icon

Je tento muž vhodný na vzťah?

Včera o 11:39

Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o názor. Momentálne randím s jedným mužom a troška mi blikajú kontrolky a mám chuť to ukončiť aby som sa nepopálila. Neviem či to je len taký strach zo sklamania alebo čo ale niečo cítim.. Tento muž má 39 je o 11 rokov starší, páči sa mi aj všetko, len irituje ma jeho prístup k randeniu a celkovo.. Čo sa týka vymýšlania rande je dosť pasívny a príde mi, že je to štýlom uvidíme čo sa bude diať. Všetko mi príde také na poslednú chvíľu. Stretávame sa mesiac, ani raz sme neboli na večeri, ak sme boli sa niekde najesť tak to na kebab a jedli sme to v aute (nemám proti tomu nič) ale ja by som čakala nejaké rande, večera, prechádzka a také.. Na také som bola zvyknutá. My sme neboli nikde a jediné na čo ma volá je grilovačka k nemu domov a takéto.. Všetko ako keby uňho doma.. Ja som mu jasne povedala, že nemám záujem o sexuálne stretávania, na to mi on povedal, že ani on.. Na začiatku mi povedal, že on nebude živiť žiadnu ženu ani jej platiť dovolenky.. Na čo som ja povedala, že mám svoj príjem a ja ho v podstate nepotrebujem. Mám kde bývať a viem si na seba zarobiť a všetko si zabezpečiť.. Predtým som mala 2 vzťahy, kde sme normálne fungovali, chodili sa občas von najesť, do kina, na výlety a ja sa tu bojím, že budeme stále doma a prerátavať peniaze.. Naposledy čo mi spomínal aj kde bol na dovolenke v Thajsku tak zdôraznil, že to bolo low budget.. Ja si nepotrpím na luxus ale nechcem ani lakomca alebo niekoho s kým sa budem hádať za každé euro.. Ja som totiž mala takého otca a mama sa s ním nakoniec aj tak rozviedla a ja toto fakt zažiť nechcem.. Čo som mala bývalé vzťahy, tak tí muži boli gentlemani, aj kvietky nosili a tak.. A tento dotyčný aj zarába dobre.. Príde mi, že to dopadne ako som sa chvílu stretávala s jedným mužom, s ktorým sme sa za celý mesiac chodili sa len prechádzať a boli uňho v dome a len raz sme šli na limonádu do mesta a aj to pindal aké to bolo drahé.. A vlastne stále len doma.. A ja taký život nechcem. Na jednej strane nechcem byt taká, že každého hneď odpinkám a tak ale neviem či som náročná alebo aká ale ja si predstavujem svoj vážny vzťah a nedajbože manžela inak..

anonym_dbddca
Včera o 15:41

Zažila som niečo podobné, ibaže vekový rozdiel medzi nami bol 14 rokov. Po tejto skúsenosti viem, že ak človek v takom veku je sám, niečo nebude v poriadku. Utekaj od jeho 😅

anonym_51bfd9
Včera o 15:41
@anonym_b73c4b

Ja na tom nevidím nič zlé. Ak budeš jeho zákonita manželka, vtedy určite bude robit všetko pre rodinu. Možno ma už zlu skúsenosť, tak je opatrný. 🤷‍♀️ gril doma na dvoje je v pohode, aj jest kebab v aute.🤷‍♀️ skús ho zavolať na prechádzku do prírody, alebo bicykel🤷‍♀️

@anonym_b73c4b "Ak budeš jeho zákonita manželka, vtedy určite bude robit všetko pre rodinu" A to si odkiaľ vyčítal?
A keď tu bude o pár rokov písať že je na materskej a chlap ju finančne vydiera, tak jej každý povie že čo si zobrala, to má, a ta jej treba. Vieš, čokoľvek zlé sa žene stane, tak vždy je na vine žena. Je sama? Jej vina, nemala byť prieberčivá. Je v zlom manželstve, kde ju chlap týra? Mala lepšie vyberať! Znásilní ju niekto na ulici? Čo mala na sebe? Prečo išla sama? Mala sedieť poslušne doma!
Ženy sú opatrné lebo aj keby ma ma niekto rovno zabil, tak som z nejakého dôvodu na vine ja. Vziať si hulváta je asi najhoršia vec, čo by mohla autorka urobiť.

