Je správne prestať kupovať darčeky vo vzťahu?
ahojte, som s priatelom kratko, mozno 9mesiacov, niesom materialistická, len mi to pride divne, zo zaciatku vztahu mi stale kupil obcas kvety, nove hodinky, naramok na valentina alebo nejaky sviatok, po nejakom case som mala narodeniny a vobec si nedal záležať na nejakom darčeku, cely cas len dookola boze ja neviem co ti mam kupit neviem co ti mam kupit … v den mojich narodenín sme boli spolu ale darcek mi dal az 4 dni po narodeninách a kupil mi topanky ktore som si den predtym obzerala v obchode ale ani sa mi nejak extrémne nepacia … ale som vdacna, no od vtedy mi nekupil uz 3 mesiace ani kvietok ani nic … nejde mi o to ze chcem stale nieco dostavať, len ze na zaciatku to robil a teraz uplne prestal, vtedy mi hocikedy aj len tak pre radost kupil kvietok … podotýkam ze niesom nejaka na peniaze, ja som mu na jeho sviatky pokúpila darceky cca v rovnakej hodnote ako aj on mne ..len o princip, ze uplne s tym prestal … co si myslite
Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú
Taký bol môj ex a vykľul sa z neho obyčajný zmrd lakomý 🤣✌️. Ale však , nech sa má dobre .
Môj terajší muž , sme spolu cez 13 rokov a kvetinku mi donesie minimálne raz za týždeň. Keď ide do obchodu , alebo na pumpu , neexistuje , aby mi nekúpil maces alebo kešu orechy . A nikdy som mu nič nemusela naznačovať , alebo narovinu hovoriť , Ja neviem čo to máte doma za neeandrtalcov , alebo to iba z nich len robite , inak tomu naozaj nerozumiem . A tiež by mi to chýbalo , keby som zrazu dostala kyticu len na narodeniny . Podľa mna , ten tvoj to nemá prirodzene v sebe , robil to na začiatku len preto , že sa to “patrí” .
Taký bol môj ex a vykľul sa z neho obyčajný zmrd lakomý 🤣✌️. Ale však , nech sa má dobre .
Môj terajší muž , sme spolu cez 13 rokov a kvetinku mi donesie minimálne raz za týždeň. Keď ide do obchodu , alebo na pumpu , neexistuje , aby mi nekúpil maces alebo kešu orechy . A nikdy som mu nič nemusela naznačovať , alebo narovinu hovoriť , Ja neviem čo to máte doma za neeandrtalcov , alebo to iba z nich len robite , inak tomu naozaj nerozumiem . A tiež by mi to chýbalo , keby som zrazu dostala kyticu len na narodeniny . Podľa mna , ten tvoj to nemá prirodzene v sebe , robil to na začiatku len preto , že sa to “patrí” .
@lenka.25 dakujem za odpoved 🫶🏼 presne, zo mna tu spravia zlatokopku, pritom nevravim o peniazoch neviem akých, vravim ze na zaciatku mi to ukazoval dal mi kvietky hocikedy atd … teraz nic, tak jasne ze zamrzí, este niesme spolu tak dlho aby ho to uz omrzelo … ako pises, Asi to robil na zaciatku len lebo sa to “patrí”
@lenka.25 ako vravíš, nemá to prirodzene v sebe, čiže vtedy to povedať treba a neznamená to, že je alebo z neho niekto robí neandertálca… to že sa nevyjadruje cez darčeky a kvety, nemusí znamenať, že ju neľúbi a nezáleží mu na žene, len to dáva najavo inak (neviem, či je to tento prípad, keďže keď sa niekto pýtal, autorka sa nevyjadrila) a je fajn sa o tom porozprávať a trošku tie jazyky lásky zladiť… ja som môjho napríklad musela “naučiť” viac fyzickému kontaktu a iba tak objatiam a on mňa zas “naučil” sa viac vyjadrovať slovne a iba tak povedať ľúbim ťa a iba tak kvety sú u nás naozaj výnimočné, no manžel je všetko len nie lakomý 😊
@lenka.25 ako vravíš, nemá to prirodzene v sebe, čiže vtedy to povedať treba a neznamená to, že je alebo z neho niekto robí neandertálca… to že sa nevyjadruje cez darčeky a kvety, nemusí znamenať, že ju neľúbi a nezáleží mu na žene, len to dáva najavo inak (neviem, či je to tento prípad, keďže keď sa niekto pýtal, autorka sa nevyjadrila) a je fajn sa o tom porozprávať a trošku tie jazyky lásky zladiť… ja som môjho napríklad musela “naučiť” viac fyzickému kontaktu a iba tak objatiam a on mňa zas “naučil” sa viac vyjadrovať slovne a iba tak povedať ľúbim ťa a iba tak kvety sú u nás naozaj výnimočné, no manžel je všetko len nie lakomý 😊
@lindous ja nikde netvrdím , že ju nelubi . Jednoducho to nemá v sebe . To som skôr narážala , keď tu pravidelne niektoré prispievateľky zdôrazňujú , ako treba dávať mužom jasne a stručne inštrukcie . Ani to , že je automaticky lakomí , ten môj bol , to samozrejme neznamená , he musia byt všetci takí .
@lindous ja nikde netvrdím , že ju nelubi . Jednoducho to nemá v sebe . To som skôr narážala , keď tu pravidelne niektoré prispievateľky zdôrazňujú , ako treba dávať mužom jasne a stručne inštrukcie . Ani to , že je automaticky lakomí , ten môj bol , to samozrejme neznamená , he musia byt všetci takí .
@lenka.25 reagovala som najmä na túto časť “ A nikdy som mu nič nemusela naznačovať , alebo narovinu hovoriť , Ja neviem čo to máte doma za neeandrtalcov , alebo to iba z nich len robite” - priama a otvorená komunikácia nie je naozaj znakom neandertálcov
@simona20201309 9 mesačný vzťah kde spolu ani nebývajú mi nepríde až daka istota 🤷♀️
@13uzivatelka11 tak už o ňu nestoji

Normálne chlapi . Snažil sa ti na začiatku dostať pod sukňu ako sa hovorí. Uz jedine sa ísť prejsť okolo kvetinárstva schválne a povedať oooo to su krásne kvety alebo sa opýtať či ťa este lubi ako na začiatku