Je vzťah 40-ročného s 20-ročnou normálny?
Myslite, ze je to normalne kombinacia?
Ja mam 22 a do vzťahu by som si vedela predstaviť max 35 ročného ale ktovie mozno aj 40tnika😃
Poznám takých, kde to funguje. Tento rozdiel je ok teraz, ale o 10 rokov na to môžu pozerať inak. Pre mňa to asi nie je, ale tak už sú dospelí obaja.
Prečo nie...on ma mladé mäsko a ona euríčka...chvíľu to tak vydrží ,naveky isto nie.
Byť to moja dcéra,tak ju priviažem doma o stôl a jeho poženiem metlou....
Čo znamená normálna? Je to individuálne a záleží od tých dvoch konkrétnych ľudí...Mne sa starší muži nikdy nepáčili, takže ja osobne si to predstaviť neviem, ani len že by som si s niekým takým padla do oka.... ale mám kamošku s cca o 20 rokov starším partnerom, dali sa dokopy v približne v takom veku, aký spomínaš, sú spolu asi 10 rokov, majú dcérku a žijú si spokojne... poznám tiež 60tnika, ktorý svojím aktívnym životným štýlom strčí do vrecka 30tnikov a tiež má výrazne mladšiu partnerku, sú spolu tiež už nejaký ten piatok
Áno je, veď aj tak dnes ktorý vzťah vydrží do smrti? Je to ešte mladý chlap a môže byť atraktivny aj pre 20 ročnú.
Je to ich vec, ich rozhodnutie. Teba sa to ako týka?
Hlavná otázka je prečo chce takú mladú? Napríklad môj ex 35 ročný naháňa také mladé 18 až 25 ročné na pobavenie, lebo síce má 35, ale je to malé decko o ktoré sa stará mamička, otecko, sestrička a proste žena nad 30 by už chcela žiť s ním, mať rodinu a on pri tom mentálne sa cíti na 3 roky... A tie mladšie také ešte neriešia, kedže študujú napríklad ešte vysokú školu. A to môže byť aj tu dôvod, žena nad 30 by od neho chcela dieťa, spoločný život, mladú má na sex, spoločnosť, užije si, ale nemusí sa viazať.
Pre mna nie je normalne,aby zrely 40r chlap tuzil po zivote s 20r.neskusenou a nezrelou osobou. V tomto pripade je to skor o dokazovani si,aky som samec,ze viem zbalit 20-tku a uzivat si s nou. Nic hlbsie by som za tym nehladala. Otocme si to naopak. Bolo by pre vas normalne,keby 40-tnicka tuzila po spolocnom zivote s 20r?
Jasné, na sexuálny vzťah najlepsí vekový rozdiel.
@iwesska ved prave. Pytam sa to tu preto, lebo sa to stalo u nas v rodine. S mojou nevlastnou 20 rocnou sesternicou sa dal dokopy skoro 40 rocny muz. Krstna je z toho uplne znicena. On je zatial velmi zlaty a slusny, ale predsalen.
No on má mladú, peknú, dobrý sex, naivnú-čo uverí hocičomu čo jej navraví, lebo skúsenosti so vzťahmi nemá skoro žiadne, čo nebude chcieť záväzky, no pre neho super. Ale pre tú ženu až tak nie, môže ju ľahko využiť alebo ublížiť jej, ak mu bude naivne veriť ako neskúsená. Pre toto nie je 20 rokov ako 20 rokov. Iné je, keby ona má 40 a on 60. Tam je to vyrovnanejšie.
Čo už 20 ročná môže ponúknuť 40 ročnému? Len svoje telo
Autorka, ona je dospelá. Je to jej život a keď im to klape, tak preco by to nemohli skúsiť?
@bessie12 pretoze okrem toho ze ma 40 rokov ma aj pochybnu minulost.
Záleží ako sa chlap o seba stará ja som v 24 mala vzťah s 36 ale vyzeral max na 30 (nie len z môjho posúdenia), chodil pravidelne aj do fitka a staral sa o seba. Ale videla som už aj 26 ročných čo vyzerali na 30+. V čom by mi blikala kontrolka tak prečo 40ročný ešte nie je usadený.
U mňa ten vekový rozdiel nie je problém, pretože sama mam o vyše 20 rokov staršieho partnera.
A čo tá jeho minulosť? Robil niečo zle ?
