icon

Je obchytkávanie v spoločnosti nevhodné?

21. feb 2026

Ako vnímate, keď sa dvojice v spoločnosti-napr na oslave, posedení v bare s kamošmi, návšteve, “doma” čiže na niekoľkodňovej návšteve u rodičov/ svokrovcov a pod…držia za zadok, stehná( za vnútornú stranu stehien)? Podľa mňa je to vysoko intímne, nevhodne a nechutne napr pri členkoch rodiny. Ja som síce slobodná, ale nezávidím. Napr švagriná prehodí bratovu ruku na seba, aby jej objal plecia a chytí ho za stehno, dobre že nie za rozkrok. On už si asi nejak na to zvykol a držia sa za stehná, pripadne nalepení na seba za hole brucho pri telke, keď tam sedíme aj zvyšok rodiny. Je to podľa vás normálne? Ešte pri kamošoch sa da pochopiť občas objatie alebo pusa u čerstvých párov, ale podľa mňa je to ozaj nezrelé a nevhodne.

Strana
z6
minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a to ja neberiem a ani netvrdím nič iné
Ty tvrdíš ,že ľudia bez vysokej školy sú nevzdelaní
Titul neznamena vedomosti a ani vysoká škola úspech

minenkaa
22. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty si začala aká si ty úžasná a vzdelaná
My sme mali susedov právnikov a to boli neskutočne kontaktní ľudia a aj ich deti a poznam aj robosov čo sa nedotýkajú

earlgrey
22. feb 2026

Aaale takže princeznička 😁 tak už mi je potom všetko jasné

anonym_ea0e3b
22. feb 2026

@anonym_autor A čo povieš na toto? Stojí párik pri pokladni, aby im nablokovali nákup, on ju chytá za riť a ona jemu pchá ruku DO riflí! Pritom jej jazykom vyberá mandle☹ Niekedy sa mi dvíha žalúdok👎

anonym_0a4def
22. feb 2026
@earlgrey

Aaale takže princeznička 😁 tak už mi je potom všetko jasné

@anonym_autor tebe príde nenormálne a nepochopiteľné že sa niekto správa ako opisuješ a mne napríklad príde nenormálne a nepochopiteľné že to môže niekoho pohoršovať a že to má niekto potrebu riešiť. A taktiež mi príde úplne zvláštne ako tu ty a niektoré uvádzate čo kto robil. Nepatrí k taktnosti (vzdelaných ľudí tobôž) nevšímať si prejavy náklonnosti iných, pokiaľ teda tá cudzia ruka nie je na zadku alebo stehne mňa, alebo môjho partnera, alebo pokiaľ nie som niekde s dieťaťom a pár by sa rozhodol priamo pred nami súložiť? Absolútne mi je jedno kto má koho ruku v rifliach, kto koho drží za zadok, alebo stehno, jediné ruky, ktoré ma zaujímajú a ktorých umiestnenie ma zaujíma sú tie môjho manžela.

orisker
22. feb 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ,
ja som bol diplomat a robím to bežne!

tiezjedna
23. feb 2026

@anonym_autor to je ešte v pohode. Moja švagriná pokojne vyliezie z postele v tílku a zarezaných tangáčoch aj keď je u nás na návšteve🙉 vrchol bol, keď sa tu takto špacírovala aj keď tu bola moja mamina... 😝 Jej to vôbec nedopne, myslí si, že sme na ňu všetci zvedaví, ale pravda je, že je to nielen brutálne neomalené, ale navyše ten pohľad na ňu nie je nijak príjemný, má dosť nadváhu. To človek nevie, kam sa má dívať😂

veve229
23. feb 2026
@minenkaa

@anonym_autor a to ja neberiem a ani netvrdím nič iné
Ty tvrdíš ,že ľudia bez vysokej školy sú nevzdelaní
Titul neznamena vedomosti a ani vysoká škola úspech

@minenkaa paninka Anonym sa asi hanbi za svoje tupe nazory, ked ich pomazala

orisker
23. feb 2026
@orisker

@anonym_autor ,
ja som bol diplomat a robím to bežne!

