icon

Je normálne, že váš priateľ chodí s kamarátkou von?

23. dec 2023

Ahojte baby zaujimalo by má či som len ja iná alebo?

Aby som uviedla o čo sa jedna s priatelom zijeme spolu asi dva roky, niesme zobratí. Priatel je typ človeka ktorý sa nechce viazať celkovo svadba deti sú pre neho aktualne tabu. Ide o to že má jednu kamosku poznaju sa asi 10 rokov cca s tým že chodia pár krat do roka nemám problem nepaci sa mi to ale budiž…

Ale viete čo spravil naposledy? Reálne sme sa o tom niekoľko keat bavili že mi to príde divne že chodi s kamoskou v neskorých hodinach na 4-5 hodín na kavu a ešte ju vozi ale včera má teda vytocil do nepríčetná a ešte tvrdí že ja som ta čo preháňa.

Boli na kave ako zvyčajne šli do mc donaldu pravdaze ten byva otvoreny do 11 večer odchádzal z domu o pól deviatej už tak neskoro a veaj teda pojdu na kavu hodi ju dom vravím dobre, robila som si svoje. Avšak cakala som pri filme do 00:30 a chlapa nikde keď som mu volala nedvihal . Volal mi asi o 15 minút že mal studený mobil a ide domov. Doma z neho vypadlo že po tom čo sa zavrel mekac šli autom (jeho autom) na vyhliadku na jedno parkovisko kde vidiet na celé mesto a kecali tam potom ju odviezol doma.

A teda otazka na vás príde vám toto normálne? Priateľovi verím ale nie bezhlavo mala som vztahy kde som nechcela muza “obmedzovať” a nakoniec sa mi to vypomstilo. Na moj potaz keď som mu povedala že či to ako mysli vazne vi mu to príde normálne že mi podľa mna minimálne dlží ospravedlnenie že to nieje voči mne a nášmu vzťahu absolutne vhodne mi povedal že sa nemá za čo ospravedlňovať a že si môže robit čo chce😀

Úprimne akurát mi pokazil Vianoce… mame ísť zajtra k jeho rodičom a absolutne nemám naladu. Ešte na mna dnes vytiahol či si myslím že by si má niekedy zobral( zakladám si na hodnotách svadbe a podobne) prislo mi to ako podpásovky z jeho strany take vydieranie? Príde vám toto normálne?

marca12
23. dec 2023

Toto nema nic spolocne so ziarlivostou. Nedaj si nahovorit,ze si ziarliva. Kazdej by to vadilo. Mozno len takym,ktory maju otvoreny vztah. Ale kazdej normalnej zene,ktora s priatelom raz chce mat rodinu,deti,by to vadilo. Ja si ani neviem predstavit,ze by som s nejakym kamosom o polnoci sedela v aute niekde s vyhladom na mesto. Sprostu z teba robi.

autor
23. dec 2023

@marca12 robi a do mna búši 100 certov keď mi začne tvrdiť aká som prehnane ziarliva a hystericka a že ako môžem tvrdiť že vacsine normálnych žien by to vadilo. Že to nemôžem vedieť… tvrdim že vsetko viem a podobne kecy

marianarem
23. dec 2023

To si asi este chod hladat lepsieho. Urcite existuje taky, ktory zmysla o svadbe podobne ako ty a aj o kamaratkach. My sme s muzom obidvaja taki, ze vieme mat kamaratstva s opacnym pohlavim bez akychkolvek postrannych myslienok, takze nemame s tymto problem. Ale keby bol jeden z nas iny, tak by asi problem bol. Proste treba najst niekoho, kto sa bude k tebe viac hodit.

dejka77
23. dec 2023

No ak by s nou chodil na kavu sem tam cez den na hodinku, dve, bolo by to trochu ine. Ale vzhladom na to aky ma postoj k zivotu, ze sa nehrnie do svadby a deti, resp. o tom ani len neuvazuje a pre teba to je dolezite, tento vztah podla mna nema absolutne buducnost. On si chce len uzivat.

vkatush
23. dec 2023

Nečítala som komentáre. Chápem, že ti to vadí. Treba sa o tom porozprávať s partnerom. Vôbec to nemusí byť žiarlivosť, len nie každý pozná také a stotožňuje sa s tým.

Ale nemusí to byť hneď zlé. Ja som tiež tak chodila s kamošom na kávu, vyhliadky, často sme sa len tak flákali autom a aj dlhšie ako do polnoci. Absolútne nič romantické ani sexuálne. Môj frajer/manžel mi plne dôveroval a nemal s tým problém. Samozrejme, nebolo to časté, proste keď sme si našli čas na seba.
Podobne on má kamošku, ktorá mu je ako sestra, poznajú sa od detstva, z času na čas vybehnú spolu von.