anonym_2a6b30
Včera o 15:46
@anonym_51bfd9

@anonym_b73c4b "Ak budeš jeho zákonita manželka, vtedy určite bude robit všetko pre rodinu" A to si odkiaľ vyčítal?
A keď tu bude o pár rokov písať že je na materskej a chlap ju finančne vydiera, tak jej každý povie že čo si zobrala, to má, a ta jej treba. Vieš, čokoľvek zlé sa žene stane, tak vždy je na vine žena. Je sama? Jej vina, nemala byť prieberčivá. Je v zlom manželstve, kde ju chlap týra? Mala lepšie vyberať! Znásilní ju niekto na ulici? Čo mala na sebe? Prečo išla sama? Mala sedieť poslušne doma!
Ženy sú opatrné lebo aj keby ma ma niekto rovno zabil, tak som z nejakého dôvodu na vine ja. Vziať si hulváta je asi najhoršia vec, čo by mohla autorka urobiť.

@anonym_51bfd9 Opacny extrem je hadzat vinu za kazde svoje zle rozhodnutie na inych.
Co si vybrala, to ma (ak ju tyra, plus moze predsa odist), co si vybrala to ma, lebo mudra zena ide na matersku s rezervami a moze sa s muzom na materskej prestriedat. Ak si nasla chlapa, co sa vie zvrtat aj doma aj okolo deti. Co jej toho nespravneho chlapa hladal mestsky urad? A necudujem, sa, ze zena konci s takymi, ked jedine kriterium je, ved mi zaplatil veceru v de luxe restauracii. Hura, zaplatil, to je ten pravy. Kolko zien je znasilnenych kazdy den na ulici? ...

anonym_9ca91f
Včera o 15:56

Pre mna by vhodny nebol. Nie preto, zeby som potrebovala niekoho, kto ma bude dotovat. Ale preto,ze tam nevidim ziadnu snahu, ziaden zaujem. Hoci to nezneuzivam, ale vsimam si, ci muz v zaciatkoch zaplati veceru, listky do kina a podobne veci, pretoze to nieco vypoveda nie len o nom, ale aj o tom, ci mu vobec za tu namahu a vydavky stojim. A ty mu stojis za kebab v aute...

anonym_6f66f0
Včera o 16:04
@anonym_664537

@anonym_autor napisala si mi citujem:

"sranda je tá, že ja tie peniaze nepotrebujem"

"Ak by som mala záujem si všetko platiť striktne na poli, tak chodím von a všade s kamoškami, na to muža nepotrebujem"

"Ja som bola zvyknutá na gentlemena"

Sama si sa pekne vo svojej odpovedi priznala k tomu, ze ak jednoducho muz ktory ma o teba zaujem ti nebude platit vsetky tie tvoje navrhy, ze ty takeho muza jednoducho nechces/odignorujes a radsej si to napoli zaplatis s kamoskami, ze si uz prosto tak zvyknuta a nechces to menit...

Tak moja, pekne si len zostan v tom tvojom uzasnom bytiku pisanom na svoje meno, kup si umeleho kamosa do ktoreho budes vobec lakoma kupit si baterky ak nebude medzi vami kamoskami zdielany a bud/zotrvaj nadalej single, ak ti skutocne vazne robi problem zaplatit uz len polovicu spominanych nakladov na radne, si pekna zlatokopka, cas ale neoklames, starnes, ked ti si ale tak tvrdo das vrtat do kolena za kazdy cent..., casy rande zadarmo pre zeny skoncili.

@anonym_664537 A tebe čo, z horka zadrb*va? Alebo si nasratá/ý, že hoci vyťahuješ peňaženku, šuk stále nikde? Tak bude potom problém inde.

anonym_bcb9c5
Včera o 17:33
@anonym_autor

@anonym_664537 ja keby nechcem dieťa ja si žiadneho muža ani nehľadám popravde.. keď vidím čo je na trhu a tieto reči..

@anonym_autor chcem Ti napisat 2 veci:
1. Ak chces dieta (rodinu) tento muz na to nie je vhodny typ. Ked je teraz taky pasivny, usedeny, pri dietati to bude cele na Tebe.
2. Nie je rozumne hladat si chlapa preto, lebo CHCES dieta. Chces partnera alebo "geneticky material"?

anonym_2a6b30
Včera o 17:35
@anonym_bcb9c5

@anonym_autor chcem Ti napisat 2 veci:
1. Ak chces dieta (rodinu) tento muz na to nie je vhodny typ. Ked je teraz taky pasivny, usedeny, pri dietati to bude cele na Tebe.
2. Nie je rozumne hladat si chlapa preto, lebo CHCES dieta. Chces partnera alebo "geneticky material"?

