Je normálny vekový rozdiel 20 rokov medzi partnermi?
ahojte, co hovoríte na vekový rozdiel 20 rokov medzi partnermi ? zena 25 muz 45 … stretla ste sa niektorá s niecim takym ? alebo mate sama o tolko staršieho partnera ? je to normalne ?
Áno, stretla som sa s takým rozdielom. Ja mám 55 a môj partner 31. Sme spolu zatiaľ 9 mesiacov a rozumieme si.
@anonym_e0b7af ako ste sa spoznali ? 😊 ste na “rovnakej vlne” alebo pociťuješ ten vekový rozdiel ?
@anonym_3c57ed nie nemám, neviem prečo sa do mňa navážaš, ja som nič nepovedala, proste sa o tom potrebujem s niekým porozprávať, tak som napísala tu a čo? sú tu rôzne diskusie … je to dcéra mojej sestry ktorá zomrela a ona má len mňa tak áno chcem pre ňu len to najlepšie a áno hovorila mi o tom pretože si rozprávame všetko a sme si ako najlepšie kamarátky, a nie mne je to s prepáčením úplne u prd**ele čo si bude hovoriť naša “dedina” , ak s ním bude ona šťastná tak jej to budem priať najviac ako sa bude dať, napísala som tu proste zo zaujímavosti či niekto má skúsenosti s takýmto rozdielom keďže ja osobne nikoho takého nepoznám … a je to pre mňa veľa ale áno rozhodnutie je na nich dvoch ja do toho kecať nikomu nebudem, len jej chcem byť opora a podpora … ja chcem jednoducho len vedieť čo si o tom myslia iné ženy, nič to ma veci ale nezmení… nerozumiem prečo niektoré potrebujete hneď urážať
@anonym_autor kto si čo o nás myslí mám hlboko niekde. Mamina s tým nemala žiaden problém. Ani nikto z môjho okolia. Najdôležitejšie pre mňa je, že sme spolu šťastní. Poznáme sa 9 rokov, 5 rokov ako partneri a 1 rok manželia.
Vek 32 a 54.
@anonym_3c57ed nie nemám, neviem prečo sa do mňa navážaš, ja som nič nepovedala, proste sa o tom potrebujem s niekým porozprávať, tak som napísala tu a čo? sú tu rôzne diskusie … je to dcéra mojej sestry ktorá zomrela a ona má len mňa tak áno chcem pre ňu len to najlepšie a áno hovorila mi o tom pretože si rozprávame všetko a sme si ako najlepšie kamarátky, a nie mne je to s prepáčením úplne u prd**ele čo si bude hovoriť naša “dedina” , ak s ním bude ona šťastná tak jej to budem priať najviac ako sa bude dať, napísala som tu proste zo zaujímavosti či niekto má skúsenosti s takýmto rozdielom keďže ja osobne nikoho takého nepoznám … a je to pre mňa veľa ale áno rozhodnutie je na nich dvoch ja do toho kecať nikomu nebudem, len jej chcem byť opora a podpora … ja chcem jednoducho len vedieť čo si o tom myslia iné ženy, nič to ma veci ale nezmení… nerozumiem prečo niektoré potrebujete hneď urážať
@anonym_autor kde som napísala urážku?
Nejako si protirečíš,nie?
Je ti u prdele,čo sa bude hovoriť v dedine,ale zároveň ti ide hlavne o okolie,že čo budú hovoriť.Rozhodnutie je na nich dvoch,ale ty to tu rozoberáš verejne pred celým Slovenskom.Ide ti len o jej dobro,ale hľadáš tu názory,že je to nenormálne.
Ďalšie protirečenia sa mi nechce vypisovať.....
Keby vedela,akú má tetku,že ju tu prepieraš...ach...
@anonym_autor kde som napísala urážku?
Nejako si protirečíš,nie?
Je ti u prdele,čo sa bude hovoriť v dedine,ale zároveň ti ide hlavne o okolie,že čo budú hovoriť.Rozhodnutie je na nich dvoch,ale ty to tu rozoberáš verejne pred celým Slovenskom.Ide ti len o jej dobro,ale hľadáš tu názory,že je to nenormálne.