Mne by skôr vadil jeho postoj k záväzku, k svadbe, deťom,... Ak nezdieľaš rovnaký názor, on si s tebou vlastne len užíva a míňa ti tvoje najlepšie roky.

autor
23. dec 2023

@vkatush veru nezdieľam rovnake plany do budúcna preto má to hlodá o to viac, že mi príde že sa nechce viazať a len si uzivat akurát nerozumiem prečo si takyto jedinec hľadá partnerku na vzťah chce aby sme spolu bývali a potom toto.

mikadooo
23. dec 2023

Nie, nepríde mi to normálne. Myslím si, že ťa s kamoškou podvádza. Tak asi som tiež prehnane žiarivá, ale pre mňa by toto bolo jediné logické vysvetlenie, nie "studený mobil" a "rozprával sa na vyhliadke s kamoškou". A keďže by som mu nedôverovala, vzťah by som pre vlastné dobro ukončila. Načo mám byť vo vzťahu s niekým, komu nedôverujem...

moonlight1210
23. dec 2023

Nasetri si a chod inde. Ak on vie, ake je to pre teba dolezite, a predsa to pouzil, tak to urobil zamerne v snahe ublizit. Snazi sa vyhrat argumentaciu ponizivanim. Taky clovek nestoji za to. Bud pochopi, ze tadialto cesta nevedie, alebo si usetris roky zistovania, ze ked je dobre, tak je k tebe mily, a ked je zle, tak sa z neho stava tvoj nepriatel.

“ do mna búši 100 certov keď mi začne tvrdiť aká som prehnane ziarliva a hystericka.”
Takze svoju slabinu poznas. Musis na nej popracovat. Zda sa, ze ta v argumentacii zvedie na vedlajsiu cestu obhajovat pred nim blbosti, co on tvrdi, a tym cely rozhovor/hadku polahky otoci proti tebe. Nakoniec sa bavite o tvojich pomyslenych/vymyslenych chybach a nie o realnych faktoch toho, co on naozaj aj robi. Dokonca z tych tvojich pomyslenych chyb urobi obhajobu svojich cinov, ze on nerobi nic zle, to iba ty v tom vidis chybu.
Nabuduce predychaj a drz sa merita veci. Ked mu nedovolis odbocit a nebudes reagovat na jeho tradicne zastieracie manevre, prinutis ho vylozit karty a ukazat, aky naozaj povahou je.

siska53
23. dec 2023

Kava je jedna vec, to ostatne druha vec. Toto by sa nepacilo ani mne..

sasitimi17
23. dec 2023

No ked si taká vraj žiarlivka, vybehni aj ty s nejakým fešákom neskoro večer sa najesť a na prechádzku a uvidíš či by mi tu to tiež nevadilo... chuj sprostý

janetinka27
23. dec 2023

Ahoj,jemu to presne takto vyhovuje
Doma ma puťku a on beha za babami. Trencle oprate, vecera tepla, si ako jeho domaca. Nerata s tebou do buducnosti. Zena, kde mas uctu k sebe samej, ani neuvazuj nad tym, co raz budes detom vysvetlovat, ze je otecko na nocnej vychadzke s kamoskou. Radsej nestracaj ani minutu a daj si vianocny darcek-usporiadaj si zivot.

medda_beda
23. dec 2023

Skrátim to.
Strácaš s ním čas.

svetlonos
23. dec 2023

Vies s kym som chodila po siahodkhych kavach, vyletoch pokecoch a vyhliadkach bez vedlajsich umyskov? S bratrancom! Ja aom bola sama on nal aj priatelku a ked mu volala, pokojne jej odpovedal, ze je so mnou. Boli to fajne casy, pekne výlety a bolo nam dobre.
Je mi ako brat. Kamarat, jtory ma vzal na vyhliadku, kavu, na vylet - bol di mna zalubeny. Ja do neho nie, pre mna bol fakt len fajn kamoš.
Ja verim na par vynimiek, kde priatelstvo medzi zenou a muzom funguje, ake fakt len zriedka.
A v pohode je to vtedy ked to vyhivuje obom partnerom. On si moze robit co chce, ty si mimo SK, takze moc nenaskaxes a on ma navrch.
Nasetri, a pokojne jedneho krasneho dna odid. Ak by teraz navrhol svadbu, tak len pre to aby mal slúžku ale nie plnohodnotnu partnerku.

terezka1947
23. dec 2023

Fakt nevieš,prečo si taký jedinec hľadá partnerku a vzťah a bývanie?
No,má full servis,navarené,opravte,sex zdarma,upratané,polka nákladov na bývanie,stravu...ešte chces ďalšie odpovede?
Vieš,ono ten tvoj priateľ je k tebe aspoň úprimný od začiatku. Vedela si,že čo chce,čo nechce.
Ty klameš samu seba,že sa zmení a dosiahnes sobáš,deti. Čiže v tomto ťa človek ani nemôže ľutovať,aj keby chcel .
A čo je ešte najhoršie pre teba,ty ho nenechas a budeš sa takto ľutovať ďalej.

tykat
24. dec 2023

"...tento rok má stretlo niekoľko zlých životných situaciii kde šli proste všetky moje úspory ..."
Este napis ze si za neho dlhy poplatila a to uz rovno... 🙈

Jooj a toto som az teraz precitala 😁
"...Ešte na mna dnes vytiahol či si myslím že by si má niekedy zobral..."
Na to by som mu povedala, ze to je uplne jedno lebo ja jeho urcite nie.