@anonym_bcb9c5 Kazdy normalny chlap, co ma trocha rozumu, bude na nej vidiet, ze chce iba otehotniet a alimenty ... a da si na nu pozor. Preto si ho vlastne "otukava" toho o 11 rokov starsieho, ze kolko z neho dostane. A vypada to na strateny cas ...

katkazatka
Včera o 17:58

Ojojooojjjj..kolko frustrovanych chlapov sa nam tu ukryva.😁 Páni, preto ste ostali na ocot, lebo neviete co sa patri. Kava za 2e vas nezruinuje. Ani kino za 6e. Ani to, ze prejavite pozornost dame. Ale ked je niekto sedlak a bulo, tak si musi mastit vtaka sam. Z toho vam potom prepina a mate nocne mory o zlatokopkach, ktorym musite kupovat kavu. 😄Zabudate, ze o zlatokopke nemate ani paru, lebo ta by o vas ani pohladom nezavadila. Tie letia na inych chlapov. Nemusite mat strach.

anonym_2a6b30
Včera o 18:06
@katkazatka

Ojojooojjjj..kolko frustrovanych chlapov sa nam tu ukryva.😁 Páni, preto ste ostali na ocot, lebo neviete co sa patri. Kava za 2e vas nezruinuje. Ani kino za 6e. Ani to, ze prejavite pozornost dame. Ale ked je niekto sedlak a bulo, tak si musi mastit vtaka sam. Z toho vam potom prepina a mate nocne mory o zlatokopkach, ktorym musite kupovat kavu. 😄Zabudate, ze o zlatokopke nemate ani paru, lebo ta by o vas ani pohladom nezavadila. Tie letia na inych chlapov. Nemusite mat strach.

@katkazatka Ale no tak Stani. To je oblubene, ze ty si urcite sam, ako keby kazda zena bola pre muza to najlepsie na svete (a samozrejme nestarnete a vsetky vyzerate o 20 rokov mladsie) a staci, ak sa pozries na nejake frustrovane kolegyne z prace, ake vedia byt mrchy. 🙂

pralinka25
Včera o 18:08
@katkazatka

@katkazatka zaramovat na stenu 👍
Chlapci kukaju moc tých mizogynnych videí od cavov co hovnu rozumejú ale majú internet tak šíria svoje fóbie svetu. Luzri sa vzdy trasu o svoje hovienko. Zaujimave ze chlap ako sa patrí sa netrasie. Ale ti tretoligovi vzdy.

pralinka25
Včera o 18:11
@anonym_2a6b30

@katkazatka Ale no tak Stani. To je oblubene, ze ty si urcite sam, ako keby kazda zena bola pre muza to najlepsie na svete (a samozrejme nestarnete a vsetky vyzerate o 20 rokov mladsie) a staci, ak sa pozries na nejake frustrovane kolegyne z prace, ake vedia byt mrchy. 🙂

@anonym_2a6b30 ale ved nikto nepíše ze ženské sú všetky dokonale. Ved aj tie byvaju alebo ostávajú samé a tým nemyslím len bez chlapov.

anonym_2a6b30
Včera o 18:14
@pralinka25

@katkazatka zaramovat na stenu 👍
Chlapci kukaju moc tých mizogynnych videí od cavov co hovnu rozumejú ale majú internet tak šíria svoje fóbie svetu. Luzri sa vzdy trasu o svoje hovienko. Zaujimave ze chlap ako sa patrí sa netrasie. Ale ti tretoligovi vzdy.

@pralinka25 Aspon ze tie starsie s tromi detmi sa uz nemusia triast, ze by ich este niekto otravoval 🙂

pralinka25
Včera o 18:15
@anonym_2a6b30

@pralinka25 Aspon ze tie starsie s tromi detmi sa uz nemusia triast, ze by ich este niekto otravoval 🙂

@anonym_2a6b30 by si sa divilo. Ale máš nejakú rypavu naladicku. Daj si poldeci alebo coko.

