icon

Je vhodné rozprávať sa s kamarátom s výhodami?

27. nov 2024

Baby ale kľudne aj chalani, poraďte. Problematika kamarat s výhodami. Už som tu videla takéto témy, ale moja je asi v niečom trochu iná.
Je vhodné, dať si s ním rozhovor a povedať mu o mojich myšlienkach? Veľmi spolu mimo určitých veci nekomunikujeme.je mi s ním vždy super, ale ako by som sa bála nejakú takúto tému otvoriť. Totiž, mám ho rada viac, ako by som asi mala a viem, že takto to donekonečna nepojde. Dali sme si tiež pravidlo, že okrem seba nebudeme mať iných sex. Partnerov. O to sa nemusím ani snažiť dodržiavať, to mne ide samé. No ako ho mám radšej, tým viac nad tým rozmýšľam, či by si stále vybral mňa keby sa mu ponúkne iná možnosť. On veľmi pocity vyjadrovať nevie, to už viem.
Chcela by som sa s ním porozpravat a povedať mu, ako to ja mám. Mám z toho ale stres, bojim sa že bude nemilo prekvapený alebo dokonca nahnevaný, že ho vytiahnem von a bude sa diať niečo iné, ako čakal. Ako keby vás stary kamarat vytiahne na kávu a začne vám ponúkať svoje financne služby 😂 ak viete, ako to myslím. Alebo bude nahnevaný, že zasahujem do jeho súkromia, no ja potrebujem vedieť, ako sa zariadiť. Ak ma má rad, mohol by mi úprimne povedať, žeby sa nebránil stretnutiu s inými ženami? Chcem tieto odpovede lebo viem podľa toho zistiť, ako to so mnou asi má pripadne či by ho mrzelo, keby to celé ukončím. Nechcem žiť vo falošných nadejach a čakať na niečo navždy. No ten strach, že sa ponizim, strapnim je veľmi veľký. Zažili ste niečo take z jednej alebo druhej strany? Vadilo by vám, keby kamarat/ka s výhodami chcela s vami dať takýto rozhovor?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
27. nov 2024

Pozri sa, nejako treba začať.... vy uz ste nejako zacali, sa rozbehli, nemozeme vediet, ci aj on to tak nejako cíti, berie, ci naozaj aj on má iba teba na takéto stretávanie..., ak sa vyslovis, ked to tak budes cítit, nemusí to byt hned teraz, tak uvidís. Ved aj ty más svoje limity nejaké, predstavy a pocity, ktoré nech sú ti dolezité.

simona20201309
27. nov 2024

Co sa s vami stalo dievčatá? Vy ste začali robiť chlapom službu dobrovoľne. Chlapi vždy boli tí ktorí chceli len sex. Len niekedy museli dievčatám tlačiť do hláv kaleraby, namotavat aby ich dostali kam chcú. Dnes to majú úplne jednoduché. Narovinu povedia chcel len sex a vy dáte.
Neplač teraz! Taky chlap si ta už určite vážiť nebude a 100% takú ženu nebude chcieť ani za manželku ani za matku svojich detí.
Možno ti povie pár teplých slov ak nebude chcieť stratiť,,ancu" ale úprimne city tam už nečakaj.
A do budúcna, maj svoju hodnotu!

simona20201309
27. nov 2024

Neviem si ani predstaviť ten pocit ze s niekym spavam a bojím sa mu povedať ze je pre mňa viac ako tvrdý penis... fakt nie

genialitka
27. nov 2024

Podľa mňa výsledok závisí od viacerych faktorov. Či je slobodný alebo rozvedený, či už ma deti alebo nie, či sa raz plánuje usadiť alebo si chce už len užívať.

nikoletta1712
27. nov 2024

@zuzanita1609 Sem-tam aj poloha, či😅?..

