Je tento muž vhodný na vzťah?
Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o názor. Momentálne randím s jedným mužom a troška mi blikajú kontrolky a mám chuť to ukončiť aby som sa nepopálila. Neviem či to je len taký strach zo sklamania alebo čo ale niečo cítim.. Tento muž má 39 je o 11 rokov starší, páči sa mi aj všetko, len irituje ma jeho prístup k randeniu a celkovo.. Čo sa týka vymýšlania rande je dosť pasívny a príde mi, že je to štýlom uvidíme čo sa bude diať. Všetko mi príde také na poslednú chvíľu. Stretávame sa mesiac, ani raz sme neboli na večeri, ak sme boli sa niekde najesť tak to na kebab a jedli sme to v aute (nemám proti tomu nič) ale ja by som čakala nejaké rande, večera, prechádzka a také.. Na také som bola zvyknutá. My sme neboli nikde a jediné na čo ma volá je grilovačka k nemu domov a takéto.. Všetko ako keby uňho doma.. Ja som mu jasne povedala, že nemám záujem o sexuálne stretávania, na to mi on povedal, že ani on.. Na začiatku mi povedal, že on nebude živiť žiadnu ženu ani jej platiť dovolenky.. Na čo som ja povedala, že mám svoj príjem a ja ho v podstate nepotrebujem. Mám kde bývať a viem si na seba zarobiť a všetko si zabezpečiť.. Predtým som mala 2 vzťahy, kde sme normálne fungovali, chodili sa občas von najesť, do kina, na výlety a ja sa tu bojím, že budeme stále doma a prerátavať peniaze.. Naposledy čo mi spomínal aj kde bol na dovolenke v Thajsku tak zdôraznil, že to bolo low budget.. Ja si nepotrpím na luxus ale nechcem ani lakomca alebo niekoho s kým sa budem hádať za každé euro.. Ja som totiž mala takého otca a mama sa s ním nakoniec aj tak rozviedla a ja toto fakt zažiť nechcem.. Čo som mala bývalé vzťahy, tak tí muži boli gentlemani, aj kvietky nosili a tak.. A tento dotyčný aj zarába dobre.. Príde mi, že to dopadne ako som sa chvílu stretávala s jedným mužom, s ktorým sme sa za celý mesiac chodili sa len prechádzať a boli uňho v dome a len raz sme šli na limonádu do mesta a aj to pindal aké to bolo drahé.. A vlastne stále len doma.. A ja taký život nechcem. Na jednej strane nechcem byt taká, že každého hneď odpinkám a tak ale neviem či som náročná alebo aká ale ja si predstavujem svoj vážny vzťah a nedajbože manžela inak..
@anonym_autor vsetko je maximalne drahe, casy rande na ktorych zeny natahovali chlapov dlhe mesiace aby sa vobec dostali ci i len k jednemu sexu co ich stalo nenormalne peniaze su uz definitivne prec, diesel 1,85€ za liter, vecera za 40€, jeden vylet do Tatier 200€, navyse zeny chceli byt emancipovane teda zrovnopravene pravom a platom. tak to tu maju, musia si jednoducho uz raz a naraz uvedomit ze uz nebudu len brat teda byt tymi zlatokopkami, ale ze aj same dnes uz musia otvorit svoju penazenku a mastne za-platit, ako preco by aj zena nemala dnes sama zacvakat celu veceru a vylet? Podla mna je to uz plne akceptovatelne, teda normalne.
Ja sa muzom nedivim ze si radsej dnes zaplatia prostitutku, stoji ich to totiz ovela menej nervov, penazi a namahy ako sa doprosovat kazdej zene aby s nimi isla a tie samozrejme i ked su aktualne same a tu o tom silno vzlikaju, su stale v tom ze si mozu vyberat a tak lovia vselijakych dementov ktory maju peniaze namiesto ponuku od normalnych chlapov a potom nam tu vyplackuvaju ze zo sexu nic nemaju, ze ich mlati a z domu vyhadzuje, pretoze on takych zien moze mat dnes stovky a ona bola len ich dalsia rohozka na pobavenie sa.
Peniaze, peniaze a peniaze, dnes mozte by akokolvek pekny, normalny a pracovity, zlatokopovectvo sa ale v zenach nezaprie, toto dnes zeny naucili a dokonca u nich prehlbuju tie hlupe socialne siete, nieje to ani krasne, ani sa to nevie vyjadrovat, dokonca je to sama umelina, ale mysli si o sebe ze je len pre milionara, doktora, politika, tak tie zeny v starobe aj dopadnu, dnes si vyberaju, po 40 po nich nestekne ani pes.
@anonym_664537 tak toto je taký "skvost" že ak si chlap po prečítaní je každému okrem teba jasne že s tohto zúfalstvo a mizogynia len tak kvapkaju. Ani sa nečudujem ženám že po stretnutí takychyo exemplárov na vzťah radšej rezignujú.
