Je výškový rozdiel vo vzťahu problém?
Ahojte... Je pri spoznavani sa s novym partnerom velky problem v rozdiele vysky?... Ak je to skoro 40 cm? Zena 150 cm a muz 188 cm.... Sli by ste do toho?
Ja mám 163cm a mne prekáža ak má chlap nad 180cm pri mojej výške že som mu pomaly po brucho a nevidím do tváre, očí a tak... Teda mne to prekáža.
Ja mám 187 cm a mal som dávnejšie známosť, ktorá mala asi 157 či koľko spomínala. Úprimne ? Už by som chcel skôr takú, ktorá nemá menej ako 170 cm, je to cítiť keď je to viac. Niekomu to nevadí ale je to cítiť.
moja byvala kolegyna a jej muz rozdiel 48cm. su spolu dlhe roky. vraj ju nosil na rukach.a siuz nenosi. lebo sa trosku zagulatila 🙂
v zasade ide o osobnu úreferenciu. cize ak ti to vyhovuje, nei ej to problem, ak nie, tak to problem je,a j ked skor taky banalny. su vacsie problemy v zivote, ako rozdiel vo vyske-
a co rozdiel v hmotnosti. 44 kilo a 92 kilo? tam uz nebude problem?
Smiešne to musí vyzerať..za mňa teda skôr nie ako áno..
A nieje to jedno? Veď ked si dvaja rozumejú.ked sa ti páči a teraz ti tu 10 ľudí napíše,že by do toho nešli,tak čo?
Švagor má skoro 2 metre...jeho priateľka neviem či má vôbec 160cm a sú spolu úplne perfektni..vidno že sa ľúbia a rozumejú si.. vôbec mi nenapadlo že vyzerajú smiešne. 🤦♀️
Ja 158, muž 180 cm. Vždy sa mi páčili vysokí.
@elz1920 to je 20 cm rozdiel.
Ja by som do toho nešla, ale sú také páry.
@anonym_autor hej, je. Pokiaľ je chlap fajn, šla by som do toho.
@elz1920 Ako sa poznam a myslim ze dobre za tie roky, tak fajn som. Ja som ten chlap, no dostal som ponuku na stretnutie a niesom si uplne isty.
@anonym_autor ja taký mám, už 20 rokov a pohoda
@elz1920 Ako sa poznam a myslim ze dobre za tie roky, tak fajn som. Ja som ten chlap, no dostal som ponuku na stretnutie a niesom si uplne isty.
@anonym_autor ja mám 160 muž má 193 a nevidíme v tom vôbec problém, máme aj 2 deti neviem či zdedia výšku po mne alebo mužovi 😀
@anonym_autor toto je maličkosť oproti ostatným povahovym vlastnostiam, ktoré vzťahy neskor rozbijaju.
a co rozdiel v hmotnosti. 44 kilo a 92 kilo? tam uz nebude problem?
@anonym_autor mam 157 cm a jeden moj ex mal 190cm a +/- 130kg (silovy sport na profi urovni, zalezalo v akej bol prave faze). Ja som mala v tom case cca 50kg a teda problem sme nemali v tomto smere ziadny. Jemu sa vzdy pacili drobnejsie zeny, mne zas velki chlapi 😃 naopak, vzdy som mala problem s nizsimi / drobnejsimi chlapmi, hoci v podstate je hocikto vyssi ako ja aspon o kusok, ale vedla takeho sa citim ako dvaja skolkari na vylete 😂
@anonym_autor ono je to velakrat hlavne o povahe.. ale tak dajme tomu, ze pri takej rozdielnej vyske moze byt problem:
Drzat sa za ruku, bozk po stojacky, aj poleziacky, nastavenie vysky nabytku a vsetkeho ostatneho pri pripadnom spolocnom zariadovani...
Tebe to vadi uz teraz, tak to rande normalne zrus a hladaj nejaku aspon 170+
ak by stal za to, tak na vyske nezalezi.. ale ak si vyberas modny doplnok, tak radsej primeranejsieho
ci teda primeranejsiu
Ak niekto vylučuje potenciálneho partnera len preto, že nemá správne centimetre, problém nie je výška. Problém je v hlave. V jeho hlave. S rozdielnou výškou sa dá žiť. Ak ma niekto prázdno v hlave, tak asi ani nie....
@elz1920 180 cm je vysoký? Ani náhodou 😄 veď to je malý chlap.
Tak 150 je dosť krpec 🤣 ja mám 160, takže viem o čom hovorím, aj ja som krpec 🤣 závisí na tebe, či ťa aj drobná žena dokáže priťahovať a chápem, ak nie. Aj keď z mojej skúsenosti majú muži radi krpce, majú k nám asi ochranárske sklony 🤣 Však choď na rande a uvidíš 😁
Mam 152, manzel 185, sesternica ma 158 a jej manzel 193. My sme s manzelom spolu cez 20 rokov, uplne v pohode. Nikdy sme vysku nejak extra neriesili, dolezitejsie su ine veci.
@elz1920 to je 20 cm rozdiel.
@anonym_autor my mame 33 cm rozdiel 😅
Ja nexhapem len to, ze preco by to malo vadit na zaciatku vztahu? Co ta potom dorastie? 🤣
mne osobne sa nepáčia také pary a ani by som do takého vzťahu nešla.
ale je to každého osobná vec.
som o viac ako 10 cm nižšia od mm, takže kľudne aj opätky môžem .
@anonym_autor Ja mam 155 cm a u mna musi mat chlap minimalne 175, idealne aj viac. Takze mne by taky vysoky vyhovoval 🙂.

Poznám páry, ktoré majú aj väčší rozdiel. Vždy je to o ľuďoch.