icon

Je vhodné nasmerovať muža pri výbere zásnubného prsteňa?

12. nov 2024

Je niečo zle na tom , že nasmerujete muža, aký prsteň by ste chceli mať zásnubný? 😊 nejde o ten prsteň, ale musí sa vám aj páčiť podľa vášho vkusu, či nie? 😊 pýtam sa len. Aj keby mi prinesie strieborný, tak sa gestu poteším.
To, kedy a ako ma chce požiadať neviem ☺️

Strana
z2
e1i
12. nov 2024

Tiez sme boli vyberat spolu a dal mi ho na moje meniny,ziadne ine teatro nevymyslal

autor
12. nov 2024

@kitycat Čo tu robite takú drámu z toho. Každý deň tu vidim, ako ženy začínajú diskusiu “je to duch?” a na teste druha čiarka utiekla. Mám sa teraz nad každou pozastaviť, vynadať dotyčnej , zhrešiť ju za to? O tom je MK… a ten kto nechce, nemusi odpovedať na diskusie. ☺️

lija22
12. nov 2024

ked budete trebars pozeratfilm na tablete si pozeraj prstene a potom zviskni jezismarija ten je uzasny a frajer ze co ukaz a ukazes mu prsten podla svojho gusta.. nenapadne podprahovo. Ked sa ta spyta preco pozeras prstene, tak povies, ze nepozeras, to ti len reklama vyskocila tak si klikla. No a takto som sa dopracovala napr k retiazke s dancing diamond, ktory mam zrovna na krku 😃 Mozes to este podchytit sexom a akciu zopakovat v ine dni, nezabudni sa cudovat, preco ti furt vyskakuju reklamy na diamanty 🙂 ukazuj len diamanty samozrejme

slovakboy
12. nov 2024

My sme vyberali prsteň spoločne. Požiadal som ju potom v parku na lavičke. Hovorili sme o tom vopred. Končili sme školu a logicky sme sa zasnúbili v poslednom semestri. Aby mi neušla po škole.

rorino
12. nov 2024

V tej dobe,keď mi kupoval prsteň som bola rada,že sme vôbec nejaký našli😂😂😂ale páči sa mi.

aandrea9
12. nov 2024

Ako môžeš porovnávať kus studeného kovu s túžbou po dieťati? V januári bude téma "toľko som ho smerovala...a nepoziadal". Aby som sa vyjadrila aj k téme...ty ani nevieš, či ťa chce požiadať ale už riešiš smerovanie 🤦‍♀️ nie, nie je na tom nič zlé. Len aby ta to smerovanie nezačalo príliš baviť 😁 potom zdrhne aj so snubakom.

autor
12. nov 2024

@aandrea9 ja a neviem, či ma chce požiadať ? Sa prebuď aj ty už. Prečítaj si moje odpovede. Zistíš, že môjmu otcovi to hovoril. A teda chcel požehnanie. 🤦‍♀️

teranus
12. nov 2024

Ja som manzelke vyberal sam. Trafil som aj velkost prstena aj vizual. Zasnubny nosi spolu s obruckou. Z vnutornej strany obruciekp mame vygravirovane meno toho druheho a rok zoznamenia.

cukroska
12. nov 2024

Mne vybral sám a prekvapilo aj potešilo ma to veľmi a aj to ako sa trafil úplne aj do vkusu aj presne na prst. Vedel,že už som zlato nenosila skôr striebro a vybral biele zlato.

katka700
12. nov 2024

Prečo by malo? Ved mu nejdeš povedať aký má byť drahý, koľko karatov, či?
Radšej vyberte spolu ako keby sa netrafil do tvojho vkusu, ty by si nebola spokojná a on sa hneval že si prsteň nevážis.

autor
12. nov 2024

@katka700 Jasne, že nie. Mne je jedno, koľko bude stáť a či to bude diamant, alebo zirkón .. 😊

btus
13. nov 2024

my sme boli spolu vyberať prsteň. Ja som ukázala, ktorý sa mi páči a môj už teraz manžel mi kúpil taký, ktorý sa páčil jemu 🙂 Takže vôbec nemám prsteň, aký som si vysnívala 🙂. Ale nevadí, je to len prsteň. Vzťah je o iných veciach ako o prsteni. Aj tak ho občas s láskou nosím. Ja totižto nenosím ani obrúčku a ani manžel. 🙂 A to sme spolu už 16 rokov. Nám dokonca ani obrúčky neurobili také, aké sme si vybrali.

modrykonik33
13. nov 2024

Záleží ako to ty berieš, tebe asi nevadí vyberať prsteň spolu, ja osobne ako romantička by som bola radšej keby ho vyberie sám prípadne s niekým, mám rada prekvapenia 🙂 ak si zoberie bloček tak ho aj vymenia keby nahodooou

enusamt
13. nov 2024

Snubny vybral muz..
Aspon o to vacsie bolo prekvapko, ked ma poziadal o ruku 😀

Do vkusu sa netrafil, kupil obycajny lacny, ale mne to nevadi, pre mna ma aj tak vacsiu citovu hodnotu obrucka 🙂

ronie338
13. nov 2024

On chce kúpiť s veľkým kameňom, ja chcem malý. Je to praktické aj pri mojej práci, nakoľko nosím rukavice. Občas mu pošlem fotku keď sa mi paci nejaký, alebo ho zatiahne ku výkladu a ukážem mu. Sestra mala požiadavku ze chce modrý kameň a nechce žlté zlato. Aj obrúčky majú z bieleho zlata. Ty budeš nosiť ten prsteň a musí sa ti páčiť

janka_266
13. nov 2024

prsteň som si bola vybrať, ale kupoval ho sám keď uznal za vhodné :D

vilma7
13. nov 2024

Ja som ani prsteň nechcela, veď zakrátko na to boli obrúčky, tak sme spolu vybrali iný šperk.

Strana
z2