icon

Je obchytkávanie v spoločnosti nevhodné?

21. feb 2026

Ako vnímate, keď sa dvojice v spoločnosti-napr na oslave, posedení v bare s kamošmi, návšteve, “doma” čiže na niekoľkodňovej návšteve u rodičov/ svokrovcov a pod…držia za zadok, stehná( za vnútornú stranu stehien)? Podľa mňa je to vysoko intímne, nevhodne a nechutne napr pri členkoch rodiny. Ja som síce slobodná, ale nezávidím. Napr švagriná prehodí bratovu ruku na seba, aby jej objal plecia a chytí ho za stehno, dobre že nie za rozkrok. On už si asi nejak na to zvykol a držia sa za stehná, pripadne nalepení na seba za hole brucho pri telke, keď tam sedíme aj zvyšok rodiny. Je to podľa vás normálne? Ešte pri kamošoch sa da pochopiť občas objatie alebo pusa u čerstvých párov, ale podľa mňa je to ozaj nezrelé a nevhodne.

Strana
z6
minenkaa
Včera o 21:07
@anonym_autor

@minenkaa rovnako veľa novinikek v odbore sa musí učiť vysokoškolsky vzdelaný vo svojom odbore

@anonym_autor a to ja neberiem a ani netvrdím nič iné
Ty tvrdíš ,že ľudia bez vysokej školy sú nevzdelaní
Titul neznamena vedomosti a ani vysoká škola úspech

minenkaa
Včera o 21:09
@anonym_autor

@minenkaa ale už to je zbytočne ďalej rozvádzať, nemá to nič spoločne s témou

@anonym_autor ty si začala aká si ty úžasná a vzdelaná
My sme mali susedov právnikov a to boli neskutočne kontaktní ľudia a aj ich deti a poznam aj robosov čo sa nedotýkajú

earlgrey
Včera o 21:44

Aaale takže princeznička 😁 tak už mi je potom všetko jasné

anonym_ea0e3b
Včera o 22:07

@anonym_autor A čo povieš na toto? Stojí párik pri pokladni, aby im nablokovali nákup, on ju chytá za riť a ona jemu pchá ruku DO riflí! Pritom jej jazykom vyberá mandle☹ Niekedy sa mi dvíha žalúdok👎

anonym_0a4def
Včera o 22:17
@earlgrey

Aaale takže princeznička 😁 tak už mi je potom všetko jasné

@anonym_autor tebe príde nenormálne a nepochopiteľné že sa niekto správa ako opisuješ a mne napríklad príde nenormálne a nepochopiteľné že to môže niekoho pohoršovať a že to má niekto potrebu riešiť. A taktiež mi príde úplne zvláštne ako tu ty a niektoré uvádzate čo kto robil. Nepatrí k taktnosti (vzdelaných ľudí tobôž) nevšímať si prejavy náklonnosti iných, pokiaľ teda tá cudzia ruka nie je na zadku alebo stehne mňa, alebo môjho partnera, alebo pokiaľ nie som niekde s dieťaťom a pár by sa rozhodol priamo pred nami súložiť? Absolútne mi je jedno kto má koho ruku v rifliach, kto koho drží za zadok, alebo stehno, jediné ruky, ktoré ma zaujímajú a ktorých umiestnenie ma zaujíma sú tie môjho manžela.

orisker
Včera o 22:22
@anonym_autor

@mimka1402 no u konkrétneho paru a im podobnych … sú to robotníci…napr u paru lekárov, inžinierov, úradníkov som také správanie nikdy nevidela

@anonym_autor ,
ja som bol diplomat a robím to bežne!

Strana
z6