Je vzťah partnera s dieťaťom z prvého manželstva dôležitý?
Taka možno netradičná otázka ako to mate vy?
Je pre vás Dvolezite aby váš partner /partnerka vychádzali a maly dobrý vzťah z vašim dieťaťom s prvého manželstva alebo to nevnímate
Viete dieťa vyrastie a odíde a vy budeme len z manželom tak ci tak
Boli by ste z niekym aj kto si nevie nájsť vzťah k dieťaťu?
ja by som nebola ani s muzom, ktory si nevie najst vztah k svojmu vlastnemu dietatu - lebo aj taki su rodicia, co nemaju radi vlastne deti a robia rozdiely medzi surodencami..
mne pride divne, ako mozes mat rada niekoho, kto nema rad tvoje dieta.. ci ti nejde o lasku, len aby si nezostala na stare kolena sama?
Tieto fake témy s úmyselnými chybami predložiek "s" a "z" sú už naozaj trápne, sa čudujem, že niekto na to reaguje.
Tieto fake témy s úmyselnými chybami predložiek "s" a "z" sú už naozaj trápne, sa čudujem, že niekto na to reaguje.
@anonym_75259f ty máš veľmi skvelý život keď máš len takéto problémy
@anonym_75259f ty máš veľmi skvelý život keď máš len takéto problémy
@bielasovicka aké problémy ?
@anonym_autor prosím ta, to co je za argument ze dieťa vyrastie a odíde a my budeme s manželom tak ci tak? Tak to sa nemusíme o tie deti ani starať, ani ich ľúbiť, lebo veď aj tak odídu? Moje nervy 🤔
@anonym_75259f ved tie predložky
@bielasovicka ty máš asi problém s porozumením môjho príspevku.
@anonym_autor statisticky sa na slovensku rozpada kazdy druhy vztah. je pravdepodobnejsie, ze skor ako tvoje dieta odide z domu sa s chlapom rozidete. tvoje dieta bude tvojim dietatom aj v 18. aj v 25 aj v 45. dovtedy tvoj chlap uz moze mat tretiu zenu. neposer to uz teraz. kolko zien (aj tu na Mk) ma v dospelosti zle vztahy s matkami- pramene toho siahaju do detstva tych zien. nikdy nepochopim ako pre nejaku matku moze byt prioritou nejaky chlap a nie jej vlastne dieta.
Damy, len ci hodnotite rovnako partnerove deti z jeho predchadzajucich vztahov, ked ich uprednostnuje pred vami? Kolke z vas maju partnerove deti, naozaj uprimne, ako za svoje? Nebyva to lahke a treba neklamat sami seba.
Damy, len ci hodnotite rovnako partnerove deti z jeho predchadzajucich vztahov, ked ich uprednostnuje pred vami? Kolke z vas maju partnerove deti, naozaj uprimne, ako za svoje? Nebyva to lahke a treba neklamat sami seba.
@madeincssr to je tiež pravda 👍
@madeincssr svätá pravda, ja by som to nedala, preto so s takým muzom ani nezačnem
Dosť skoro sa pýtaš, keď už máte spolu dieťa. Doteraz mal dobrý vzťah a teraz mu vadí konkrétne čo?
@anonym_autor moja suseda - vdova s dieťaťom sa vydala za starého mládenca, ktorý si jej dieťa nikdy neosvojil, ono má priezvisko po zomrelom otcovi, jeho mama po novom manželovi. Vzťah nového tatka s ním je niečo strašné... Ináč ako k*k*t... mu nepovie. Až mi je ťažko, keď to počujem. Susedu v žiadnom prípade neodsudzujem, nedokážem si predstaviť v akej ťažkej situácii bola...
Dám jeden príklad co bolo
Boli sme v meste a mala som pre deti ovocie v jednej miske každý si mohol zobrať, on jej vraví ty nie ty budeš jesť až keď zostane, samozrejme som zakrocila
Boli sme v meste a mala som pre deti ovocie v jednej miske každý si mohol zobrať, on jej vraví ty nie ty budeš jesť až keď zostane, samozrejme som zakrocila
@anonym_autor Zbalila si ho pred dvere?