Ďalšie protirečenia sa mi nechce vypisovať.....
Keby vedela,akú má tetku,že ju tu prepieraš...ach...
@anonym_3c57ed preboha ľudia tu rozoberajú kadejaké “blbosti” pre celým slovenskom, je to diskusné fórum, čo je na tom že sa chcem o tom s niekým pobaviť a počuť napr, príbehy iných ľudí či sa s niečím takým stretli ? Chcela by som vediet, aku blbosť si tu ty riešila “pred celým slovenskom” .. a že hľadám názory že je to NENORMÁLNE ? áno napísala som že pre mňa osobne je to veľa, a budem práveže rada ak si prečítam nejaké príspevky že to niekto zažil alebo pozná a dalo sa … ja nikoho takého nepoznám tak som sa opýtala tu a čo ??? nepoznáš ma a budem ju podporovať v hocičom ako sa rozhodne ona.. čisto som chcela o tom s niekym podebatovať … ak ti to vadí choď sa navážať do inej diskusie
@anonym_autor nestretla z amna to musí byť hrozné ja mladá 25 čo by som robila s 45.rocnym..xhlapi starnú rýchlejšie a skaredsie ako ženy 😁
@anonym_dbb650 Jaj keby toto bola pravda..Moj muz ma 47 a mam pocit, ze praveze on z roka na rok vyzera lepsie a ja zacinam vyzerat tak predmenopauzalne 🙂
Poznám jednu ženu, ktorá si nakoniec vzala svojho učiteľa zo strednej. Stále pracuje, má dve dospelé deti a je sama vdova vo veľkom dome.
Poznám opačne, bratranec ma o toľko skoro staršiu partnerku, bola asi to najlepšie co sa mu stalo. On je taky dobrák, lepili sa na neho harpye, táto pani nepôsobí ako nejako veľmi stará osoba oproti nemu jej vek nie je hned poznat, rozumejú si dobre, on vychádza dobre s jej starsimi detmi, su spolu uz roky a sú spolu šťastní. Okolie malo neskutočne veľa reči, jeho otec pochádza z malej dediny, tak samozrejme všetci pretriasali, ale nikto z nich tam nežije tak im to je sumafuk. Nemusíš sa báť ze by to nebolo dobre, zrejme si spolu dobre rozumejú, aj ak je on trochu čudný možno ona ho pozná a vnima inak ako okolie. Možno spolu ostanú a možno nie, ale ak je to ako vravíš po pár vzťahoch konečne nejaky normalnejsi mimo veku, tak to nechaj tak keď im je spolu dobre.
Poznám. Žili spolu skoro 30 rokov. Rozdiel to viditeľný bol. On zomrel, ona má teraz rovesnika.
Další pár je spolu. Ona fešná 50tka, on dedo 70+ ročný, kým ona v práci, on popíja.
@anonym_40a04b a predstav si že nejde 🙂
@anonym_autor neverím ☺️
a áno ide hlavne asi o to okolie, sme z malého mestečka, ľudia by pozerali kadejako, výzorovo ako som písala sa k sebe tiež moc nehodia, ona krásna mladá baba, on postava super kedže je športovec ale na tvári vidno že je to starší clovek, vlasy má už aj vypadané
@anonym_autor Ako to fakt toto ta trapi, ze ludia by pozerali?? Preboha tie malomestiacke nazory. Tak jedine na com by ti malo zalezat, aby bola ta dotycna stastna, ked ti na nej zalezi a este ked pises, ze ma za sebou tazke veci a tento chlapik je dobrak, pracuje, podnika, cize ziadny neschopak atd. A ze sa podla teba vyzorovo k sebe nehodia?? Akoze fakt?? Ona to zjavne vidi inak. A toto je hodnota cloveka? Vyzor??
@anonym_autor kto si čo o nás myslí mám hlboko niekde. Mamina s tým nemala žiaden problém. Ani nikto z môjho okolia. Najdôležitejšie pre mňa je, že sme spolu šťastní. Poznáme sa 9 rokov, 5 rokov ako partneri a 1 rok manželia.
