icon

Je normálny prístup svokry na oslave?

23. júl 2024

Baby stala sa taka vec. Svokra mala 50. Velka oslava kde bolo kopec ludi. Svagor nal doletiet v den oslavy z Irska.Skuoy, lakomy stary mladenec si nielenze nezacvakol taxik ani len dialnicnu nekupil. Oslava zacinala od 13:00. Svokra zacala rano v den oslavy vyvolavat muzovi nech ponho ide ona staremu mladencovi vybavuje podotykam odvozy… Muz jej nato a co poviem ? Cize muz sa oddrbal od pol2 do pol5 na letisko. Na oslave sme boli hodinu a pol. Kedze sme isli domov lebo mame male babo a muz bezomna nechcel ostavat aj tak sme uz mali pokazeny den. Ja nanu mam tazke srdce co je toro za svinstvo aby vlastneho syna doslova vyhnali z takej islavy? Vedela ze budeme kratko🤦‍♀️Topka je ze kazdy bol nabaleny jedlom len nam v pondelok volala muzovi ci “Ma” doniest kolace?stvordnove??! Wtf? Som ja debil ze sa hnevam?!! Muz navyse je unich za otroka na pracu akurad

autor
23. júl 2024

@abbey1 nie ja nemusim vykoristovanie a vyuzivanie syna na robotu posluovanie ked sa moze zabavit tam uz chybat nebude

abbey1
23. júl 2024

Teba tuším baví vyostrivať situáciu v rodine i tu.
Dala si otázky, píšeme ti tu, ako by sme reagovali my. Jedna tak a druhá onak.
Či máme ti tu klamať?
Tak si pohlaď ego, cíť sa ďalej ublížená. Alebo skúste spolu v rodine komunikovať.

thereisabear
23. júl 2024

Nie, za mňa to nie je normálne, že toto od neho chcela ráno v deň oslavy. Akože extra by som to neprežívala, ale je z toho zjavné, ako vás svokra berie...

autor
23. júl 2024

@thereisabear ano za hovno ktore nemusi byt na oslave ved co to sme len MY

andaluzia12
23. júl 2024

Rodina môjho muža sa tiež na neho prehnane spolieha, Jožko príde, donesie, kúpi, zavezie, zariadi… keď to začne prekračovať únosnú mieru zakročim ja a následne je nejeky čas pokoj … nehanbím sa prejaviť nesúhlas, odmietnuť, povedať nie, mame svoje plány, bohužiaľ, zariaďte si…

autor
23. júl 2024

A irituje ma jedna vec ze nepovedala apon prepac, nevedela som nezohnala som..

autor
23. júl 2024

@andaluzia12 a ako zakrocis ??

autor
23. júl 2024

Uz citam..

luccija
23. júl 2024

Nečítam všetko....švagor mohol priletieť aj skôr, keď vedel kedy je oslava.Svokra to mala dať vedieť tiež skôr..tvoj muž by si už konečne mohol otvoriť ústa...a nemyslím si, že si problém ty konečne ste sa mohli niekde zabaviť a pravdepodobne tvoja svokra má slabosť na synacika v zahraničí, tak na tvojho muža sa neberie ohľad.

andaluzia12
23. júl 2024

@autor Jozko nepojde, my sme mali v pláne iné veci, nech si Janko zariadi odvoz. Bohužiaľ, už mame niečo naplánované, nemôže príst, mame doma robotu, nie, nedá sa, mame kúpené lístky do kina, bohužiaľ… slušne vysvetlím ze nie, samozrejme závisí od situácie… a už aj Jožko sa naučil prejaviť nesúhlas sám. Je dobre vychovaný, všetkým treba pomôcť, treba sa obetovať.. nie, netreba!!!! Viem že z toho vinia mňa, ale mne je to jedno 🙂

domka222
23. júl 2024

Nečítala som všetko, ale... Mám dve deti a v kľude ma s nimi chlap zaviezol domov,keď bolo treba a on sa tam vrátil. Dokonca aj mame vie povedať nie,keď niečo robiť nechce.

