icon

Je reálna budúcnosť vzťahu medzi 21-ročnou a 47-ročným mužom?

20. nov 2023

Je reálna budúcnosť vzťahu medzi 21ročnou a 47ročným ??

Strana
z2
letmebe8
20. nov 2023

Podľa mňa, čo sa týka lásky, vek nehrá rolu. To sa ukáže až časom a hlavne to bude záležať na nich 2.

elis248
20. nov 2023

Budúcnosť budú mať takú akú si ju urobia.

melanta
20. nov 2023

Láska nerieši vek. Ale vek môže byť neskôr problém v aktivitách. 40 ročná žena môže chcieť ešte dieťa. Lenže keď ty budeš mať 40, on bude mať 66. Takže otázne je, v čom všetkom ti nebude stíhať. Ty budeš mať 50, plná elánu, on bude dedko 76 ročný. A to naštrbí potom aj lásku. Láska je skvelá vec, ale iba ona nestačí.

otvorena
20. nov 2023

Teraz možno ok , ale tak o 10 rokov čo ja viem ..to už asi bude cítiť

minenkak
20. nov 2023

Neboj za desať rokov pocitis,keď bude unavený a ty ešte len začínaš

jesenzima
20. nov 2023

Úprimne, podľa mňa nie 🤷 ten vekový roZdiel je veľmi veľký... A ešte by ma aj zaujímalo, čím očarí 50tnik mladú babu ... Ja som sa tiež v tom veku pohybovala medzi staršími do mňa, ale mali tak 33-35 .

modraslamka
20. nov 2023

no, ved nech skusi. Davam tomu 5r max.

egonsk
20. nov 2023

V juhovychodnej azii vek moc neriesia a dokazu zit stastne. U nas sa zvykne riesit idealne vek plusminus 2 roky a potom su ajtak rozchody, hadky a rozvody. Vzdy je to o tych dvoch a ich mentalnej vyspelosti. Poznam VS profesora, ktory si zobral svoju studentku, ked bol uz takmer dochodca a maju spolu nadane dieta a stastnu rodinu.
Moja ex tiez bola o 15 rokov mladsia a rozdelila nas az jej nevera 🙂

katarinaba
20. nov 2023

Moja kolegyna mala manzela o nieco viac ako 20 rokov starsieho. Mali spolu jednu dceru. Podla rozpravania aj podla konania kolegyne islo o velmi stastne a vyrovnane manzelstvo. Hlavne o vzajomny respekt. On uz zomrel, ona uz tiez davno na dochodku. Ona vzdy zartovala - vraj sa jej stale "vyhrazal", ze bude mlada vdova a nic z toho nebolo 😀 😀 😀

pribinak
20. nov 2023

Za mna nie.

h2
20. nov 2023

Nie, nie, nie!

stanielka17
20. nov 2023

Nie. Obaja su hodnotovo, nazorovo, emocne a intelektualne niekde uplne inde, a ja osobne neverim na take, ze “vyspela na svoj vek” a podobne. Vo vacsine pripadov toto starsi partner vie, a je s mladsim preto, lebo tento je este manipulovatelny a pristupi na veci, ktore by boli pre vekovo rovnocenneho partnera nepripustne a neakceptovatelne. 47-rocny muz, ktory vobec len zvazuje vztah s takym mladym dievcatom, je predator.

melanta
20. nov 2023

@stanielka17 ja ako žena mám vek približne tuto muža z príspevku. Moja dcéra je staršia ako spomínaných 21 rokov, zať tiež. A ak sa zamyslím, že by som mala mať sex s 21 ročným chlapcom, tak si pripadám ako úchyl, ktorí ide mať sex s deckom.

iwesska
20. nov 2023

Jasne,budu ti tu pisat,ze je to super,lebo aj v 70-tke bude mat kondicku ako niektori 40r. Ale never tomu. Take stastie v dnesnej dobe ma len zlomok dochodcov. Skor je pravdepodobnejsie,ze s nim budes obiehat lekarov, kym on bude zundrat,sediet doma pri telke, podriemkavat a ty budes v najlepsich rokoch chciet zit.

stanielka17
20. nov 2023

@melanta Lebo to uchylne je, mat sex s niekym, kto by ti vekovo a mentalne uplne v pohode mohol byt synom/dcerou.

ndrag
20. nov 2023

Buducnost je podla mna realna v zmysle, ze, tak cca o 15-20 rokov (podla toho, aku ma vyvoleny zivotospravu) ta vas vztah nauci ako sa starat a opatrovat starsiu osobu, aj samostatnosti a vyplnaniu si casu svojimi aktivitami, zalubami, kedze ti prestane casom stihat. Takeho spomaleneho, stareho pana budes mat doma a ty budes stale mlada a stale mat chut skusat nove veci, dovolenky, zazitky... Pre toho muza celkom vyhoda.

taktotedanie
20. nov 2023

Teraz mozno ale za 10 rokov to bude uz markatny rozdiel a nebude to dobre vobec

osky
20. nov 2023

Nie.
Nevidim reslne ani bufucnost a ani sa mi to nezda celkom normalne.
Oni teraz ten vek nevnimaju este sa da.
Uz o 10 rokov bude vsetko inak.
Ona v nnajlepsom veku,aktivna ..

