icon

Je vzťahovačnosť vo vzťahu bežná?

26. máj 2026

Začiatkom by som poprosil admina, aby toto nezaradil medzi sexuálne témy, keďže to nie je pointa. Som chlap a mám partnerku. Bežný zadaný chlap, aj keď s profilom na Koni. S partnerkou si veľmi dobre rozumieme, ale vysvetlím situáciu. Moja partnerka je krásna, sexi a veľmi očarujúca žena. Neustále chodí veľmi vyzývavo oblečená a práve v tom je ten "problém". Nie, nežiarlim na ňu, aj keď vidím stovky chlapov, ktorí sa za ňou týždenne otáčajú. Práve naopak, som pyšný na to, že je to práve moja snúbenka. A práve o to ide. Nemá vodičák, takže ju každý deň vozím z práce ja. A pri tom, ako vyzerá a čo k nej cítim, sa niekedy jednoducho nedá odolať už hneď po príchode domov… Veď to poznáte.... Všetko je samozrejme tak, ako má byť, a vychutnávame si to obaja. Lenže minulý týždeň v utorok sa na mňa oborila s tým, prečo to robím, keď viem, že ona má rada, keď je iniciátorka ona. Taká dominantnejšia povaha, čo vychádza trochu aj z jej povolania a pozície v ňom..
Jednoducho som bol "sfúknutý" za to, že som aktívny skôr než ona. To by ešte nebol problém, poviete si, trápna hádka. Ale žena s jej povahou to roztiahla na pomerne veľkú pohromu.. mlčanie, odmietanie a pod. . Ja viem, že ju to prejde, poznám jej povahu, v ktorej musí mať vždy trochu navrch. Ale nejako to zaškrípalo práve na tom, čo je nám obom príjemné, a to ma štve. Nie je trochu zvláštne, že ten istý zážitok a tie isté príjemné momenty sú problém len preto, že to nezačne ona, ale ja? Normálne som sa snažil nájsť u umelej inteligencie, ako by sa to dalo nazvať, a AI mi odpovedala… "Ale veď to je žena." 🙂
Tak sa teda pýtam,.. ste vy ženy naozaj také vzťahovačné a výbušné, keď nie je po vašom?

Strana
z2
anonym_93b4c1
26. máj 2026

Co vás spája okrem sexu a ze chodi velmi vyzyvavo oblečená?

anonym_e69b5d
26. máj 2026
@anonym_481d94

@anonym_autor možno nemala chuť, bola unavená z práce... my ženy nie sme cvičené opice, PMS ?? Nezniesla by som pri sebe neustále slintajúceho chlapa.

@anonym_481d94 presne mi napadlo to isté, že nemala pravdepodobne chuť, ale nechcela ho odmietnuť aby nebola za frigidnú , lebo niektorí muži ťa označia za frigidu aj keď po presexovanom týždni už v sobotu nemáš chuť náhodou. A toto je jej nastroj na to , ako si vydýchnuť. 😃 podľa mňa už ani nieje urazena , len chce mať klud tak drží tichu domácnosť , nech po nej neleze hneď ako opustí brány práce🤣

bielasovicka
26. máj 2026
@anonym_autor

@doriiis Je ju práveže chápem. Jej povolanie je naozaj niečo, kde sa práve táto časť jej povahy denne rozvíja. A úprimne, mne to aj vyhovuje, aj sa mi to páči.. Len mám pocit, že to celé vyhrotila až natoľko, že je z toho teraz tichá domácnosť.. A to napriek tomu, že si v ten deň užila možno ešte viac než ja.. Možno je za tým viac jej potreba mať kontrolu a byť tou, ktorá udáva ""tempo vzťahu"".

@anonym_autor tak jej povedz ze ty nie si jej klient ale partner. A takéto správanie nech nechá v práci, a aby to nepraktizovala aj na tebe doma, akože to kde sme. Normálne jej to vysvetli, že to sa nerobí. Práca je práca, a doma je doma.

anonym_af88ec
26. máj 2026

Pre mňa je red flag ako opisujes svoju snúbenicu. Čisto ako sexuálny objekt a ešte nevieš ani jednu cestu autom s ňou vydržať, aby si nebol nadržaný. Tiež by mi to vadilo, že ledva prídem domov a už sa na mňa chlap vrhne. Sex musia chcieť obaja, inak sa tomu iným slovom hovorí. Aj ten konflikt potom je len jednostranne popísaný, nevieme ako to naozaj prebiehalo.

letfenixa
26. máj 2026

Toto nepovažujem za vzťahovačnosť.
A súhlasím s ostatnými, pani je nevyzretá.

