Je vzťah 23 ročného s 34 ročnou ženou dobrý nápad?
Myslite že je dobrý napad, ísť ako 23 ročný do vzťahu s 34 ročnou ktorá ma 2 deti?
Ja neviem prečo sa tu niektorí vyskierate že len akoby zajazdiť si na staršej. Haló. Keď má žena viac ako 20 rokov tak je už stará raroha?
Mám mladšieho o viac než 10 rokov. Berieme náš vzťah vážne. Žijeme spolu, malé bábätko.
Od začiatku sme mali jasno v tom, že chceme vzťah.
Nevyskusas, nevies. Tebe sa necudujem,ze ta laka skusit. Cudujem sa jej,ze ma odvahu s tak mladym chalanom. Neda sa porovnavat 23 rocnych. Niektori 23 rocni su uvedomeli,vybureni,takze tam nevidim problem. Ale su aj taki,ktori chcu este pozit a nechce sa im riesit rodinny zivot. Zalezi,co ocakavas od takeho vztahu.
@gamio89
No tetky asi dostavaju hisaky, no je 2026 takze rob si co chces Francuzky prezident Macron ma zenu o 24 rokov starsiu
@anonym_df8e24 34 ricna milfka? WTF? Zena v jej veku moze vyzerat lepsie ako kopa jeho obeznych rovesnicok.
@anonym_f2cf09 vies ci znamena milf? Lebo tvoj komentar je odveci. 🫣
@gamio89 máme v rodine taký vzťah, sú spolu už viac ako 20 rokov, obaja spokojní, ale spoločné dieťa nemajú
@anonym_f2cf09 vies ci znamena milf? Lebo tvoj komentar je odveci. 🫣
@cyberk Mother I’d Like to F*ck
@gamio89 moj otec ma 40 a ma 26 rocnu priatelku, su spolu 3 roky a maju rocnu dcerku, a povedala by som, ze im to funguje. A mama ma 38, ma 30 rocneho priatela uz rok a pol.
Myslim si, ze je to individualne, kazdy clovek je iny. U niekoho bude fungovat aj s vacsim vekovym rozdielom, u niekoho nie. Vseobecne pravidlo nie je, ale vynimky sa najdu
@gamio89 teraz ťa to láka, hlavne je skúsená sexuálne....ale to ostatné ťa časom omrzí
@gamio89 pripájam svoju pozitívnu skúsenosť. S teraz už manželom sme sa spoznali, keď mal iba 25r ja o desať viac .. sme spolu 9r. Máme spolu dve deti 6 a 4r. Priznávam, že začiatky boli naročné, pretože rodičia aj okolie nás odsudzovalo a neverili, že náš vztah bude mať nejakú životnosť...

@gamio89 ja mam o takmer 10 rokov mladšieho muža on mal vtedy 25 ja 34 a pol keď sme sa spoznali tiež som mala dve deti už sme manželia spolu sme 8 rokov a máme spolu ešte dve deti. Máme úplne normálny vzťah. Záleží od vás dvoch ako to cítite či chces mať rodinu či už chces vychovávať deti.