icon

Je normálny vekový rozdiel 20 rokov medzi partnermi?

23. jún 2026

ahojte, co hovoríte na vekový rozdiel 20 rokov medzi partnermi ? zena 25 muz 45 … stretla ste sa niektorá s niecim takym ? alebo mate sama o tolko staršieho partnera ? je to normalne ?

Strana
z3
anonym_ea43de
24. jún 2026

Dobrá tema pre mna, ja mám 32, partner 55. Sme spolu 7 rokov a mame 4 ročne dieťa 😀 každý aj z okolia vraví, že sa k sebe veľmi hodime, veľa krat aj v ten istý moment mame úplne rovnaké reakcie, rovnaké myslenie a narovnako povieme niečo presne tak isto. Mne príde ako keby som s o pár rokov starším chlapom, jedine čo, je to na pohľad vidieť ale nevadí mi to. Btw, moja mama má rovnako rokov, najprv to bol trochu sok pre ňu aj pre tata, ale majú ho radi 😀 nikdy neviete co bude za pár rokov ani ked ste s mladším. A áno plánujeme mat aj ďalšie dieťa a je mi naozaj jedno čo si kto o tom mysli 😀 ja to beriem tak že sme si súdení a chcem s ním stráviť toľko, koľko sa len bude dať. Hneď jak som ho spoznala lepšie, tak som všetkým kamarátkam povedala, že cítim že je to môj životný partner, síce sa vtedy na tom všetky pekne zasmiali že čo trepem a či mi nešibe 😀 ale teraz ho majú všetci z môjho okolia radi 😀 a áno, je rozvedený a má dospelé dieťa z predchádzajúceho manželstva

anonym_ea43de
24. jún 2026

A posledná otazka či je to normálne… pre niekoho je normálne napr mat partnera rovnakého pohlavia, alebo otvorený vzťah a chodiť na swingers párty. Každý sme iny, to čo pre niekoho nieje normálne, pre iného normálne môže byt. Život je jeden, nech ho každý žije ako chce

anonym_475b19
25. jún 2026
@domkakvet

@tato_ pre mna to je red flag a ty mozes mat iny nazor.

@domkakvet mala som presne taku byvalu kolegynu.Vsetci slobodni boli pre nu red flag, pokazeni, divni. Potom ju opustil manzel a ona ostala v 35tke na randiacom trhu vyhukana ako sova. Doteraz je sama. Mozno je tiez red flag pre druhych :D

anonym_b86282
25. jún 2026

@anonym_autor mne sa to zdá dosť veľa. Ty máš ešte hlavu v oblakoch, on už telku a gauč na relax. Ty rozoberas modu a on tabletky na tlak. Ak ty máš 20 a on 40 je to ešte ako tak veselé a živé, no keď ty budeš v 40 ešte ženou v najlepších rokoch, on už bude ako píšem gaucovat.

anonym_f3e14d
25. jún 2026

Kamarátka mala manžela o 16 rokov staršieho, mali sa veľmi radi, on, žiaľ pred dvoma rokmi zomrel, hoci bol ešte v produktívnom veku (ona má 39). Toto nikdy nevieš, čo bude...

anonym_42b56d
25. jún 2026

vynimky potrdzuju pravido, za mna by to urcite neslo, je to uz generacny rozdiel

Strana
z3