nikoletta1712
27. nov 2024

@zuzanita1609 Top komentár do péčkaaa😂😂😂😂

nikoletta1712
27. nov 2024

@viestta Až mňa to zabolelo, trefné riadne👍🏽👍🏽

autor
27. nov 2024

@kittykat22 toto je asi najtrefnejši komentár. Áno takto to cítim

autor
27. nov 2024

@simona20201309 veď aj ja som to chcela a užívala si to. Nečakala som sama, že to takto dopadne

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tykat
27. nov 2024

Za mna nie. Cez spravu to moze spracovat a triezvo bez stresu porozmyslat. Vybalit to na neho na stretnuti kde prisiel za "ucelom kvalitneho sexu" je za mna horsie.

oli18
27. nov 2024

@viestta ako vies, ze bez penazi?

viestta
27. nov 2024

@oli18 ista som si nie, ale dufam aspon v aky taky moralny status zakladatelky, lebo za peniaze alebo hmotne statky je to uz vykon povolania... a este aj nezdanene prijmy 😅

janinah
27. nov 2024

Už si sa ponizila dosť.zopar viet k tomu sexu bez lásky je už jedno.ze povieš.Bud ti to vyjde podľa tvojich romantických predstáv.ale skôr nie.Podľa mňa je také kamarátstvo úbohosť a nerozumiem.ze človek toto môže robiť a neublizit si pritom.

bystrozraky
27. nov 2024

Podla mna ten rozhovor by mal nastat len ako posledna altrnativa. Podla mna nenasilny sposob je ovela ucinnejsi. Maj s nim zabavu, to je to najdolezitejsie. Moznosti je vela. Povedz mu, ze uz davno si chcela vidiet nejaky film ci si ho nepozrete spolu, alebo ho vytiahi na badminton, na diskoteku, do baru...proste moznosti je vela a postupne nenasilne a len v pripade, ze citis, ze sa obaja pri tych aktivitach bavite. Samozrejme, ze nie je dobre ak vsetka aktivita vychadza z teba. Takze mozes pouzivat veci ako: Zacinam sa nudid, nemas nejaky napad co robit?....a podobne. Bud vzdy usmievava ale nie falosne. Jemu to postupne dojde....
Inak co ak on premysla presne ako ty - a boji sa len tu temu nadhodit, lebo sa tiez boji, ze by ta stratil. Ak si si teda ista, ze nama ziaden iny vztah 🙂

unicornlady
27. nov 2024

Toto si nepísala ty?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/moze-sa-z-kamaratstva-s-vyhodami-stat-vztah/?scrollto=first

Lebo mám pocit, že nejak často je tu táto téma. Lebo fakt je až čudné, že toľko žien by s týmto súhlasilo. Ale často si ženy ešte saj samé nahovárajú, ako im to vlastne vyhovuje, ale klamú samy seba, inak by si museli pripustiť, že ten chlap ich naozaj len využíva, ako sa mu to hodí.

vilma7
27. nov 2024

To ti môže byt úplne jedno ci o to on stojí. Aj tak to.bude stále, bud alebo....

zuzanita1609
27. nov 2024

Daj to v skratke. Nechápem o čom chceš kecat s chlapom, ktorý je len na sex? Toľké "litánie",ale nakoniec je iba ten "zásun". Sa spamätaj dievča a hlavne sa chrán!!! Gumou ,aj hak 👍😉.

zero1
28. nov 2024

Nie, nechce od teba nič viac. Pre neho si iba ľahká korisť. Na city si nájde inú. Kým ty ho nepustíš z hlavy a premýšľaš o tom celý deň, on na teba zabúda v momente keď za sebou buchne dverami.