A zase anonymik co nema guľky písať za seba co? Ale zneužíva co si kde precita charakter na jednotku.

anonym_89c1cc
Včera o 18:23

@anonym_autor ja nosím kvety vždy, aj keď iba jednu ružu, samozrejme tak ze na to nieje žiadny dôvod, káva je samozrejmosť v kaviarni

anonym_2a6b30
Včera o 18:26
@pralinka25

@anonym_2a6b30 by si sa divilo. Ale máš nejakú rypavu naladicku. Daj si poldeci alebo coko.

A zase anonymik co nema guľky písať za seba co? Ale zneužíva co si kde precita charakter na jednotku.

@pralinka25 Ty nie si anonym a mas v rodnom liste napisane pralinka? 🙂 Nemozem za to, ze mam dobru pamat a ty toho moc vykecas.

sticker
pralinka25
Včera o 18:30
@anonym_2a6b30

@pralinka25 Ty nie si anonym a mas v rodnom liste napisane pralinka? 🙂 Nemozem za to, ze mam dobru pamat a ty toho moc vykecas.

@anonym_2a6b30 mne je to uplne jedno. Ked máš vo svojom živote priestor na takéto informácie tak to musi byt naozaj plný život. Gratulujem ti. Kľudne v tom pokračuj. Som rada ze som hodná tvojej pamate.

bjnr
Včera o 18:31

To, čo opisujete, nie je prehnaná náročnosť ani stíhacia mánia. Vaša intuícia reaguje na celkom konkrétne signály. Vzorec, ktorý tu presvitá, je však obojstranný: na jednej strane stojí muž s mentalitou nedostatku, ktorý si okolo seba stavia finančné aj emočné hradby, a na druhej strane vy, ktorá sa snažíte presvedčiť sama seba, že vám vlastne stačí málo, hoci vás to vo vnútri vyrušuje. Keď vám na začiatku nastavil hranicu s poznámkou, že „nebude nikoho živiť“, vaša okamžitá obranná reakcia bola: „Veď ja ťa nepotrebujem, zarobím si sama“. Tým ste nevedomky prijali jeho hru a dali mu zelenú na to, aby do vzťahu nemusel investovať takmer žiadnu energiu, námahu ani komfort. Vznikol tak priestor, kde sa stretáva jeho strach, že bude využitý, s vaším strachom, že skončíte v rovnakom chladnom a prepočítavanom modeli, aký ste videli u svojich rodičov. Je v poriadku chcieť od partnerského života zážitky, pozornosť a kultúru randenia. To z vás nerobí zlatokopku ani romantickú naivku. Rozdiel medzi gentlemanom a človekom, s ktorým jedávaate kebab v aute, však spočíva v nastavení priorít, nie v výške jeho bankového konta. Tento muž vám už počas prvého mesiaca veľmi jasne ukazoval svoj životný štýl a to, koľko zo seba (a zo svojich zdrojov) je ochotný zdieľať. Namiesto toho, aby ste čakali, kým sa jeho prístup k randeniu zázračne zmení, presuňte pozornosť z neho na seba. Nemusíte pasívne čakať na to, čo vymyslí, ani v tichosti dúfať, že ho zmeníte. Vyjadrite svoje potreby jasne a bez ospravedlňovania sa. Ak je jeho odpoveďou opäť pasivita, šetrenie na nesprávnom mieste a návrat na gauč, nemáte do činenia so strachom zo sklamania, ale s reálnym nesúladom v hodnotách. Ide skôr o iniciatívu, veľkorysosť, záujem a spôsob, akým človek vytvára spoločný priestor pre vzťah. Keď ste mali otca, pri ktorom boli peniaze zdrojom napätia, je pochopiteľné, že dnes na podobné signály reagujete oveľa citlivejšie. Telo vie veľmi rýchlo rozpoznať podobnosť so starou skúsenosťou, ale podobnosť ešte nie je dôkaz, že sa história zopakuje. Povedzte mu úplne konkrétne, aký typ randenia je vám príjemný, a potom sledujte jeho reakciu. Napríklad: „Mne vyhovuje, keď muž občas niečo naplánuje, pozve ma von a máme spolu aj zážitky mimo domu. Nejde mi o peniaze ani luxus, ale o tú iniciatívu“. Potom už nič nevysvetľujte, nepresviedčajte ho a hlavne ho nezačnite učiť, ako má byť partnerom. Sledujte, čo urobí. Nie ste povinná dokázať, že je „dosť zlý“ na rozchod. Ak by ste vôbec nemali skúsenosť s otcom a nebáli sa, že sa história zopakuje, páčil by sa vám tento muž taký, aký je dnes alebo sa vám viac páči predstava, akým by mohol byť, keby začal fungovať spôsobom, ktorý potrebujete? To je podľa mňa jadro celého vášho váhania.