Keď sa ti už niečo nepáči na začiatku vykašli sa na to .Tie veci nezmiznú práve naopak
vsetko len aby chlapi platili a zeny si uzivali kavicky, drahokami, dovolenky, auta, salony a podobne a v kute chlap zodraty z penazi ktoremu sa mozno pusa ujde, toto vazene zlatokopky skoncilo, ja si vediem presny dennik spotreby penazi, dzusu, tankovania, s umelou inteligenciou sme vyratali ze dnes uz len pozvanie cudzej zeny na rande stoji neskutocne peniaze a energiu, taky sex je len vzdialena galaxia, v priemere musi chlap na slovensku vysolit 5 800€ aby vobec uvidel zenu bez podprsenky, finale v podobe spojenia stoji 3x, chlapi sa musia obracat zatial co len zeny cakaju ze bude vzdy platit, ja sa nedivim ze dnes sa z chlapov stavaju geji, su si sympatickejsi a bez okolkov idu na to, samozrejme usetria vela penazi, na slovensku zeny randia radsej s quasimodom so 4 hrmbi ked ma tucnu penazenku...🐶
@anonym_autor booooze mne to príde ako by ste sa dotahovali kto ma viac
Ja som s mužom nemala ani jedno ozajstné rande a sme spolu uz 19 rokov
Naše prvé rande bolo ked nam mal kto strážiť dcéru a šli sme na nákup 🤣🤣
Nebude náročná chod na grilovacku daj tomu čas a uvidíš kam to vedie
vsetko len aby chlapi platili a zeny si uzivali kavicky, drahokami, dovolenky, auta, salony a podobne a v kute chlap zodraty z penazi ktoremu sa mozno pusa ujde, toto vazene zlatokopky skoncilo, ja si vediem presny dennik spotreby penazi, dzusu, tankovania, s umelou inteligenciou sme vyratali ze dnes uz len pozvanie cudzej zeny na rande stoji neskutocne peniaze a energiu, taky sex je len vzdialena galaxia, v priemere musi chlap na slovensku vysolit 5 800€ aby vobec uvidel zenu bez podprsenky, finale v podobe spojenia stoji 3x, chlapi sa musia obracat zatial co len zeny cakaju ze bude vzdy platit, ja sa nedivim ze dnes sa z chlapov stavaju geji, su si sympatickejsi a bez okolkov idu na to, samozrejme usetria vela penazi, na slovensku zeny randia radsej s quasimodom so 4 hrmbi ked ma tucnu penazenku...🐶
@anonym_664537 vzťah nie je o tom mať niekoho na sex. Ženy nie sú kurvy. Na drahokamy ti každá serie keď si dement. Aby si mal vôbec na wifonku. A je len dobre že spavas jedine s denníkom spotreby. Je mi ťa tak strašne ľúto. Dusit sa takouto nenávisťou a zúfalstvom musíte byť strašne na zitie.
@anonym_664537 vzťah nie je o tom mať niekoho na sex. Ženy nie sú kurvy. Na drahokamy ti každá serie keď si dement. Aby si mal vôbec na wifonku. A je len dobre že spavas jedine s denníkom spotreby. Je mi ťa tak strašne ľúto. Dusit sa takouto nenávisťou a zúfalstvom musíte byť strašne na zitie.
@sova7 nechcem vám do toho kecať, ale ja by som povedal, že je to presne naopak - ak má chlap drahokamy, tak každá serie na to, ak je dement
@anonym_664537 tolko zatrpknutosti. ty si este nezazil skutocnu vasen lasku a ani vztah. lebo keby ano toto nepises. mame len jeden zivot. niekto ho premarni s dennikom a niekto si ho uzije. poznam vela skutocnych muzov - mam kolegov kamaratov susedov nastastie drviva vacsina su MUZI. nie fnukajuce zatrpknute polena pocitajuce s AI dzusy.
cim vlastne chces zenu zaujat?
povedz kolko zien sa do teba bezhlavo zamilovalo? kolke o tebe snivali. kolke s tebou chceli byt?
@sova7 nechcem vám do toho kecať, ale ja by som povedal, že je to presne naopak - ak má chlap drahokamy, tak každá serie na to, ak je dement
@anonym_520339 su take co ano ale drviva vacsina nie. je to rovnake ako keby som povedala ze kazdy chlap je idiot. len preto ze jeden dvaja taki su. je tvoja mama taka? sestra? sesternica? vsetky? fakt? zjes v smutnom svete. ja poznam baby co maju radsej maciatka ako diamanty.
