Je váš partner ten pravý podľa vašich predstáv?
Možno povrchná diskusia na niekoho vkus ale naozaj ma to zaujíma. Celý život sa mi páčili svetlovlasí, svetlé oči, jednoducho úplne opačné črty ako môj priateľ momentálne. On má čierne vlasy, je snedý… samozrejme že je fešák aj okolie mi to hovorí a mám ho velmi rada. My sme sa k sebe dostali celkom náhodou a ani na prvý pohlad ma nezaujal, okúzlila ma až jeho povaha. Mám však v sebe vnútorný pocit že nikdy ma nebude fyzicky úplne priťahovať tak či sa s tým zmieriť alebo je to dôvod na koniec? Zobrali by ste si niekoho ak by nebol úplne váš typ?
@reanda vies co ja to chapem lebo tiez to tak mam, to nie je vedome obmedzovanie, ale ze mam na modrookych blondakov slabost a podlamuju sa mi z nich kolena. Mna tmavy typ tak nezaujme, ano poznam peknych fesakov ale so.mnou to nic nerobi. Minimalne tie modre oci chcem 😃
@anonym_608ac6 hm.. mne to pride divne.. to ako keby si tuzila mat vztah s modrymi ocami a blondavymi vlasmi, bez ohladu na to, kto ich ma na hlave.. akoze fajn, netvrdim, ze to musi byt nieco zle.. ale v tvojom pripade by som sa fakt zamyslela, ci mi stoji za to, vzdat sa muza, s ktorym mam dobry vztah, len pre taky detail.. a pri nom sa ti nepodlamuju nohy z nicoho?
Nemam specialny typ. Len viem, ze ma nepritahuju nizsi a vychtrli chlapy.
Raz som mala tu cest so sice vyssim, ale strasne vychudnutym pseudointelektualom. Ale uprimne jeho 9x2 cislo ma prestalo po kratkej dobe bavit.
@anonym_608ac6 hm.. mne to pride divne.. to ako keby si tuzila mat vztah s modrymi ocami a blondavymi vlasmi, bez ohladu na to, kto ich ma na hlave.. akoze fajn, netvrdim, ze to musi byt nieco zle.. ale v tvojom pripade by som sa fakt zamyslela, ci mi stoji za to, vzdat sa muza, s ktorym mam dobry vztah, len pre taky detail.. a pri nom sa ti nepodlamuju nohy z nicoho?
@reanda asi to bolo pre autorku, mala som za mlada vztahy aj s nie blondakmi s modrymi ocami na ktorych mam slabost. Tie vztahy skoncili z roznych dovodov, vzdy som to ukoncila ja, boli to dobri chlapci, mozno keby boli modrooki blondaci tak by to bolo inak, neviem.
Jediny prvy a posledny modrooky blondak s ktorym som mala vztah je moj manzel s ktorym sme spolu 25 rokov, nikoho ineho by som nechcela. Ci v tom zavazil aj vzhlad neviem. Blond vlasy a modre oci milujem dodnes. A jedno co dnes viem neostala by som s muzom ktory ma nepritahuje len preto ze ma vsetko ostatne. Bud ma pritahuje alebo nie, nic medzitym nepoznam. Mozno je to tym ze som.manzela spoznala v 20r. a nemusela som zlavit na poziadavkach.
@reanda asi to bolo pre autorku, mala som za mlada vztahy aj s nie blondakmi s modrymi ocami na ktorych mam slabost. Tie vztahy skoncili z roznych dovodov, vzdy som to ukoncila ja, boli to dobri chlapci, mozno keby boli modrooki blondaci tak by to bolo inak, neviem.
Jediny prvy a posledny modrooky blondak s ktorym som mala vztah je moj manzel s ktorym sme spolu 25 rokov, nikoho ineho by som nechcela. Ci v tom zavazil aj vzhlad neviem. Blond vlasy a modre oci milujem dodnes. A jedno co dnes viem neostala by som s muzom ktory ma nepritahuje len preto ze ma vsetko ostatne. Bud ma pritahuje alebo nie, nic medzitym nepoznam. Mozno je to tym ze som.manzela spoznala v 20r. a nemusela som zlavit na poziadavkach.
@anonym_608ac6 hej, bolo to pre autorku, som myslela, ze ona mi pise 🙂 pardon
no cele je to zvlastne, ze preco ma niekto slabost na take z mojho pohladu detaily.. ako, ja s tebou suhlasim, ani ja by som nesla do vztahu s niekym, kto ma nepritahuje a nie je tam to 'nieco', co tam ma byt.. ale u mna to vobec nezavisi na vzhlade, ja to mam praveze, az by som povedala naopak, ze ked ma chlap to 'nieco', tak moze vypadat hocako, aj tak ma bude pritahovat 🙂 .. s tymi 'typmi' to na mna posobi ako nejaky podvedomy vzorec..
@anonym_608ac6 hej, bolo to pre autorku, som myslela, ze ona mi pise 🙂 pardon
no cele je to zvlastne, ze preco ma niekto slabost na take z mojho pohladu detaily.. ako, ja s tebou suhlasim, ani ja by som nesla do vztahu s niekym, kto ma nepritahuje a nie je tam to 'nieco', co tam ma byt.. ale u mna to vobec nezavisi na vzhlade, ja to mam praveze, az by som povedala naopak, ze ked ma chlap to 'nieco', tak moze vypadat hocako, aj tak ma bude pritahovat 🙂 .. s tymi 'typmi' to na mna posobi ako nejaky podvedomy vzorec..
@reanda mozno je to o tom.ze priroda chce zachovat modre oci 😃 ja som modrooka a svetlohnede vlasy, modre oci a blond vlasy ma uplne magicky pritahuju. A u 2 modrookych je 99,99% istota ze deti budu modrooke.
Mne sa stále páčili starší muži. Postavou taký veľký, vysoký muž aby som sa pri ňom cítila bezpečne. Ale vydala som sa “chlapca” ktorý mal o 3 roky viac ako ja. Nízky, blonďavý a modré oči. Sympaticky bol aj sme si rozumeli. Aj sme sa po 10 rokoch rozviedli. Nás život celkovo bol viac kamarátstvo ako manželstvo. Po rozvode som bola nejaký čas sama a potom som úplne náhodou v podniku stretla muža ktorý je starší, vysoký, široké ramena, krásny chrbat, take sexi šediny. Úplne mi “vytrel zrak 😀”. Okrem toho je rozumný, zodpovedny a samostatny. Sme spolu cca rok a pol a čakáme bábätko (ja už 2 mám z prvého manželstva). Takze ja som si našla sice na druhý pokus ale vysnívaného chlapa.

Myslea som si takeho doma mam
Alo nahle prislo dieta ako hajzel
Zmizol