autor
28. nov 2024

@zero1 ja len nechápem, prečo tento nepríjemný štýl niektorí si sem chodia asi len vybiť čisto frustráciu 😀 ja čo ho poznám istoty nemám ale ty ich máš jednoznačne. Pravdaže som naklonená tejto možnosti, ale nie je to zase take ciste ako facka. A celkovo, tu ma ženu ktorá ho ma veľmi rada a ma s ňou super sexuálne spojenie, ale bude hľadať inú ktorá ho bude mat rovnako rada? Nebola som žiadna ľahká korisť, nedala som mu hneď. Ani od začiatku to takto nebolo, nespoznali sme sa tak, žeby sme si napísali na nejakej zoznamke a povedali si, že chceme sex. Aj inú ženu potenciálnu partnerku ktorú spozná, bude s ňou mat sex a môže ho omrziez

autor
28. nov 2024

@unicornlady iba v mojom okoli je veľmi veľa nezadaných, ktorí majú rozhodené siete a sú otvorení stretávaniu sa hoci z toho nie je hneď vzťah. Dlhodobo nezadani a som presvedčená, že určite veci majú veľmi dobre poriesene 😄 nie je to ani výdobytok doby toto existovalo vždy len to nemalo priradený názov

sense
28. nov 2024

Keby som ťa čo cíti viac, by som povedala len vtedy ak by som bola pripravená na akúkoľvek odpoveď. A zvyčajne to nebude odpoveď ktoru by som čakala ä. Takže by som to skončila s tým že by som mu povedala že vzhľadom na to že ty cítiš ku nemu aj niečo viac , bude lepšie to skončiť

autor
28. nov 2024

@viestta toto bolo hnusne aj odveci, tým čo píšete strašne nadradzujete mužov a ponizujete ženy. Neponižuje sa žena tým, že dobrovoľne chce mat sex hoci nie je vo vzťahu. To poníženie prameni z toho, že mužom niektoré dávate taku strašnú moc, ako oni všetko môžu, ako žena musí len čakať čo vlastne muž ako sa ku niečomu postaví a rozhodne on, celé to stojí na mužovi a žena je len take nič, ktorá musí prijať fakty ? Keď takto ženy rozmýšľajú tak ešte dlho na tom budeme zle a to nie som žiadna feministka. Žiadny záväzok ma neblokuje mat sex s kým chcem, hoci aj každý deň s niekym iným a napriek tomu to nerobím. A že sa človek zamiluje? Nuž na svete by bolo dokonalo, keby existovali len naplnene lasky. Z 10 ľudí možno aj polovica zažila odmietnutie alebo naopak boli milovaní niekym, koho nechceli. To je uplne normálna vec v živote a to sa rozhodne nedeje len pri tomto type stretávania ale kedykoľvek. V čom by bolo iné skutočne randenie, kde jeden sa zamiluje ale druhý po nejakom čase zisti, že to necíti a nepovie žene že budú tvoriť pár? Toto čo ste napísala potom vyzerá, akoby automaticky keď sa dvaja stretnu cojaviem 3x tak už musí byt vzťah. Bežne to ľudia nezistia po prvom rande. Môže prejsť aj 10 a tam bude prelom, kde to zistia. Lebo najskôr treba druhého spoznať a to niečo trvá. Neviem teda z akého dôvodu by som ja mala byt kamenovana za to čo robím, že sa stretávam s mužom, ktorého mám rada, kde to iskrilo a nejak samé všetko prišlo tak ako je a následne som bola ja ta, ktorá v tom cíti viac. Opakujem-sama za seba. A jedine čo som chcela vedieť, či zvoliť okamžitý utek stratiť sa z povrchu zemského aby mal pocit že už neexistujem alebo mu to povedať a zdekovat sa potom

autor
28. nov 2024

@sense to si protirečí čo si napísala lebo v jednom že nepovedala a v druhom že ukončila s tým, že povedala. Čiže každopádne niečo by si predsa len povedala a neukončila stretávanie z ničoho nič ?