A on uz pomaly dochodca,ktovie,ci este schopni intimity-stava sa vselico...

Nehovoriac o tom,ze nazorovo musia byt diametralne uplne inde.

osky
20. nov 2023

@egonsk poslednou vetou si to vlastne potvrdil.
Nie.
Nevera by nebola,keby to vsetko bolo take idealne a mozne,ako pises...

eva112014
20. nov 2023

Nie!

lelelienka
20. nov 2023

Nie, nie je. Urcite by som taky “vztah” utala este predtym, ako by sa zacal.

ibatanecnica
20. nov 2023

mňa by zaujímalo, čo 21 ročnú mladú babu priťahuje na pomaly 50tnikovi.

@osky súhlasím. 21 ročná o 20 rokov bude hľadať rovesníkov a nie sedieť doma so 67 ročným

mandzula
20. nov 2023

@iwesska netvrdim, ze je to univerzalna vec, to urcite nie, len si vzdy predstavim svojho 73-rocneho otca s vrtulou v zadku, ktory ma energie tolko, ze mu zavidime my styridsiatnici. Napriek prekonanej rakovine, na kasu dolamanemu kolenu a roztrhnutej slache v ramene sa zo dna na den rozhodne, ze si odskoci do Chorvatska, zalietat si na helikoptere, nachodi desiatky kilometrov po lese, pomedzi to rube drevo, orie, striha ovce, vecne nieco stavia, opravuje... Vzdychat som ho nepocula naozaj nikdy, je vecne usmiaty a plny planov do buducnosti, pri telke sedi akurat tak v zime, ked prave nesedi s kamaratmi v saune. Je mi jasne, ze je mozno len percentom bezneho standardu, no chcem tym povedat, ze vela robi povaha konkretneho cloveka.
Napriek tejto osobnej skusenosti by som vsak stastim nepistala, keby si dcera nasla podstatne starsieho chlapa.

doriiis
20. nov 2023

26 ročný rozdiel je rozdiel jednej celej generácie.Toto už nie je ok podľa mna

simca06022011
20. nov 2023

Nie, nema to buducnost. Jedine tak pre neho, bude vladat okolo neho skakat... A ak odhliadnem od tohto fyzickeho "pohladu na vec", tak aj tomu dievcatu sa zmenia priority a zalubenie bude fuc, uz jej takyto pan nemusi vediet ponuknut to co potrebuje, aj mladsi muzi maju problem s o dost mladsimi partnerkami (posledne znamy prisiel o parnterku aj s dietatom lebo ona v 30tke este akcna baba, chcela dalsie deti, on po 40tke uz mal ine priority), a napr. sestra mala partnera v tom veku o cca 25rokov starsieho. A urobil si z nej akurat tak sluzku. Nasla si za cca 3-4roky mladsieho. Sama povedala, ze to bolo fajn, lebo on mal zazemie, vsetko zabezpecene, znamosti, cize ja by som to zhrnula tak, ze ju uviedol do dospelosti, pomohol jej zabehnut sa, pocestovali dost a potom isli kazdy svojou cestou.
Na druhej strane, mam uz znamu po 40tke, co ma muza 70tknika, doma na dochodku, dceru maju 12rocnu. A kludne opisme ten zivot: on je pan domaci, navari, uprace, tmoli sa doma v papuckach, odsikuje a dosikuje dceru zo skoly, vychova sa uz podoba skor na stareho rodica = skor rozmaznava a nechava vsetko tak. Ona si zije svoj zivot, domov pride, lahne na lehatko, naje sa.. vecer sa ide zabavat ked chce, riadi aktivity dcerine s ohladom na jej vzdelanie, kruzky. Cize taky, nevyrovnany vztah o nicom podla mna. Skor rodicovsky.

pochod
20. nov 2023

Ak ma kopu peňazí tak je určite reálna možno ho aj pochova ako manželka božského káju a podedí a nájde az potom seberovneho. Mladý pán bude mať o 10r skoro 60 a slečna z čistej nezištnej lásky zamilovana stále len 31.. mala by sa naučiť meniť plienky pre istotu 🤣😂🤣😂🤣

h2
20. nov 2023

@pochod 47 ročný môže ešte v pohode žiť 40 rokov, aj viac, čiže ak si po jeho smrti bude hľadať seberovného, tak ako vyše 60 ročná. To sa na to už môže rovno vy...

kristina0909
20. nov 2023

Ja by som do toho nešla poznám pár kde bol vekový rozdiel 26r. Žena si našla po vyše 20tich rokoch manželstva iného .. myslím že ten vek s odstupom času urobí svoje

janulka1802
20. nov 2023

Za mňa strašne veľký rozdiel. Mňa fyzicky už nepriťahujú muži v takom veku (starší odo mňa 20 a viac) a môžu byť v akejkoľvek kondícii. Pre mňa je to priveľa.

misters
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2