miggy
23. júl 2024

Ja by som na mieste tvojho muža vravela -mami, prepáč, nejdem, malé je nervózne, nebudeme tu dlho a niektorých som rok nevidel. Ale idem volať Jozovi, Palovi, Mišovi....či by niekto po neho neskončil.Tym pádom by svokra nemala starosti navyše

autor
23. júl 2024

@andaluzia12 presne ze ja ked sa ozvem to beru tak ze to vadi len mne pritom to vadi aj jemu len nic nepovie

lucyk1992
23. júl 2024

Joj žena, ty si riadna stíhačka 😁

andaluzia12
23. júl 2024

@autor nauč sa neriešiť čo si oni myslia…. Aj tak budeš za zlú ty, nikdy nie synačik, musíš si len zvyknúť ;)

misiak7777
23. júl 2024

@zuzanockamt oki, ale keď ma súrodenec malé dieťa, s rodinou sa vidí málo, tak si prípadný odvoz riešim dopredu.

autor
23. júl 2024

@andaluzia12 to ano

autor
23. júl 2024

@lucyk1992 jasne najlepsie tak napisat nech muza vyuzivaju nadalej a my sa
Podme posrat a menit plany vzdy ked pisknu

misiak7777
23. júl 2024

@zuzanockamt neschopný dospelý brat je ok? 🤣🤣🤣

janinah
23. júl 2024

Autorka,Jediný,na koho sa môžeš zlostit je tvoj muž,už by si to mala pochopiť.On je ten,kto má nájsť rovnováhu medzi pomocou rodine a svojou rodinou.Nie ty,nie svokra,nie jeho brat....ale on.

mikadooo
23. júl 2024

Počuj, ty máš jedno dieťa a musela si byť bez muža 3 hodiny a teraz to tak hrozne prežívaš? Akože chápem, ale mužík evidentne v tej rodine vždy za toho ochotného synčeka bol a aj bude, takže najlepšie čo môžeš urobiť je, že sa s tým zmieriš... Pre vlastné dobro. Alebo nauč muža asap, že nemusí vždy skočiť, ako mamička pískne. Svokra len robí to, čo celý život 🤷🤷🤷. A jej synátor v podstate tiež - to ty si v tej rodine cudzí element, ktorý sa nevie 3h zaobísť bez manžela 🤷. Lebo tak nejak to asi bude vnímať tvoja svokra.

lucyk1992
23. júl 2024

Prepáč, nehnevaj sa na mňa 😁 len mi to príde smiešne, lebo som zažila veľmi podobnú situáciu a teda chlapa som neťahala domov, ale nechala som ho nech sa aspoň on zabaví 😉

rozculena
23. júl 2024

..." pritom to vadi aj jemu len nic nepovie"...
takže ty si vlastne nasratá na svojho muža,tak ale toto si rieš s ním,alebo keď on nevie otvoriť hubu,tak ho nechaj,nech trpí,a ty si na tú oslavu vôbec nemusela ísť,veď to nie je tvoja rodina,čo sa tam po roku zišla.Ak tvojmu mužovi vadilo,že sa neuvidí s rodinou,tak mal sa on ozvať,keď sa neozval,tak čo ty riešiš

zuzanockamt
23. júl 2024

Autorka
Ty si doteraz od svokrovcov nikdy nič nepotrebovala a ani nič potrebovať nebudeš? Ešte sa znova opýtam,lebo si neodpovedala - ste zobratí?
@misiak7777 Takto situáciu vykreslila hysterická autorka diskusie. Takže beriem toho nesamostatného starého mládenca s rezervou. Už len to, ako ho nazvala. Svokra mala 50-ku, takže starý mládenec má koľko? Maximálne 32 odhadujem. Nevesta má možno čerstvých 20-25, nervy zo života, lebo nie je všetko podľa nej, tak prská.

autor
23. júl 2024

@mikadooo neslo omna ale onho lebo som videla ze ho to mrzi a
Man zanho ja som tam tri hodiny nebola dosla som az ked sa
On vratil z letiska

autor
23. júl 2024

@lucyk1992 kto pisá kde ze som ho tahala? Ty akoze furt ides svoje aj bez toho aby si citala

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt ano sme zobrati nie nikdy som od avokra. Ic nepotrebovala a od avokry ako prisla pomoc aj odisla takze ja sa im uz nepytam

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt ty durt ides svoje ale to ze svokre bolo jedno ze sa nezabavime ze tam ani byt nemusime to je ok? Ano?

zuzanockamt
23. júl 2024

Autorka
Tak snáď počas chorôb škôlkara a prázdnin školáka ani pomoc potrebovať nebudeš a poradíš si sama.

autor
23. júl 2024

@zuzanockamt Co bude potom neriesim tiesim coje teraz a nie ona volno nevezme pracuje.. plus uz ked si na jej strane kde bolo slovo prepac?