Je správanie mojej manželky za hranicou normálu?
Ahojte, potrebujem sa poradiť, alebo ani neviem čo..
Moja manželka je podľa mňa v poslednom čase dosť paranoidná a neviem, či to už nie je za hranicou normálu. Viackrát som si všimol, že keď odchádza na služobnú cestu, odfotí si svoju polovicu postele a nočný stolík. Minule som ju zase videl v kúpeľni, ako si vytrhla vlas a porovnávala ho s iným tmavým vlasom, ktorý zrejme našla vo vani. A potom sú tu také veci ako kamienky pred domom, na jej parkovacom mieste sa vždy vytvorí pásik presne v mieste, kde bežne stojí koleso auta. Aj to si všíma a rieši. Ano nechcem zamlčať.. pred rokmi som ju párkrát podviedol. Je to už dávno a odvtedy sa nič také nestalo. Chápem, že som tým mohol narušiť jej dôveru, ale zároveň mám pocit, že toto už je trochu extrém.
Myslíte, že takéto správanie môže byť ešte normálna reakcia na to, čo sa medzi nami stalo, alebo by už bolo vhodné vyhľadať psychológa? Prípadne párovú terapiu? Nechcem ju nálepkovať ako paranoidnú, skôr sa snažím pochopiť, čo sa s ňou deje a či jej viem nejako pomôcť. Čo by ste na mojom mieste robili?
@anonym_autor mne pripadá, že potrebuješ potvrdiť, že je paranoidná, napr jej ukázať, že to potvrdili aj ženy na mk... Úplne si viem predstaviť, že si ten typ, čo stojí oproti nej a do očí ju presviedča o svojej " čiernej pravde" aj keď je to zjavne "biele....."
ale hej, pošli ju k psychológovi, snáď jej otvorí oči
Alebo to píše znudený prestarnuty trtko s mama hotelom a zajtra to rozoberie s kolegami v práci 😉
Diagnooza, odporúčam psychológa, Predtým ako zničí váš vzťah
@anonym_autor
@anonym_49a73a ten vztah uz znicil onneverou
Dievčatá, prečo ste sa do neho tak obuli? Veď on je svojej žene verný už skoro 5 mesiacov! To už mala jeho žena tú neveru mať dávno spracovanú a dôvera mala byť plnohodnotne obnovená. Určite je na vine jeho žena. A teraz vážne, si mamrd. Ak ju pošleš za psychológom po tom čo si jej bol pred pár mesiacmi neverný, kopne ťa do tej tvojej sprostej hlavy aj s pozemkami, ktoré sú TVOJE. Si slaboch a úbožiak.
@anonym_autor 4 mesiace si verný...🤔 A koľko mesiacov, či rokov si jej bol neverný?
Opýtaj sa sám seba - keby to bolo opačne, ešte by ste boli manželia?
Za mňa - ak chceš radu - opýtaj sa jej, prečo je vlastne s tebou, či by sa necítila lepšie, keby si z jej života odišiel nadobro a nerobil z nej hlupaňu a blázna.
Nezaslúžiš si byť jej manželom.
hm pre teba to je davno prec za tie 4 mesiace lebo teba sa to netyka. teba nikto nezradil. teba nikto neklamal a nepodvadzal.
nech ta dajne aspon rok podvadza NIEKOLKOKRAT ako ty ju a potom za 4 mesiace po odhaleni bud vysmiaty ako leco a lub ju najviac na svete.
si debil
a btw, ma dve moznosti, bud obnovit doveru a pre nu je to o tom, ze si bude kontrolovat, aby z nej nejaky chumaj uz nerobil debila. alebo deuha moznost, ze sa na to vykasle a odide od teba. aspon bude mat pokoj. tak si vyber.
@anonym_f6d700 presne 👍
@anonym_f0ed93 pozri. Som už viac ako 4 mesiace verný, presne podľa sľubov ktoré sme si vtedy dali pri poslednej kríze. Ja som z toho vonku.
@anonym_autor

prepana kolka solidarita neznamej zene a kolko nadavok neznamemu muzovi. Ani neviete za koho sa bijete lol. podla mna podvedena neodide, ak jej syn s frajou zije v dome jej muza ( nevernika) .
Povedz jej, ze mozete dat kamery do domu, budes s nou zdielat polohu mobilu aj auta a hocikedy si moze zobrat tvoj mobil. Na zaciatok by to mohlo stacit vari
prepana kolka solidarita neznamej zene a kolko nadavok neznamemu muzovi. Ani neviete za koho sa bijete lol. podla mna podvedena neodide, ak jej syn s frajou zije v dome jej muza ( nevernika) .
Povedz jej, ze mozete dat kamery do domu, budes s nou zdielat polohu mobilu aj auta a hocikedy si moze zobrat tvoj mobil. Na zaciatok by to mohlo stacit vari
@ljmmm tak to ze pan verny naznacil ekonomicku zavislost svojej zeny aj jej rodiny, na jeho majetku - tak trochu aj vysvetluje, preco mal pocit ze ta "troska nevery" mu prejde.
@ljmmm tak zdielanie polohy auta ci mobilu je podla mna nedostatocne.
to by musel k tomu mat celotolove kamery, hlavne na ehm inkriminovanom mieste. 😅
Som nepriatel ziarlivosti a k tomu velmi flegmaticka osoba... Ale podviest ma partner, tak ma asi presvedci len neobmedzenym vstupom do svojho telefonu ( s trackerom, nech vidim, kde je), pristupom do kompu, emailu a asi si tiez cvakam dom pred odchodom. A cakala by som, ze to partner sam navrhne po takom prusere. Ale na 90% by som ho kopla niekam a uz ho nechcela vidiet, som paranoidna z prenosnych chorob.