Ďakujem Bohu, že moja mama rozmýšľala hlavou a nie tým dole. Keby nás chlap nechcel tak viem, že dá mu zbohom. Nerozumiem ženam, ktoré dodrbu psychicky malé dieťa, ktoré za nič nemôže. Donesú cudzieho chlapa domov, ktorý ani nemá rád malé dieťa. Keby šlo o 18r pubertiaka, rozumiem že je ťažšie si nájsť vzťah. Ale k takému drobcovi? Veď tam stačí mať úprimne rád a vzťah sa buduje sám..
A za taku dobu si spraviť dieťa ďalšie? To chceš byť single matka? Lebo muž ktorý nedokáže mať rád malé dieťa, nevinné. Nemôže byť za mňa dobrý človek a viem, že mnoho žien ktoré sú s mužmi len aby neboli samé budú urazene.
Moja mama vyberala rozumne, preto máme naozaj otca, nie iba partnera mamy.
Neznesiem ženy, ktoré sa rozmnožujú bez toho aby mysleli na deti, ktoré už majú. Sebeckosť. Chúďa dieťa..
@anonym_autor vou po takej dementnej vete neze by som ho len spratala v danej chvili, ale aj mu nastavila zrkadlo on by nejedol veceru az to co zostane by som mu zhrnula do misky....a keby aj po tejto udalosti nepochopil svoje drbnute spravanie tak by som ukoncila vsetko, lebo to nema naozaj ziaden zmysel
@anonym_autor fuuu, silná káva. Chuj čistý.
Diera vyrastie a odíde. Lenže dieťa nie je kukurica. Nerastie samé a ma svoje city a vnimanie. A je zasadné pri kom a ako vyrastie. Ako sa bude s tvojim partnerom cítiť a ako sa on k nemu bude správať. Ak ma desať byť ďalšich osem rokov s niekým kto ho nemusí? A domov by malo byť miesto kde sa vždy moze vrátiť a kde má svoje zázemie. Žena by nemala dať prednosť svojmu vztahu pred dieťaťom a novy chlap by mal byť s tebou s tým že máš dieta a ak s tým nie je ok má smolu nebude predsa tvojmu dieťaťu spôsobovať problémy dieťa je sucast teba a chlap ktoremu na tebe záleží by sa mal snažiť si k nemu vytvoriť vzťah
@anonym_autor toto je snáď sen 🙈 ty ako matka sa naozaj opýtas takúto vec? A ty ako matka si si spravila druhé decko po tom ako si vedela, že tvoj aktuálny frajer nehľadá cesty k tvojmu prvému dieťaťu? Čo budeš robiť, keď ani tretí, štvrtý frajer si nenájde k deťom vzťah? Budeš rodiť ako mačka? Každému jednému? Ako sorry...
@anonym_autor tak to by nepredychal
@anonym_autor Nikdy za žiadnu cenu!!!! Dieťa je U MŇA na prvom miesta VŽDY!!
@anonym_autor Nikdy by som nebola s niekym, s kym by sa moje dieta necitilo dobre.
@anonym_autor akože nasratá som hneď z rána z takéhoto príspevku a z tých tvojich odpovedí. ,,Ty si môžeš zobrať až keď zostane?
MATKA a tebe to príde v poriadku? Ešte ho tu obhajuješ takého zmetka zasr*neho? TY A LEN TY to dieťa vystavuješ takému stresu! Čo dobré si do života odnesie kruci už !
Takého hada si chovaš na prsiach. Otrasné správanie TVOJHO chlapa k nevinnému dieťaťu ktoré za nič nemôže. !!! Neviem na čo čakáš na čo si s takou entitou
@anonym_autor nebola nikdy. Vravim to z vlastnej skusenosti ( z pohladu dietata v takej rodine)

@anonym_autor s takým partnerom by som nebola
Pokiaľ chce byť so mnou a ľúbi mňa, musí ľúbiť aj moje dieťa, inak to nejde