icon

Je pre mladú ženu ľahké nájsť partnera?

31. jan 2025

Je pravda že ak ste mladá pekná, inteligentná baba vo veku do 25rokov že je ľahké si nájsť partnera ?

Strana
z2
martinmmartin
31. jan 2025

podla toho ake ma naroky a co presne od vztahu caka . Velakrat je prave to slovicko partner najvacsi problem

really8
31. jan 2025

Boze toto je zas co za otazku🤦‍♀️

ukgirls
31. jan 2025

krasa je co? prefiltrovane fotky?napichane usta a plet? inteligencia cim viac fallowers tym vyssia? kazdy ma ine naroky .. tak ako muzi tak aj zeny ... ak si je zena vedoma svojich kvalit tak moze byt pre nu narocne najst si partnera.. alebo moze byt len trofej pre muza kt sa rychlo zbavi... nezalezi kto ako vbyzera a co ma v hlave-zalezi akos a prezentuje a co vyzaruje ..

terina25
31. jan 2025

Nie

0silvia0
31. jan 2025

nie, len staré a škaredé si ľahko nájdu partnera🙄

taktotedanie
31. jan 2025

Tu je podla mna iny zadrhel, ktory autorka akosi nespomenula 😅

michaela789
31. jan 2025

Mám viac slobodných pekných kamarátok, ktoré sú od mladosti samé. Majú nároky, z ktorých nepoľavujú a nepoľavia. O čom to vypovedá? Záleží na tom čo sa hľadá a čo sa reálne nájde... Ak sa tieto dve dimenzie nikdy nestretnú tak môže byť baba pekná a mladá koľko chce, ostane sama.

domka222
31. jan 2025

Ty nám povedz

nyusika
31. jan 2025

@0silvia0 ani take nie 😀 😀 😀

michal_dr
31. jan 2025

@autorka

Sklamem ťa, NIE, nie je to ľahké... obzvláš pre teba...😎

Mladá, pekná inteligentná je "každá žena" v očiach muža, ktorému imponujujú a postačujú tieto vlastnosti .. si jedna z miliona žien, prečo práve teba by si mal niekto všimnúť a osloviť...? 🤔😉🙂

Z môjho pohľadu už v samotnej otázke sa "chvastáš aká si "krásna, inteligentná"... To napovedá dosť o tvojom charaktere, povahe... Tak ako u Ivana v Mrazíkovi 😉

Mrazík...

https://www.youtube.com/watch?v=ypd_Khpq3pA
really8
31. jan 2025

@michal_dr och boze. Co prispevok to perla. Zena predsa sama o sebe nesmie povedat ze je pekna. Aby sa nechvastala.

miadi
31. jan 2025

Myslim ze pre hocijaku zenu je lahke najst si partnera . Aj jedna skareda zena co sa hrala ze je postihnuta na voziku ( dostali tak s mamou dom od charity) nasla frajera a ukecala ho aby zabil jej mamu. A z base vysla vydata no muza hnet podviedla a otehotnela s inym . Ale vsetci jej partneri su primitivnejsi. Najst partnera na cely zivot je proces pre kazdeho. Nie je to lahke no stoji to za to.

thirstymonk
31. jan 2025

Partnera nie. Ľahko si nájdeš zmrda, čo si z teba zrobí sex-toy. To áno. Ak ale túžiš po serioznom dlhodobom vzťahu, manželstve, deťoch, tak tam ten vzhľad je až na štvrtej koľaji. Chémia tam byť musí, to je jasné, ale určite nie je pravda, že krajšia žena si skôr nájde partnera, takého, aby bola spokojná a aby sa cítila milovaná

doriiis
31. jan 2025

Opýtaj sa mladých,pekných single žien,ktorých každým rokom pribúda.Bud je to nemožné,alebo niekto niekde robí chybu.🤷🏻‍♀️

drake122
31. jan 2025

Podľa toho ako sa správa a čo chce.

michal_dr
31. jan 2025

@really8

...môže si povedať, čo chce. Je mi to ukradnuté.

