icon

Je výškový rozdiel vo vzťahu problém?

25. dec 2025

Ahojte... Je pri spoznavani sa s novym partnerom velky problem v rozdiele vysky?... Ak je to skoro 40 cm? Zena 150 cm a muz 188 cm.... Sli by ste do toho?

Strana
z3
anonym_697611
27. dec 2025

Môj drahý má 196cm a ja 156cm 😀. Ex bol vyšší cca o hlavu odomna a ked sa stretneme je mi smiesno, proste sa mi tá výška mojho muža tak zapáčila že si neviem predstaviť mat iného. Ja osobne sa pri ňom a tým aký je “veľký” cítim veľmi bezpečne.

anonym_2d2c36
27. dec 2025

@anonym_autor 🤦🤣🤣🤣

dismonika
27. dec 2025

Mne by vo vzťahu vadilo, ak by bola žena vyššia od muža. Poznám aj také páry.

dia219
27. dec 2025

Ja mám 153 a snúbenec 185...pokiaľ si dvaja ľudia rozumejú tak to není problém

andreaafilipko
27. dec 2025

to fakt toto niekto rieši ešte pred stretnutím? Ja mám 151 cm a vždy som mala chlapa nad 185 cm, najvyšší mal vyše 2 metre. Aktuálne randím s maličkým 165 cm a aj tak ma serú všetci rovnako, takže o výške to nie je :D

princezna_bosorka
27. dec 2025

@anonym_autor mam 163 cm a manzel 188 cm. Nevidim v tom problem, naopak mi to ulahcilo zivot, ked sa ku mne nastahoval - nemusim kvoli kazdej blbosti liezt na stolicku, vacsinu veci mi poda dolu uplne bez problemov...

justr
27. dec 2025
@anonym_autor

a co rozdiel v hmotnosti. 44 kilo a 92 kilo? tam uz nebude problem?

@anonym_autor Ja mám 160cm a 60 kíl, frajer 197 a okolo 100kg. Nie sme spolu dlho, ale vieme fungovať v pohode 😃 Má to svoje úskalia síce, ale nemyslím že to je niečo hrozné kvôli čomu by sme sa chceli rozchádzať 😀

nominka86
27. dec 2025

@anonym_autor tak pozvi na rande mňa, mám 169.5cm😂😂😂

8mirka7
27. dec 2025

Nuž,my to máme tak - jeden 183 CM, druhý 175 CM... Ja som tá vyššia.... Neľutujem, muža mám skvelého 😃

anonym_beb764
27. dec 2025

Ja mam 156. Vždy som mala vysokých frajerov. Aj cez 190. Kto sme my, aby sme ti vraveli ci ist do vzťahu? Je to na tebe výška je uplne ok.

saprofytkaveronika
27. dec 2025

@autor, odpoved poznas len ty....moj manzel ma 194cm, lepili sa nanho skor nizke zeny, no on strasne tuzil po vysokej dlhonohej (pockal, tak ma mna)😁 ak ta dotycna pritahuje, nic neries, skus aspon 1 rande a budes v tom mat jasnejsie 😊

priscilla07
27. dec 2025

Skôr si myslím že na Slovensku je viac nízkych ľudí, aj chlapov aj žien. Stačí ísť do Srbska či Chorvátska, Čiernej hory... Tam ťažko nájsť chlapa pod 190, a žiadanejsie sú vyššie ženy, všeobecné. Ale všade su výnimky

dismonika
28. dec 2025
@priscilla07

Skôr si myslím že na Slovensku je viac nízkych ľudí, aj chlapov aj žien. Stačí ísť do Srbska či Chorvátska, Čiernej hory... Tam ťažko nájsť chlapa pod 190, a žiadanejsie sú vyššie ženy, všeobecné. Ale všade su výnimky

@priscilla07 presne, toto sme hovorili s manželom, keď sme boli v Chorvátsku. Akí pekní vysokí ľudia tam žijú, čiže nevšimli sme si to iba my.

anonym_aeefc4
28. dec 2025
@priscilla07

@priscilla07 Aj ja som si to všimla. Ženy aj muži vysokí určite viac, než u nás na Slovensku. Preto som v zahraničí so svojimi 175 cm “maličká”.

dlzen
28. dec 2025

@anonym_autor 187/145 furt samá sranda a stále má bije tá malá...

mnamko
29. dec 2025
@anonym_752dfd

mne osobne sa nepáčia také pary a ani by som do takého vzťahu nešla.
ale je to každého osobná vec.
som o viac ako 10 cm nižšia od mm, takže kľudne aj opätky môžem .

@anonym_752dfd vy ste to adi zle prečítala

maya_hi
31. dec 2025
@anonym_autor

@elz1920 Ako sa poznam a myslim ze dobre za tie roky, tak fajn som. Ja som ten chlap, no dostal som ponuku na stretnutie a niesom si uplne isty.

@anonym_autor jaaj tak ak už teraz si nie si istý, odpoveď je jasná. Samotný fakt, že nad tým uvažuješ hovorí za všetko. Môj švagor si takto zobral ženu, a keď prešlo zamilované obdobie, často sa jej vysmieval. Ako nedočiahla na linku a podobne. Také narážky. Aj keď je to krava, bolo mi jej ľúto. 🫤 Vieš, možno ani nie je problém výška, len je to ďalší dôvod prečo sa ti nepáči. Ak by sa ti páčila, ani to neriešiš. Ja osobne mám 175. Vždy sa mi páčili vysokí chalani/chlapi. A 2x som chodila s takými, čo boli odo mňa nižší. A vôbec som to neriešila. Jednoducho sa mi páčili. A prišlo mi to dokonca sexi. (Vtedy žila Nicol Kidman s krpatým Tomom Cruisom 😊). Akože rozišli sme sa nakoniec. Ale výška nebol dôvod 🙂

maya_hi
31. dec 2025
@dlzen

@anonym_autor 187/145 furt samá sranda a stále má bije tá malá...

@dlzen ale zase, za ten sex to stojí nie? 😏

vroni
31. dec 2025

Ja mám 162 cm, bývalý mal dva metre. A šialene mi ten výškový rozdiel liezol na nervy. Samozrejme, že sme sa kvôli tomu nerozišli, ale podstatne viac (teraz hovorím o výške ale aj inak) mi vyhovuje terajší s jeho 180 cm. Kľudne by aj menej mohol mať.

slavussik1
1. jan 2026

@anonym_autor keď už je fakt toto problém vo vzťahu, nečudujem sa, že je veľa ľudí samých. Riešite p*noviny.

Strana
z3