Je v poriadku zdieľať na sociálnych sieťach nenávisť?
Ahojte musím povedať že som úprimne zhrozená z mojej kamarátky, ktorá je lezba a na svojom Instagrame zdieľa stories vysmievajuce sa z vraždy Kirka. Aj mne bol vrcholne nepríjemný a najmä tie jeho protipotratové reči. Vo veľa veciach sa určite mýlil. Ale aby sme schvaľovali že bol kvôli tomu zastrelený? To už je za mňa choré. Je toto podľa vás v poriadku? Btw. tiež som bývalý volič PS ale takáto nenávisť by mi nikdy nenapadla z akej obviňujú práve liberálov
Politika je dovod na rozpad rodin aj vrazdenie aj podpora vrazdenia.Tato doba je hnusna,nikdy predtym taka nebola.Ale preco je to tak,naozaj netusim.
@vladuska20 len je smutné že mnohým to nedochádza a sú zextremizovani na jednu či druhú stranu
@vladuska20 no ono to pár ľuďom na tejto planéte prináša ovocie
@anonym_autor a ludia im na to naskakuju do vlacika nenavisti vo velkom a pritom sa rutia dolu do priepasti,lebo nenavist plodi len nenavist a svet speje len do zahuby.Fakt mi je az smutno s toho,ako dokazu ludia znenavidiet svojich najblizsich.
@anonym_autor a ludia im na to naskakuju do vlacika nenavisti vo velkom a pritom sa rutia dolu do priepasti,lebo nenavist plodi len nenavist a svet speje len do zahuby.Fakt mi je az smutno s toho,ako dokazu ludia znenavidiet svojich najblizsich.
@vladuska20 presne tak. Aj tie strany politické sa vzájomne obvinuju z nenávisti pritom ju tvoria, svet sa rozdvojuje no ak sa niečo nezmení toto bude fakt zle...
@vladuska20 presne tak. Aj tie strany politické sa vzájomne obvinuju z nenávisti pritom ju tvoria, svet sa rozdvojuje no ak sa niečo nezmení toto bude fakt zle...
@anonym_autor brat brata vyda na smrt,otec syna,syn otca.Mne to pride presne ako keby sa do bodky biblia plnila.Nikdy takato hrozna doba nebola.
@anonym_autor brat brata vyda na smrt,otec syna,syn otca.Mne to pride presne ako keby sa do bodky biblia plnila.Nikdy takato hrozna doba nebola.
@vladuska20 ja to neviem posúdiť narodila som sa do tejto doby. Možno chabých pár rokov som žila mimo toho
@vladuska20 ja to neviem posúdiť narodila som sa do tejto doby. Možno chabých pár rokov som žila mimo toho
@anonym_autor mne to pride toto od doby covidu,tam sa ludia rozdelili a zacali moc sledovat politiku a ich rozhodnutia ohladne covidu a moc sledovat spravy.Dovtedy to bolo v ramci normy a kazdy,kazdeho respektoval.
@anonym_autor mne to pride toto od doby covidu,tam sa ludia rozdelili a zacali moc sledovat politiku a ich rozhodnutia ohladne covidu a moc sledovat spravy.Dovtedy to bolo v ramci normy a kazdy,kazdeho respektoval.
@vladuska20 mne príde že covid len extrémne podporil a rozvinul to čo sa potichu objavovalo už dlhšie. V podstate od covidu je to už extrém
@vladuska20 mne príde že covid len extrémne podporil a rozvinul to čo sa potichu objavovalo už dlhšie. V podstate od covidu je to už extrém
@anonym_autor presne tak.
Bol,aký bol a nedalo sa súhlasiť so všetkým,čo povedal.Ale to,čo sa stalo je naozaj choré.Amerika sa žiaľ stáva chorou v mnohých smeroch.
@anonym_autor ked je zavrazdeny politik, ktory podporuje, aby moje prava boli mensie alebo nulove... ten pocit moze byt aj ulava. On ma obrovsku moc. je to ine, nez keby zabili iba nejakeho suseda.
Nebudem čítať celú diskusiu.
Vysmievať sa, radovať sa, oslavovať VRAŽDU niekoho LEN PRETO, že má iný názor, je absolútne, nemorálne, neľudské, démonické DNO. Rovno sa môže prestať považovať za človeka. Hnilé kusy bez duše.
ABSOLÚTNE nezáleží na tom, že mal iný názor. Bol manželom a otcom a niekde teraz sedí 3 ročné dievčatko, ktoré už ocko nikdy nepohojdá na kolenách a neprečíta jej rozprávku.
Celý posratý deň narážam na sockách na primitívov, čo sa z toho teškajú alebo napíšu "šak mal tmárske názory, koho to zaujíma".
Hľa, tolerantná, #laskajelaska strana.
Neskutočné. Fuj.
@anonym_autor ako ma potešilo že Záborska už není tak ma potešil aj tento...hitlera si už oplakala?
@anonym_autor ako ma potešilo že Záborska už není tak ma potešil aj tento...hitlera si už oplakala?
@anonym_6cca1a no tak sa teda teš čo ti na to povedať. Inak Hitler bol masový vrah a to je trochu rozdiel 🙂
@anonym_6cca1a plus sa zabil sám pokiaľ mám správne informácie
@anonym_autor ty si mimo
Nebudem čítať celú diskusiu.