anonym_41d2f3
Včera o 18:36

@anonym_autor čítam vás príbeh a vidím sa v ňom vyše 22 rokov dozadu, zoznámila som sa s mužom a vtedy tiež som čakala čo asi každá žena čaká, že bude milovaná a hyckana. Vtedy neviem, či existoval nejaký modrý koník aby som sa pýtala na radu a pomoc. Nikde sme vtedy nechodili,iba sa prechádzať a niekde sa zastaviť na kofolu, chodili sme k nám domov (bývala som u rodičov ) a tam sme pozerali tv a tak sa iba motali.Moji rodičia žili vždy skromne a nikdy nebolo peňazí na zvyš, tiež preto sme nikdy nikde nechodili a brala som to vtedy tak že však je skromný a šetrný on. Nakoniec som si ho vzala a sme spolu vyše 18 rokov a máme dve deti. Chodíme každy rok na dovolenku (do zahraničia) a teraz na nejaký pobyt čo si dáme preplatiť rekreačný poukaz u zamestnávateľa, ale to je tak všetko,deti odrastli a my spolu málo času trávime zážitkami ( keď sme doma tak buď sme každý na mobile alebo ja pozerám tv a on tuka do mobilu), stavali sme dlho dom, peniaze išli doňho ale my dvaja máme toho malo spoločného. Mám už dosť rokov na to, aby sme išli od seba, ja mám malý plat, a rodičia mi zomreli a nemám žiadnu podporu. Keď si niekedy postazujem jeho rodine tak vlastne, je to zbytočne pretože si ho zastávajú aký je dobrý, že mám postavený dom (ale ešte je tam nejaká menšia hypotéka) a čo by som chcela. Nepotrebujem luxus ale občas kino, večera, výlet by ma utvrdili v tom, že mu na mne záleži.

anonym_2a6b30
Včera o 19:02
@pralinka25

@anonym_2a6b30 mne je to uplne jedno. Ked máš vo svojom živote priestor na takéto informácie tak to musi byt naozaj plný život. Gratulujem ti. Kľudne v tom pokračuj. Som rada ze som hodná tvojej pamate.

@pralinka25 ja ti zase gratulujem, ako si dala naposledy anonymne dole @karolinakr, odvtedy sa tu neukazala. Uz na to dosla? 🙂

pralinka25
Včera o 19:06
@anonym_2a6b30

@pralinka25 ja ti zase gratulujem, ako si dala naposledy anonymne dole @karolinakr, odvtedy sa tu neukazala. Uz na to dosla? 🙂

@anonym_2a6b30 zbytocne. ja ako anonym nepisem. nebavi ma mysliet na odklikavanie a nemam to za potreby ak by som jej chcela nieco povedat poviem jej to priamo. nie som male decko aby som sa schovavala. je to konik, nemusim riesit cachre. na to nema chut ani cas a ani to nemam v povahe. a ani neviem o com konkretnom hovoris fakt som tu dlho nebola. temy citam velmi malo. niekolko mesiacov vobec. takze toto ti nevyslo

pedro1234
Včera o 19:49

Možno si s teba robí srandu a skúša čo vadržíš 😀

anonym_6f66f0
Včera o 19:52

Normálne len oči otváram koľko tu je zatrpknutých chlapov čo nechcú na potencionálnu partnerku plytvať 2 Eurami za kávu. Tam predsa nejde o tie peniaze, ide o prejav úcty, galantnosti a páni milí, aj vašej inteligencie. Alebo má žena pri pití tej kávy vyhrnúť tričko, aby sa vám tá horibilná útrata vyplatila? Najviac sa o peniaze trasú tí, ktorí žiadne nemajú. Ešte som nezažila chlapa na úrovni (nemyslím prachatého), ktorý by ženu nepozval na kávu alebo jej nekúpil kvet. Možno preto ste furt sami a sami si aj naťahujete toho tukana čo máte v gatiach. Nie preto, že nerozhadzujete peniaze, ale preto, že páchnete slabošstvom.