Vek 32 a 54.
@bessie12
Ty si na začiatku tej cesty, napíš o pätnásť rokov.
Tvoj muž bude mať 70 na krku.
@anonym_415862 neriešim čo bude o týždeň a nie to o 15 rokov. Možno sa toho ani nedozijem.
@bessie12
ano chapem, vela ludi tak zije zo dna na den a potom ich realite preplesne celou silou
ale kazdy si to zariadi ako chce a vie
@anonym_autor ked ty budes v jeho veku, tak budes este mlada, ale on uz nemusi ani zit, za dalsie 45 rocny slobodny je red flag ako vysity.
@domkakvet prečo 45 rocny slobodny je red flag ako vysity? 45 ročný s troma deťmi s každou inou je ako veľmi vyšitý flag a akej farby?
@bessie12
ano chapem, vela ludi tak zije zo dna na den a potom ich realite preplesne celou silou
ale kazdy si to zariadi ako chce a vie
@anonym_415862 viem aká môže byť realita. Som toho veľmi dobre vedomá. Ale pri tom strese, ktorý teraz mám a trva to už takmer rok, budem rada, keď sa dožijem aspoň 35tky.
@anonym_415862 viem aká môže byť realita. Som toho veľmi dobre vedomá. Ale pri tom strese, ktorý teraz mám a trva to už takmer rok, budem rada, keď sa dožijem aspoň 35tky.
@bessie12
tak to mi je luto, naozaj. drzim palce
Okej chápem že keď bude mať ona 60 a on 80 tak to bude asi citeľný rozdiel ale pomaly 40 rokov do budúcnosti pozerať teraz nejdem, v dnešnej dobe povedzme si pravdu môžte mať partnera aj rovesníka a kľudne to môže za 5-10-15 rokov aj neskôr skončiť, a ak by im to náhodou vydržalo až tak dlho ( do staroby ) tak zrejme by im bolo spolu dobre bez ohľadu na ten vek … čiže ja riešim tiež skôr čo je teraz … no 100 ľudí 100 názorov …
@anonym_autor dôležitejšie sú vo vzťahu iné veci ako vek.Ine je vekový rozdiel,keď máš 20 a iné keď 40.Jasne,že to má iné odlišnosti ako pary v rovnakom veku,ale nikdy nevieš,čo ti život prinesie a ako sa pouklada.
@domkakvet prečo 45 rocny slobodny je red flag ako vysity? 45 ročný s troma deťmi s každou inou je ako veľmi vyšitý flag a akej farby?
@sevrin @tato_ ja som to tu nedavno citala, ze proste na takom muzovi nieco bude a rozmyslala som nad tym, ze preco, ved mozno len este nestretol tu pravu, ale ked som si to potom premietla na slobodnych muzov v mojom okoli, tak mozem tuto zasadu potvrdit, lebo tych, ktorych poznam ja, tak zial nie su vhodni na ziadny vztah s nikym.
My máme 17 rokov rozdiel, manžel je starší. Sme spolu 24 rokov, z toho 14 manželia ❤️ ľúbime sa viac ako na začiatku, keďže sme si prešli všeličím.Ešte viac nás to spojilo. Vždy bola medzi nami láska, dôvera, úprimnosť. Bez toho to nejde.
Keď som mala 21r pokúšal sa o mňa o 20r starší chlap, niečo ma k nemu ťahalo, tiež bol zabezpečený, ale prišla by som s nim o mladosť, tiež ma chcel zapriahnuť do podnikania, nebola som na to pripravená preskočiť etapu svojho života.
Tvoja kamarátka má 25r, keď sa na to cíti a chce obetovať ten beztarostný život s mladým chalanom, tak nech skúsi, ale skor myslím, že má len ružové okuliare po zlých skúsenostiach.
20 je uplne v pohode, u nas je 26 rokov rozdiel a klape vsetko ako ma.

@anonym_autor o peniaze jej nejde...on podniká a darí sa mu.
No, neverím, kevy bol obyčajný robotník, ani by oňho nezakopla.
@anonym_40a04b a predstav si že nejde 🙂