sovica
26. máj 2026

@anonym_autor Žena, ktorá pracuje v zariadení, kde sa pokúša o prevýchovu konfliktných osôb, chodí neustále veľmi vyzývavo oblečená? Si robíš srandu?

januska12323
26. máj 2026

Tie konfliktné osoby na ňu skáču ako ty a už má toho dosť. Ak teda fakt vyzerá dobre a ešte sa aj vyzývavo oblieka.

anonym_93b4c1
26. máj 2026
@sovica

@anonym_autor Žena, ktorá pracuje v zariadení, kde sa pokúša o prevýchovu konfliktných osôb, chodí neustále veľmi vyzývavo oblečená? Si robíš srandu?

@sovica asi robi sado maso
A prevychovava zlych chlapcov aby poslúchali
😅
Lebo inú profesiu si neviem predstaviť na tak odetu ženu 😅
A ja mam dojem, že toto je vymyslená téma
Len aby zas tu bola sranda

anonym_bfeb50
26. máj 2026
@sovica

@sovica možno v robote nosí biely plášť....

mysicka36
26. máj 2026
@anonym_autor

@komplikovana Ja sám som možno, možno... do malej miery skôr dominantnejší typ, ale ona výrazne viac. Myslíš, že práve na tom budú častejšie vznikať konflikty?

@anonym_autor Tak ty máš od dominantného dosť ďaleko...

anonym_23b143
26. máj 2026

Možno že len na ňu išli kramy a nemala svoj deň

anonym_6feee0
26. máj 2026

@anonym_autor možno naozaj raz chcela, aby si jej dal pokoj a nelepil sa po nej furt a chcela tým povedať, aby si čakal na signál, že aj ona chce. Asi jej nepadne vždy vhod, že len čo zavriete dvere štartuješ po nej, tak sa ohradila a ty si to pochopil inak. Skús jej niekedy po príchode z práce dať masáž a nenaznačuj sex, určite to ocení.

anonym_565bae
26. máj 2026

no budes musiet byt subík, domina sa musi posluchat

autor
26. máj 2026
@anonym_af88ec

Pre mňa je red flag ako opisujes svoju snúbenicu. Čisto ako sexuálny objekt a ešte nevieš ani jednu cestu autom s ňou vydržať, aby si nebol nadržaný. Tiež by mi to vadilo, že ledva prídem domov a už sa na mňa chlap vrhne. Sex musia chcieť obaja, inak sa tomu iným slovom hovorí. Aj ten konflikt potom je len jednostranne popísaný, nevieme ako to naozaj prebiehalo.

@anonym_af88ec nepochopila si to

autor
26. máj 2026
@januska12323

Tie konfliktné osoby na ňu skáču ako ty a už má toho dosť. Ak teda fakt vyzerá dobre a ešte sa aj vyzývavo oblieka.

@sovica
@sovica
@januska12323 musím to upresniť, jedná o osoby neplnoleté.

autor
26. máj 2026
@anonym_bfeb50

@sovica možno v robote nosí biely plášť....

@anonym_bfeb50 Ano, trafila si, ale posledné roky je skôr obrázkovyý.

autor
26. máj 2026
@mysicka36

@anonym_autor Tak ty máš od dominantného dosť ďaleko...

@mysicka36 dominancia u mňa je myslená skôr ako chuť ovládaná vlastnou vôlou a pudmi

anonym_e08152
26. máj 2026

@anonym_autor porozprávajte sa o tom spolu

anonym_0f7251
26. máj 2026

@anonym_autor neviem, ako to súvisí s jej dokonalým vzhľadom, ako si nam to tu opísal, lebo vztahovacne a večne nespokojné zeny môžu byt aj úplne neatraktívne staré alebo tučné rarohy, cize priamo by som to s vzhľadom nespajala.
Ale môžeš jej kľudne povedať, že ešte pár rokov jej hysteriu budeš tolerovať, ale keď zostarne, čím ťa bude priťahovať?

anonym_844c16
27. máj 2026
@anonym_af88ec

@anonym_af88ec veď píše že má chuť ak6 ona a sex si užíva, dokonca aj v ten deň keď ho vyhrešila si užila a aj viac ako on, ale potom ho sfúkla že nečaká aby začala ona .

ema22270
28. máj 2026

Nečítam celú diskusiu, ale keď nie je ona tá dominantná vo vzťahu a nie je to na vzájomnej dohode..tak asi vy bolo dobre si to vydiskutovat. Co vlastne od teba ocakava.. aby si bol ten poslusny, submisivny? ...

Strana
z2