Ja napisem za seba, 20-rocny vekovy rozdiel je velky. Ona je mlada baba, on ma pravdepodobne prachy, cize kupi a zabezpeci co ona bude chciet. Je to ale kazdeho osobna vec. Pre mna by to bolo nemyslitelne, ani vo veku 20 rokov, to mi prisli 40rocny chlapi stari, ani teraz, ked som sama v strednom veku. Poznam pary s velkym rozdielom, bohuzial to je coraz viac vidiet, ze on je stary chlap a zena je povedzme 40-tnicka. A uz su tam rozdiely aj v tom, co chcu, co vladzu a ako chcu travit cas.
Ono je to asi velmi individualne, ale keby sa jednalo o moje dieta, nebolo by mi to jedno. Kamoska mala o 19 rokov staršieho partnera, kym mal prachy a cestovali, tak bolo vsetko super, maju spolu deti, lenze teraz ona v 40ke zistila ze je to stary chuj a nasla so muza v jej veku (dokonca spoluziaka). Proste mozno to chvilu je super, ale ked chlap prilis "ostarne" tak nie kazda zena chce ostat...
Za mna nie, to je obrovsky rozdiel, tam hlavne co bude o 20 rokov, ona 40rocna a on 60tnik, dedko s 2 malymi detmi na krku. Akoze za mna to neni idealne
@kiki68 a keby to bola tvoja dcera, ake by si z toho mala pocity? Na jednej strane krstnu chapem, ale na druhej, vela s tym asi nezmoze.
No v prvom rade to musí vyhovovať im, poznám take pary a nemám pocit že by to bol vo vzťahu problém.
@muchotrafka298 a ako vieš že sú v hre pravdepodobne prachy? Ja poznám pary kde je rovnaký vekový rozdiel, niekde ešte väčší a nie je to o prachoch určite, nemôžu si proste rozumieť? Ja nechápem tomuto odsudzovaniu. Ja som nikdy nemala partnera takto výrazne staršieho odomna, ale nepotrebujem to odcudzovať.
Tak záleží čo od toho vzťahu obaja očakávajú. Šťastnú rodinku asi nevytvoria, ale to snáď obaja zúčastnení vedia. Ak od toho vzťahu chcu dobrý sex a zabezpečenie, tak asi hurá do toho. Reálne to dievča hľadá viac otca ako partnera
Poznám takých, kde to funguje. U kamarátky už 25r je vydatá majú deti,on je už na dôchodku, ale tak vitálneho, aktívmeho dôchodcu len tak ľahko nenájdete.
Tak ak ma vela penazi, spokojny su obaja 😃. Na isty cas
Na vazny vztah len zriedka lebo dajme tomu o 15rokov moze byt ten vekovy rozdiel uz velmi citit
@gabika0825 ja nesudim nikoho. To sa velmi mylis. Ja som tolerantny clovek a nech si kazdy robi ako uzna za vhodne.
Sama som sa s tym v zivote stretla, ze ako velmi mlada som bola takymito muzmi oslovovana (dobre zabezpeceny vo veku 40+) a vzdy islo to, ze oni chceli mladu babu a mali prachy a vedeli to tym vykompenzovat.
Poznam pary, kde je velky vekovy rozdiel a bohuzial ani v jednom pripade sa nejedna o aktivneho, vitalneho dochodcu v kondicii, co schova mladsich hravo do vacku.
Presne ako pise @lavender94, ze vzdy zalezi od toho, co kto od vztahu ocakava.
Keď ženu priťahuje chlap, ktorý by moj byt jej otec, je to choré.. Ta žena nepotrebuje rovnocenného partnera ale otca... S otcom spávať nemôže tak si nájde chlapa v takom veku. Aby to bolo akože "lege artis"...
To je všetko...
To je super.ze to niektorým funguje..aj keď my im do kuchyne ani spálne nevidíme...a treba tu potom napísať.ked bude mať žena 50 a chlap 70...
K tej vitalite dôchodcov...tiež poznám takého.co mladších preskočí.navonok medzi ľuďmi..doma je väčšinou skapaty na gauči.Niet sa čo čudovať.priroda.vek nepustí.
Aj v takýchto vzťahoch sú veľké rozdiely, rozdiel je keď ona je mladá, pekná a aj dosť vyspelá (má aspoň strednú školu) a muž je vypracovaný, má dobrú karieru a aj vyzerá celkom mladistvo. Ale v tomto prípade, že má muž pochybnú minulosť, taký môže tej mladej iba skomplikovať ďalší život alebo inak povedané iba s ním premrhá čas, ktorý mohla žiť lepšie.

Nie 🤦 ... Ja ako 30 rocna by som sa nedala dokopy so 40 rocnym, ale to som ja.