To je ako to keď si začneš s chlapom písať alebo si na stretku a začne ti hovoriť aké má vzdelanie, aké má auto, aky veľký dom, čo všetko má, kolko zarába, kde bol atď. To je presne o tom istom... Redflag ako sviňa, u mna teda áno... Akoby ničím iným nevedela zaujať...

Ta samotna otazka autorky..? Zamyslela si sa nad nou..? 🙂

Každá jedna žena, ktorá je v pohode nemá problém nájsť, stretnúť, kopnúť chlapa do členku na ulici, čiže táto otázka je uplne iracionálna a tak som to i bral, s recesiou 😉

Alebo mi chceš povedať, že 25ročná "kočka", ktorá je sympoška a inteligentná nevie zbaliť chalana..?
Prepáč, tak to musí byť riadne poleno... 😉😎

really8
31. jan 2025

@michal_dr je ti to natolko ukradnute ze si musel zareagovat. Taaak urciteeee

ivik4
31. jan 2025

Preco by to nebolo lahke 💁‍♀️

michal_dr
Autor odpoveď zmazal
michal_dr
31. jan 2025

Mimo tému...

@really8

...neporozumeli sme sa, nevadi 😉

Nemusel, chcel... v tom je veľký rozdiel.
Toto je fórum, čo človek, to perla s komentárom 😉 Neber všetko vážne 🙂

Neviem ako ty, ale ja v živote "musím" @really8 len 3 veci... 😉postarat sa o rodičov, ktorý mi dali život, deti, ktoré som splodil a platiť dane... 😎
Inak nemusím vôbec nič...😉

Život je o prioritách... socialne siete, forum MK a detto Nejaka slečna s pubertálnou iracionálnou otázkou, rozhodne medzi ne nepatrí 😉

luccija
31. jan 2025

@michal_dr ale vieš na koľko žien to zapôsobí, že má auto, vzdelanie😉inak by to nehovorili

stanulienkat
31. jan 2025

Taká ako si opísala, si najľahšie nájde partnera. Bohuzial, v dnešnej dobe si myslí každá, že je pekná, mladá a inteligentná. Castokrat to bohužiaľ nie je pravda, alebo je tam iný zádrhel, ktorý dotyčná prehliada. Pozri aj tu mnohé diskusie, kde sa tipuje vek, alebo si tie baby myslia, že ako mlado vyzerajú a pritom mlado nevyzerajú ani náhodou.

alickapusinka
31. jan 2025

To čo si opisala o sebe keby to bola pravda už partnera máš.Alebo si sa chcela len pochvaliť.Neboj nie akždý chlap chce chudu peknu mladu.Sú aj chlapi čo maju radi plnšie tváry.Veľa mladých žien si myslí že su super inteligentne a v skutočnosti take nie sú.Toľko pozítiv si o sebe napísala a čo negativne stranky nemáš žiadne.

really8
31. jan 2025

@michal_dr tu mas 🍗 a 🍚 k tym tvojim omackam.

mamamasama
31. jan 2025

Určite ano. Lenze vtedy som sa chcela bavit a neviazat. 😅

samik88
31. jan 2025

Áno je to ľahké. Ale ide o to akého partnera. Mal by byť tiež pohľadný,mať nejaké hobby vďaka ktorému sa možno aj spoznáte ,mal by byť samostatný ( nie mamičkár s neprestrihnutou pupočnou šnúrou) ,mal by mať rád deti ,nemal by byť arogantný ,namyslený,egoista . Mať nejaké ambície do budúcnosti,nielen cestovať po svete ,ale mať aj nejaký ten "skill". Najlepšie s VŠ alebo úspešný podnikateľ. Takých je žiaľ málo,väčšinou sú zadaní. Ale keďže sa dnes ľudia často rozchádzajú,máš nejakú šancu 😅

ahhola
31. jan 2025

Ja poznam taku, je navyse aj nechutne bohata a taku smolu, co ma ona na chlapov... Aspon napis serial,... hovorime jej.

barka1
31. jan 2025

Nie. Je to individualne. Je dolezite aj kde sa pohybuje a aka je povahovo.

astronaut321
31. jan 2025

@martinmmartin veľa krát je inteligentná relatívny pojem

vilma7
31. jan 2025

Pre každého je pekne niečo iné, takže ťažko posúdiť.

Strana
z2