@anonym_autor mne to pride,ako by sa tu pisalo o nejakom starom chrenovi.Pritom ma len 39.Keby neuvedies jeho vek,v prvom dojme z tvojho pisania,ze ide o nejakeho starsieho pana,uz ma co to za sebou,len cas tyka a nechce byt sam,tak vyhladava niekoho spolocnost..Nebola by som s nim.Ak uz v zaciatkoch ti to smrdi z akehokolvek dovodu,co bude po roku?Ved prave tie zaciatky su naj.
Ja mam takeho a popravde ma to nabavi.. casto sa kvoli tomu citim skor ako jeho kamaratka..lebo ved ideme na obed a kazdy si zaplatime sam.. do auta tankujem len ja lebo ved je moje, to, ze sa na nom dva roky vyvaza nejak neberie do uvahy.. on plati kino ? necha si odomna zaplatit veceru - ved platil kino.. idem si dat urobit okuliare a maju daku akciu 1+1 zadarmo (plati sa drahsia objednavka) - hovorí pridam sa tiez potrebujem nove.. hovorim, ale ty mas drahsie skla.. zoberieme to napoli aby nikto nebol skodny.. ach mne su tieto reci tak strasne proti srsti.. nikdy mi nedal darcek, ktory by ma potesil.. narodeniny, vianoce, meniny aj vyrocie mame v jednom rocnom obdobi.. dostala som darcek na narodeniny, mlickost na vianoce .. lebo ved boli narodeniny a vyrocie a meniny nic - vraj je to financne narocne... zaraba 5k nema deti.. ziade zavazky.. nema auto lebo to nie je dobra investicia.. ale na vylety by chodil stale - lenze vsetky naklady znasam ja.. on si zaplati pivo, alebo jedlo.. dostala som sa do stadia, ze s nim uz nechcem nikam chodit.. hnusi sa mi to, dokonca s nim kvoli tomu ani nechcem spat a proste nevidela som ho uz 3 tyzdne.. v podstate uz spolu ani nie sme.. myslim, ze aj to mu je jedno.. Inac na zaciatku mal uplne rovnake reci, on ziadnu zenu zivit nebude, ziadnu dovolenku jej nezaplati atd.. ale pritom vybera drahe destinacie - lebo jeho Turecko nebavi.. hovorim, ale ja nemam 3k na dovolenku.. miesto toho aby povedal ok prispejem ti.. pojde s kamosmi... je to extremny sebec.. nikdy som nic podobne nezazila...
@anonym_autor
Ja mam takeho a popravde ma to nabavi.. casto sa kvoli tomu citim skor ako jeho kamaratka..lebo ved ideme na obed a kazdy si zaplatime sam.. do auta tankujem len ja lebo ved je moje, to, ze sa na nom dva roky vyvaza nejak neberie do uvahy.. on plati kino ? necha si odomna zaplatit veceru - ved platil kino.. idem si dat urobit okuliare a maju daku akciu 1+1 zadarmo (plati sa drahsia objednavka) - hovorí pridam sa tiez potrebujem nove.. hovorim, ale ty mas drahsie skla.. zoberieme to napoli aby nikto nebol skodny.. ach mne su tieto reci tak strasne proti srsti.. nikdy mi nedal darcek, ktory by ma potesil.. narodeniny, vianoce, meniny aj vyrocie mame v jednom rocnom obdobi.. dostala som darcek na narodeniny, mlickost na vianoce .. lebo ved boli narodeniny a vyrocie a meniny nic - vraj je to financne narocne... zaraba 5k nema deti.. ziade zavazky.. nema auto lebo to nie je dobra investicia.. ale na vylety by chodil stale - lenze vsetky naklady znasam ja.. on si zaplati pivo, alebo jedlo.. dostala som sa do stadia, ze s nim uz nechcem nikam chodit.. hnusi sa mi to, dokonca s nim kvoli tomu ani nechcem spat a proste nevidela som ho uz 3 tyzdne.. v podstate uz spolu ani nie sme.. myslim, ze aj to mu je jedno.. Inac na zaciatku mal uplne rovnake reci, on ziadnu zenu zivit nebude, ziadnu dovolenku jej nezaplati atd.. ale pritom vybera drahe destinacie - lebo jeho Turecko nebavi.. hovorim, ale ja nemam 3k na dovolenku.. miesto toho aby povedal ok prispejem ti.. pojde s kamosmi... je to extremny sebec.. nikdy som nic podobne nezazila...
@anonym_autor
@anonym_069772 Vam chyba nejaky zlaty stred. Bud si chcete nechat skoro vsetko platit, alebo si najdete opacny extrem debila, ktory sa naopak prizivuje na vas a chce si naopak nechat platit. Tak ako su vychcane zeny, ty si si nasla vychcaneho sebca. Oba extremy, ze jeden vyuziva druheho, ona jeho, ci on ju, su chore a toho druheho to skor ci neskor prestane bavit. Stracas s nim cas ...
