Je výškový rozdiel vo vzťahu problém?
Ahojte... Je pri spoznavani sa s novym partnerom velky problem v rozdiele vysky?... Ak je to skoro 40 cm? Zena 150 cm a muz 188 cm.... Sli by ste do toho?
@anonym_autor Ja milujem vysokých mužov…Ja mám 165 cm a 55 kg a môj partner má 194 cm a 97 kg…
@anonym_autor My mame rozdiel skoro 30cm. Ja mam 169 a muz ma okolo 197, je fakt vysoky.
Uprimne, skôr by som sa zameriavali na ine kvality, hlavne ci si vyhovuje termín, nie aki ste vysokí.
A musíte sa fyzicky priťahovať. Su muži, ktorým sa páčia male zeny, ale iným zase nie. Je to tvoja preferenciách, môže ti byt jedno, čo si my o tom myslíme.
Ja mám 166cm a muž 194. Nechápem prečo by to mal byť problém keď si povahovo sadnú a majú sa radi
a co rozdiel v hmotnosti. 44 kilo a 92 kilo? tam uz nebude problem?
@anonym_autor prepáč, ale vždy si predstavin, že asi majú sex - len ty hore?
Mne sa také páry nepáčia. Pripadajú mi tak smiešne vedľa seba. 🤭
@anonym_autor koľko máte rokov? Lebo toto riešia deti alebo nevyzreti ľudia.
Ja ti radím, nezačínaj si s ním. Ale nie kvôli výške ale kvôli tomu, že keď na toto sa musíš pýtať a toto riešit, nebude to ten správny.
Keby to bol ten správny muž, je ti jedno akú ma výšku.
ja mám tiež tak cca 158 až 160 a 42 až 45 kg kedy ako no a nechcem už vysokého raz som mala 185 či 188 a nebolo to dobre vyzutá som mu bola tak mierne nad plecia ale tak nosim štekle pravidelne tam to už bolo lepšie ale čo sa týka toho že v posteli sa to vyrovná musim povedať že mne to dobre nebolo 😁 neviem odkial vyšla táto blbá povedačka.Ja ak už tak najlepšie mi je do tých 175 alebo 177 najviac ak prižmurim všetky oči tak do tých 180 ale to skôr nie ako áno.Ale tak to je o luďoch jasné

Mala som známu - ona tak 150 cm, chlap cez dva metre. Bola mu povyše pása pomaly. Vyzerali spolu príšerne. Ale zas či by ma to odradilo... asi nie.