Je zrada od kmotry odpustiteľná?
Poprosím názor na kmotru ,priateľku rodinnú známu.
Poznáme ta už 20 rokov .je to kamarátka dobra,a aj krstná mojim deťom. Prešla som teraz ťažkým rozvodom, alkohol bevera a pod. Ešte ked som sa zoznamila s mojím ex rak sama povedala ze jej nesedí ako človek aleee akceptuje ho koly mne.a tak to išlo roky.Vzdy sa zniesli dali za stamprlik a fungovalo to.
Keď som sa rozvadzala vedela o všetkom, takmer.ona sama mi poradila ešte ze vyber mu celý účet nech mate peniaze/to som nespravila /bola aj rada ze budeme mat kľud a tak.byva od nás asi 140km ,každé prázdniny...voľný víkend a pod sme k nej chodili taky rituál, vždy super prázdniny. On keď mohol snami ísť tak išiel ale posledne roky nie...vždy milión výhovoriek a ona aj bola rada keď sme prišli sami .
A toto leto som tiež plánovala s deťmi ísť aj keď pubertaci ale tešili sa.ale medzi časom dom sa dozvedela od môjho ex ze on tam už bol sam u nej tyzden,vykrical mi to ze on ram bol.kmotra mi ale nič nepovedala ani nenapísala ze sa majú stretnúť a pod.
Tak ma to veľmi ranilo,ale vážne podpasovka.
Potom mi písala ze ci aj toto leto prideme?a vtedy som sa jej opýtala ze ci tam bol,že áno ze prišiel na týždeň ze nemal kde spat/co nieje oravda lebo je tam milión možnosti ubytovania/tal áno bol u nej celý tyzden....pre MBA je to zrada od kamošky...aj kmotry...aký máte na to nazor?
@anonym_autor čo je kmotra ?
@anonym_autor čo je kmotra ?
@anonym_6992bf 🤦♀️
@anonym_6992bf krstná mama
Aspoň u nas
@sense krstná mama je vo vzťahu ku krstňaťu, kmotra je vo vzťahu k rodičom.
Slobodná je tá tvoja kmotra? Alebo ma záväzky?
Nechápem prečo ti to nepovedala...dopredu? Počuj kmotra, Fero sa tu chystá a nemá kde prespať, mi skús že bude ok ak ho nechám prespať u mňa?
Alebo mala rovno povedať nie ...
Ktovie aký vlastne mali aj vzťah, aj keď ty tvrdíš že ho nemusela?!
Slobodná je tá tvoja kmotra? Alebo ma záväzky?
Nechápem prečo ti to nepovedala...dopredu? Počuj kmotra, Fero sa tu chystá a nemá kde prespať, mi skús že bude ok ak ho nechám prespať u mňa?
Alebo mala rovno povedať nie ...
Ktovie aký vlastne mali aj vzťah, aj keď ty tvrdíš že ho nemusela?!
@anonym_69a1ce slobobodna 46rocna žena....veľa krát aj povedala ked boli oslavy že pridite ale lepšie sami /môj ex veľa pil a potom sa nevedel spravat/takže preto ma to prekvapilo...
@anonym_69a1ce slobobodna 46rocna žena....veľa krát aj povedala ked boli oslavy že pridite ale lepšie sami /môj ex veľa pil a potom sa nevedel spravat/takže preto ma to prekvapilo...
@anonym_autor asi by som chcela vedieť jej verziu. Ja čisto zo zvedavosťou ale aj preto že by som nezahodila 20 rokov priateľstva ak naozaj o nič nešlo...
Aké začala by som konverzáciu vetou...Buď ku mne naozaj úprimná....

@anonym_autor dobrá kamarátka by ti to netajila. Ak to zatajila tak sa logicky pýtam prečo asi.