autor
28. nov 2024

@janinah len taká otázočka, keby si dlhé roky nezadana a bez sexu mala by si ho až s partnerom ktorý by kľudne prišiel aj po 15 rokoch ? Obrazne povedané 😄ak hej tak fajn, ale nie každý je taký. Nikto nemáme vestecku guľu , aj do mna sa môže zaľúbiť kolega a bude úbohé, ak bude naďalej robiť v tej práci kde som ja? Chápeš ako to myslím

autor
28. nov 2024

@kittykat22 rozumiem ti mame to nejak podobne. Takéto obdobia tu boli, nekomunikovali sme ich ale bolo to cítiť. Teraz je skôr ta fáza, že chcem viacej ja a myslím si, že sa to nezmení. A toto si trafila celkom presne s tým prázdnym miestom, viem že toto bude mat podobne. Celkovo si myslím, že ak by ho aj lakalo teraz nové vzrušenie stretávať sa s inými ženami , nevie ma uplne nahradiť. Už len z tohto ide niečo minimálne trosku viac, lebo bežne pri čisto sexuálnych záležitostiach môže byt žena kedykoľvek komplet nahradená inou, krajšou lepšou ženou

milanemila
28. nov 2024

Podla mna jedina normalna moznost hodna dospelej zeny je otvorene s nim komunikovat a nie dedukovat nieco z jeho odpovedi na nepriame otazky. Cize ahoj u mna sa veci zmenili a citim k tebe nieco viac, neviem dalej pokracovat tak ako sme si to na zaciatku nastavili. Ja by som sa s nim prestala uplne stretavat a mozno si uvedomi, ze mu chyba cas s tebou (aj mimo sexu) a bude z toho nieco viac alebo si jednoducho najde niekoho ineho 🤷🏼‍♀️ a ty si usetris cas a energiu kt vkladas do niecoho co neexistuje.
Ja chapem, ze nechces o neho prist ak ti je s nim dobre a dufas v nieco viac a teda chces byt s nim aspon takto, ale to je pre teba velmi zle a zbytocna strata casu ak ta on ma naozaj iba na sex ako ste sa dohodli.

viestta
28. nov 2024

mne o rovnopravnosti zien vypisovat nemusis. Ale ty si ziarivy priklad toho ako davas muzovi moc rozhodovat. Keby si bola dostatocne sebavedoma, keby si poznala svoju hodnotu tak by si do systemu "kamarat s vyhodami" nikdy nesla. Pretoze ine je faza spoznavania sa a nieco uplne ine obchod s vlastnym telom. A ano, ty obchodujes so svojim telom a zdovodnujes to uspokojovanim telesnych potrieb. Teraz do toho dosli city z tvojej strany a sama si si uvedomila, ze to nie je v poriadku, ze to nechces. Keby si poznala vlastnu cenu, tak uz vies co mas robit. Jednoducho si zufala a robis zufale rozhodnutie. Tak konecne sprav rozhodnutie, ktore zvysi tvoju hodnotu. Hlavne ju musi zvysit v tvojich vlastnych ociach. Lebo ano, je to krute povedat, ale je to obchod, nic viac, nic menej. Vsak ako to chodi? Stretnete sa, prehodite par nezavaznych slov o "nesmrtelnosti chrusta", vybavite co treba a kazdy si idete po svojom. Jeho nezaujima co prezivas, nepredstavil ta svojim kamaratom, tvoja rodina ho tiez nepozna, nechodite spolu niekde, kde zazijete aj nieco ine ako sex, neplanujete spolocnu buducnost, pretoze o nej ani nehovorite. Vas (ne)vztah je na urovni vzajomne poskytovanej sluzby.
Predpokladam, ze sa citis nesmierne urazena, dotknuta tym co som napisala. Ale nemam za potrebu ta urazat alebo zhadzovat. Preco by som to robila? Len som veci popisala tak ako sa javia mne, nestrannemu pozorovatelovi. Ci ti to otvori oci alebo nie, to uz ja neovplyvnim. Rozhodnutie je na tebe. Ty si zodpovedna za svoj zivot, ty by si mala vediet ako budes dalej pokracovat. Ci zachovas status quo aj za cenu straty zvysku svojej sebaucty alebo sa v zaujme ziskania sebaucty konecne rozhodnes s tym nieco spravit a posunut sa niekde, kde najdes nielen uspokojenie telesnych potrieb ale aj nieco viac.

oli18
28. nov 2024

Autorka, vzdy to malo priradeny nazov a vsetci vieme, aky. Len dnes sa tomu priradil taky pekny, ze "priatel s vyhodami". 🙉