Az to pride neuveritelne, ako sa moze stat, ze stale hladate muza, co bude platit, ze skoncite dokonca v opacnej situaciii a on vyuziva vas ...
@anonym_2a6b30 Ale nehovorím o každom jednom zlom rozhodnutí. Hovorím o prípadoch keď sa chlap/partner rozhodne ublížiť žene. Ako reakcia na komentár kde autorke hovorili, že ho takto nemôže súdiť. Lebo keby sa vzali, tak sa určite zmení, otočí o 180 stupňov a bude sa krásne starať o rodinu. Samozrejme blbosť ako mraky. Lebo ak je hulvát teraz, bude hulvát aj po svadbe. Čítaj s porozumením a neprekrúcaj.
@anonym_autor
@anonym_069772 ako si toto mohla vydržať ?!
Po prečítaní príspevku mi ide na nervy a to s nim nie som.. Nie je to vhodny typ na vzťah aký chceš tak to radšej ukonči čím skôr
Ja by som si ho vyskúšala.Pozvala by som ho ja na slušnú večeru do slušnej restiky.Samozrejme s tým, že pozývam,tak aj platím.V prípade,ze by sa snažil zaplatiť on,je ok.Keby ma aj nechal zaplatiť, ale by ma pozval inokedy on na večeru, je to tiež ok.Spozornela by som,keby sa snažil zaplatiť svoju časť platby, lebo to by.bolo varovanie, že je to drzgros, ktorý bude chcieť platiť všetko na polovicu a to aj v prípade,keby sa náš vzťah posunul až k manželstvu.Kontrolka by mi však svietila na červeno aj vtedy, keby neopatoval pozvanie na večeru,ale moje by prijal hocikedy.
@anonym_b56e5c To je zbytočné, takto to komplikovane testovať. Už úvodný opis je dostatočne vypovedajúci. Prvý mesiac sa muž ukazuje v najlepšom svetle, a ak toto je jeho najviac...
@anonym_b56e5c To je zbytočné, takto to komplikovane testovať. Už úvodný opis je dostatočne vypovedajúci. Prvý mesiac sa muž ukazuje v najlepšom svetle, a ak toto je jeho najviac...
@hefo Nič, čím človek získa istotu,ze sa správne rozhodol, nie je zbytočné
@anonym_b56e5c No neviem, mne to pripadá ako keď Jára Cimrman dokazoval, že fúkaním cigaretového dymu do vody zlato nevzniká...
@hefo ...mne to pripadá ako zbytočný dialóg.Mas svoj názor,ja ho mám tiež...
Uz odoma pytal aj chlap na benzin, ze ked pojdeme niekam jeho autom, a to ani vylet nebol..normalne po meste…toto riesenie je pre mna socka level… pravy muz, ked o nu stoji, si ju obchadza pride za nou, chce ukazat ako mu na nej zalezi..nie tito sockari dnesni
@anonym_autor vy ste také múdre baby. Ja vo vašom veku som veľa podcenila. Držgroš nie je do vzťahu.
@hefo Nič, čím človek získa istotu,ze sa správne rozhodol, nie je zbytočné
@anonym_b56e5c myslím, že rozumný človek si nepotrebuje dokazovať svoj pocit či rozhodnutie takýmto "testom". Na čo? Mne by to tiež nestálo za námahu, môj čas, energiu a v neposlednom rade aj peniaze za takéto čudo.
@anonym_b56e5c myslím, že rozumný človek si nepotrebuje dokazovať svoj pocit či rozhodnutie takýmto "testom". Na čo? Mne by to tiež nestálo za námahu, môj čas, energiu a v neposlednom rade aj peniaze za takéto čudo.
@huxy Tvoj názor rešpektujem, nemusím s ním však súhlasiť, že?
@anonym_664537 Nebolo by lacnejšie využívať profesionálne služby?
na modrom koniku ma najviac desi ta koncentracia toxickych ludi a toxickych vztahov v ktorych ludia ziju. nastastie v realite to v mojom okoli take nie je, ale je to desive. ani by mi nenapadlo ako niektori ludia uvazuju a ziju.
@anonym_autor No od tohto by som dala určite ruky preč bude to lakomec

@anonym_6f66f0 nie, tvoja mamka, ked sa rozparadi, tak ju pocuje cela ulica ... musim ju tisit, nech je tichsie pri tom.
@anonym_2a6b30 Vidíš a ty máš byť dospelý chlap na úrovni? 😀 Vtipy ako zo strednej školy, za čias keď na ňu chodil ešte Dumbledore a erekciu tvojej uhorky v náleve ti zabezpečuje diskusia na MK. Ty si mi ale partia, ty si normálne sen každej zlatokopky 😀