@anonym_autor si troll ze?
@ljmmm a ty sa za koho bijes? Za zenateho chlapa, ktory nedokaze udrzat gasparka v gatiach, ked okolo prebehne nejaka veverica. Za manipulatora, ktory chce so svojej zeny spravit narusenu osobu. Za vypocitaveho zmrda, ktory si mysli, ze ak je jeho zena na nom ekonomicky zavisla si moze dovolit aj zahnut, vsak ona aj tak neodide.
Naozaj mu tu bolo strasne ukrivdene a musis ho branit, pretoze on pochopil, ze v tejto teme ostal za debila prave on aj ked ocakaval nieco uplne ine a radsej uz ani nic nepise aby to nebolo este horsie. On si niekde fuka ublizene ego, lebo po suzeni, odriekani a trapeni, ktore podstupil za tie 4 mesiace co zene nezahol ocakaval ovacie a fanfary. Vsak on je v podstate mucenik, treba sa ho zastat...
Ty si proste jeden egoisticky narcis zahladený do seba a všetci naokolo vinní .Len dúfam, že ta tvoja partnerka čoskoro kopne do zadku, predtym ako z toho stresu psychicky, fyzicky ochorie.Neverim, ze jej tvojimi majetkami , dokazes zalepiť oči ked ma aspoň ako taku sebaúctu
Strasne lutujem tvoju zenu, ze nema zrejme dostatok sily a sebavedomia kopnut takeho … ako si ty do vies coho a nadobro sa ho zbavit.
Ja som si hned vsimla, ze tema sa nevola nieco v style "ako ziskat naspat doveru zeny, ked som bol neverny" ale "Nech mi verejnost potvrdi, ze moja zena je nenormalna".
@anonym_f0ed93 pozri. Som už viac ako 4 mesiace verný, presne podľa sľubov ktoré sme si vtedy dali pri poslednej kríze. Ja som z toho vonku.
@anonym_autor mam chut sa z teba dogrcat. Ja sa cudujem ze s tebou ostala. Znicil si jej zivot. Na tvojom mieste sucham nohami a nestariem sa do toho co robi. Ma na to pravo po tom vsetkom. A ja by som ti na prirodzenie este namontovala kameru
Nechápem prečo to zvaľujete na mňa, a idete si na mne vyvatovať zlosť. Ja som prišiel po radu tejto situácie.
@anonym_autor lebo si svojho vtaka strkal tam kam si nemal.
môžeme sa prosím vrátiť k téme? už mam otvorene par psychológov v okolí. Čo teraz? objednať sa na konzultáciu? alebo isť priamo tam a spolu??
@anonym_autor
Ty si debil po styroch mesiacoch to ides riesit ty potrebujes terapiu, kdo raz oklamal oklame znova
@anonym_autor Skus jej jemne povedat, ze vidis ako sa trapi. Uisti ju, ze sa nemusi bat. A ked chce pojdes s nou na terapiu. Ze nechces aby sa trapila a fotila si postel a sledovala kamienky. Ze ju milujes natoľko, ze ta to trapi, ze sa ona trapi. Ak jej to povies jemne a nežne, tak mozno sama pochopi, ze asi by bola fajn nejaka pomoc.
Dievčatá, prečo ste sa do neho tak obuli? Veď on je svojej žene verný už skoro 5 mesiacov! To už mala jeho žena tú neveru mať dávno spracovanú a dôvera mala byť plnohodnotne obnovená. Určite je na vine jeho žena. A teraz vážne, si mamrd. Ak ju pošleš za psychológom po tom čo si jej bol pred pár mesiacmi neverný, kopne ťa do tej tvojej sprostej hlavy aj s pozemkami, ktoré sú TVOJE. Si slaboch a úbožiak.
@anonym_7ea942 mne to príde ako keby si nepotreboval vyriešiť čo cíti tvoja žena ale to, aby nehladala dôkazy nevery aby si ju mohol podviezť znova a neprišla ti na to.
@anonym_autor ja umrem, ze viac ako 4 mesiace....
@anonym_b82e9d Pochop ma, Ja si už ani nepamätám ako sa dotyčnica volala, a pre mňa je tých 5 mesiacov už ďaleko za nami.
@anonym_autor si robíš srandu? chudáčik, poďme ho všetky poľutovať! veď on si ani nepamätá jej meno! a ešte má tú drzosť robiť z nej paranoidnú a posielať ju za psychológom poza jej chrbát? ja by som ti ani druhú šancu nedala. Konečná toto 😳
môžeme sa prosím vrátiť k téme? už mam otvorene par psychológov v okolí. Čo teraz? objednať sa na konzultáciu? alebo isť priamo tam a spolu??
@anonym_autor Objednaj sa tam sám, lebo si evidentne debil. Keď sa ideš vyvinovat, že si až 5 mesiacov verný, a ona je tá divná
@anonym_autor 4 mesiace????????
Ja ze aspon 6 rokov
Ty si to popisal,akoby si ju podviedol pred niekolkymi rokmi a potom uz nie...
4 mesiace????
Vies co je diagnoza?
Ze s tebou vobec ostala,ze je schopna s tebou zit.
Lebo nevera sa neda zabudnut a teda v tomto pripade ju uplne chapem.
Neveri ti ani co sa pod necht vojde.
A myslim ze uz ani nikdy nebude.
A ja sa jej vobec necudujem.
@anonym_84c435 nechápem teraz. Akože chlap nemôže byt verný viac ako 4 mesiace? Či??
@anonym_autor ma byt verny stale!
Fakt si asi dost bohaty-lebo ozaj mas neskutocne dlhe kable.
Neskoro ti zapaluje...

Raz rozbité nikdy celé už nebude. Zradil si dôveru a tú získať naspäť je takmer nemožné.