Je pivo skutočným problémom vo vzťahu?
Podľa môjho muža, preháňam, keď mi vadí, že pije pivo. Pivo vraj nie je pálenka a pije ho, lebo mu chutí a od smädu. Vadí mi pripity chlap, viadia mi výpary, čo po pití z neho idú, vadí mi množstvo. Proste šesť, desať pív, aj keď 10 stupnovych, je podľa mňa dosť. Rada, by som počula názory iných, či som naozaj vadná, keď mi toto neskutočne prekáža.
Jeden slintá za alkoholickým pivkom,normálne pustí sliny a keď otvorím Birell,neochutený radler, nič, akokebytam slad a chmel ani nebol. Ja neviem,ale ten alkohol trošku aj zvieratá rozoberá 🤭😁. Napríklad niektoré 🐒 naschvál jedia skvasené ovocie 😏.Od
stromu máloktoré 😉
A inak.... Píšeš, že on nie je ozran, veď šoféruje do práce a v práci si (asi) nedá. A zároveň že už bol bez vodičáku kvôli alkoholu 🤷♀️ veď to sa navzájom vylučuje.
A k tomu že šoféruje do práce - áno, pod vplyvom alkoholu. A ohrozuje seba aj všetkých okolo.
@any_soj Nie, ráno určite nie je pod vplyvom alkoholu, kedže pracuje ako šofér z povolania a ráno fukaju.
Neobhajuj ho, kúp tester a povinne každé ráno...ináč bude len ten,čo "ľúbi pivko po ránu a sadne do stroja". Tester!!!
Ziadny alkoholik si neprizna,ze ma problem...
Z akeho dovodu,si stale s nim?
Autorka, tak bud klameš ty alebo on. Ak si da večer toľko piv, tak by rano určite nafukal. Takže ti klame, ze fukaju. V každom prípade, je to ožran. Ak pije pravidelne každý večer, je ožran. Ak pije také množstvo ako spomínaš, je ožran.
Nerozumiem, najprv sa pýtaš na rady co s nim a keď ti to ľudia narovinu napíšu, tak ho este obhajujes..
Ak rozhovory s ním nepomáhajú a on si stále tvrdí, ze nemá problém, tak jedine riešenie na túto situáciu je ROZCHOD. Alebo kľudne ďalšie roky trp ožrana, ktory sa ti do slova vysmieva do ksichtu a klame ti.
Ja som mala tiez muža co si rad vypil a rozišla som sa s nim kvôli tomu. Teraz mam muža, ktory nepije a ten pokoj je na nezaplatenie.
Máš doma alkoholika, je len na tebe či si to priznáš a začneš riešiť alebo nie.
10 piv je 5 litrov tekutiny za večer. Sak by ma roztrhlo 😯
Ano, hnus
Ozran nie je ale je alkoholik, sorry 10piv denne tolerujes 20rokov a zrazu ti to vadí
Autorka, tak bud klameš ty alebo on. Ak si da večer toľko piv, tak by rano určite nafukal. Takže ti klame, ze fukaju. V každom prípade, je to ožran. Ak pije pravidelne každý večer, je ožran. Ak pije také množstvo ako spomínaš, je ožran.
Nerozumiem, najprv sa pýtaš na rady co s nim a keď ti to ľudia narovinu napíšu, tak ho este obhajujes..
Ak rozhovory s ním nepomáhajú a on si stále tvrdí, ze nemá problém, tak jedine riešenie na túto situáciu je ROZCHOD. Alebo kľudne ďalšie roky trp ožrana, ktory sa ti do slova vysmieva do ksichtu a klame ti.
Ja som mala tiez muža co si rad vypil a rozišla som sa s nim kvôli tomu. Teraz mam muža, ktory nepije a ten pokoj je na nezaplatenie.
@ruxandra nepochopili ste ma správne. Ja ho predsa neobhajujem. Mne samej, to nenormálne vadí.Jedna sa o sto kiloveho chlapa, ktorý proste niečo zdrží. Ráno si nemôže dovoliť nafukať.