Vysmievať sa, radovať sa, oslavovať VRAŽDU niekoho LEN PRETO, že má iný názor, je absolútne, nemorálne, neľudské, démonické DNO. Rovno sa môže prestať považovať za človeka. Hnilé kusy bez duše.
ABSOLÚTNE nezáleží na tom, že mal iný názor. Bol manželom a otcom a niekde teraz sedí 3 ročné dievčatko, ktoré už ocko nikdy nepohojdá na kolenách a neprečíta jej rozprávku.
Celý posratý deň narážam na sockách na primitívov, čo sa z toho teškajú alebo napíšu "šak mal tmárske názory, koho to zaujíma".
Hľa, tolerantná, #laskajelaska strana.
Neskutočné. Fuj.
@doriiis
@haraburdova ďakujem že existujete a že ste prispeli normálnym nazorom mne už z tejto témy chvíľkami pripadalo že to ja som mimo že doma nebucham sampanske
Charlie Kirk pôsobil na nás ako nádherná ľudská bytosť. Píšem to tu priamo. Nikdy sa s opotentami nehádal, iba argumentoval. Mal Boha na prvom mieste a ľudský život mal preňho tú najväčšiu hodnotu. A napokon tým svojim zaplatil. Pýtam sa prečo.... Nemalo sa to stať.
Na svete už nebude dobre, pretože je naruby. Stačí si prečítať pár komentárov na sieťach a toľko nenávisti a zla je v ľuďoch, že rozum stojí.
@anonym_6cca1a no tak sa teda teš čo ti na to povedať. Inak Hitler bol masový vrah a to je trochu rozdiel 🙂
@anonym_autor áno teším sa z každého jedného úmrtia človeka čo bol proti potratom pretože je to základná ľudská starostlivosť 🤷
@anonym_autor to sa naozaj musíš pýtať, či je to v poriadku? No čo by si si tipla?
Nenávisť, negatívne pocity, odpor...to je najlepší spôsob ako sa prepracovať k rakovine
@doriiis
@haraburdova ďakujem že existujete a že ste prispeli normálnym nazorom mne už z tejto témy chvíľkami pripadalo že to ja som mimo že doma nebucham sampanske
@anonym_autor ....treba brať do úvahy,že na svete všeobecne sa pohybuje veľmi veľké percento reálnych psychopatov.Ci už diagnostikovaných alebo nie.Ludia bez empatie,hlbších citov.Pre nich sú ľudia iba veci.Takyto ľudia sa zo smrti tešia,nachádzajú v nej radosť.
Ľudská rasa ako taká ide do kytek.Zial,tu platí,že čím viac slobody,slobodnej vôle dostaneme tým viac sme deštruktívni a sebadeštruktívni.Ako celok,ako spoločenstvo .Zabíjanie sa zmenilo z potreby na prežitie na zábavu a spôsob vyjadrenia sa.Na toho starého debila,ktorý zabil Kirka sa zabudne .Dostane trest smrti. Ale na Kirka sa nezabudne dobre dlho ak vobec.Mal silný odkaz a jeho myšlienky boli blízke miliónom ludom.Ludska rasa len dokazuje,že nie sme najmúdrejší v potravinovom reťazci a že raz,keď vymrieme,tak to bude zaslúžene.
@malinkajozka sobáš nie je ľudské právo . Také právo neexistuje. A ďalej ?
@subartic Sobas je jedno zo zakladnych ludskych prav v 30tich clankoch kde su ludske prava vymenovane, napriklad na stranke Organizacie Spojenych Narodov
@subartic Sobas je jedno zo zakladnych ludskych prav v 30tich clankoch kde su ludske prava vymenovane, napriklad na stranke Organizacie Spojenych Narodov
@anonym_6b7d9a no výklad ESDĽP vyložil sobáš ako nie ľudské právo ale ako právo občianske. Ak je právo občianske spadá po jurisdikciu daného štátu ktorý si ho môže upraviť. Ak je teda upravené napr. na Slovensku že manželstvo je iba medzi ženou a mužom , tak nejde o porušenie ľudského práva . Obzvlášť v prípade ak je možné spolužitie po právnej stránke upraviť aj inak .
Zomrel otec dieťaťa ktorý sa verejne smial deťom čo zomreli v gaze kvôli vojne 🤷 asi to až taký fajn otec nebol
@malinkajozka Pozor na to, pletieš dve veci. Pletieš starozakonne biblicke "manželstva" s novodobým sviatostným manželstvom. Starozákonné manželstva v žiadnom prípade nemali povahu sviatosti, to bol len symbol, akoby predobraz manželstva.
Skutočné sviatostné manželstvo ustanovil až Ježiš v novom zákone. Preto muž opustí otca a matku a pripúta sa k svojej manželke (nie manželkám) a budú jedno telo.
Zomrel otec dieťaťa ktorý sa verejne smial deťom čo zomreli v gaze kvôli vojne 🤷 asi to až taký fajn otec nebol
@anonym_6cca1a dokáž.

Politika je dovod na rozpad rodin aj vrazdenie aj podpora vrazdenia.Tato doba je hnusna,nikdy predtym taka nebola.Ale preco je to tak,naozaj netusim.
@vladuska20 no ono to pár ľuďom na tejto planéte prináša ovocie