kamatopo
24. dec 2023

Po tom čo píšeš tak ten ti nepokazil len Vianoce, ale aj celý život keď s ním ostaneš. Najviac ma dostala tá veta o svadbe. To naozaj chces strácať čas s takýmto jedincom??? A veď jemu to vyhovuje. Doma všetko ako má byť a mladý pán si ide na vyhliadku jak mladý kohút na rande.😂. A prečo si ťa našiel? Aby mal všetko čo mu dávaš 😉a zadarmo.

h2
24. dec 2023

Nepovažujem to za normálne a myslím, že by to vadilo každej žene. Nevadila by mi kamarátka, s ktorou ide párkrát do roka na kávu. Ale nie, že povie, že si dajú kávu, zavezie ju a príde domov a celé hodiny ho niet, telefón neberie. Lebo do neskorej noci sedia v aute kdesi na vyhliadke. Veď takto chodia zaľúbené páriky.
A to, čo ti povedal potom (o tej svadbe), k tomu sa radšej ani nevyjadrujem.

dadka1997
24. dec 2023

Zbal sa a odíď, nech si vianoce travi s kamoškov ... ten ta ma len asi ako sluzku na upratovanie domacnosti..

rorino
24. dec 2023

Nie ,nie je to normálne,on nechce rodinu,len slúžku domácu,veľa ľudí tvrdí,že že svadbu netreba,že je to len kus papiera,a vzťah funguje aj bez neho.V tvojom prípade jasne vidno,že to nie je pravda.A ty chces od života niečo iné,z čoho sa on vysmieva a očividne mu to robí radosť A keby si "nedopatrením"otehotnela,tak čo?Pošle ťa na potrat?Opustí ťa,lebo on rodinu nechce?Asi by si mala vyhodnotiť pre a proti,či sa ti v tomto zoskupení oplatí ďalej žiť.Vela šťastia a pokojné sviatky.

tamitamitami
24. dec 2023

Nie nieje to normálne ja som veľmi tolerantná ale aby chlap chodil s kamarátkou na vyhliadku neskoro v noci to určite nie. Mne by prekážali aj tieto nočné výlety na kávu v dvojici.

Ja viem pochopiť ak má aj chlap dobrú dlhoročnú kamošku a raz za čas sa stretnú pokecať (na káve/obede v rozumnú hodinu). Toto čo robí tvoj priateľ je ale ďaleko za hranicou kedy by to mne prišlo normálne. Neni to skôr jeho milenka?

mk1111111111
24. dec 2023

Tu stacila jedna veta. Studeny mobil a uz si mala mat jasno. To fakt si niekto vymysli taku blbost? Radsej mohol povedat, ze nebol signal.

janulka1802
24. dec 2023

@mk1111111111 prečo blbosť? Mne sa už zopárkrát stalo, že ozaj mi mobil v zime vôbec nereagoval.

lenkakravcova
24. dec 2023

Keď by mu to "nevadilo", tak nerieš. S kľudom si nájdi podobného kamaráta. Tráv s ním večery, niekedy aj takto do noci.. na spoločnej nehnuteľnosti iba prespávajú a postupne sa odsťahuj. S kľudom Angličana. Keď on sa takto k tebe správa, nemáš čo stresovať s rýchlym sťahovaním sa. Ber ho ako nábytok v byte, ktorý obývaš 😃

dzt
24. dec 2023

Mne je divne, že sa ti priznal 🤔 prečo radšej nepovedal že ide s kamošom sadnúť niekde? 🤷🏽‍♀️

juliet86
24. dec 2023

takto vyzeralo prve rande s mojim manzelom. tiez sme su boli sadnut a potom vyhliadka.

monikkatt
24. dec 2023

Nema to buducnost ale to vies.
Ja by isla s nejakym kamosom tiez na nocny vyjazd a jeho nechala cakat doma. A na druhy den, s usmevom na perach a s kludom anglicana ho poslala do certa. Bez akychkolvek emocii.

ivangeline
24. dec 2023

Nemuseli mat spolu nic fyzicke ale platonicke tam podla mna nieco bude... Pekne to od neho nie je!

majlo1234
24. dec 2023

Ja nie som velmi ziarliva, ale aby sa moj manzel viac venoval nejakej inej zene, ako mne, to by ma extremne vytocilo. Pokial by ma vozil do disneylandu a doma nosil na rukach, a obcas by siel na kavu s kamoskou, to by som prekusla😄

rosavia
24. dec 2023

Je fajn mat kamaratku, ale nie, ze s nou travi cas, kedy by mal byt s Tebou. Ved nech ju zoberie na Vianoce k rodicom a Ty mozes stravit Vianoce s niekym, kto chce byt s Tebou.

ibajaanikiny
24. dec 2023

Odpoviem strucne,jasne,kratko. Ma ta na haku a dopriala by som mu slobodu a tebe tiez,nech si najdes chlapa s rovnakymi hodnotami. Dnes by som mu zakyvala,bez ohladu na Vianoce