Tazko povedat, ci je tvoj muz uz alkoholik, alebo pijan, ale myslim si, ze ci ti to vadi alebo nevadi, on neprestane. Jemu je jedno, ze ti to vadi. A pije tymto stylom celorocne aj v zime?
Ozran nie je ale je alkoholik, sorry 10piv denne tolerujes 20rokov a zrazu ti to vadí
@sense Tak denne to nie je,to nikde nepíšem. Sú proste dní keď nepije vôbec. Len ten, problém nastáva vtedy, keď povie dám si jedno pivko, lebo to, on nedokáže dať si jedno, alebo dve. Zrejme potrebuje mať v hlave. Ja, proste, len chcem utvrdiť že nie som žiadna furia, ktorú so mňa robí z dôvodu, že mi to vadí a šomrem, mu do toho
Aj mne vadí ten pach od piva. Ináč veľa chlapov pije pivo, najmä v lete, keď je teplo. Ale 6,10,je veľa.
Fuj až ma striaslo z toho smradu. Je to nechutne. Máš doma alkoholika, ja by som to netolerovala. Aj jedno pivo KAZDY vecer je veľa. Nie to šesť piv..
Tvoj manžel je alkoholik. A práve preto si to obhajuje. On to ani nevníma ako problém.
Je závislý. A takí ľudia si málokedy priznajú svoju závislosť.
Ja som už dlho nebol na pive. Hmmm už viac ako týždeň je tomu 😑
Dám si jedno-dve, slovom dvanásť, to poznám 🙂 Desať denne je extrém, ale ak nechcete behať s mužom po urológii, nejaké to pivko mu doprajte, najlepšie Plzenské. Muži sa potia viac ako ženy a keď sa niečo zanedbá, kamienky na seba nedajú dlho čakať. Nerobte zase zo všetkého drámu. Či sem chodia len hy(p)sterky?
Ja som už dlho nebol na pive. Hmmm už viac ako týždeň je tomu 😑
@sevrin Ja, nemám problém s tým ísť na pivo. Ja, mám problém s tým dať si doma šesť alebo desať a o desiatej sa zodvihnúť a ísť sa ešte doraziť do krčmy, po záverečnú.
Dám si jedno-dve, slovom dvanásť, to poznám 🙂 Desať denne je extrém, ale ak nechcete behať s mužom po urológii, nejaké to pivko mu doprajte, najlepšie Plzenské. Muži sa potia viac ako ženy a keď sa niečo zanedbá, kamienky na seba nedajú dlho čakať. Nerobte zase zo všetkého drámu. Či sem chodia len hy(p)sterky?
@avicii18 Tak, treba sa vžiť do role toho partnera ktorý sa večer nachádza v rovnakej posteli, ako jedinec, ktorý si dal liečebne desať piviek, aby predchádzal tvorbe konkrementov.
A čo vlastne čakáš? Žiješ s alkoholikom, ale opustiť ho nechceš.
Tak trp, toleruj, ja by som také smradľavé ozrate hovado v posteli v noci nechcela 😂
No 6 pív denne je predsa len celkom dosť.
Autorka, "na smad" je jedno. Mozno dve. Vsetko ostatne navyse je pitie, aby sa pilo.
Manzelovi odkaz, ze mu odkazujem, ze je funkcny alkoholik a ked si nechce odpalit pecen, znicit zivot sebe a tebe a detom, tak nech sa nad sebou zamysli.
@avicii18 Ty kokos to co je za komentar? Autorka hovori o siestich az desiatich pivach, denne. Naozaj nepotrebuje povysenecke ponaucenia, aby muzovi pivko dopriala lebo sa chudacik potom nevypisa. 😡
By sa mi zhnusil tak ze by som mu nedovolila aby sa ma dotkol. A dala by som ultimatum. Bud ja alebo pivo.
Jedno pivo od smädu je ok, 10 je už problém, a v tej horúčave dupľom.
Vadilo by mi to.
Tvoj muž je alkoholik, a ty ho obhajujes...
Riešením je buď protialkoholické liečenie alebo rozchod, nič iné....

Hranice v manželstve. Čítaj, čo môžeš robiť. Ako si nastaviť hranice (áno, sebe, nie jemu), a prečo je to dobré pre vás oboch. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...