.
@anonym_2ce885 ale ved to napisala ze to dostala minuly rok nie tento
Chápem ťa ani mne by sa to nepáčilo a tiež mi to príde netaktné ako písali vyššie. Týmto ti dal akoby jasne najavo, kto je preňho dôležitejší .. mne vtedy priateľ kúpil vždy rovnaku kyticu ako mamine keď sa jednalo o deň žien alebo matiek ..

@anonym_autor nie si jeho matka, tak teba poriesil symbolicky, za mna ok