@orisker
...a to mám tie vysoké školy dve!

minenkaa
23. feb 2026
@orisker

@orisker
...a to mám tie vysoké školy dve!

@orisker aj tak si nevzdelaný lebo sa dotýkať partnerky na verejnosti
Že ti nie je hanba

orisker
23. feb 2026
@minenkaa

@orisker aj tak si nevzdelaný lebo sa dotýkať partnerky na verejnosti
Že ti nie je hanba

@minenkaa ,
ja kvôli tomu v noci spávam pokojne, ani na webe sa nad tým nepohoršujem.
🙂

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
orisker
23. feb 2026

Raz som bol na nudistickej strane pláže na Zlatých pieskoch svedkom situácie, ktorá už azda ozaj bola cez čiaru:
dvaja nudisti - dáma a pán - ,ktorí sa navzájom podľa ich debaty odniekiaľ sčasti poznali. Ona spomenula, že sa chce presunúť na nejaké iné miesto, asi o sto metrov ďalej. On sa hneď ponúkol, že má paddleboard a že ju tam na ňom odvezie, aby nemusela po ceste. Ona súhlasila, tak ju - na Evu - posadil tvárou k sebe obkročmo na paddleboard s nohami spustenými dolu a on sám sa - na Adama - postavil rovno oproti nej. A takmer na ňu, vraj kvôli stabilite.
Fúkal vetrík, zdvihol vlnky, paddleboard sa kymácal...

Čo je proti tomu nejaké láskyplné chytenie za ruku, okolo pása, okolo ramien alebo pohladenie povyše kolena...

maury
23. feb 2026
@orisker

Raz som bol na nudistickej strane pláže na Zlatých pieskoch svedkom situácie, ktorá už azda ozaj bola cez čiaru:
dvaja nudisti - dáma a pán - ,ktorí sa navzájom podľa ich debaty odniekiaľ sčasti poznali. Ona spomenula, že sa chce presunúť na nejaké iné miesto, asi o sto metrov ďalej. On sa hneď ponúkol, že má paddleboard a že ju tam na ňom odvezie, aby nemusela po ceste. Ona súhlasila, tak ju - na Evu - posadil tvárou k sebe obkročmo na paddleboard s nohami spustenými dolu a on sám sa - na Adama - postavil rovno oproti nej. A takmer na ňu, vraj kvôli stabilite.
Fúkal vetrík, zdvihol vlnky, paddleboard sa kymácal...

Čo je proti tomu nejaké láskyplné chytenie za ruku, okolo pása, okolo ramien alebo pohladenie povyše kolena...

@orisker nudapláž.. na toto keď si spomeniem tak vidím obraz nemeckých dôchodcov v Chorvátsku spred 20 rokov. To bol môj prvýkontakt s takýmto niečím. Vždy ma to pobaví keď si na to spomeniem :D

anonym_325ba4
23. feb 2026

Autorka, nic z toho, co popisujes, nie je nevhodne.
Tie, resp. tych zopar, co sa tu staviate na jej stranu, ze ale ona sa zle citi, tak to maju vsetci okolo nej respektovat, lebo jej hranice... Ludia nie su Pavlovove psy, kde priama pricina znamena priamy dosledok. To, co ti druhi robia nie je pricina autorkinych pocitov, ale len spustac. A my sme viac, nez zvierata, takze ked to vo mne nieco spusta, riesim povodnu pricinu (s terapeutom) a nie to, ze niekto "zazvonil na zvoncek".
Autorka, vadilo by, keby sa tak dotykal niekto teba, kym s nim nie si v partnerskom zvazku. Ak sa tak dotyka svojho partnera a tebe to vadi, pozeraj sa inde. Alebo radsej ries, preco to v tebe nieco spusta, lebo to nespusta ten pohlad, ale spustaju to realne veci, ktore mas v sebe. A ked sa Ti aj tak nepaci, musis zmenit kulturu, napr. v spominanych arabskych krajinach to maju inak. Tu aj podla odpovedi vidis, ze je tomu kultura priaznivo naklonena...

Strana
z6