anonym_bc6369
Včera o 19:53

ty si mlada, on asi vadny kus, ked je sam v 39, ale niet divu, ked ma take nazory a spravanie
kludne ho posli kade lahsie, hladala by som mladsieho

anonym_795e04
Včera o 19:54

Ak ide o vyber človeka s ktorým budeš chcieť v budúcnosti žiť musíš byť prísna a náročná. Bude to človek s ktorým stravis veľa času budete spolu žiť bude dôležité ako sa s ním cítiš a aký je to charakter. Ľudia s ktorými sme maju na nás veľký vplyv preto si partnera treba dobre vybrat. Ta veta že on ženu živit nebude prečo by mal nejakú ženu živit? Len ak by došlo na deti asi by potom na materskú musel ist on alebo by si žila ako slobodna mamička s partnerom.

anonym_6f66f0
Včera o 19:54
@anonym_2a6b30

@anonym_df12e2 Preco by ju mal zivit a platit dovolenky, ked ma vlastny byt a slusny vlastny prijem? Potom preco je tolko nevery. Najskor zena chce financne vydrbat s muzom, vyuzit ho co najviac, on ju potom na oplatku podvadza a pred 50tkou ju ako staru kopne do zadku a najde si mladsiu. Vztahy na cely zivot zalozene na spolupraci uz dnes nevidis, kazdy chce druheho vyuzit, ten mu to nasledne vrati a nasleduje rozvod.

@anonym_autor tak zostan sama, vsetkym je to ukradnute, ci zostarnes sama, bez deti a vsetkym chlapom si to akoze natrela ... Vybabres iba sama so sebou a nie s inymi.

@anonym_2a6b30 Že ty si už dlho nevenčil lachtánka?

anonym_2a6b30
Včera o 19:55
@anonym_6f66f0

@anonym_2a6b30 Že ty si už dlho nevenčil lachtánka?

@anonym_6f66f0 a ty si mala kedy naposledy cvachtajucu kacicu ? :D

sova7
Včera o 19:58
@anonym_664537

@anonym_autor napisala si mi citujem:

"sranda je tá, že ja tie peniaze nepotrebujem"

"Ak by som mala záujem si všetko platiť striktne na poli, tak chodím von a všade s kamoškami, na to muža nepotrebujem"

"Ja som bola zvyknutá na gentlemena"

Sama si sa pekne vo svojej odpovedi priznala k tomu, ze ak jednoducho muz ktory ma o teba zaujem ti nebude platit vsetky tie tvoje navrhy, ze ty takeho muza jednoducho nechces/odignorujes a radsej si to napoli zaplatis s kamoskami, ze si uz prosto tak zvyknuta a nechces to menit...

Tak moja, pekne si len zostan v tom tvojom uzasnom bytiku pisanom na svoje meno, kup si umeleho kamosa do ktoreho budes vobec lakoma kupit si baterky ak nebude medzi vami kamoskami zdielany a bud/zotrvaj nadalej single, ak ti skutocne vazne robi problem zaplatit uz len polovicu spominanych nakladov na radne, si pekna zlatokopka, cas ale neoklames, starnes, ked ti si ale tak tvrdo das vrtat do kolena za kazdy cent..., casy rande zadarmo pre zeny skoncili.

@anonym_664537 teplo ti udrelo na mozog?

anonym_6f66f0
Včera o 19:59
@anonym_2a6b30

@anonym_6f66f0 a ty si mala kedy naposledy cvachtajucu kacicu ? :D

@anonym_2a6b30 A ty vôbec vieš aký zvuk taká kačica vydáva? Alebo máš pri sexe na Pornohube vždy vypnutý zvuk, aby to maminka z vedľajšej izby nepočula?

anonym_2a6b30
Včera o 20:01
@anonym_6f66f0

@anonym_2a6b30 A ty vôbec vieš aký zvuk taká kačica vydáva? Alebo máš pri sexe na Pornohube vždy vypnutý zvuk, aby to maminka z vedľajšej izby nepočula?

@anonym_6f66f0 nie, tvoja mamka, ked sa rozparadi, tak ju pocuje cela ulica ... musim ju tisit, nech je tichsie pri tom.

sova7
Včera o 20:02
@anonym_664537

@anonym_autor zlatokopka

@anonym_664537 jasné každá čo by chcela ísť na večeru a kávu je zlatokopka 😂nepoviem keby chcela kabelku za 500 e a platiť jej všetky výdavky. Dobrý šalát v hlave