icon

Je vzťah 23 ročného s 34 ročnou ženou dobrý nápad?

gamio89
6. mar 2026

Myslite že je dobrý napad, ísť ako 23 ročný do vzťahu s 34 ročnou ktorá ma 2 deti?

Strana
z2
anonym_df6403
6. mar 2026

@gamio89 ja mam o takmer 10 rokov mladšieho muža on mal vtedy 25 ja 34 a pol keď sme sa spoznali tiež som mala dve deti už sme manželia spolu sme 8 rokov a máme spolu ešte dve deti. Máme úplne normálny vzťah. Záleží od vás dvoch ako to cítite či chces mať rodinu či už chces vychovávať deti.

anonym_0d6f97
6. mar 2026

Ja neviem prečo sa tu niektorí vyskierate že len akoby zajazdiť si na staršej. Haló. Keď má žena viac ako 20 rokov tak je už stará raroha?
Mám mladšieho o viac než 10 rokov. Berieme náš vzťah vážne. Žijeme spolu, malé bábätko.
Od začiatku sme mali jasno v tom, že chceme vzťah.

marca12
6. mar 2026

Nevyskusas, nevies. Tebe sa necudujem,ze ta laka skusit. Cudujem sa jej,ze ma odvahu s tak mladym chalanom. Neda sa porovnavat 23 rocnych. Niektori 23 rocni su uvedomeli,vybureni,takze tam nevidim problem. Ale su aj taki,ktori chcu este pozit a nechce sa im riesit rodinny zivot. Zalezi,co ocakavas od takeho vztahu.

anonym_8bccc0
6. mar 2026

@gamio89 na veku nezáleží.

anonym_63604a
Včera o 04:00

@gamio89
No tetky asi dostavaju hisaky, no je 2026 takze rob si co chces Francuzky prezident Macron ma zenu o 24 rokov starsiu

cyberk
Včera o 05:34
@anonym_f2cf09

@anonym_df8e24 34 ricna milfka? WTF? Zena v jej veku moze vyzerat lepsie ako kopa jeho obeznych rovesnicok.

@anonym_f2cf09 vies ci znamena milf? Lebo tvoj komentar je odveci. 🫣

janickacrazy
Včera o 09:35

@gamio89 máme v rodine taký vzťah, sú spolu už viac ako 20 rokov, obaja spokojní, ale spoločné dieťa nemajú

sophinella
Včera o 12:25
@cyberk

@anonym_f2cf09 vies ci znamena milf? Lebo tvoj komentar je odveci. 🫣

@cyberk Mother I’d Like to F*ck

sophinella
Včera o 12:30

@gamio89 moj otec ma 40 a ma 26 rocnu priatelku, su spolu 3 roky a maju rocnu dcerku, a povedala by som, ze im to funguje. A mama ma 38, ma 30 rocneho priatela uz rok a pol.
Myslim si, ze je to individualne, kazdy clovek je iny. U niekoho bude fungovat aj s vacsim vekovym rozdielom, u niekoho nie. Vseobecne pravidlo nie je, ale vynimky sa najdu

ivicatolic
Včera o 19:26

@gamio89 teraz ťa to láka, hlavne je skúsená sexuálne....ale to ostatné ťa časom omrzí

anonym_c98218
Včera o 19:44

@gamio89 pripájam svoju pozitívnu skúsenosť. S teraz už manželom sme sa spoznali, keď mal iba 25r ja o desať viac .. sme spolu 9r. Máme spolu dve deti 6 a 4r. Priznávam, že začiatky boli naročné, pretože rodičia aj okolie nás odsudzovalo a neverili, že náš vztah bude mať nejakú životnosť...

Strana
z2